- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.941
Mamada alıyor. Şimdi ortalığı yıkıyor ateşi de var ishalde olmuş offf 1aylık olduk diye seviniyodumCanım mikrobik olabilir biz yaşadık çünkü gaita tahlilinden enfeksiyon çıktı Dr git ihmal etme indallin değildir ama yinede götür için rahat eder....
Elini ağzına çok sokuyor bizimki ellerini open olursa oda ağız yoluyla enfeksiyon kapıyor Dr öyle dedi anne sütü akiyoalı çünkü başka birşey olmasi mümkün değil dedi Dr.
Canım beMamada alıyor. Şimdi ortalığı yıkıyor ateşi de var ishalde olmuş offf 1aylık olduk diye seviniyodum
nolck böle ne zamana kadr böle gtck bılmıorm bn bugun aksam ustune kadr tek olcm ewde annmde glmıyck ılk denemeyı yapcm bılıorm ac kalcm yorulcm gazıyla basım belada zten memede cok kotu oluor karnı ac ıcemıor rahat gazdan cekıstrıor bnmde cnm acıo nse bakalm nasl gcckBen de aynı durumdayım iki ay oldu hala annemleyim, yalnız kalmaya henüz hazır hissetmiyorum öte yandan nereye kadar böyle gidecek, özellikle ilk ay asla yalnız kalamıyordum şimdi iki üç saat falan alıştırmasını yapıyorum, yemek ve ev işi beni düşündürüyor
Mamada alıyor. Şimdi ortalığı yıkıyor ateşi de var ishalde olmuş offf 1aylık olduk diye seviniyodum
Alaskadaymışız gibi davranıyor. Daha hiç kısa kol giydiremedim. Dün gaz masajı yaparken çocuk gaz çıkardığı için delirdi ağlıyor diye tulumun bacaklarını sokmadan kucağıma aldım çocuğun bacakları morardı soğuktan diyor. Ya sabırAnnesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mıçocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece
mecbur sabredicez canim. 3 ay diyorlar işte. İnsallah buyudukce duzelirler.Ne rahatı canım.yaşamsal ihtiyaclarımızı gormek için istiyoruz.yemek yemek banyo yapmak uyumak bizimde hakkımız deil mi? Bosver canım sen oda dayanamamıstır bebeğin haline ondan demiştir.bizimkide uyumuyor sadece kucakta ve memede.emmiyoda ole uyuyo kucagımda yerine koycak olsam 10 gundur aç gibi saldırıyo memeye offf valla ne yapcaz bilmiyorum.
cevabin icin cok sag ol canim.Canim kusura bakma yeni gördüm. Benim oglan gunduz 12 den aksama kadar uyumadi.O uyuyunca ben de sızmışım. Simdi geceden beri yine uyumuyor .Her neyse...
Emzirme pozisyonuna getirmistim .Emzigi 2 dk emdi sakinlesti.Enjektorde sütü hazir ettik. Annem emzigi cekti.Jet hiziyla memeyi soktum agzina .Sinirden çekmeyip reddetmeye devam edeceği icin annem yandan enjektorden süt damlatti .Onu yutmak icin cekti memeyi .Ama tabii eskisi gibi yapışmadi yine birakti cok agladi .Ama agladi diye pes etmedik .1 gun ugrastik .Sabirla dene ama zorlamadan
Bugun daha kolay alir diye dusunuyorum .Emzik tokluk hissi de veriyor cunku .Acikinca tutma ihtimali daha yuksek.cevabin icin cok sag ol canim.
cok sukur donebilmişsiniz tekrar memeye. Dun aksam onu denedik kendini yirtti. Beyaz gurultuyle uyuttum, uykuda kabul etti, gozunu acinca yine aglamaya basladi. Bugun bizi neler bekliyor acaba
sag olasin canim, insallah... İnsanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor, emen cocugu bu hale getirdik esimleBugun daha kolay alir diye dusunuyorum .Emzik tokluk hissi de veriyor cunku .Acikinca tutma ihtimali daha yuksek.
Benimkş de gazlı olunca mı kıvranarak sürekli bırakarak emiyor, artık aglasa da yemeğinizi yiyin gücünüzü alın ki ilgilenebilin ben öyle yaptım zor oluyor ama başka çare yoktuCanım be
nolck böle ne zamana kadr böle gtck bılmıorm bn bugun aksam ustune kadr tek olcm ewde annmde glmıyck ılk denemeyı yapcm bılıorm ac kalcm yorulcm gazıyla basım belada zten memede cok kotu oluor karnı ac ıcemıor rahat gazdan cekıstrıor bnmde cnm acıo nse bakalm nasl gcck
Bızde pazartesi günü yaptırdık iyileşmeye başladı kesilip geldiği gün bıkac saat ağladı sonrası normal nasılsa öyleydi inşallah ıyı olur
Bizimki de en cok salonu seviyor .Gece karanlikta esim o odada gezdiriyor daha geç agliyor :)Benimkide nerden alıştıysa gece 11 de tüm evi gezmek istiyor oyla uyuyo sonra koyuyorum yatağına
Denemeden bilemezdin meme reddetmese rahat edecektin öyle düşün. Ben geçen gun cok caresiz kalip ağlayarak emzigi tekrar verdim öğüdü.Yani bilmece gibi bebekler.sag olasin canim, insallah... İnsanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor, emen cocugu bu hale getirdik esimle
Evet aynen yaaHer gün yeni bir huy ediniyorlar canım yaa yetişemiyoruz :)
Bak sen minnoşa odaları ayırt etmişte sevdiği odayı belirlemiş bileBizimki de en cok salonu seviyor .Gece karanlikta esim o odada gezdiriyor daha geç agliyor :)
Denemeden bilemezdin meme reddetmese rahat edecektin öyle düşün. Ben geçen gun cok caresiz kalip ağlayarak emzigi tekrar verdim öğüdü.Yani bilmece gibi bebekler.
Benim de hep aklıma geliyorsunuz cnm ne yapıyorlar acaba diye .herkes iyi mi diyeAnnem burdayken elim ayagima dolaşıyordu. Kos kos bezini bagla .Aman küsmeden emzir .Hadi hadi giydir ne sallaniyon diye. Simdi tek basima yikayip aheste aheste masaj yapip ,saclarini tarayip giydiriyorum
Ne guzel beb3k şans getirmiş. Sevindim canim .Ben de oglanla ugrasiyorum .Bayrama gitcez Bugun cok yogun geciyor.
Merhaba canim .Oglusla ugrasiyorum .Hep burdayiz .Bazen girmeyenleri ariyor gözüm.
Bunun sımsıkı olani var kolu kimildamiyor icinde arkadasimdan onu getirdim uyutmak icin .Ama nafile benimki durmuyo sallabnmayi sevmiyor.
Bu bahsettiğim iyi geldi cnm eczaneye de sordum kullanan çok fayda da ediyor dedi bende de 2 kullanımda bayağı fark olduBende alırım ondan bi ilaç varmış ama bilmiyorum şimdi dökülmele engellilomuş
haklisin canim.Bizimki de en cok salonu seviyor .Gece karanlikta esim o odada gezdiriyor daha geç agliyor :)
Denemeden bilemezdin meme reddetmese rahat edecektin öyle düşün. Ben geçen gun cok caresiz kalip ağlayarak emzigi tekrar verdim öğüdü.Yani bilmece gibi bebekler.
Bende de var sarı akıntı. Doktor ılık suyla veya çayla sil dedi olur normal dedi ama yarın 40 günlük olacağız hala devam ediyorBiz de gözyaşı kanalında tıkanıklık varmış bundan kaynaklanıyormuş. Sizinkini sebebi ne acaba? 1 yaşına kadar geçmeyedebilir iş öyle Bi durumda oranın açılması gerekçekmiş
Aynı şeyi ben de yaşadım. Kardeşim kucağında dik bir şekilde tuttu ben de karşısına geçtim öyle tutturduk memeyi bir süre öyle bekledikten sonra kucağıma almıştım o gün hep öyle aldı başka türlü almadı. Ertesi gün istemeye istemeye aldı sonra normale döndü. Allah yardımcın olsun insanın psikolojisi çöküyor resmenMeme reddi yasayip geri meme vermeyi basaranlar allah askina cevap yazin 1 kere emzik verdim
Memeyi almiyor kendini yirtiyor agliyor
Litfen yol gosterin cok kotu durumdayiz
@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?