2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım içine minder tarzı bişi almadınmı bn alt açma minderi aldım yastığıda vardı içine yerleştirdim beline ve başına destek olsun diye
Arabanın anakucağında sözde ek bi yenidogan minderi var ama çocukcağız onunla bile iki büklüm oluyor. Alt açma minderi mantıklı geldi bir deneyeyim sağol canım

Canım bu emziği çok merak ediyorum bn 6 çeşit aldım hiçbirini tutmadı bunu tutarmı acaba fiyatı ne bu arada
Eşim almış 40tl demişti fazla geldi fiyatı bu kadar verilir mi buna demiştim içinde 2 tane. Tutmadığı zamanlarda ağzına sıkıştırıp üstüne pıt pıt vurmayı dene ağzının içinde hareket ettir eğer hiç tutmazsa bundan alabilirsin bizmki bazen istemiyor böyle yaptığmda tutuyor. Normalde ben uzatırken saldırır tutar çünkü. Birde instgramda takip ettiğim kadının biri çorap lastiğiyle bağlamış bebeğinin kafasına. O şekilde çok memnun bi kaç kişide deniyor. Olmadı öyle yaparsın. Hiç biri olmazsa bundan alabilirsin madem 6 çeşit almışsın ziyan olmasın boşuna. Birde şekere değdirip tutturmak varmış ama çok küçükler.

Şekeri istemeyerwkte olsa denedim tutmadı ne zaman zorlasam öğürüyo midesini bulandırıyor ama şu kafaya bağlamayı bi deneyeyim saol canım

ben de cok ikilemdeyim ama cok da çaresizim. Disari da cikamiyoruz cunku emmeden 1 dk durmak istemiyor, direkt agliyor. Gazini cikarana kadarki surede bile memeden ayri diye agliyor versem belki de kendi hayatim kurtulacak
Canım ya ben de senin gibiydim bebeğim saatler boyu memede kalıyordu emdikçe emiyor süt azaldıkça daha çok ağlıyor daha çok emiyor saçmasapan bi döngüye girmiştik mecburen verdim benimki çok şükür memeyi de reddetmedi hayatım kurtuldu tam anlamıyla

@Sanat2017 ben evimdeyken elimde kumandayla emziriyordum tv izlemeyince bekle bekle sıkılıyo insan annemlerin evde tv bozuk kendi tlfnumdan dizi açıyorum emzirirken izliyorum yada KK okey instgram geziyorum. Yoksa vakit geçmiyo :) bazen hiç birini yapmayıp bebişi izliyorum saçları kirpikleri falan hergün daha bi uzuyo onu inceliyorum

Nasıl bağlamış çorap lastiğiyle merak ettim valla :) kullanıcı adı ne canım yada resmi var mı?

Nasıl bağlamış çorap lastiğiyle merak ettim valla :) kullanıcı adı ne canım yada resmi var mı?
Video vardı canım eski gönderilerinde. Hesabı; 1_arti_3uz_annesi :) malum 3bebiş olunca ağızlarına bağlamakta bulmuş çözümü
Kadının bir oğlu birde 3üzü var 30.haftasında doğurmuş onun bebişlerle olan maceraları falan çok tatlı üstelik 3 bebeye olan sabrı

Şekeri istemeyerwkte olsa denedim tutmadı ne zaman zorlasam öğürüyo midesini bulandırıyor ama şu kafaya bağlamayı bi deneyeyim saol canım
Dün bizmki hiç durmadı annem çekinerek şekere batıralım mı dedi şöyle baktım tamam dedm denedik tuttu valla. İnşallah gerek kalmaz artık bunlara.

Bakayım bende canım :)

Ben de öyle yapıyorum elimde tejefon birşeylerle ilgileniyorum yoksa zaman geçmiyor uykum geliyor

kızlar gögüs pedi kullanıyormusunuz sütü keser die bi yazı okudum nette ama giysilerim islanıyor ne yapcamı bilmiyorum
Ewt kullanıyorum sütü keseceğini sanmıyorum bir de sık değiştirmek gerek, benim sütüm çok az olduğu halde süt sızması yaşıyorum senin sütün yetiyor mu yanlış anlama sızmsında miktarın önemi var mı diye merak ediyorum

insallah benimki de reddetmez. suanda da hayat bu sekilde yapisik gezerek cok zor

Emzirme yastiğindayken müslin bez örttüm üzerine dökülmesin diye yemeğimi bile öyle yiyebiliyorum. 1 dk ayrılmıyor benden
ayni sekilde ben de oyle cok yaptim. Ama bayramdan sonra yalniz olacagim, basimin caresine bakmam lazim. Tek cozumu de emzik gibi duruyor

Evet kesinlikle yalnız olmak daha iyi bende memlekete geldim annemlere bi buçuk ay daha burdayım sanırım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Sağolsunlar Çok yardımcı oluyolar ev işi yemek derdim de yok ama çıcuğum kucaktan kucağa sefil oluyo gibi hissediyorum ve bi düzenimiz olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…