2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mamada alıyor. Şimdi ortalığı yıkıyor ateşi de var ishalde olmuş offf 1aylık olduk diye seviniyodum

Mamada alıyor. Şimdi ortalığı yıkıyor ateşi de var ishalde olmuş offf 1aylık olduk diye seviniyodum
Canım be
nolck böle ne zamana kadr böle gtck bılmıorm bn bugun aksam ustune kadr tek olcm ewde annmde glmıyck ılk denemeyı yapcm bılıorm ac kalcm yorulcm gazıyla basım belada zten memede cok kotu oluor karnı ac ıcemıor rahat gazdan cekıstrıor bnmde cnm acıo nse bakalm nasl gcck

Canım siz hiç beklemeyin ve doktora gidin.bizimde kakamız biara yeşildi doktorumuz yeşil olması sıkıntı diil ama yeşil, kanlı yada mukuslu olması sıkıntı demişti.birde sormustum ateslenirse napalım die biraz buyuk olsa calpol ver derim ama yenidoğanda ateşi mutlaka görmek istiyoruz demişti.sen direk doktora git en guseli o gorsun.

Annesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mı çocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece
Alaskadaymışız gibi davranıyor. Daha hiç kısa kol giydiremedim. Dün gaz masajı yaparken çocuk gaz çıkardığı için delirdi ağlıyor diye tulumun bacaklarını sokmadan kucağıma aldım çocuğun bacakları morardı soğuktan diyor. Ya sabır

mecbur sabredicez canim. 3 ay diyorlar işte. İnsallah buyudukce duzelirler.

Ben beyefendinin islerini yemegini utusunu yapabileyim diye çareler ariyorum, o beni sucluyor. Ayrica kendi 7 sulalesi beni elestirdi, birak cocugu kucagindan, emzik ver, evin isini kim yapacak, daha milyon tane laf saydilar. Ben cocugumun kucak ihtiyacini emme ihtiyacini kabullenip huzurla bugunlerin tadini cikarmaliydim halbuki. Surekli elinden birak sirti dinlensin, kucaginda rahat degil, bu laflari duya duya bİzde anormallik var herhalde psikolojisine girdim.

Simdi de uykusunda uyku sersemi kabul etti, gunduz gozunu açinca yine kendini yirtarak aglayacak mi diye korkuyla bekliyo rum...

cevabin icin cok sag ol canim.
cok sukur donebilmişsiniz tekrar memeye. Dun aksam onu denedik kendini yirtti. Beyaz gurultuyle uyuttum, uykuda kabul etti, gozunu acinca yine aglamaya basladi. Bugun bizi neler bekliyor acaba

cevabin icin cok sag ol canim.
cok sukur donebilmişsiniz tekrar memeye. Dun aksam onu denedik kendini yirtti. Beyaz gurultuyle uyuttum, uykuda kabul etti, gozunu acinca yine aglamaya basladi. Bugun bizi neler bekliyor acaba
Bugun daha kolay alir diye dusunuyorum .Emzik tokluk hissi de veriyor cunku .Acikinca tutma ihtimali daha yuksek.

Benimkş de gazlı olunca mı kıvranarak sürekli bırakarak emiyor, artık aglasa da yemeğinizi yiyin gücünüzü alın ki ilgilenebilin ben öyle yaptım zor oluyor ama başka çare yoktu

Bızde pazartesi günü yaptırdık iyileşmeye başladı kesilip geldiği gün bıkac saat ağladı sonrası normal nasılsa öyleydi inşallah ıyı olur

Canım nasıl oldu peki sünnet?sizi de alıyorlar mı içeriye? Ben de bayram sonrası istiyorum. 55günlük olacak. Senin oğlan ne kadarlık? Bide sonrasında bez bağlamak sorun oldu mu?kimisi kağıt bardak koyuyormuş pipisine beze değmesin diye?

Benimkide nerden alıştıysa gece 11 de tüm evi gezmek istiyor oyla uyuyo sonra koyuyorum yatağına
Bizimki de en cok salonu seviyor .Gece karanlikta esim o odada gezdiriyor daha geç agliyor :)
sag olasin canim, insallah... İnsanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor, emen cocugu bu hale getirdik esimle
Denemeden bilemezdin meme reddetmese rahat edecektin öyle düşün. Ben geçen gun cok caresiz kalip ağlayarak emzigi tekrar verdim öğüdü.Yani bilmece gibi bebekler.

Bebeğinin gaz problemi olan arkadaslar ben om x diye bir surup kullanıyorum. Şurubu verip donra masaj yapiyorum cok ise yaradi .Dr a danışıp kullanabilirsiniz.Bitkisel bir ürün .Içinde dereotu filan var .
Parislim

Bak sen minnoşa odaları ayırt etmişte sevdiği odayı belirlemiş bile

Benim de hep aklıma geliyorsunuz cnm ne yapıyorlar acaba diye .herkes iyi mi diye

Bende alırım ondan bi ilaç varmış ama bilmiyorum şimdi dökülmele engellilomuş
Bu bahsettiğim iyi geldi cnm eczaneye de sordum kullanan çok fayda da ediyor dedi bende de 2 kullanımda bayağı fark oldu
Her 200 ml şampuan a 1 ampul koyuyorsun benim şampuan 650 ml 2 buçuk ampul koydum

haklisin canim.

Biz de gözyaşı kanalında tıkanıklık varmış bundan kaynaklanıyormuş. Sizinkini sebebi ne acaba? 1 yaşına kadar geçmeyedebilir iş öyle Bi durumda oranın açılması gerekçekmiş
Bende de var sarı akıntı. Doktor ılık suyla veya çayla sil dedi olur normal dedi ama yarın 40 günlük olacağız hala devam ediyor

Meme reddi yasayip geri meme vermeyi basaranlar allah askina cevap yazin 1 kere emzik verdim
Memeyi almiyor kendini yirtiyor agliyor
Litfen yol gosterin cok kotu durumdayiz

@
Aynı şeyi ben de yaşadım. Kardeşim kucağında dik bir şekilde tuttu ben de karşısına geçtim öyle tutturduk memeyi bir süre öyle bekledikten sonra kucağıma almıştım o gün hep öyle aldı başka türlü almadı. Ertesi gün istemeye istemeye aldı sonra normale döndü. Allah yardımcın olsun insanın psikolojisi çöküyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…