2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim butun keyfi kacti zavalli bebegin. Zor bela istemeye istemeye cok kisa sure emiyor.
Eski haline doner dimi?

Allah hepinizden razi olsun, siz olmasaniz umutsuzluktan ne yapardim bilmiyorum

Kızlar merhaba, bebeğinin gözünde sarı akıntı olan var mı?? Benimkisi de doğduğundan beri var 5, 5 haftalık olduk. Doktor masaj ve gentax göz damlası verdi ama düzelme yok henüz
Benimde doğarkenden akmaya başladı iki gözüde. Doktor fucithalmic göz damlası verdi. Bir hafta kullandık geçmedi. 3 gün daha kullandık sağ göz geçti sol göz devam etti. Bir hafta ara verdik. Sonra yine aynı iilaçla beraber netira göz damlasınıda verdi 4. Gündeyiz biraz azalma var. Bir haftayı tamamlamamız lazım tedavi için, birde masaj yapıyorum her emzirdiğimde gözüne. Bir yaşa kadar geçmeyedebilirmiş dedi doktor, hemen geçedebilirmiş.

Annesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mı çocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece
Canm hava sıcak olsa da bebekler özellikle ilk 40 gün çok hassas oluyorlar. Hemen üşütüp gazlanabiliyorlar. Karın ağrısı yaşayabilirler. Bizim 2 gün sonra 40 ımız çıkıyo kısmetse ayağından çorabı hiç eksik etmiyorum. Klimalı ortamda içten zıbın dıştan uzun kullu giydiriyorum. Aman ilk haftaki sancılara hiç geri dönmek istemiyorum.

Kızlar bebeğin dışkısı yeşil ve hafif kanlı olması neden olur bağırsak iltihabı falan yazıyor nette. Mamayı değiştrmştk acaba ondan da olabilir mi ?
Canım emziriyormusun? Memen kanıyosa ondan olabilir. Birde bebekde kabızlık varsa kaka beklediği için rengi dönüyo. Benim ufaklığında bir kere öyle olmuştu koyu yeşil, hemen resmini çekip doktora gönderdim bana bu şekilde bir açıklama yapmıştı.

Kızlar bebeğim geceden beri uyumuyodu burda bi arkadaş vardı beyaz gürültüden bahsetmişti aklıma geldi denedim 2dk sonra uyudu yavrum mışıl mışıl uyuyor şimdi o arkadaş kimse çook teşekkür ederim

Göğüs ucu yaraları geçmiyor ağlayarak emziriyorum kalkanın içinde bile sızlıyor zeytinyağı kantaron lansinoh nisavit bepanten hepsini kullandım banamısın demiyor pamukçuk geçti bu başladı dil bağı var sanırım ondan kaynaklı bayram sonu doktora gidicem emzirmekten vazgeçmek üzereyim o derece çok kötü bişey

Benimkş de gazlı olunca mı kıvranarak sürekli bırakarak emiyor, artık aglasa da yemeğinizi yiyin gücünüzü alın ki ilgilenebilin ben öyle yaptım zor oluyor ama başka çare yoktu
Ewet gazdan kıwranarak emıor cekıstrıor memeyı Allah yardımcımız olsun ınsallah gecıcek

Aynısı bizde de var, ilk doğduğunda kısa kollu kısa paçalı tulum giydirmiştim çorap da yoktu doktor çok iyi yapmışsın Haziran ayındayız bu şekilde devam et dedi annem dediki sen boşver o bebek hasta etmeyelim de, ayrıca eşim de çok giydirmek istemiyor arada kalıyorum.annem gittiğinde bana patlayacak gibi @Kizilcik123

Göğsümün kanadığını sanmıyorum emmekten çok mama alıyor çünkü dünden beri her bezini batırıyor ama ishal işte. Ne güzel doktoruna hemen ulaşabiliyorsun yardımcı oluyorlar vallahi imreniyorum bi ben bulamadım adam gbi dr.

gece banyo yaptırdık ateşi biraz indi sabah annemler acile götürdü dr ateşi yok demiş ishali geçmezse çocuk dr una götürün demiş merkeze götürürüz artk bayram sonrası şuan dr yok işte ya okadar sakınıyorum elleri ayakları hep kapalı cereyanda kalmasın diye çabaladım hep kaç gündür burnu tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum benmle aynı gün doğum yapan kızın bebeğini kapıda pecede yatırmışlar nasıl yapıyolar hasta olur diye ben endişelendim bende mi bi sorun var sakınan göze hep mi çöp batar anlamıyorum

Canım iste soğuk almis olamaz bu sıcaklarda muhtemelen mikrobik olabilir Dr bana reflor kullandirdi ve kesinlikle sakıncalı degil bağırsak fonksiyonlarini düzenler probiyotik dedi...Biogaia damla da ayni işi görür varsa onu ver en azından dr görene kadar ve su ver mutlaka şu kaybi olmasın

Dr da su kaybı olmasın dedi aynen. Neden ki ?
Gaz damlası olarak biotic var elimde kullanmıyorum ama ihtiyacım olmuyordu damlanın ishale faydası olur mu ki ne dersin ?
Vitamin olarak bi-bacD3 kullanıyorum hergun 3damla sindirim sisteminede faydalı bir damla ondan memnunum. Bayram geçene kadar napmamı önerirsin canım ? Eli ayağı hep kapalı bi kafası açık onuda kulağından yel girmesin diye nekadar kapatsamda açıyo kafasına hiç bişey değmeyecek küçük bey sinir oluyo çünkü :)

Annesinin karnında gibi hissetmiştir yavrum kıyamam :) o sesle aynı malum♡

Çok giydirmemek mi lazım ? Ama uyuen terlediğnde o sekılde kaldırırsak en ufak serinlik çarpmaz mı tüm camlarınız kapılarınız kapalı mı

cok sag ol nolur dua edin cok kotu durumdayİz
Şimdi okudum yazdklarını meme reddi yaşıyormuşsunuz çok üzüldüm eşinle birbirinize girmeyin sen sakin ol o birsey bilmiyor şuan sende bilseydin vermezdin zaten bile bile canım biberondan dolayı benmde bebeğim reddetmişti 2gün boyunca hiç emzirememiştim sonrasında biberonu verdiğmde bir iki içtikten sonra biberonu çekip hemen göğsümü veriyordum öyle kandırıp tutturuyordum sende sakin ol şimdiye kadar inşallah tutmuştur memeni ama olmazsa böyle kandırmayı dene tok olduğu zamanlarda aranmaya başlar seni mutlaka isteyecektir bir anda bırakmaz geçici bişey bu moralini yüksek tut pes etme tekrar tutacaktır inşallah Allah yardımcın olsun evinizde huzurunuz bozulmasın hiç.

İshal oldugu için su kaybı olur çocuk susuz kalmamali bol bol su ver reflor icirdim ben yarım bir çay bardagina yarım paket onu da deneyebilirsiniz gerci Dr danismak daha doğru ama malum şu anda ulaşamıyorsun yazdığından anladigim kadarıyla acile gidip sorabilirsiniz en azından bilen biri tavsiye ederse daha doğru olur biogaia da sindirim sistemi bozuklukları için bir damla sende ki damla nin içeriğini bilmiyorum canim Allah şifa versin karın ağrısı oluyor mu bizde oluyor du ağrı olduğu zaman bir cay kaşığı calpol verdirdi Dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…