- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.981
cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicemŞimdi okudum yazdklarını meme reddi yaşıyormuşsunuz çok üzüldüm eşinle birbirinize girmeyin sen sakin ol o birsey bilmiyor şuan sende bilseydin vermezdin zaten bile bile canım biberondan dolayı benmde bebeğim reddetmişti 2gün boyunca hiç emzirememiştim sonrasında biberonu verdiğmde bir iki içtikten sonra biberonu çekip hemen göğsümü veriyordum öyle kandırıp tutturuyordum sende sakin ol şimdiye kadar inşallah tutmuştur memeni ama olmazsa böyle kandırmayı dene tok olduğu zamanlarda aranmaya başlar seni mutlaka isteyecektir bir anda bırakmaz geçici bişey bu moralini yüksek tut pes etme tekrar tutacaktır inşallah Allah yardımcın olsun evinizde huzurunuz bozulmasın hiç.
Bebeğinin gaz problemi olan arkadaslar ben om x diye bir surup kullanıyorum. Şurubu verip donra masaj yapiyorum cok ise yaradi .Dr a danışıp kullanabilirsiniz.Bitkisel bir ürün .Içinde dereotu filan var .
@Parislim
Yaa yerimm agzinin tadini da bilirmis.Bizim surup da aguline. Icinde tum faydali yaglar veee azicik şeker var. Bizimki o seker icin cildiriyor. Icmek icin can atiuor masallah. Hatta alt açarken durmayinca damlayla agzina bi tane akıtıyorum aninda susup onu yalamaya ugrasiyor
Bol bol emzir .Ben hep memede tutarak atlattim .Baska bir sey yapmadım .uyandiramazsaniz islak pamukla silmeyi deneyin .Kızlar bebeğimde sarılık var 11.56 çıktı 8gunluk doktora henüz ulaşamadım değeri nasıl 2saatte bir emziriyorum gece ışıkta yatiriyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Yırttı akşam kendini. Arkadasa söyledim kan vardı dışkısında diye korkuttu acaip. Mutlaka dr götür falan diyor. Memleketteyim malum, ilçede düzgün dr yok. Merkezde bulacağımı sanmıyorum bayrama denk geldi. Evde de yalnızım oturdm kaldm ağlycam vallaİshal oldugu için su kaybı olur çocuk susuz kalmamali bol bol su ver reflor icirdim ben yarım bir çay bardagina yarım paket onu da deneyebilirsiniz gerci Dr danismak daha doğru ama malum şu anda ulaşamıyorsun yazdığından anladigim kadarıyla acile gidip sorabilirsiniz en azından bilen biri tavsiye ederse daha doğru olur biogaia da sindirim sistemi bozuklukları için bir damla sende ki damla nin içeriğini bilmiyorum canim Allah şifa versin karın ağrısı oluyor mu bizde oluyor du ağrı olduğu zaman bir cay kaşığı calpol verdirdi Dr.
Benmde hep yumuşak. Sadece gece biraz gergin oluyo. Gergin olsa ne güzel olurdu. SutSolunca gergin oluyo. Benm kizim gündüz doymuyo mama veriyorum.Kızlar sizin göğüsleriniz hep gergin mi oluyor benim genelde hep yumuşak
Ne kadar sürdü peki geçmesi? Bi de teşhis olarak gözyaşı kanalı tıkanıklığı mı dediler?Canım bana nitrina diye bi damla verdi baya kullandım anca anca geçti çapaklar
Bence götür canım bu bebeklerde ihmale gelmiyorCanım geçmiş olsun sanki banim kızımda nezle gibi oldu gözü sulanıyo burnu genzi tıkalı hapşırıyo götürsem mi acaba doktora, keyfi yerinde ama
Aynen canım bizde de öyle çaylı pamukla sildim gentax damla kullnıoz masaj yapıom günde 3 kez ma fayda etmiyor biz de çarşamba 4üı dolduruyoruzBende de var sarı akıntı. Doktor ılık suyla veya çayla sil dedi olur normal dedi ama yarın 40 günlük olacağız hala devam ediyor
Aynı şeyleri bize de söyledi canım am biz gentax damla kullanıyoruz. Özel doktora götürcem çarşamba günü bakalım o ne dicek..Benimde doğarkenden akmaya başladı iki gözüde. Doktor fucithalmic göz damlası verdi. Bir hafta kullandık geçmedi. 3 gün daha kullandık sağ göz geçti sol göz devam etti. Bir hafta ara verdik. Sonra yine aynı iilaçla beraber netira göz damlasınıda verdi 4. Gündeyiz biraz azalma var. Bir haftayı tamamlamamız lazım tedavi için, birde masaj yapıyorum her emzirdiğimde gözüne. Bir yaşa kadar geçmeyedebilirmiş dedi doktor, hemen geçedebilirmiş.
Canım bekleme bence kan varsa eğer acile falan götür enfeksiyon olabilir ya da kanlı ishalde alerji de düşünülebilir bir de makat catlagiYırttı akşam kendini. Arkadasa söyledim kan vardı dışkısında diye korkuttu acaip. Mutlaka dr götür falan diyor. Memleketteyim malum, ilçede düzgün dr yok. Merkezde bulacağımı sanmıyorum bayrama denk geldi. Evde de yalnızım oturdm kaldm ağlycam valla
Bizde de öyle muhtemeln. Dr genelleme yaparak bu durum gözyaşı kanalı tıkanıklığı ile ilgili, genelde düzelir dedi. Bir dr kaynamış soğumuş su ile silmeyi olmazsa damla kullanmayı, diğeri soğumuş çayla silmeyi önerdi. Çay işe yaradı bizde daha çok.Biz de gözyaşı kanalında tıkanıklık varmış bundan kaynaklanıyormuş. Sizinkini sebebi ne acaba? 1 yaşına kadar geçmeyedebilir iş öyle Bi durumda oranın açılması gerekçekmiş
Aynen canım uykudan uyanınca oluyor genelde. sarı bir sıvı şeklinde akıyor, bazen de kurumuş halini görüyorum.Benim kızımda da çapak oluyor ama ben normaldir diye sormadım doktora. Uykudan uyanınca biraz çapak oluyor. Sizinde mi öyle?
Hayır canım bir kere vermeyle böylesine tamamen bırakacak dereceye gelen bebeği ilk kez duydum bence pes etme tekrar alacaktır, gaz sorunu flan var mı ?cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicem
Peki ne yapmalıyım canım çay iyi gelir mi yoksa doktora mı götüreyimAynen canım uykudan uyanınca oluyor genelde. sarı bir sıvı şeklinde akıyor, bazen de kurumuş halini görüyorum.
gaz icin damla kullaniyoruz, dun bu saatlerde hayatim ne guzelmis. Emen bir bebegim varmis, sutum varmis. Kendimden nefret ediyorum, kendi elimle mahvettim 3umuzun hayatini. Aksama kadar agladi. Sutum sagmayla cikacak kadar fazla degil. Ya sadece memede susan teselli olan cocugu kendi elimle telef ettim. Bayram tatilini berbat ettim. tum duzenimizi bozdum. Kacip gitmek istiyorumHayır canım bir kere vermeyle böylesine tamamen bırakacak dereceye gelen bebeği ilk kez duydum bence pes etme tekrar alacaktır, gaz sorunu flan var mı ?
ben de daha lohusayim canim ama "euzu bi kelimatillahit tammati min şerri ma halak" duasini okuyabilirsin.Kızlar kızıma nazar için dua eder misiniz? Ben adetliyim okuyamadım.
Bugün kızımla ilk kez gezmeye çıktık. Hastane aile hekimi market gibi zorunda olduğumuz zamanlarda çıkıyorduk ama keyfi ilk sayılır. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Uyuyordu bi cafeye oturduk bi başladı susturamadm kalktık hemen. Biraz sakinleşti dolaşıyorduk yine çıldırdı. Bebek arabasına binmedi hep kucakta. Hemen bi mağazaya girdik kanguru almak için. Emzirme odasında emzirdim sakinleşti. Kanguruya oturdu ağladı biraz daha emzirdim sakinleşti yine başka kanguru denedik yine ağladı. Korktu da mı ağladı yoksa huysuzluğundan mı anlamadım. Koşa koşa eve geldik. Evde de ağla ağla çatladı artık. Emzirdim mama verdim saatlerce pışpışladım zor sakinleşti
gece banyo yaptırdık ateşi biraz indi sabah annemler acile götürdü dr ateşi yok demiş ishali geçmezse çocuk dr una götürün demiş merkeze götürürüz artk bayram sonrası şuan dr yok işteya okadar sakınıyorum elleri ayakları hep kapalı cereyanda kalmasın diye çabaladım hep kaç gündür burnu tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum benmle aynı gün doğum yapan kızın bebeğini kapıda pecede yatırmışlar nasıl yapıyolar hasta olur diye ben endişelendim bende mi bi sorun var sakınan göze hep mi çöp batar anlamıyorum
Hala duzelmedi mi ah kuzum yaa .Stres yapma .Degisik pozisyon dene .Yatarak emzirmeyi ayakta gezerek emzirmeyi dene,mama yiyorsa eds dene ya da sütünü sağ oyle dene .Ama pes etme .Emmedi ac diye biberona sarilma .gaz icin damla kullaniyoruz, dun bu saatlerde hayatim ne guzelmis. Emen bir bebegim varmis, sutum varmis. Kendimden nefret ediyorum, kendi elimle mahvettim 3umuzun hayatini. Aksama kadar agladi. Sutum sagmayla cikacak kadar fazla degil. Ya sadece memede susan teselli olan cocugu kendi elimle telef ettim. Bayram tatilini berbat ettim. tum duzenimizi bozdum. Kacip gitmek istiyorum
Canim Nas Felak ve Fatiha oku sifa niyetine diye niyetlen. 7 ser kez okuKızlar kızıma nazar için dua eder misiniz? Ben adetliyim okuyamadım.
Bugün kızımla ilk kez gezmeye çıktık. Hastane aile hekimi market gibi zorunda olduğumuz zamanlarda çıkıyorduk ama keyfi ilk sayılır. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Uyuyordu bi cafeye oturduk bi başladı susturamadm kalktık hemen. Biraz sakinleşti dolaşıyorduk yine çıldırdı. Bebek arabasına binmedi hep kucakta. Hemen bi mağazaya girdik kanguru almak için. Emzirme odasında emzirdim sakinleşti. Kanguruya oturdu ağladı biraz daha emzirdim sakinleşti yine başka kanguru denedik yine ağladı. Korktu da mı ağladı yoksa huysuzluğundan mı anlamadım. Koşa koşa eve geldik. Evde de ağla ağla çatladı artık. Emzirdim mama verdim saatlerce pışpışladım zor sakinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?