- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.021
Sagol cnm insallahSen de sağol cnm lokal anestezi ile yapıldı bizim kesilirken eşim durdu başında ben dayanamam dıye girmedim on onbeş dk sonra benı çağırdılar gelin giydirin dıye sunnet sonrası birinci ay aşısı nı da oldu aynı hastanede Doktorumuz karton bardağı kesip koyun dedı zaten kremi var karıştırıp sürüyoruz şimdi bardağıda koymayı bıraktık baya toparladı inşallah sizinde sorunsuz agrı sız gecer gider
Bizde de durum böyle yani bende kimseye vermiyorum çocuğu babasına bile öptürmüyorum. Ama senden farkı ben susmuyorum kim ne derse lafı ağzına tıkıyorum içim rahat oluyor. Ben çektim çilesini hala daha çekiyorum kimseye laf düşmez. Mevlit bile çekirdek kadroyla yaptım 7 kisi vardı buldumcuk anneyim benKizlar birsey soracagim. Sizede bu baski var mi merak ediyorum. Herkes surekli bu kadar sakinma klimadan sakinma gezmekten sakinma hastaligini büyütme bak falanca salmis ortaya. Boyle insanin cocugunu da insan sevmeye korkar. Sacarak ortada tutarak buyuyen bebek daha iyi olur. Bi seninki mi kiymetli boyle yaparsan kimse de sevemez sogurlar..... surekli bunlari duyuyorum. Koyume gitmedim cunku 10 derece daha soguk mecbur soba yanacak 1 geceliğine xocuga i degisimi yaşatmak anlamsiz . Memlekete geldik trenle yaklasik 3 saat. Cocuk klimadan usumus burnu tikali 2 gundur basında nobet tutuyorum . Uykuda bazen dalmis da sudan cikmis gibi acayip sesler cikariyor. Sarilik deseniz uzamis sarilikmis 1 hafta evvel 9 du. Yenice rengi donuyor. Cocuk herkesin kucagina veremiyorum (coluk cocuk tutan tutamayan) cunku kafasını atiyor surekli saga sola fazla hareketli bi bebek. Uyurken aksam 8e kadar 1 saat 8 sonrasi2 3 saat uyuyor . Buda sorunmus saatli olmazmis. Kaynana 1 saat evvel mahsus uyandırdı simdi emmek istiyor tok kusuyor burnuna ağlıyor bende ac ac ugrasiyorum. Ben gercekten sorunlu muyum? Gunduz uyanikken bakinsin diye veriyorum. Seviyorlar yani ama anlamiyorum kimseyi
Senin kızın nasıl canım emziriyor musun uyuyormu emzik tuttu muMerhaba hanımlar ben yeni üyeyim 1.5 aylık kızım anne olmak çok zor ben daha da zorlaniyor gibiyim. Bazen keşke erkek olsaymisim diyorum. Moral olsun diye burdayım Allah hepimizin yardimcisi olsun
Kizlar birsey soracagim. Sizede bu baski var mi merak ediyorum. Herkes surekli bu kadar sakinma klimadan sakinma gezmekten sakinma hastaligini büyütme bak falanca salmis ortaya. Boyle insanin cocugunu da insan sevmeye korkar. Sacarak ortada tutarak buyuyen bebek daha iyi olur. Bi seninki mi kiymetli boyle yaparsan kimse de sevemez sogurlar..... surekli bunlari duyuyorum. Koyume gitmedim cunku 10 derece daha soguk mecbur soba yanacak 1 geceliğine xocuga i degisimi yaşatmak anlamsiz . Memlekete geldik trenle yaklasik 3 saat. Cocuk klimadan usumus burnu tikali 2 gundur basında nobet tutuyorum . Uykuda bazen dalmis da sudan cikmis gibi acayip sesler cikariyor. Sarilik deseniz uzamis sarilikmis 1 hafta evvel 9 du. Yenice rengi donuyor. Cocuk herkesin kucagina veremiyorum (coluk cocuk tutan tutamayan) cunku kafasını atiyor surekli saga sola fazla hareketli bi bebek. Uyurken aksam 8e kadar 1 saat 8 sonrasi2 3 saat uyuyor . Buda sorunmus saatli olmazmis. Kaynana 1 saat evvel mahsus uyandırdı simdi emmek istiyor tok kusuyor burnuna ağlıyor bende ac ac ugrasiyorum. Ben gercekten sorunlu muyum? Gunduz uyanikken bakinsin diye veriyorum. Seviyorlar yani ama anlamiyorum kimseyi
Elleri ayakları üşüyo ama. Aslında çok giydirmemek lazım çünkü uyurken terliyor ister istemez uyandığnda evin içinde gezerken üşütme ihtimali yüksek, ne kadar sararsak saralım.Canım çok hassas olmamak lazım malesef..benimki sürekli zıbınla çorap eldiven pijama giydirmedim hiç hava sıcak diye bi tek gece üstüne ince bi örtü örtüyorum hpsi bu
Yapma böyle canım gerginliğini oda hissediyordur yine düzene girecek inşallah göğsünü hiç bi şekilde kabul etmiyor mu nasıl besliyorsun ?gaz icin damla kullaniyoruz, dun bu saatlerde hayatim ne guzelmis. Emen bir bebegim varmis, sutum varmis. Kendimden nefret ediyorum, kendi elimle mahvettim 3umuzun hayatini. Aksama kadar agladi. Sutum sagmayla cikacak kadar fazla degil. Ya sadece memede susan teselli olan cocugu kendi elimle telef ettim. Bayram tatilini berbat ettim. tum duzenimizi bozdum. Kacip gitmek istiyorum
Uyurken aliyor sadece canim. İnsallah hatirlar memeyi. Uyurken almasi faydali oluyor mudur bilemem de, sonucta uyku sersemi...Yapma böyle canım gerginliğini oda hissediyordur yine düzene girecek inşallah göğsünü hiç bi şekilde kabul etmiyor mu nasıl besliyorsun ?
Sık sık kontrol ediyorum elleri ayakları üşümüşse hemen klimayı kapatım balkonkapısını açıyprum ama klima uyku modunda çalıştığı için o sorun olmuyorElleri ayakları üşüyo ama. Aslında çok giydirmemek lazım çünkü uyurken terliyor ister istemez uyandığnda evin içinde gezerken üşütme ihtimali yüksek, ne kadar sararsak saralım.
Bizde de durum böyle yani bende kimseye vermiyorum çocuğu babasına bile öptürmüyorum. Ama senden farkı ben susmuyorum kim ne derse lafı ağzına tıkıyorum içim rahat oluyor. Ben çektim çilesini hala daha çekiyorum kimseye laf düşmez. Mevlit bile çekirdek kadroyla yaptım 7 kisi vardı buldumcuk anneyim ben
Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz canım. Sen bildiğin gibi devam et konuşanlara ver cevabını içinde kalmasın ya da tıka kulaklarını çünkü ağzı oşan konuşuyor bizde boşa sinir harbi yaşıyoruz
Insallah duzelir Allah yardimcimiz olsun. Esin daha ılımlı olsaymis keske .Benim esim yardim ediyor şükür. Hamileligim zor gecti .9 ay o yapınca temizligi simdi bebek bakmak ona jest gibi geliyor :) Hatta benim isime karışıyor gazi soyle daha kolay cikiyor diye :)Ama gel gor ki calisma saatleri cok kötü .Isten gec geliyor .Afilim92 eğer evimde kalsaydım eşimi boşardım. Ben 1 saat uykuyla dururken tek yaptığı bir koltuktan diğerine devrilmekti. Su istersin oflar evi süpür dersin bi dinlenebilirmiyim der ki tek yaptığı yiyip içip yatmak. Eninde sonunda dediğimi yapar ama sinir harbi yaşatır. Dellenip anneme taşındım bende ama kıza bir faydaları olmuyor. Sadece yeme içme sıkıntım kalmadı. Kimsede durmuyor doğru düzgün uyumuyor uyursa emzirme yastığında üzerimde yine bloke oluyorum. Her gaz çıkardığı çığlık kıyamet hele kakası bildiğin geçit töreni saatler süren ağlama krizine giriyor. Kanguruda durmadı bebek arabasına işkence aleti gibi davranıyor. Allah sabır selamet versin bugünümüze de bin şükür
Senin bebe aşmış kendini. Eliyle istemediğini anlatıyor sen de anlamiyorsun annesiBirde kaynana baskisina devam ediyor. Cocuk emzirirkrn gelip verme istemiyir itiyor eliyle diyor. O bilemedigi icin itiyor diyorum yo yo verme diye elini sokuyor. Çekil dedim verdim cop cop emdi e agzina tikdin ondan diyo. Benim de sutum yetti sandim yetmemis bakalim sen de inafa devam et diyo. Sütun yetse boyle emip durmaz diyo. Doktor randevumuzda paşa efendi bu gobege simdilik karışmıyorum ama biraz fazla olmus dedi. Yani alimi eksik degil fazlaymis sukur masallah. Hepimiz yeni anneyiz. Bana dua edin bu kadinin cenesini durdursun Allah
Canım normalde kullanılıyor fakat ben başını tam tutmadan kullanamam koyuyorum başı çok sallanıyor kıyamıyorum.sırtıda ağrırmış gibi geliyor.ana kucağına alt açma minderi aldım yastuğıda var minde büyük gelince ikiye katladım altına destek olsun diye başka örtü katladım koydum sonra alt açma minderini yerleştirdim yastığınıda en üstte koydum sıkıştırıp düzleştirdim gayet konforlu oldu tavsiye ederimKızlar ya kanguru yada sling alan warmı daha 1aylıgız kanguru olurmukı bebegın bacakları ayrık oluor oturur pozısyonda ne kadr saglıklı oluor bılgısı olan warmı baska turlu ewden cıkmak cok zor oluor bıze anakucagına koyuyoruz bası one dusuor altına destek aldık gene aynı kullanamıoruz onu hal böle olunca sız nasıl yapıosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?