- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.301
ister istemez oyle oluyor canim. Bizim bebis babasinda da oyalanmiyor, resmen o mizirdanken ben alel acele yemek yiyorumKizlar gunduz sadece 2 saat uyuyan uykusuz sirinimi babası yenice uyuttu .Ben de o uyuturken yemek yedim mutfagi topladim .Bir bardak cay ictim ve simdi yatcam .Oglan 1 saat demez geri uyanir .Esimin yuzunu bi ise giderken bi isten gelince görüyorum. Yemegi bile ayni anda yiyemiyoruz .Sizde de boyle mi
dogru soyluyorsun canim, ben de bittim artik. Ama arabamiz yok, bebek arabasinda disarda evde dolasmayi denedik feryat figan halinde susmadi, ayagimda sallamayi denedim olmadi, emzige karsi olmama ragmen tutturmaya calisiyorum istemiyor. Bitirdi beni, valla baska çareler bulan varsa her fikre açigim...
Rezene kimyon tohumu birer çay kaşığı kaynamış suya atıp 10 dk demle 3 4 cay kaşığı icir hem gazi çıkıyor hemde uykuya kolay geçiyor. Aslında bu tarifte anasonda var ama ben bir kez verdim 5 saat sonra ugrasarak uyandırdım. O yüzden çıkardım tariften, evde durmuyorsa bebek arabasında dışarda da durmaz. Benim kızım kanguruda 15 dk dayanıyor bebek arabasında 15 saniyedogru soyluyorsun canim, ben de bittim artik. Ama arabamiz yok, bebek arabasinda disarda evde dolasmayi denedik feryat figan halinde susmadi, ayagimda sallamayi denedim olmadi, emzige karsi olmama ragmen tutturmaya calisiyorum istemiyor. Bitirdi beni, valla baska çareler bulan varsa her fikre açigim...
canim sicak suya otur vakit bulabilirsen, onun tedavisi o. Bende yillardir var.Ne zormus arkadas. Sag ayagimin üstü kipkirmizi ve acıyor sabah fark ettim. Ayagi gerdirince aci hafifler gibi oluyor. Sanki ustune demir dusmus gibi. Belki çarptım belki bebek arabasi carpti fark bile etmemisim sabah biraz vakit buldum kendime orada fark ettim. 3 4 gundur gunduz uyudugu 2 saatlik uykular bitti bende bittim. Popo da tam gecti derken gene kabiz oldum ve ayni sekle geldi
biogaia, doktor verdi, recetesiz satiliyorKızlar hangi gaz damlasını kullanıyosunuz doktormu verdi sizmi aldınız kızım durmuyo bende gazı vardır diye düsündum baska biseyi yok cunkı( bana kullandiginz gaz damlasinin ismini verirmsnz bitane aliyom yarin normaldede durmuyo ama ekstra fazla agladi bugun
onlari ben iciyorum hergun, bebege de gaz icin damla veriyorum. Keske arabada vs dursaydi keskeRezene kimyon tohumu birer çay kaşığı kaynamış suya atıp 10 dk demle 3 4 cay kaşığı icir hem gazi çıkıyor hemde uykuya kolay geçiyor. Aslında bu tarifte anasonda var ama ben bir kez verdim 5 saat sonra ugrasarak uyandırdım. O yüzden çıkardım tariften, evde durmuyorsa bebek arabasında dışarda da durmaz. Benim kızım kanguruda 15 dk dayanıyor bebek arabasında 15 saniye
cok sag ol canim. Ben de arastirayim. Evde pilates topu da vardi.Canım dun izlediğim bi video vardı.bir demet anne var youtube da bebeğimi nasıl uyuturum videosu.biraz daha buyuk bebekler için anlatıyo bişiler onlar bizimkilere olmaz ama orda bi yontem vardı yalnız gazını cıkarmayada yarıyo diodu.pilates topu ustunde hafif hafif zıplıyosun.o sarsıntıda bebeğin hosuna gidiomus.aynı araba mantığı hatta daha senkronize.hatta kolik bebek annelerinden biride anlatmıstı bebeğini bole yavas zıplama hareketleriyle uyutuyorum die.
Biz mama ağırlıklı gidiyoruz. Sürekli emme modunda ama gelen birşey yok, o yüzden benim icmem fayda etmedi. Doktoru yarım çay bardağı kadar hergün icirebilirsin dedi. Çok delirdiginde en fazla 4 cay kaşığı veriyorum faydası oluyoronlari ben iciyorum hergun, bebege de gaz icin damla veriyorum. Keske arabada vs dursaydi keske
Canım farklı şekilde uyutmaya çalış ikinizde yoruluyorsunuz aç olsa zaten kusmazdı böyle mideside rahatsız olur sürekli emmek istemesine aldırma refleks olarak emmek istiyorlar birazda açlıktan değil. Duş aldır kundak yap biraz salla uyur belki.
Bende sap simplex kullandım canım günde 3 kere 8 damla veriyordum ama bazıları 5 damla kullanmış. Günde 32 damlayı geçmemek lazımmış bebekler için.
Sap smilex kullanıyorum ben canım. Doktor vermişti. Arada veriyorum işe yarıyor mu bilmem. Onun sayeslnde mi çıkarıyor gazını anlamıyorum. Ama çaresiz kalınca veriyorum.
Biogaia verdi dr.sindirim fonksiyonunu da düzenler dedi ve aldım çok memnunum koca koca pirttttt ve zoooortlar.....
canim sicak suya otur vakit bulabilirsen, onun tedavisi o. Bende yillardir var.
biogaia, doktor verdi, recetesiz satiliyor
Dr maflor da olur dedi ama yan etkilerini falan okuduk, bio daha iyi
günde 4defa 5damla canımKac damla verdin peki canm
canim sicak suya otur vakit bulabilirsen, onun tedavisi o. Bende yillardir var.
biogaia, doktor verdi, recetesiz satiliyor
Dr maflor da olur dedi ama yan etkilerini falan okuduk, bio daha iyi
Kızlar ya pamukçuk olupta kurtulan var mı neden oluyor bu acıdan mahvoluyorum emzirmekten vazgeçicem o derece damla kullandım karbonatlı suyla siliyorum bir türlü geçmiyor
1 ay olacak benim de devam ediyor. 40da bitse bari, insafTam kanama bitti derken sabah gene kipkirmizi basladi. Galiba bitmeyecek
dogru soyluyorsun canim, ben de bittim artik. Ama arabamiz yok, bebek arabasinda disarda evde dolasmayi denedik feryat figan halinde susmadi, ayagimda sallamayi denedim olmadi, emzige karsi olmama ragmen tutturmaya calisiyorum istemiyor. Bitirdi beni, valla baska çareler bulan varsa her fikre açigim...
geçmiyor canım ya karbonatlı suyu da denedim bebekten bana benden bebeğe geçiyor kısır döngü içine girdikA101 de bebek pamugu var ben onu karbonatli suya batirip sildim. Gigus ucuma da sürdüm. 3 4 günde gecti
Evet 5 ml aynen. İki burun deliğine toplam bir tüpü bitirmeye çalışıyorum ama çok ağlıyor çırpiniyo kıyamıyorum. Sonu güzel oluyor gerçi ... Ben de takip ediyim o sayfayiKızlar bu tup dediğiniz kaç ml? Bizdeki 5 ml yarısı bi burun deliğine yarısı diğer burun deliğine die biliom ben.yanlısmı? Bugun hatta guncel anne var instagramda cocuk doktoru, burun tıkanıklığı için yazı yazmıs oda bir burun deliğine 2-3 ml demiş.siz ne kadar sıkıosunuz?
Ben de kızımda bunu fark ettim insan arıyor yanında6dan beri uyanığız. Anakucağında yatıyordu kızım az önce. Beni izliyor sürekli ağlamıyor. Tuvalete gitmeye ayağa kalktım daha odadan çıkmadan ağlamaya başladı. Hemen gelicem annecim falan dedim ama nafile belki susar diye odadan çıktım çığlığı bi bastı. Tuvalete bile gidemez oldum kız hissediyor resmen hep yanımda biri olsun istiyor
Uzun memesi nasıl oluyor, her iki göğsü de emmeli miCanım hiç kilo almadı derken doğum kilosuna gelmedi mi hala? Bide kaç saatte bi emziriyosun? Bende emziriyodum ilk 10 gun kilo alamamıstı ama ben az emziriyomusum biraz bide tam ememiyomus bebeğim.silikon ucla emiyodu onlada uzun emmesi gerekiyomus.
Geçtiğimiz haftalarda doktora gittiğimizde bizden önce bir baba hangi mamayı alayım diye sordu doktor hangisini istersen isim vermiyorum aşagı yukarı aynılar demiştiKızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?