2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nasıl uyutuyosun bizimki gece anca beslenirken yada kucakta pıspısla uyuyo.ama agırlastıkca kucak zorluyo.var mı bunun baska yolubide gunduz uyuyomu bebekleriniz kızlar benimki cok zor uyuyo uyusada anca 40 dk falan.
Akşam son uykusundan sonra 1 buçuk saat bekliyorum sonra banyo yaptırıp mamasını veriyorum. Mama içerken bazen gözleri kaymaya başlıyor bazen uyumuyor. Her türlü kundak yapıp beşiğine koyuyorum. Saç kurutma makinesini açıyorum agzina emzik verip atmasın diye elimle orda tutuyorum bi yandan da beşiği sallıyorum. Bu şekilde uyuyor sonra uyanma teşebbüsleri oluyor bir süre sonra ama hemen müdahale ederek devam ettiriyorum sabaha kadar uyuyor öyle sadece acikinca agliyo

çok zorlanıyoruz ya artık bir buyuseler
Aslında Hava da daha iyiyken her gün az da olsa dışarı çıkıp hava almak iyi gelebilir Doğru söylüyorsun.

Bebeği gündüz uyuyan var mı? Kızımın gündüz uykusu yok denecek kadar az. Gruptaki bebeklerin çoğu uykuyu sevmiyor sanırım
Benimki uyuyor canım. Ama şöyle ki sabah 6:30da kalkıyor sonrasında 10a kadar uykuya dalarsa tüm gün belli aralıklarla uyuyor. Genelde 2-3 saat uyanık kalıp biraz uyuyor. Ama sabah 10a kadar uykuya dalamazsa akşam 9-10 oluyor bazen uyuması. Uyku uykuyu getiriyor sanırım. Uyumazsa tüm gün huzursuz olup uykuya dalamayıp sürekli ağlıyor. O yüzden özellikle sabah uyutmak için fazla çaba harcıyorum.

Oyun halısı alsana canım, benimkinin baya dikkatini çekmeye başladı, oyalanıyor. Gerçi aramızda 25 gün falan var. artık benimki boş memede sadece uykusu varsa duruyor. Az daha sabır kuzum, geçecek.
her güne Bugünün de aynı geçeceğini bilerek başlamak
geceleri Acaba ne kadar uykusuz kalacağım diye düşünmek
Gündüz zaten Tuvalete bile gidememek yani gidiyorsun da zırıl zırıl ağlıyor gittiğine pişman oluyorsun
Sadece kucakta uyuması, Onda da Uyusun da bari yeter emmesin, midesi dinlensin diye düşünüyorum. milletin kucaga alıştırmissin lafini da hiç saymıyorum
Hiç büyümeyecek mis gibi geliyor

Sen hangi oyun halisini aldın canım

Afilim92 canım idarem milli eğitimi aradı uzatma ihtimalim var mı diye ? Siz direk haziran yazın istediği zaman başlayabilir dediler. Evet ben sadece dilekçe verdim dilekçe de belirtmemi istediler bebeğime bakıcı bulamadığımı. Bu sebepten de Doğum raporu ve hizmet cetveli de istediler. Okul halletti onları zaten. Milli eğitime gönderip onay alacaklar. Ben başladığım zaman da o onayı bozacaklarmış tekrar.

Benim de öyle. Dalamazsa gün içinde gece de zor uyuyor. Genelde dokuz gibi derin uykusuna dalıp sabaha kadar bir kere uyanıyor. Gece uykusu güzel ama gündüz çok nadir uzun uyuyor. Acaba sıcaktan mı uyuyamıyor anlamıyorum.

Hafta sonu bir günlüğüne Ablamlar gelmişti eniştemle çok güzel oynadılar Keşke her zaman oyalayabilecek birileri olsaydı

Sanki kendileri kucakta taşıyor ben de böyle diyenlere nasılsa bıkac aya kucakta durmayacak tadını çıkarmak lazım diyorum susuyorlar özellikle kv ıkıdebır kucağa alışmış deyip duruyor yahu vallahi almıyorum kucağıma emzırme VS dışında arada da yüzü etrafa dönük geziyoruz evin içinde balkon falan yok daha tutturmuş kucak istiyor baktım aksini ispat etmek imkansız evet nasılsa büyüyünce durmayacak diyorum

Şükür canim.
Hastanedeyiz serumu cikardilar

Oksijenlenmesi iyimis

Sağ ol canım amin
ne bileyim çok bunaldım yine yalnızlık da çok zor
Hafta sonundan sonra Pazartesi ilk yalnız kaldığımız gün daha bir zor oluyor
Ankara'da benim kendi tarafımdan hiç akrabam yok ablam da kırkı çıkana kadar falan kalmıştı döndü evine
Siz nasılsınız EDS yaptın mı

Bizimki henüz başkasının kucağında durmuyor ağlıyor
Bende de meme olmasa bende de Durmaz zaten onu anlamıyorlar niye bizde durmuyor diyorlar

Tsk cevap icin arkadasim biz aptamil conformil kullaniyoruz kakayi civik tutan bir mama. Onceden aptamil 1 almistik onda katiydi ve cok sikinti oldu. Simdi conformile gectik. Iyiydi aslinda ne olduysa bir kac gindur boyle. Bizde karin masaj yagi kullaniyoruz. Zeytinyag bende veriyorum. Ama cok zor ya kivranip duruyorlar. Bencede konu galiba kaka degil, gaz problemi

çok zorlanıyoruz ya artık bir buyuseler
Aslında Hava da daha iyiyken her gün az da olsa dışarı çıkıp hava almak iyi gelebilir Doğru söylüyorsun.
Bebek arabasıyla tek basima cikamam .Benimki sevmiyor aglarsa bir elimde bebek bir elimde araba cok zor olur .O yuzden kanguruyla cikarcam ben .sen de kanguru deneyebilirsin .Seninki de anneye yapışık olmayi seviyor .Benimki yavas yavas sevmeye basladi kanguruyu. Ilk evde taktım tepkisini olcmek icin sadece 10 dk durdu .En son koydugumda yarim saat uyudu .Dursa uyumaya devam edecek gibiydi ama benim dikislerim acidi o yuzden cikardim.
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgilendirme icin.
oinone27 benimki evolviayi sevmedi .Tadi sekersiz geldi.Ama alisacak yapacak bisey yok .
ZK_ASK amin canim amin .Allah uykusuz bebek annelerine sabir versin .Gercekten sorunun gazdan olduguna inanmak istiyorum .Duzelir insallah

Yaaa cok tsk ederim bilgi icin arkadasim. Cok zorlaniyorum bide 2 bebek allah yardimcimiz olsun

Biz de conformil kullsniyoruz canim tadi cok guzel degilmis ama civik tutuyo

Bizimki bebek arabasında durmuyor kanguruyu aldım ama denemedim yani denedim de pek beceremedik
Sanırım Şimdilik sadece 5 dakika kapının önüne inip çıkabiliriz o da benim gözüm tutarsa Zira evden çıkmayı unuttum
Canım Doktor gazdan demiş ya Damla falan kullanmıyor muydunuz Doktor Şimdi ilaç mı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…