2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ister istemez oyle oluyor canim. Bizim bebis babasinda da oyalanmiyor, resmen o mizirdanken ben alel acele yemek yiyorum

Canım dun izlediğim bi video vardı.bir demet anne var youtube da bebeğimi nasıl uyuturum videosu.biraz daha buyuk bebekler için anlatıyo bişiler onlar bizimkilere olmaz ama orda bi yontem vardı yalnız gazını cıkarmayada yarıyo diodu.pilates topu ustunde hafif hafif zıplıyosun.o sarsıntıda bebeğin hosuna gidiomus.aynı araba mantığı hatta daha senkronize.hatta kolik bebek annelerinden biride anlatmıstı bebeğini bole yavas zıplama hareketleriyle uyutuyorum die.

Rezene kimyon tohumu birer çay kaşığı kaynamış suya atıp 10 dk demle 3 4 cay kaşığı icir hem gazi çıkıyor hemde uykuya kolay geçiyor. Aslında bu tarifte anasonda var ama ben bir kez verdim 5 saat sonra ugrasarak uyandırdım. O yüzden çıkardım tariften, evde durmuyorsa bebek arabasında dışarda da durmaz. Benim kızım kanguruda 15 dk dayanıyor bebek arabasında 15 saniye

canim sicak suya otur vakit bulabilirsen, onun tedavisi o. Bende yillardir var.
biogaia, doktor verdi, recetesiz satiliyor
Dr maflor da olur dedi ama yan etkilerini falan okuduk, bio daha iyi

onlari ben iciyorum hergun, bebege de gaz icin damla veriyorum. Keske arabada vs dursaydi keske

cok sag ol canim. Ben de arastirayim. Evde pilates topu da vardi.

onlari ben iciyorum hergun, bebege de gaz icin damla veriyorum. Keske arabada vs dursaydi keske
Biz mama ağırlıklı gidiyoruz. Sürekli emme modunda ama gelen birşey yok, o yüzden benim icmem fayda etmedi. Doktoru yarım çay bardağı kadar hergün icirebilirsin dedi. Çok delirdiginde en fazla 4 cay kaşığı veriyorum faydası oluyor

Sap smilex kullanıyorum ben canım. Doktor vermişti. Arada veriyorum işe yarıyor mu bilmem. Onun sayeslnde mi çıkarıyor gazını anlamıyorum. Ama çaresiz kalınca veriyorum.

Biogaia verdi dr.sindirim fonksiyonunu da düzenler dedi ve aldım çok memnunum koca koca pirttttt ve zoooortlar.....

Tmm kizlar tesekkur ederm. Aslnda kizim alttan gayette gaz cikario hatta hapsurunca bile pirt die gidio ama bazen hic durmuyo ve benm aklima gaz disinda hic bisey gelmiyo

Kızlar ya pamukçuk olupta kurtulan var mı neden oluyor bu acıdan mahvoluyorum emzirmekten vazgeçicem o derece damla kullandım karbonatlı suyla siliyorum bir türlü geçmiyor

Ben popomu yirttim canim büyük tuvalet yaparken oldu. Gecmisti gene kabiz oldum gene yırtıldı

Kızlar ya pamukçuk olupta kurtulan var mı neden oluyor bu acıdan mahvoluyorum emzirmekten vazgeçicem o derece damla kullandım karbonatlı suyla siliyorum bir türlü geçmiyor

A101 de bebek pamugu var ben onu karbonatli suya batirip sildim. Gigus ucuma da sürdüm. 3 4 günde gecti

Yarım kundak denedin mi cnm? Ben babymall den mycey kundak aldım ayağını sokmadan kullanıyorum, memede uyuyup yatırırken uyanmıyor bu şekilde

Hamile kalmadan önce emziren arkadaslarım yanımda emzirirken sorardım emzirmek nasıl bi duygu diye çünkü benim için hamile kalmak bile imkansızdı o zamanlar. Böyle heveslenirdim falan. Şimdi Bizim oğlan beni ittirip ağlayıp bağırıp çağırdığnda biberonu verince kana kana içiyorya böylde tarlası yanmış köylü gibi bakıp kalıyorum oturduğum yerde artık emzirmek istemiyorum . Emzirmek nasıl bi duygu diye sorsalar verebileceğim güzel bi cvp yok . Annem bebeği emzir dediğinde kaçacak yer arar oldum. Biberonu verip biraz içtiğinde hemen göğsümü yapıştırıyodum kandırıyodum 5 dk emiyo bırakıyo ağlıyo sonra yine biberon yine göğsüm 1 saat uğrasıyordum . Şimdi mücadele edemiyorum artk. Arandığı zaman göğsümü uzatmamla tutması bir olsa keşke. Valla yoruldum pes etmek üzereyim

Elektrikli göğüs pompası alıp biberonla mı versem ne diyosunuz kızlar ? Sütüm çıkar mı çoğalır mı

Evet 5 ml aynen. İki burun deliğine toplam bir tüpü bitirmeye çalışıyorum ama çok ağlıyor çırpiniyo kıyamıyorum. Sonu güzel oluyor gerçi ... Ben de takip ediyim o sayfayi

Ben de kızımda bunu fark ettim insan arıyor yanında
Uzun memesi nasıl oluyor, her iki göğsü de emmeli mi

Kızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
Geçtiğimiz haftalarda doktora gittiğimizde bizden önce bir baba hangi mamayı alayım diye sordu doktor hangisini istersen isim vermiyorum aşagı yukarı aynılar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…