- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.221
Kendini çok zorlama ama karnın ağrırsa bırak.Spor merkezine basliyim dedim ozaman erken diyorsun orda platesi önerdiler henüz
Bazi gunler rahat geçince insan umutlaniyor demi ? Duzelecegine olan inanç güçleniyor. Benimki aksama kadar şöyle boyle iyiydi .Bir yerde patlak verecek diyordum ki bir saat once ciglik cigliga aglama basladi .Elimizde tutamıyoruz balık gibi kayiyor.Bir umut emzigi verdim tuttu .Öğümeden emzigi cekip hemen memeyi tutturdum .Ama sakinlesmiyor .Uykusunda ağlıyorGaz şurubu vermiyorum artık hiçbir işe yaramıyor. Biogaia da bitti 2. kutu. Kaka yapma durumuna göre alırım yeni kutu ya da almam. Gazını çıkarması için masaj yapıyorum ve altını açık bırakıyorum kendi cirpinarak çıkarıyor. Gene de sancısı oluyor ama azaldı şükür. Uyutma konusu günden güne değişiyor. Bazen nerdeyse ilk eeee yapisimda gözlerini kapatıyor bazen 3 saat uğraşıyorum olmuyor. Bazen gece 4 te uyuyor bazen 10 da. Bugunumuze sukur
Bugun 2 kez 60 cc verdim .Dün ve onceki gun gunduz hic vermedim.Bugun mamanın ustune emmek istedi haliyle kustu.Senin bebegine de fazla gelmis olabilir. 3 saati gozetiyor musun iki mama arasinda canim?Kızlar ben kızıma açlığına göre günde 4 bazen 5 kere mama veriyorum 60 cc. Yetip yetmediğini nasıl anlarım? 2 gündür çok huysuz aç mı kalıyor acaba? 60 cc yedikten sonra kusuyor ben doyduğunu düşünüyordum bugün 90 cc verdim çocuk 3 kere kustu fazla geldi sanırım ama eminde olamadım. Siz kaç cc mama veriyorsunuz 54 günlüğüz bugün.
Allaha şükür bugün iyiydi. Hamakta çığlıkları kesiliyor. Yarım saat öğleden önce uyudu. Ögleden sonrada 5 gibi hamakta biraz daldı mızmızlanınca aldım emerken 5dk da uyudu yatağına koydum 2 saat uyudu. Bayramla ilgim yok bizim kız bebek arabasında ya da kanguruda durmuyor. Misafirde kabul etmiyorum@Kizilcik123kronik_unutkan bebisleriniz nasil ?Uyutabiliyor musunuz ? Ben gaz surubunu 1 kere veriyordum bugun cok gazi vardi cok agladi 2 kez verdim 6 saat arayla .Simdi uyuttum .Derin uyumuyor surekli gozlerini açıyor.
Kizlar, bebeginize hangi mamayi kullaniyorsunuz?Birde gunde kac kere mama veriyorsunuz?
5-6 saat oluyor canım mesela gece 3te verdim sabah 9 gibi verdim öğlen 2:30 gibi verdim şimdi uyanınca tekrar veririm muhtemelen. Saat tutmuyorum ama genel olarak 5-6 saat oluyor araları. Çok huysuzlanınca aranınca süt yetmeyince veriyorum.Bugun 2 kez 60 cc verdim .Dün ve onceki gun gunduz hic vermedim.Bugun mamanın ustune emmek istedi haliyle kustu.Senin bebegine de fazla gelmis olabilir. 3 saati gozetiyor musun iki mama arasinda canim?
Sizin sistem ne güzelmişKimse kusura bakmasın da bu ülkede kurban kesenlerin çoğu dılabını dolduruyor kışlık. Biz köyümüzde keseriz sadece sabah kavurmalık koyarız eve akrabalarla yemek için işkembesine kadar dağıtırız kellesine kadar. Dolabımıza girmez hiç.
Beren elaAmin canım inşallah senin bebeğin adı ne?
Evet çok zor oluyor bizde oda oda geziyoruz öyle olunca
Bizim bayram anne ve kvde de geçti 1 2 saat 2.gün eşim çalıştığı için evdeydik bugünde japon parka gittik gezmeye normal günmüş gibi geçiyor. Paşa dışarı çıkıcağımızı anladığı an uyuyor derin bir şekilde o yüzden sevilmeye fırsat kalmıyor :)Kizlar bayraminiz nasil geçiyor? Biz yatak odasindayiz günün neredeyse tamami .Bebegim kirkli oldugu icin her gelenin yanina çıkmıyoruz. Esim bu konuda cok net .Hoş çıkacak olsam bile benimki ya memede ya ağlıyor .Yakin bir iki kisi geldiğinde bebekle karsiladim .Biri yasli bi teyzeydi cocugun suratından şap öptü. Digeri de daha kendi sevmeden çocuğuna al hadi bebeği kucakla dediAnnem olmaz cok kucuk tutamaz dedi vermedi .Kendi ailem de bir tuhaf dün yengem cocugun yanağını sıktı napiyon kafan guzel mi diyecektim ama yillardir bebegi olmuyor .Yuttum kirilmasin diye .Ama surekli boyle tolerans gosteremem .Biz öpmüyoruz yüzü sivilce ,salyasi akacak diye millet benim bebeğimi ya kendi çocuğuna vermeye calisiyor ya hoplatmaya ya öpmeye ya da sigara kokan pis ellerine almaya. O yüzden odaya hapsolduk .Oglus uyusa ben bahceye falan ineceğim ama yok .
Ne güzel ben 5ay adet olmuyorum olunca vücut ödemi atıyor sanki oyuzden bı an önce olmak istiyorum
Kızlar kırkı çıkanlar çıkmayanlar malum normal hayata geri döndüknasıl korunmayı düşünüyosunuz? Bizim ailede geneli spral ile korunuyo ama ben onu istamiyorum napcaz ya
Bebek arabasini henuz deneyimlemedik .Ama pusetinden nefret ediyor. Kangurugu sever insallah tek umudum .Dun kanguruda uyuttum ama aşırı uykusuzdu onun hatrina durmuş olabilir. Bana yapışık olacak ama koluna bacagina bir sey degip onu rahatsiz etmeyecek .Memleketten dönünce kanguruya daha sık koyup kucuk isleri halletmeyi planliyorum insallah olur.Allaha şükür bugün iyiydi. Hamakta çığlıkları kesiliyor. Yarım saat öğleden önce uyudu. Ögleden sonrada 5 gibi hamakta biraz daldı mızmızlanınca aldım emerken 5dk da uyudu yatağına koydum 2 saat uyudu. Bayramla ilgim yok bizim kız bebek arabasında ya da kanguruda durmuyor. Misafirde kabul etmiyorum
Ben de oyle duzensiz veriyorum napayım sutun durumuna gore değişiyor5-6 saat oluyor canım mesela gece 3te verdim sabah 9 gibi verdim öğlen 2:30 gibi verdim şimdi uyanınca tekrar veririm muhtemelen. Saat tutmuyorum ama genel olarak 5-6 saat oluyor araları. Çok huysuzlanınca aranınca süt yetmeyince veriyorum.
Oyy masallah ona .Biz park gezecek kivama gelene kadar sanirim havalar soğur. Soyle uyutup agiz tadiyla dutlukira gitme hayalim var ama pek mümkün görünmüyorBizim bayram anne ve kvde de geçti 1 2 saat 2.gün eşim çalıştığı için evdeydik bugünde japon parka gittik gezmeye normal günmüş gibi geçiyor. Paşa dışarı çıkıcağımızı anladığı an uyuyor derin bir şekilde o yüzden sevilmeye fırsat kalmıyor :)
Oyy maşallah çok güzelmiş ismi :)Beren ela
karamsar olma canım inşallah gelecek o günlerdeBebek arabasini henuz deneyimlemedik .Ama pusetinden nefret ediyor. Kangurugu sever insallah tek umudum .Dun kanguruda uyuttum ama aşırı uykusuzdu onun hatrina durmuş olabilir. Bana yapışık olacak ama koluna bacagina bir sey degip onu rahatsiz etmeyecek .Memleketten dönünce kanguruya daha sık koyup kucuk isleri halletmeyi planliyorum insallah olur.
Ben de oyle duzensiz veriyorum napayım sutun durumuna gore değişiyor
Oyy masallah ona .Biz park gezecek kivama gelene kadar sanirim havalar soğur. Soyle uyutup agiz tadiyla dutlukira gitme hayalim var ama pek mümkün görünmüyor
Insallah canim her sabah yeniden umutlaniyorum .Bugun cok guzel gececek diye hayal kuruyorum .Sonra ağlamalar, mizmizlanmalar basliyor .Gaz sancisi oldugunda cok üzülüyorum sesi kisilana kadar agliyor .Simdi 5 saat sonra zorla uyuttum icini ceke ceke uyuyor .karamsar olma canım inşallah gelecek o günlerde
Bez atmaya bile gidemiyorum .2 dk cekyatta yatacak ya sanirsin diken ustune koydun .Bas bas bağırıyor. Tutus stilini de kendi belirliyor pasamiz .Yüzü dışa dönük olacak.Sizin bebişlerde kanepeye, yatağına vs koyduğunuzda ağlayıp kucağınıza aldığınızda susuyor mu ? :) şimdi de bunu öğrendik balkonda annemle çay keyfi yapıyorduk yırttı kendini balkona getrdm annemin kucağına verdm izliyo şimdi sağı solu sesi çıkmıyo
Nasılda madara ediyorlar biziiii yerim yerrrr sende uyutmuşsun şükür inşallah şöyle 3 4 saat uyurda acıktığında uyanırBez atmaya bile gidemiyorum .2 dk cekyatta yatacak ya sanirsin diken ustune koydun .Bas bas bağırıyor. Tutus stilini de kendi belirliyor pasamiz .Yüzü dışa dönük olacak.
Sirf bunu yazmak icin gelicektim bayadir giremiyorum canm ins herkesler iyidir, bizim kizda ayni, koymicaksin yataga bi yere kucaktan indimi yirtiyor kendini napicaz sasirdik, birde bizimki gece uyumuyor gundu paso uyukluyor 40 gecince duzelir diyorlar ama korkuyorum vallahi, her agladiginda kosmayalim diyoruz ama oyle bir bagriyor ki almamak imkansiz bazen kucaktada susmuyor aglamasi emziriyorum mecbur yapisik ikiz gibi geziyoruz bu sicakta isilik oldu suratida, Allahim kolaylik versin hepimize..Sizin bebişlerde kanepeye, yatağına vs koyduğunuzda ağlayıp kucağınıza aldığınızda susuyor mu ? :) şimdi de bunu öğrendik balkonda annemle çay keyfi yapıyorduk yırttı kendini balkona getrdm annemin kucağına verdm izliyo şimdi sağı solu sesi çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?