2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda 10 gün önce 5300 kg, 62 cm idi. Şu an 2 no tam oluyor gibi o yüzden bitiremem diye korkuyorum. Baya da almışım, 1 numarayı 500e yakın kullanmıştık, ordan pay biçerek çok aldım. Bakalım bitmezse artık hediye ederim.

Bende çok almışım sanırım, 3 ve 4 no kalmamıştı alamamıştım 6 kg ye yaklaştı oğlum zaten, elimde daha 400e yakın 2 numara var. 8 kiloya kadar gitmezse 2den baya elimde kalıcak
Iade süresini geçtin mi migrosta iade hiç sorun olmuyor.

Anladım canım maşallah bebişe yakın olsak 3 no ile takas yapardık ama şehir farkı var. Bende iki bebek olduğundan taş olsa eritiriz

Neden bu kadar zor olmak zorunda hayatim? Ne olurdu emzikle birlikte memeyi de alsaydi da ben de 1 nefes alsaydim? 47 gundur doktor disinda evden cikmadim. Ev hapsi bile degil bu hayat. Evde bile 1 saniye ayrilmiyor memeden. Artik ne psikolojik ne fiziksel aciya dayanamiyorum. Uyku desen yok. Yardimcim yok. O buyuyor ben yaslaniyorum. Hic mutlu degilim hic

Anladım canım maşallah bebişe yakın olsak 3 no ile takas yapardık ama şehir farkı var. Bende iki bebek olduğundan taş olsa eritiriz

Biz oğlana kızıyoruz ocağımıza incir ağacı diktin diye :) seninkiler incir tarlası diker maşallah :) canları sağolsunn

Oyun halısı alsana canım, benimkinin baya dikkatini çekmeye başladı, oyalanıyor. Gerçi aramızda 25 gün falan var. artık benimki boş memede sadece uykusu varsa duruyor. Az daha sabır kuzum, geçecek.

İyi günler kızlar. Bugün okula gittik ücretsiz izin için dilekçe verdik. Haziran’a kadar. İyi bir bakıcı bulursam şubatta döneceğim.
Eşimin tayin durumu var eylül de. Belirsizlik zor
Canim sadece okula dilekce verdin.Baska islem yapmadın demi ?Bir de hazirana kadar yazmissin ya şubatta baslayacak olsan sorun olmuyor demi ?Belki cok dusuk bir ihtimal ben de 2.donem baslarım.
Canim ben de senle ayni durumdayim .Ctesi avm ye gittik 1.saatim emzirme odasinda gecti .Ortaligi yıkınca direk eve geldik .Oto koltugunda asla durmuyor .Giderken koltuga koyup 10 dk sonra kucağıma geliyor .Donuste direk kucagimda ve hic güvenli değil. Dün arkadasima davetliydik .Biraz uzun oturduk orda rahat emzirdim ama evi yabanciladi uyumadi.Eve geldik hala uyumadi.Gittigime pisman oldum .Bugun kalca usg si vardi .Haftasonundaki performansindan sonra korkarak gittim .Yine agladi ama bu kez sakin oldum
Emzirdim falan. Ve Saat 12 ye geliyordu arabasinda uyudu.Hala kahvalti yapmamistim .Esime simit al yolda yerim dedim .Yok bir yerde adam akilli kahvalti yapalim dedi.Ben itiraz ettim aglar ama yemeden kalkariz diye .Denemeden bilemeyiz dedi ikna etti. Neyse 15 20.dk uyudu ve cok şaşırdım. Hastane icin de olsa disari cikmak iyi geldi.
Sunu anladim agliyor surekli emmek istiyor, uyumuyor diye eve tikildikca stres oluyorum .O stres bebege de geciyor. Direk 3 saatligine disari çıkamayız ama once yarim saat sonra bir saat derken alisacaklar .Bak yakin park da varmis ne guzel .Bence karnini doyur al emzirme önlüğünü cik .Yolda aglarsa dönersin. Denemeye deger .2 3 kez deneyip rutinlestirebilirsin .Boylelikle ikiniz de stres olmazsiniz.
Bizim parkimiz yok ama kanguruya takip markete gidebilirim artik ne kadar eve kapancaz.

Canım nasıl uyutuyosun bizimki gece anca beslenirken yada kucakta pıspısla uyuyo.ama agırlastıkca kucak zorluyo.var mı bunun baska yolubide gunduz uyuyomu bebekleriniz kızlar benimki cok zor uyuyo uyusada anca 40 dk falan.

Biz oğlana kızıyoruz ocağımıza incir ağacı diktin diye :) seninkiler incir tarlası diker maşallah :) canları sağolsunn
Aynen valla ilk zamanlar mamanın 400 gr.ini 3 günde bitiriyorduk şimdi çok şükür sütüm daha fazla ama yinede yetişmiyor iki günde bir ebebek e uğruyoruz. Yarın mothercare outlete uğrayacam bakalım birşeyler bulurum belki. Önümüz sonbahar biz bütün yaz askılı body ile geçirdik.

Bende bu msgını okumadan bunu sormustum sana

[

Ne yapsak yaranamıyoruz zaten biz bunlara :) benimkide sürekli uykuda gaz çıkartıyor arada karnını ovuyorm gözlerini açıp sinirle bakıp tekrar kapatıyor o anda korkuyorum ufacık bebeden :)
Ben yapıyorum canım hem halonun kundağı var hem annemin diktiği düz kundaklık kumaş. Haloyu pek sevmiyor ellerini onda hiç çıkartamıyor gece yapıyorum. Battaniye gibi olanı da gündüz. Uyanınca ellerini çıkartıyor çok sıkı yapmıyorum uykuda irkilince kendini uyandırmasn yeter bana. Ilk günler çok ağlıyordu şimdi alıştı kundak yapınca uyku saati geldiğini anlıyor bence artık.
Gözünüz aydın canım. Bana da onu önermişti son gittiğim doktor evolvia işe yaramasaydı onu alıcaktım ama tadı çok güzel değilmiş sanırım.
Bizde ateş yapmadı canım ilk gün huzursuzdu ama onuda üç iğne girmesine bağlayıp normal karşıladık Inşallah sorunsuz olur sizinde.
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebeğin
Canım oyalamaya çalış memeden alıp konuş gıdıkla öp oyunlar oynayın. Meme aklından çıkar belki. Benim kızımda emmiyor ama çok huysuz kucaktan inmek istemiyor. Kollarım kopuyor hep kucakta hoplamak istiyor.bArtık yatırıp sürekli onunla konuşuyorum yanaklarına burnuna dokunuyorum şarkı söylüyorum gülümsüyor öyle öyle biraz oyalanıyor.

Mohhercare gercekten çok kaliteli ve malları çok guzel ben kızımda kullandım ve tertemiz yeni gibi kaldı yakın arkadaşımın kızı oldu ona verdim iki çocuk daha büyütür bıraz bedenleri geniş ama eğer bıkac parca alacaksanız deneyip almakta fayda var carters gibi kalıpları dar değil yanı hemen hemen üzerinde yazan aya uyumlu

Canım bende dun basladım kundaga deniyorum biraz daha rahat dalıyo sanki ama biraz zaman lazım sanırım onunda alısmasına.birde once keyfini yerine getirmem lazım yoksa istemiyo.beslenme oyun masaj muzik anca ole kabul ediyo.keyfi yerindeyken dene sende.benimkide el kol hareketinden cok uyanıyo normalde kundak baya işe yarıyo oyonden.

Neden hastanedesiniz canım ?

Ya ben sana yazacaktım bebeğin emzikten sonra göğsünü tutmayı başarabildi mi diye ama belli ki ya siyah yada beyaz grisi yok göğsünü tutmadığında ayrı tutup yapıştığında ayrı zor oluyor senin için psikolojik açıdan. Sana yardıma gelecek hiç mi kimse yok ? Uykusuzluk konusunda Allah Afilim92 ikinize birden sabır versin ve aynı durumda olan annelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…