- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.001
canim aksama kadar denedik, aglamalar, reddetmeler, sakinlestirmeler... Uyurken emdi, uyurken de olsa emmesi memeyi hatirlamaya yardim eder mi?Hala duzelmedi mi ah kuzum yaa .Stres yapma .Degisik pozisyon dene .Yatarak emzirmeyi ayakta gezerek emzirmeyi dene,mama yiyorsa eds dene ya da sütünü sağ oyle dene .Ama pes etme .Emmedi ac diye biberona sarilma .
Canim Nas Felak ve Fatiha oku sifa niyetine diye niyetlen. 7 ser kez oku
evde yabanci yoksa emzirme onlugu kullansan canim? Odada uyutmaya calisinca da zor cunku bizimkiler uyumuyor. Benimki artik emmiyor da biliyorsun, uyumadigi gunleri mumla aratiyorKizlar annemlere geldik .Bebeğim oto koltugunu sevmiyor yolda kac kere durup cikarmak zorunda kaldik .Yolda 15 20 dk gozu gecmisti .Saat 12 idi .Hala uyanik .Uykusuzluktan sacmaladi iyice .Bas bas bağırıyor. Meme istiyor veriyorum emiyor gozleri gidiyor .Hareketsiz yarim saat bekliyorum daliyor .Yataga koyuyorum gozleri direk acıyor .Odaya hapsolduk. Daraldim.
Bu kadar heder etme kendini, bir kez emzik almayla bu asamaya gelmez muhtemelen atak dönemine rastladı yada gaz sancısı çekiyordur. Benim nerdeyse hiç sütüm yok mama içiyor. 8 farklı emzik denedim almadı. Bazen memede yatıp kalkıyor bazen çığlığı basıyor. Bu kadar kendine yüklenirsen sütün etkilenir. Bebek emmiyo sütüm gidecek diye düşünme sağma makinesi ile en azından günde 1 kez power pump yap bollaşır bile, memeye dönmesi içinde ten tene temas yapın suyu seviyorsa duşa beraber girin düzelir inşallahben de daha lohusayim canim ama "euzu bi kelimatillahit tammati min şerri ma halak" duasini okuyabilirsin.
Ben de kendi elimle emen cocugumu mahvettim, 1 kere emzik verdim ve memeyi reddediyor. Memeye aşik olan cocuk suan agzina verince kendini yirtip agliyor
Gece 2 den bu yana sadece mama ve gaz çıkarma için memeden ayrıldı. Belim kopuyor yorgunluktanKizlar annemlere geldik .Bebeğim oto koltugunu sevmiyor yolda kac kere durup cikarmak zorunda kaldik .Yolda 15 20 dk gozu gecmisti .Saat 12 idi .Hala uyanik .Uykusuzluktan sacmaladi iyice .Bas bas bağırıyor. Meme istiyor veriyorum emiyor gozleri gidiyor .Hareketsiz yarim saat bekliyorum daliyor .Yataga koyuyorum gozleri direk acıyor .Odaya hapsolduk. Daraldim.
Kızlar sizin göğüsleriniz hep gergin mi oluyor benim genelde hep yumuşak
cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicem
evet ben de 1 kere vermekle bu dereceye geldigi icin cok sasiriyorum. Duşa girmeyi deneyecegim insallah işe yarar. Cok sag olun insallah duzelir. İnsan kendi eliyle bozunca vicdan azabi cekiyor işteBu kadar heder etme kendini, bir kez emzik almayla bu asamaya gelmez muhtemelen atak dönemine rastladı yada gaz sancısı çekiyordur. Benim nerdeyse hiç sütüm yok mama içiyor. 8 farklı emzik denedim almadı. Bazen memede yatıp kalkıyor bazen çığlığı basıyor. Bu kadar kendine yüklenirsen sütün etkilenir. Bebek emmiyo sütüm gidecek diye düşünme sağma makinesi ile en azından günde 1 kez power pump yap bollaşır bile, memeye dönmesi içinde ten tene temas yapın suyu seviyorsa duşa beraber girin düzelir inşallah
beyaz gurultu sakinlestiriyor ama memede yine de agliyorMemedeyken kolik müziklerden acsana yanına koy sakinlesmesini bekle mesela benimki saç kurutmada susuyor
valla dune kadar ben de o sekildeydim. Yapisik yasiyoruz diye bin kere sikayet ettim. Ama suanda da memeyi geri tutturmaya calisiyorum. 3 aya kadar sabretmem lazimdi işte, nasilsa buyuyecekti, nasilsa gunler geri degil ileri gidecektiGece 2 den bu yana sadece mama ve gaz çıkarma için memeden ayrıldı. Belim kopuyor yorgunluktan
Evet canim pes etme.Stres yapma onda stres olur .Sakin bir muzikte dene .Banyo sonrasi hemen dene uzerini filan giydirmeden .Ayrica ten tene temasta emzirme dene .Onun sadece bezi olsun senin ust ciplak .Uzerinize örtü al .Elini tut.canim aksama kadar denedik, aglamalar, reddetmeler, sakinlestirmeler... Uyurken emdi, uyurken de olsa emmesi memeyi hatirlamaya yardim eder mi?
Canim bayram oncesi olunca cok kalabalık. Hem de benimki emzirme önlüğü ile emmiyor. Bir de uyumasi cok zor. Sessizlik istiyor.evde yabanci yoksa emzirme onlugu kullansan canim? Odada uyutmaya calisinca da zor cunku bizimkiler uyumuyor. Benimki artik emmiyor da biliyorsun, uyumadigi gunleri mumla aratiyor
Kimi reddeder almaz kimi yapisir birakmaz .Ortasini bulan cok nadir. Allah yardimcimiz olsun.Peki yardim eden biri var mi sanaGece 2 den bu yana sadece mama ve gaz çıkarma için memeden ayrıldı. Belim kopuyor yorgunluktan
Gogsune kucucuk damla seklinde mama damlatmayi denermisin benim kizim.memeyi reddedince boyle alistirmistik tekrardanben de daha lohusayim canim ama "euzu bi kelimatillahit tammati min şerri ma halak" duasini okuyabilirsin.
Ben de kendi elimle emen cocugumu mahvettim, 1 kere emzik verdim ve memeyi reddediyor. Memeye aşik olan cocuk suan agzina verince kendini yirtip agliyor
Kızlar sizin göğüsleriniz hep gergin mi oluyor benim genelde hep yumuşak
Canım çok hassas olmamak lazım malesef..benimki sürekli zıbınla çorap eldiven pijama giydirmedim hiç hava sıcak diye bi tek gece üstüne ince bi örtü örtüyorum hpsi bugece banyo yaptırdık ateşi biraz indi sabah annemler acile götürdü dr ateşi yok demiş ishali geçmezse çocuk dr una götürün demiş merkeze götürürüz artk bayram sonrası şuan dr yok işteya okadar sakınıyorum elleri ayakları hep kapalı cereyanda kalmasın diye çabaladım hep kaç gündür burnu tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum benmle aynı gün doğum yapan kızın bebeğini kapıda pecede yatırmışlar nasıl yapıyolar hasta olur diye ben endişelendim bende mi bi sorun var sakınan göze hep mi çöp batar anlamıyorum
yapiyorum canim insallah benimki de tekrar alisir.Gogsune kucucuk damla seklinde mama damlatmayi denermisin benim kizim.memeyi reddedince boyle alistirmistik tekrardan
valla bir buyuseler...Evet canim pes etme.Stres yapma onda stres olur .Sakin bir muzikte dene .Banyo sonrasi hemen dene uzerini filan giydirmeden .Ayrica ten tene temasta emzirme dene .Onun sadece bezi olsun senin ust ciplak .Uzerinize örtü al .Elini tut.
Canim bayram oncesi olunca cok kalabalık. Hem de benimki emzirme önlüğü ile emmiyor. Bir de uyumasi cok zor. Sessizlik istiyor.
Kimi reddeder almaz kimi yapisir birakmaz .Ortasini bulan cok nadir. Allah yardimcimiz olsun.Peki yardim eden biri var mi sanaBen de yoruldum .Uyumuyor yaa çıldırcam. Kanguruya koydum .Sevdi aslinda ama meme istegi yuzunden hemen çikmak istedi .Daha kanguruda emzircek kadar da geliştirmedim kendimi .Ilk deneyimimiz off off .
Kızlar kızıma nazar için dua eder misiniz? Ben adetliyim okuyamadım.
Bugün kızımla ilk kez gezmeye çıktık. Hastane aile hekimi market gibi zorunda olduğumuz zamanlarda çıkıyorduk ama keyfi ilk sayılır. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Uyuyordu bi cafeye oturduk bi başladı susturamadm kalktık hemen. Biraz sakinleşti dolaşıyorduk yine çıldırdı. Bebek arabasına binmedi hep kucakta. Hemen bi mağazaya girdik kanguru almak için. Emzirme odasında emzirdim sakinleşti. Kanguruya oturdu ağladı biraz daha emzirdim sakinleşti yine başka kanguru denedik yine ağladı. Korktu da mı ağladı yoksa huysuzluğundan mı anlamadım. Koşa koşa eve geldik. Evde de ağla ağla çatladı artık. Emzirdim mama verdim saatlerce pışpışladım zor sakinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?