2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ilk bir iki sesini duyduk anneme dedim hemen almayalım kucağa her ağlamasında dedm. Bi bağırdı nasıl fırladığımı bilemedim bi yandan diyorum evime döndüğümde zor olur kucağa alışmasın diye. Evde yalnızsın napcan bakarsın işte diyo. İyi hoşta o iş öyle olmuyo işte bazen. Amin canım amin. 40tan sonra düzelir sizin bebiş inşallah.

Bizim yarın 40 . Günümüz kısmetse ama pek depişecek gibi değil 1 ay fotosu çekmek için koymama bile müsade etmedi kaldı öyle hala foto çekicez :)

Benimki çok kucak istemiyorda insan istiyor ses istiyor salona getirince yattigi yerde duruyor susuyor bakıyor etrafına sesi çıkmıyor

Canm bennkide saatlerce uyumuyodu aglayip duruodu vs duzenli rezene ve milk tea diye bisey icmeye basladm ve massallah ictikten bikac gun sonra daha guzel ve cabuk uyuyan bir bebek oldu. ctesiden beri cok iyiyiz sukur. Icmiyosan bunlardan icmeni tavsiye ederm. Hatta ben rezeneden cay kasigiyla onada vericektm ama baktmki duzeldi cocuk vermedm

biraz daha sabır öğrenecek annesi mizmizlanmamayı kuzucuk. uyutmaya çalışmamayı denedin mi canım bizimkide bazen inat ediyor kendi haline bırakıyorum bi süre sonra uyuyor tek başına

Bizim yarın 40 . Günümüz kısmetse ama pek depişecek gibi değil 1 ay fotosu çekmek için koymama bile müsade etmedi kaldı öyle hala foto çekicez :)
Bende tembelliğimden çekemedim pek üşengecim uyuşuğum , yarın çekerim (inşallah) öyle deme canım ağlayan gazlı olan tüm bebişler 40ı geçince sessiz sakin uysal olur inşallah :))

Kızlar normal doğum yapanlara bir sorum var. Vajinanın iç kısmında sarkma gibi birşey var bende .Doğum yapalı üç hafta oldu düzelme yok. Dikişlerim düzeldi büyük oranda o kadar. Doktor 40 gün sonraya düzeliyor demişti ama şu ana dek toparlanma olmaması normal mi ? Sanırım mesane sarkması bu, böyle mi kalıyor acaba ?

Rezene ve kimyon tohumunu 1 kahve fincani yapiyorum.3 c.kasigi bebege verip gerisini ben iciyorum.Henuz faydasini gormedim .Insallah ise yarar.Masallah senin bebisine.
biraz daha sabır öğrenecek annesi mizmizlanmamayı kuzucuk. uyutmaya çalışmamayı denedin mi canım bizimkide bazen inat ediyor kendi haline bırakıyorum bi süre sonra uyuyor tek başına
Insallah canim Bizimki sadece sabahları keyfi yerindeyken bireysel takilmayi kabul ediyor .Onun dışında yere yataga koyunca cildiriyor .Oyy ne izlemesi olur o tek basina uyumaya çalışırken. Masallah annesi.

Kqc gunluk oldunuz. Duzelir canm benm bahsettigm dusun 51gunluktu ogunden beri iyiyiz.bugun 57 gunluk oldu

Kızlar kırkı çıkanlar çıkmayanlar malum normal hayata geri döndük nasıl korunmayı düşünüyosunuz? Bizim ailede geneli spral ile korunuyo ama ben onu istamiyorum napcaz ya
Ben dr.umla görüştüğümde 6 aydan önce hiçbir uygulama yapmıyoruz dedi. Ben spiral düşünmüştüm ama dr polikistik over olduğum için hap öneririm demişti ben yinede spiral dedim. %99 koruma oranı vermişti ama etrafta hep spiral le hamile kalma öyküleri var. Şimdilik eşim korunuyor.

Ben de öyle güya eşim bakacaktı ama nerdee, ağlayarsk ıuyanıncs şimdi uyutmaya çalışıyorum
1 den 4 bucuga kadar uyanik kaldi. Saka gibi .Anneme söyledim ilgilen diye .Onda da durmadi mahvoldum uykusuzluktan .simdi yine uyanik.
Kqc gunluk oldunuz. Duzelir canm benm bahsettigm dusun 51gunluktu ogunden beri iyiyiz.bugun 57 gunluk oldu
38 gunluguz canim .Insallah duzelir Her gun yeni bir huy ediniyor .Gece gozu kapali emerdi sonradan acardi eger uyumayacaksa .Bu gece 1 de gozler fal tasi gibi acik .Saat 4 oldu uykunun esamesi yok .Guc bela uyuttum daha 3 saat olmadi hala uyanigiz .

Kızlar size bişey sorcam.. Benim bebeğim her akşam aynı saatlerde uykuya dalıyor saat 9-10 gibi. Karnı tok ve gazı çıkmış oluyor. Kakasını da gün içinde birkaç defa yapıyor. Uyuduktan sonraki ilk uykusu deliksiz 4-6 saat arası uyuyor. Daha sonra acıkıyor kaldırıp emziriyorum tekrar uyuyor fakat bu uyumasına sabaha kadar hep Kıvranıyı ıkınıyo yüksek sesler çıkararak bir türlü anlamadım neden her gece aynı şey oluyor..

Ben su ana kadar max 3 saat uyumasina izin verebildim. Mideleri hala ufak. Doktor 3u gecme dedi ama yinede acaba cok mu oldu diye düşünüyorum. Tartimiz evde . Biz memleketteyiz. Bugun sanki zayifaldi gibi geldi

Sevi Bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağından bahsediyorsun sanırım. Aynısı var bende de canım kiraz çekirdeklerini ısıtıyorum bende ama ayaklarına koydum uyurken. Yastığın içine koyunca bebeği yüz üstü yatırmak gerek oğlum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı. Sen yüz üstü mü yatırıyorsun uyurken? Tehlikeli diyorlar ya bi de öyle yatması. Korkuyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…