2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynin canım o yöntem güvenilir gelmiyo bi anlık gafletle korunamasa yandık olan bize olur, neticede hamilelik uzun ve zorlu bi süreç doğru zamanda kalma ister insan, belkide spiral en güvenli yöntem ama adet düzensizliği ve kanamayı uzatıyo, iğneyi duydum ama o da kontrol haplarının iğnesi diye biliyorm

İğneyi nerde yapılorlar acaba güvanilir mi? Olmadı altı ay idare edip bende iğne olurum sprrial hiç istemiyorum. Bide bu iğneler doıum kontrol haplarının iğne şekliymiş öyle mi acaba. Hap gibi kullanma süresi var mı yumurtayıkları temselleştirmez inşş

Ya kızlar banim kızın kan ğrubu AB Rh negatif, zor bulanan kan ğrubuymuş şaşırdım valla bebeği bizimkiyle aynı olan var mı ? :))

O bizdede var malesef uykuya dalamıyor diye ağlıyor tüm evi gezdiriyorum 1 saat sonra uyuyor ne güzelmiş adı adıyla büyüsün inşallah

Cevap bulursan bna da soyle canım bnki tam bi canavar

Ya kadın olmak çok zor bunu hergün soyler oldum

Benim sizlere bir sorum olacak hamilelik belirtisi olarak hiç kasıkta seyirme yaşayan oldu mu ? Özellikle geceleri uzandığında ve elle hissedilebilecek şekilde olan ?

Yoğun geliyor mu ben günlük takıyorum bitti gibi
4 5 gundur gunluk ped kullaniyorum canim .Niye bu kadar sürüyor ki annem 1 haftada bitmisti kanamam diyor.
Benim sizlere bir sorum olacak hamilelik belirtisi olarak hiç kasıkta seyirme yaşayan oldu mu ? Özellikle geceleri uzandığında ve elle hissedilebilecek şekilde olan ?
Benim kasik agrim cok olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…