2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bazi gunler rahat geçince insan umutlaniyor demi ? Duzelecegine olan inanç güçleniyor. Benimki aksama kadar şöyle boyle iyiydi .Bir yerde patlak verecek diyordum ki bir saat once ciglik cigliga aglama basladi .Elimizde tutamıyoruz balık gibi kayiyor.Bir umut emzigi verdim tuttu .Öğümeden emzigi cekip hemen memeyi tutturdum .Ama sakinlesmiyor .Uykusunda ağlıyor

Bugun 2 kez 60 cc verdim .Dün ve onceki gun gunduz hic vermedim.Bugun mamanın ustune emmek istedi haliyle kustu.Senin bebegine de fazla gelmis olabilir. 3 saati gozetiyor musun iki mama arasinda canim?

@Kizilcik123 kronik_unutkan bebisleriniz nasil ?Uyutabiliyor musunuz ? Ben gaz surubunu 1 kere veriyordum bugun cok gazi vardi cok agladi 2 kez verdim 6 saat arayla .Simdi uyuttum .Derin uyumuyor surekli gozlerini açıyor.
Allaha şükür bugün iyiydi. Hamakta çığlıkları kesiliyor. Yarım saat öğleden önce uyudu. Ögleden sonrada 5 gibi hamakta biraz daldı mızmızlanınca aldım emerken 5dk da uyudu yatağına koydum 2 saat uyudu. Bayramla ilgim yok bizim kız bebek arabasında ya da kanguruda durmuyor. Misafirde kabul etmiyorum

Bugun 2 kez 60 cc verdim .Dün ve onceki gun gunduz hic vermedim.Bugun mamanın ustune emmek istedi haliyle kustu.Senin bebegine de fazla gelmis olabilir. 3 saati gozetiyor musun iki mama arasinda canim?
5-6 saat oluyor canım mesela gece 3te verdim sabah 9 gibi verdim öğlen 2:30 gibi verdim şimdi uyanınca tekrar veririm muhtemelen. Saat tutmuyorum ama genel olarak 5-6 saat oluyor araları. Çok huysuzlanınca aranınca süt yetmeyince veriyorum.

Bizim bayram anne ve kvde de geçti 1 2 saat 2.gün eşim çalıştığı için evdeydik bugünde japon parka gittik gezmeye normal günmüş gibi geçiyor. Paşa dışarı çıkıcağımızı anladığı an uyuyor derin bir şekilde o yüzden sevilmeye fırsat kalmıyor :)

Ne güzel ben 5ay adet olmuyorum olunca vücut ödemi atıyor sanki oyuzden bı an önce olmak istiyorum

Ben ilk doğumdan sonra 10 ay, ikinciden sonra 11 ay adet olmadım. Ve çok kilo aldım, adet olmamamın da etkisi oldu galiba fazla kiloda. Bizimde pazar günü kırkımız çıktı. Umarım ben de yakın zamanda adet olmaya başlarım

44. Günden sesleniyorum adet olmadım 40 gün pedle dolaştıktan sonrada olasım yok açıkçası :) şaka bi yana ne zaman gelecek bilmiyorum. Korunmada eşim korununca çok rahatsız etti hap falanda istemiyorum napıcam bilmiyorum sezeryan olmasaydı 2.olsun hemen diyordum ama en az bi 3 sene geçmesi lazım rahat olması için bakalım hayırlısı.

Bizim tosbik akşam 6 7 gibi gece moduna giriyor uyandıramıyorum emzirmek için göğüslerim patlayacak gibi oluyor mecburen elle sağıyorum ne zaman terbiye olacak ki bu göğüsler fikri olan var mı?

Bebek arabasini henuz deneyimlemedik .Ama pusetinden nefret ediyor. Kangurugu sever insallah tek umudum .Dun kanguruda uyuttum ama aşırı uykusuzdu onun hatrina durmuş olabilir. Bana yapışık olacak ama koluna bacagina bir sey degip onu rahatsiz etmeyecek .Memleketten dönünce kanguruya daha sık koyup kucuk isleri halletmeyi planliyorum insallah olur.
Ben de oyle duzensiz veriyorum napayım sutun durumuna gore değişiyor
Oyy masallah ona .Biz park gezecek kivama gelene kadar sanirim havalar soğur. Soyle uyutup agiz tadiyla dutlukira gitme hayalim var ama pek mümkün görünmüyor

karamsar olma canım inşallah gelecek o günlerde

karamsar olma canım inşallah gelecek o günlerde
Insallah canim her sabah yeniden umutlaniyorum .Bugun cok guzel gececek diye hayal kuruyorum .Sonra ağlamalar, mizmizlanmalar basliyor .Gaz sancisi oldugunda cok üzülüyorum sesi kisilana kadar agliyor .Simdi 5 saat sonra zorla uyuttum icini ceke ceke uyuyor .
Allah bebeklerimize saglik versin.

Bez atmaya bile gidemiyorum .2 dk cekyatta yatacak ya sanirsin diken ustune koydun .Bas bas bağırıyor. Tutus stilini de kendi belirliyor pasamiz .Yüzü dışa dönük olacak.

Bez atmaya bile gidemiyorum .2 dk cekyatta yatacak ya sanirsin diken ustune koydun .Bas bas bağırıyor. Tutus stilini de kendi belirliyor pasamiz .Yüzü dışa dönük olacak.
Nasılda madara ediyorlar biziiii yerim yerrrr sende uyutmuşsun şükür inşallah şöyle 3 4 saat uyurda acıktığında uyanır

Sirf bunu yazmak icin gelicektim bayadir giremiyorum canm ins herkesler iyidir, bizim kizda ayni, koymicaksin yataga bi yere kucaktan indimi yirtiyor kendini napicaz sasirdik, birde bizimki gece uyumuyor gundu paso uyukluyor 40 gecince duzelir diyorlar ama korkuyorum vallahi, her agladiginda kosmayalim diyoruz ama oyle bir bagriyor ki almamak imkansiz bazen kucaktada susmuyor aglamasi emziriyorum mecbur yapisik ikiz gibi geziyoruz bu sicakta isilik oldu suratida, Allahim kolaylik versin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…