2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicem

Bebeğinin gaz problemi olan arkadaslar ben om x diye bir surup kullanıyorum. Şurubu verip donra masaj yapiyorum cok ise yaradi .Dr a danışıp kullanabilirsiniz.Bitkisel bir ürün .Içinde dereotu filan var .
@Parislim

Bizim surup da aguline. Icinde tum faydali yaglar veee azicik şeker var. Bizimki o seker icin cildiriyor. Icmek icin can atiuor masallah. Hatta alt açarken durmayinca damlayla agzina bi tane akıtıyorum aninda susup onu yalamaya ugrasiyor

Kızlar bebeğimde sarılık var 11.56 çıktı 8gunluk doktora henüz ulaşamadım değeri nasıl 2saatte bir emziriyorum gece ışıkta yatiriyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bizim surup da aguline. Icinde tum faydali yaglar veee azicik şeker var. Bizimki o seker icin cildiriyor. Icmek icin can atiuor masallah. Hatta alt açarken durmayinca damlayla agzina bi tane akıtıyorum aninda susup onu yalamaya ugrasiyor
Yaa yerimm agzinin tadini da bilirmis.
Bol bol emzir .Ben hep memede tutarak atlattim .Baska bir sey yapmadım .uyandiramazsaniz islak pamukla silmeyi deneyin .

Yırttı akşam kendini. Arkadasa söyledim kan vardı dışkısında diye korkuttu acaip. Mutlaka dr götür falan diyor. Memleketteyim malum, ilçede düzgün dr yok. Merkezde bulacağımı sanmıyorum bayrama denk geldi. Evde de yalnızım oturdm kaldm ağlycam valla

Bende de var sarı akıntı. Doktor ılık suyla veya çayla sil dedi olur normal dedi ama yarın 40 günlük olacağız hala devam ediyor
Aynen canım bizde de öyle çaylı pamukla sildim gentax damla kullnıoz masaj yapıom günde 3 kez ma fayda etmiyor biz de çarşamba 4üı dolduruyoruz

Aynı şeyleri bize de söyledi canım am biz gentax damla kullanıyoruz. Özel doktora götürcem çarşamba günü bakalım o ne dicek..

Canım bekleme bence kan varsa eğer acile falan götür enfeksiyon olabilir ya da kanlı ishalde alerji de düşünülebilir bir de makat catlagi

Biz de gözyaşı kanalında tıkanıklık varmış bundan kaynaklanıyormuş. Sizinkini sebebi ne acaba? 1 yaşına kadar geçmeyedebilir iş öyle Bi durumda oranın açılması gerekçekmiş
Bizde de öyle muhtemeln. Dr genelleme yaparak bu durum gözyaşı kanalı tıkanıklığı ile ilgili, genelde düzelir dedi. Bir dr kaynamış soğumuş su ile silmeyi olmazsa damla kullanmayı, diğeri soğumuş çayla silmeyi önerdi. Çay işe yaradı bizde daha çok.

cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicem
Hayır canım bir kere vermeyle böylesine tamamen bırakacak dereceye gelen bebeği ilk kez duydum bence pes etme tekrar alacaktır, gaz sorunu flan var mı ?

Hayır canım bir kere vermeyle böylesine tamamen bırakacak dereceye gelen bebeği ilk kez duydum bence pes etme tekrar alacaktır, gaz sorunu flan var mı ?
gaz icin damla kullaniyoruz, dun bu saatlerde hayatim ne guzelmis. Emen bir bebegim varmis, sutum varmis. Kendimden nefret ediyorum, kendi elimle mahvettim 3umuzun hayatini. Aksama kadar agladi. Sutum sagmayla cikacak kadar fazla degil. Ya sadece memede susan teselli olan cocugu kendi elimle telef ettim. Bayram tatilini berbat ettim. tum duzenimizi bozdum. Kacip gitmek istiyorum

Kızlar kızıma nazar için dua eder misiniz? Ben adetliyim okuyamadım.
Bugün kızımla ilk kez gezmeye çıktık. Hastane aile hekimi market gibi zorunda olduğumuz zamanlarda çıkıyorduk ama keyfi ilk sayılır. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Uyuyordu bi cafeye oturduk bi başladı susturamadm kalktık hemen. Biraz sakinleşti dolaşıyorduk yine çıldırdı. Bebek arabasına binmedi hep kucakta. Hemen bi mağazaya girdik kanguru almak için. Emzirme odasında emzirdim sakinleşti. Kanguruya oturdu ağladı biraz daha emzirdim sakinleşti yine başka kanguru denedik yine ağladı. Korktu da mı ağladı yoksa huysuzluğundan mı anlamadım. Koşa koşa eve geldik. Evde de ağla ağla çatladı artık. Emzirdim mama verdim saatlerce pışpışladım zor sakinleşti

ben de daha lohusayim canim ama "euzu bi kelimatillahit tammati min şerri ma halak" duasini okuyabilirsin.

Ben de kendi elimle emen cocugumu mahvettim, 1 kere emzik verdim ve memeyi reddediyor. Memeye aşik olan cocuk suan agzina verince kendini yirtip agliyor

Canım ben daha önce yazmıştım kızım üşüttüğü için 4 gündür hastanedeyiz doktor bana üşütmesi problem değil küçük olması problem dedi. İhmal etmeyin mutlaka doktora gösterin bence.

Hala duzelmedi mi ah kuzum yaa .Stres yapma .Degisik pozisyon dene .Yatarak emzirmeyi ayakta gezerek emzirmeyi dene,mama yiyorsa eds dene ya da sütünü sağ oyle dene .Ama pes etme .Emmedi ac diye biberona sarilma .
Canim Nas Felak ve Fatiha oku sifa niyetine diye niyetlen. 7 ser kez oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…