2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

17den sonra günlük pede dönmüştüm hafif lekelenmeler oluyodu 35 de tam kesilmişti ama bugün supriz yaptı çok bekliyomuşum gibi
Anca düzelecek napsın bende kürtajdan sonrası kanamam bittikten 2hafta sonra tekrar olmuştum. Bakalım doğum sonrası nasıl olacak :)

Kizlar bayraminiz nasil geçiyor? Biz yatak odasindayiz günün neredeyse tamami .Bebegim kirkli oldugu icin her gelenin yanina çıkmıyoruz. Esim bu konuda cok net .Hoş çıkacak olsam bile benimki ya memede ya ağlıyor .Yakin bir iki kisi geldiğinde bebekle karsiladim .Biri yasli bi teyzeydi cocugun suratından şap öptü. Digeri de daha kendi sevmeden çocuğuna al hadi bebeği kucakla dedi Annem olmaz cok kucuk tutamaz dedi vermedi .Kendi ailem de bir tuhaf dün yengem cocugun yanağını sıktı napiyon kafan guzel mi diyecektim ama yillardir bebegi olmuyor .Yuttum kirilmasin diye .Ama surekli boyle tolerans gosteremem .Biz öpmüyoruz yüzü sivilce ,salyasi akacak diye millet benim bebeğimi ya kendi çocuğuna vermeye calisiyor ya hoplatmaya ya öpmeye ya da sigara kokan pis ellerine almaya. O yüzden odaya hapsolduk .Oglus uyusa ben bahceye falan ineceğim ama yok .

Canım sen de haklısın tazecikler koklasa bile yetiyor insana öpmemeleri lazım da geld e anlat . İnşallah etrafındakilerde anlayışla karşılayıp dikkat ederler

Kasık ağrımda var ama hafifledi ara ara uzandığımda seyirme gibi oluyor da
Ben bir de wc ye cok sık gidiyordum.Hatta okulda gidip yola cikiyordum 15 dk sonra evin wc ye zor yetisiyordum
Hamile kalamadigim icin üşüttüğümü filan düşündüm :) Allah tez zamanda nasip etsin .
Canım sen de haklısın tazecikler koklasa bile yetiyor insana öpmemeleri lazım da geld e anlat . İnşallah etrafındakilerde anlayışla karşılayıp dikkat ederler
artik anlayis beklemiyorum cocugumu kaciriyorum

Evet idrara da sık çıkıyorum son zamanlarda. İnşallah Aminnnnn

Bende başta kabul etmemiştim canım ama dinlenemeden de çocuğa bakmak zor oda uykusuz kalınca huysuz oluyor şimdilik biz iyiyiz böyle bakalım. Inşallah pusette falan durur oğlun.

kızlar, lansinohun tek delikli biberonu hangisi? resmini atar msnz? Bende aventin tek delikli biberonu var, lansinoh unki daha mi yavas?
birde mama verenler, kac ml iciyor bebeginiz? 60 ml az geliyor
Seninki kaç günlük canım? Benimki 41 ve ben75 veriyorum tam doymuyor. Mama miktarını hesaplamak için bebeğin kilosunu 150 ile çarpıp günde kaç cc mama içmesi gerektiğini buluyormuşsun. Benimki biraz eksik çıktığı için gümde iki kez 90 cc 5 kez de 75 cc yapmaya başladım

Tok olduğu halde emme isteği varsa hassas bir bebek oluyormuş ve kuru emzikle geçiştirmek gerekiyormuş diye okudum kitapta ben 1-2 gündür öyle yapıyorum bira daha rahatladı , o attıça ben veriyorum bir süre sonra yapısıyor memeye ve uyuya kalıyor , Hergün yeni bir yöntem geliştiriyoruz :)) bayramda annemlere gittiğimde yüz aşağı küçük bir yastığa yatırdım o zamanda deliksiz uyumuştu ama şimdi onu yapmıyo :)) hergün yeni bir macera biz kakası köpük gibi çıkıyor diye bio gaia damla kullanmaya basladık daha az aplıyor artık etki etti galiba bir dr danış istersen

Bende başta kabul etmemiştim canım ama dinlenemeden de çocuğa bakmak zor oda uykusuz kalınca huysuz oluyor şimdilik biz iyiyiz böyle bakalım. Inşallah pusette falan durur oğlun.
Evet uykusuzluk cok kötü. Bebek uyuyunca biz de uyuyabilsek hic ev isi olmasa filan bu kadar cabuk tukenmeyiz .
Evet her gun huy değiştiriyorlar .Ben de meme reddinden sonra gecen gun tukendigim bir anda verdim emzigi .Aman emsin azcik dinleneyim dedim .Bu kez öğüdü almadi .Ee dedim gecende ugruna beni filan biraktiydin hayirdir :))
Geçen memlekete gelirken yolda durup kac kere oto koltugundan çıkardık. Cirpiniyor ,özgürlüğü kısıtlandı. Sanki karnımda 1 dönüm arazide yuvarlaniyordu mübarek
Bıraksam emerek yolculuk edecek pasam
Az once aç hissine kapılıp mama verdim .Uyutmaya calistim .Yok illa meme istiyor .En sonunda kustu .

NasilYarDiyeyim kronik_unutkan bebisleriniz nasil ?Uyutabiliyor musunuz ? Ben gaz surubunu 1 kere veriyordum bugun cok gazi vardi cok agladi 2 kez verdim 6 saat arayla .Simdi uyuttum .Derin uyumuyor surekli gozlerini açıyor.
Gaz şurubu vermiyorum artık hiçbir işe yaramıyor. Biogaia da bitti 2. kutu. Kaka yapma durumuna göre alırım yeni kutu ya da almam. Gazını çıkarması için masaj yapıyorum ve altını açık bırakıyorum kendi cirpinarak çıkarıyor. Gene de sancısı oluyor ama azaldı şükür. Uyutma konusu günden güne değişiyor. Bazen nerdeyse ilk eeee yapisimda gözlerini kapatıyor bazen 3 saat uğraşıyorum olmuyor. Bazen gece 4 te uyuyor bazen 10 da. Bugunumuze sukur

Evet canim. Eylulde smear testine gitcektim. Artik drla olcup biceriz. Ben uzun sure 2.yi dusunmuyorum belki 6. aydan sonra igneye baslariz.

Ben 49dayim gelen giden yok henuz
Bende uzun süre ikinciyi yapmam yumurtalıkları tembelleştirmezse bende iğne olabilirim altı ayda bi şekilde idare ederiz :)

Kızlar ben kızıma açlığına göre günde 4 bazen 5 kere mama veriyorum 60 cc. Yetip yetmediğini nasıl anlarım? 2 gündür çok huysuz aç mı kalıyor acaba? 60 cc yedikten sonra kusuyor ben doyduğunu düşünüyordum bugün 90 cc verdim çocuk 3 kere kustu fazla geldi sanırım ama eminde olamadım. Siz kaç cc mama veriyorsunuz 54 günlüğüz bugün.

Spor merkezine basliyim dedim ozaman erken diyorsun orda platesi önerdiler henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…