- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.201
Kasık ağrımda var ama hafifledi ara ara uzandığımda seyirme gibi oluyor da4 5 gundur gunluk ped kullaniyorum canim .Niye bu kadar sürüyor ki annem 1 haftada bitmisti kanamam diyor.
Benim kasik agrim cok olmustu.
Kahverengi lekelenmem oldu fazla değil ben yumurtlamadan bir kaç gün sonraKasık ağrımda var ama hafifledi ara ara uzandığımda seyirme gibi oluyor da
Belli olmuyor işte o. Olsun temizlensin toparlansın içimiz.4 5 gundur gunluk ped kullaniyorum canim .Niye bu kadar sürüyor ki annem 1 haftada bitmisti kanamam diyor.
Benim kasik agrim cok olmustu.
Anca düzelecek napsın bende kürtajdan sonrası kanamam bittikten 2hafta sonra tekrar olmuştum. Bakalım doğum sonrası nasıl olacak :)17den sonra günlük pede dönmüştüm hafif lekelenmeler oluyodu 35 de tam kesilmişti ama bugün supriz yaptı çok bekliyomuşum gibi
Canım sen de haklısın tazecikler koklasa bile yetiyor insana öpmemeleri lazım da geld e anlat . İnşallah etrafındakilerde anlayışla karşılayıp dikkat ederlerKizlar bayraminiz nasil geçiyor? Biz yatak odasindayiz günün neredeyse tamami .Bebegim kirkli oldugu icin her gelenin yanina çıkmıyoruz. Esim bu konuda cok net .Hoş çıkacak olsam bile benimki ya memede ya ağlıyor .Yakin bir iki kisi geldiğinde bebekle karsiladim .Biri yasli bi teyzeydi cocugun suratından şap öptü. Digeri de daha kendi sevmeden çocuğuna al hadi bebeği kucakla dediAnnem olmaz cok kucuk tutamaz dedi vermedi .Kendi ailem de bir tuhaf dün yengem cocugun yanağını sıktı napiyon kafan guzel mi diyecektim ama yillardir bebegi olmuyor .Yuttum kirilmasin diye .Ama surekli boyle tolerans gosteremem .Biz öpmüyoruz yüzü sivilce ,salyasi akacak diye millet benim bebeğimi ya kendi çocuğuna vermeye calisiyor ya hoplatmaya ya öpmeye ya da sigara kokan pis ellerine almaya. O yüzden odaya hapsolduk .Oglus uyusa ben bahceye falan ineceğim ama yok .
Ben bir de wc ye cok sık gidiyordum.Hatta okulda gidip yola cikiyordum 15 dk sonra evin wc ye zor yetisiyordumKasık ağrımda var ama hafifledi ara ara uzandığımda seyirme gibi oluyor da
artik anlayis beklemiyorum cocugumu kaciriyorumCanım sen de haklısın tazecikler koklasa bile yetiyor insana öpmemeleri lazım da geld e anlat . İnşallah etrafındakilerde anlayışla karşılayıp dikkat ederler
Evet idrara da sık çıkıyorum son zamanlarda. İnşallah AminnnnnBen bir de wc ye cok sık gidiyordum.Hatta okulda gidip yola cikiyordum 15 dk sonra evin wc ye zor yetisiyordum
Hamile kalamadigim icin üşüttüğümü filan düşündüm :) Allah tez zamanda nasip etsin .
artik anlayis beklemiyorum cocugumu kaciriyorum
Bende başta kabul etmemiştim canım ama dinlenemeden de çocuğa bakmak zor oda uykusuz kalınca huysuz oluyor şimdilik biz iyiyiz böyle bakalım. Inşallah pusette falan durur oğlun.Deniyeyim canim .Pes etmek yok bir sekilde orta yolu bulacagiz.Onlar da dinlenecek biz de.Annem de kundak yapalim diyordu .Yengem sağlıkçı doğru degil dedi .Tamam ayaklari serbest sadece elleri bagli dedim .Yok o yuzden degil .Allah korusun bebegin bogulma gibi bir durumda kendini kurtarma sansi yok dedi .Elleri açıkken kurtarabiliyormus .Oyle deyince korktum cunku ben ne kadar yan yatirsam da benim oglan ceviriyor kafasini .
Canim denedim .Dun falan kedi yavrusu gibi elden ele dolasti .Tutan kisiyi takip edip hoplatma ,kafasini tut ,oyle yapma, opme derken ben yoruldum .Oglumun da esnemekten agzi ayriliyordu ama uyuyamadi .En son hem kucaktan kucaga gezmesin hem de uyusun diye kanguruya koydum.
Amin canım inşallah senin bebeğin adı ne?O bizdede var malesef uykuya dalamıyor diye ağlıyor tüm evi gezdiriyorum 1 saat sonra uyuyor ne güzelmiş adı adıyla büyüsün inşallah
Uzun zamandır giremedim ne yaptın canım ? Umarım yoluna girmiştircanim butun keyfi kacti zavalli bebegin. Zor bela istemeye istemeye cok kisa sure emiyor.
Eski haline doner dimi?
Allah hepinizden razi olsun, siz olmasaniz umutsuzluktan ne yapardim bilmiyorum
Seninki kaç günlük canım? Benimki 41 ve ben75 veriyorum tam doymuyor. Mama miktarını hesaplamak için bebeğin kilosunu 150 ile çarpıp günde kaç cc mama içmesi gerektiğini buluyormuşsun. Benimki biraz eksik çıktığı için gümde iki kez 90 cc 5 kez de 75 cc yapmaya başladımkızlar, lansinohun tek delikli biberonu hangisi? resmini atar msnz? Bende aventin tek delikli biberonu var, lansinoh unki daha mi yavas?
birde mama verenler, kac ml iciyor bebeginiz? 60 ml az geliyor
Şeker, kafein vs normalde de almiyorum .Aklima sadece süt alerjisi geldi .Yoğurt yiyorum duzenli. Haftaya kalca ölçümü var .O zaman doktoruyla da gorusecegim .Artik cok yoruldum atak haftasidir dedim .Gececek diye umutlandim ama gittikce daha az uyudu Once gece 1 saat uyur 1 saat uyanik kalirdi .5 te uyanan cocuk simdi 3 te 4 te uyaniyor. Resmen güneşin doğuşunu izletiyor bana
Benimkinin bir huyu gozu kapali emiyor .Ama dokunsan hemen acar .Uyumuyor da oyle keyif yapiyor gibi hep.Defalarca hafif sallamayi denedim reddetti .Kundak yaptim gozleri tamamen açıldı ve bas bas bağırdı.Sadece emerken uyumak istiyor pispis sallama kabul etmiyor . Son çare kanguru aldim ilk basta ona da aşırı tepki gösterdi. Ama dün ev ahalisinin duyarsizligi yuzunden gece 4 ten ogleden sonra 2 ye kadar uyanik kaldi .Kanguruya koyduğum anda uyudu .Dikislerim zorladığı halde sabredip yarim saat kanguruda uyumasini bekledim .Sonra yataga koydum o kadar yorgunluga ragmen yarim saat uyudu .Sonuç olarak 2 uyudu koskoca gunde .
Cocuktan cok insanlara laf anlatmak yordu .Hepsi de abim ablam filan yabanci da degil.Sanki destek icin bir bardak su verdiler ya da sen dinlen biz gezdirelim dedilerinsallah düzelir burda annem var ama 2 3 gun sonra döneceğiz. Evde yine ayni seyleri yasayacagiz
Evet uykusuzluk cok kötü. Bebek uyuyunca biz de uyuyabilsek hic ev isi olmasa filan bu kadar cabuk tukenmeyiz .Bende başta kabul etmemiştim canım ama dinlenemeden de çocuğa bakmak zor oda uykusuz kalınca huysuz oluyor şimdilik biz iyiyiz böyle bakalım. Inşallah pusette falan durur oğlun.
Evet her gun huy değiştiriyorlar .Ben de meme reddinden sonra gecen gun tukendigim bir anda verdim emzigi .Aman emsin azcik dinleneyim dedim .Bu kez öğüdü almadi .Ee dedim gecende ugruna beni filan biraktiydin hayirdir :))Tok olduğu halde emme isteği varsa hassas bir bebek oluyormuş ve kuru emzikle geçiştirmek gerekiyormuş diye okudum kitapta ben 1-2 gündür öyle yapıyorum bira daha rahatladı , o attıça ben veriyorum bir süre sonra yapısıyor memeye ve uyuya kalıyor , Hergün yeni bir yöntem geliştiriyoruz :)) bayramda annemlere gittiğimde yüz aşağı küçük bir yastığa yatırdım o zamanda deliksiz uyumuştu ama şimdi onu yapmıyo :)) hergün yeni bir macerabiz kakası köpük gibi çıkıyor diye bio gaia damla kullanmaya basladık daha az aplıyor artık etki etti galiba bir dr danış istersen
Gaz şurubu vermiyorum artık hiçbir işe yaramıyor. Biogaia da bitti 2. kutu. Kaka yapma durumuna göre alırım yeni kutu ya da almam. Gazını çıkarması için masaj yapıyorum ve altını açık bırakıyorum kendi cirpinarak çıkarıyor. Gene de sancısı oluyor ama azaldı şükür. Uyutma konusu günden güne değişiyor. Bazen nerdeyse ilk eeee yapisimda gözlerini kapatıyor bazen 3 saat uğraşıyorum olmuyor. Bazen gece 4 te uyuyor bazen 10 da. Bugunumuze sukurNasilYarDiyeyim kronik_unutkan bebisleriniz nasil ?Uyutabiliyor musunuz ? Ben gaz surubunu 1 kere veriyordum bugun cok gazi vardi cok agladi 2 kez verdim 6 saat arayla .Simdi uyuttum .Derin uyumuyor surekli gozlerini açıyor.
Bende uzun süre ikinciyi yapmam yumurtalıkları tembelleştirmezse bende iğne olabilirim altı ayda bi şekilde idare ederiz :)Evet canim. Eylulde smear testine gitcektim. Artik drla olcup biceriz. Ben uzun sure 2.yi dusunmuyorum belki 6. aydan sonra igneye baslariz.
Ben 49dayim gelen giden yok henuz
Spor merkezine basliyim dedim ozaman erken diyorsun orda platesi önerdiler henüzBende evime döndüğümde başlayacağım inşallah. Sezaryen oldum bende. Karnını zorlayacak hareketler yapma hiç. Bol yürüyüş bol su iç onunda etkisi çok olur. Zamanla hareketlerini geliştirirsin karın bölgeni yorma yeter. Çok yeniyiz henüz Allah muhafaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?