2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,iyi bayramlar herkese :)
Bilirsiniz forumda, bayram olunca açılan konular bayram ve eşimin ailesine ziyaret konuları açılıyor, şimdi ise iki aylık bebeğim, mama ve kv. bayram ziyaretleri sorunlu konum var dostlar hala geriliyorum mecburen gidicem an eminin ki başka misafirler de olucak ve aa mı aa emmiyor mu, şöyle iç, böyle ye vs daral gelecek...

Bugun ilk kez ne giyecegim ,bayramliklarim ütülü mü telasim olmadi .Sabah 7 de bebegimin bayramliklarini giydirdim .Ve 1 saat bakmalara doyamadim .Kendisi gece uyumadigi icin su an tavsan uykusunun 2.bolumunde .
Uyanınca dede ,anneanne ,dayilar bayramlancak
Dedemiz bayram harçlığı verdi .Duygulanmadim desem yalan olur .
Seneye belki de öp anneannenin elini deyince gidip öpüvercek .Hayali bile nasil guzel
Rabbim evlatlarimiz ve sevdiklerimizle nice bayramlar nasip etsin kizlar .Iyi bayramlar

İyi bayramlar kizlar. Gecen bayram bebisler karnimizdaydi bu bayram kucagimizda.
Biz tatil olsun diye pazar gunu izmire geldik. Gozu kararttik bu bayram tatilciyiz. Bi gece cok beter gaz sancisi oldu. Acilinde cocuk dru olan hastane kovaladik. Ama aynisi istanbuldayken de olabilirdi o yuzden moral bozmak yok.

kızlar, lansinohun tek delikli biberonu hangisi? resmini atar msnz? Bende aventin tek delikli biberonu var, lansinoh unki daha mi yavas?
birde mama verenler, kac ml iciyor bebeginiz? 60 ml az geliyor
Lansinoh natural wawe.Ben aventinkini de kullandım. Ona gore cok daha yavas akışlı. Aventinkini 5 dk da bitiriyorsa bunda 10 12 dk da bitiriyor.
Ben kanguru aldim Yenidogan aparati var .Bir kez kullandık. Cok rahat .Bacaginin dik durmasi yanlis olan yani bacaklari ayri iken dogru pozisyon.Zaten yenidogan aparatinda bacaklarinin ayrıldığı kisimda yastik destegi var .Benim aldigimin markasi solomombaby
Aynen moral bozma canim .Bebegin sakinken gaz masajini bolca tekrarla daha sancisiz atlatirsiniz.Ayaklarini sicak tut bebisin.

Bu bahsettiğim iyi geldi cnm eczaneye de sordum kullanan çok fayda da ediyor dedi bende de 2 kullanımda bayağı fark oldu
Her 200 ml şampuan a 1 ampul koyuyorsun benim şampuan 650 ml 2 buçuk ampul koydum
Bende alıyım ondan dökülmesin bide onla uğraşmayalım sağol canım

Canım ablamında öyle oldu meğerse ucu iltihaplıymış o yüzden geçmemiş dr iltihap ilacı verdi sürmeli sonda geçti 3 ay çekmişti amagöğüsanden

Ben çocuğu kolluyodm klimadan giydereyodm camı az acıyodm, millet yok sıcak aç camı bilmem ne çocuk hasta oldu resmen burni tıkalı sümüklü öksürüyo, millete bakma kendi bildiğini araştırdığını yap canım, kış bebesi hasta olmuyo ama yaz bebesi oldu işte, çok uyuz oldum, bebeğini şimdi sakınman lazım ama ilerisi için kv haklı. Bu sefer millet çocuğunu sevmez niye sevmiyorlar diye üzülebilirsin ama şimdi değil büyüyünce, yengem çocuğunu çok kollardı kimse sevmezdi onu anasından dolayı :) büyüncede sevmediler

Selam kızlar hayırlı bayramlar bizim kızın ağzından balon bolon tükürükler çıkıyor emmek istemiyor iki çekip kafayı arkaya atıp ağlıyor acaba bu tükürük neyin nesi başına gelen ne olduğunu bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…