2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar annemlere geldik .Bebeğim oto koltugunu sevmiyor yolda kac kere durup cikarmak zorunda kaldik .Yolda 15 20 dk gozu gecmisti .Saat 12 idi .Hala uyanik .Uykusuzluktan sacmaladi iyice .Bas bas bağırıyor. Meme istiyor veriyorum emiyor gozleri gidiyor .Hareketsiz yarim saat bekliyorum daliyor .Yataga koyuyorum gozleri direk acıyor .Odaya hapsolduk. Daraldim.

canim aksama kadar denedik, aglamalar, reddetmeler, sakinlestirmeler... Uyurken emdi, uyurken de olsa emmesi memeyi hatirlamaya yardim eder mi?

evde yabanci yoksa emzirme onlugu kullansan canim? Odada uyutmaya calisinca da zor cunku bizimkiler uyumuyor. Benimki artik emmiyor da biliyorsun, uyumadigi gunleri mumla aratiyor

Bu kadar heder etme kendini, bir kez emzik almayla bu asamaya gelmez muhtemelen atak dönemine rastladı yada gaz sancısı çekiyordur. Benim nerdeyse hiç sütüm yok mama içiyor. 8 farklı emzik denedim almadı. Bazen memede yatıp kalkıyor bazen çığlığı basıyor. Bu kadar kendine yüklenirsen sütün etkilenir. Bebek emmiyo sütüm gidecek diye düşünme sağma makinesi ile en azından günde 1 kez power pump yap bollaşır bile, memeye dönmesi içinde ten tene temas yapın suyu seviyorsa duşa beraber girin düzelir inşallah

Gece 2 den bu yana sadece mama ve gaz çıkarma için memeden ayrıldı. Belim kopuyor yorgunluktan

cok sag ol canim, bir alip bir birakiyor.memede yirtinarak agliyor. Dun ya daha dun aglarken memede susan cocugu ben elimle mahvettim. Mubarek arefe gunu kafayi yicem

Memedeyken kolik müziklerden acsana yanına koy sakinlesmesini bekle mesela benimki saç kurutmada susuyor

evet ben de 1 kere vermekle bu dereceye geldigi icin cok sasiriyorum. Duşa girmeyi deneyecegim insallah işe yarar. Cok sag olun insallah duzelir. İnsan kendi eliyle bozunca vicdan azabi cekiyor işte

Gece 2 den bu yana sadece mama ve gaz çıkarma için memeden ayrıldı. Belim kopuyor yorgunluktan
valla dune kadar ben de o sekildeydim. Yapisik yasiyoruz diye bin kere sikayet ettim. Ama suanda da memeyi geri tutturmaya calisiyorum. 3 aya kadar sabretmem lazimdi işte, nasilsa buyuyecekti, nasilsa gunler geri degil ileri gidecekti

canim aksama kadar denedik, aglamalar, reddetmeler, sakinlestirmeler... Uyurken emdi, uyurken de olsa emmesi memeyi hatirlamaya yardim eder mi?
Evet canim pes etme.Stres yapma onda stres olur .Sakin bir muzikte dene .Banyo sonrasi hemen dene uzerini filan giydirmeden .Ayrica ten tene temasta emzirme dene .Onun sadece bezi olsun senin ust ciplak .Uzerinize örtü al .Elini tut.
evde yabanci yoksa emzirme onlugu kullansan canim? Odada uyutmaya calisinca da zor cunku bizimkiler uyumuyor. Benimki artik emmiyor da biliyorsun, uyumadigi gunleri mumla aratiyor
Canim bayram oncesi olunca cok kalabalık. Hem de benimki emzirme önlüğü ile emmiyor. Bir de uyumasi cok zor. Sessizlik istiyor.
Kimi reddeder almaz kimi yapisir birakmaz .Ortasini bulan cok nadir. Allah yardimcimiz olsun.Peki yardim eden biri var mi sana Ben de yoruldum .Uyumuyor yaa çıldırcam. Kanguruya koydum .Sevdi aslinda ama meme istegi yuzunden hemen çikmak istedi .Daha kanguruda emzircek kadar da geliştirmedim kendimi .Ilk deneyimimiz off off .

Gogsune kucucuk damla seklinde mama damlatmayi denermisin benim kizim.memeyi reddedince boyle alistirmistik tekrardan

Kızlar sizin göğüsleriniz hep gergin mi oluyor benim genelde hep yumuşak
Canım çok hassas olmamak lazım malesef..benimki sürekli zıbınla çorap eldiven pijama giydirmedim hiç hava sıcak diye bi tek gece üstüne ince bi örtü örtüyorum hpsi bu

valla bir buyuseler...
Onlar buyuyecek biz yaslanacagiz. Oyle gozukuyor durum...

Geçmiş olsun canım bnm kızımda ilk çıktığımızda oyle yapardı rahatı bozuldupu için yaptığını düşünüyorum ama çok sık çıkardım artık alıştı hemen kendini uyku moduna alıyo

Afilim92 eğer evimde kalsaydım eşimi boşardım. Ben 1 saat uykuyla dururken tek yaptığı bir koltuktan diğerine devrilmekti. Su istersin oflar evi süpür dersin bi dinlenebilirmiyim der ki tek yaptığı yiyip içip yatmak. Eninde sonunda dediğimi yapar ama sinir harbi yaşatır. Dellenip anneme taşındım bende ama kıza bir faydaları olmuyor. Sadece yeme içme sıkıntım kalmadı. Kimsede durmuyor doğru düzgün uyumuyor uyursa emzirme yastığında üzerimde yine bloke oluyorum. Her gaz çıkardığı çığlık kıyamet hele kakası bildiğin geçit töreni saatler süren ağlama krizine giriyor. Kanguruda durmadı bebek arabasına işkence aleti gibi davranıyor. Allah sabır selamet versin bugünümüze de bin şükür

Kizlar birsey soracagim. Sizede bu baski var mi merak ediyorum. Herkes surekli bu kadar sakinma klimadan sakinma gezmekten sakinma hastaligini büyütme bak falanca salmis ortaya. Boyle insanin cocugunu da insan sevmeye korkar. Sacarak ortada tutarak buyuyen bebek daha iyi olur. Bi seninki mi kiymetli boyle yaparsan kimse de sevemez sogurlar..... surekli bunlari duyuyorum. Koyume gitmedim cunku 10 derece daha soguk mecbur soba yanacak 1 geceliğine xocuga i degisimi yaşatmak anlamsiz . Memlekete geldik trenle yaklasik 3 saat. Cocuk klimadan usumus burnu tikali 2 gundur basında nobet tutuyorum . Uykuda bazen dalmis da sudan cikmis gibi acayip sesler cikariyor. Sarilik deseniz uzamis sarilikmis 1 hafta evvel 9 du. Yenice rengi donuyor. Cocuk herkesin kucagina veremiyorum (coluk cocuk tutan tutamayan) cunku kafasını atiyor surekli saga sola fazla hareketli bi bebek. Uyurken aksam 8e kadar 1 saat 8 sonrasi2 3 saat uyuyor . Buda sorunmus saatli olmazmis. Kaynana 1 saat evvel mahsus uyandırdı simdi emmek istiyor tok kusuyor burnuna ağlıyor bende ac ac ugrasiyorum. Ben gercekten sorunlu muyum? Gunduz uyanikken bakinsin diye veriyorum. Seviyorlar yani ama anlamiyorum kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…