- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.541
Aynen valla ilk zamanlar mamanın 400 gr.ini 3 günde bitiriyorduk şimdi çok şükür sütüm daha fazla ama yinede yetişmiyor iki günde bir ebebek e uğruyoruz. Yarın mothercare outlete uğrayacam bakalım birşeyler bulurum belki. Önümüz sonbahar biz bütün yaz askılı body ile geçirdik.
her güne Bugünün de aynı geçeceğini bilerek başlamak
geceleri Acaba ne kadar uykusuz kalacağım diye düşünmek
Gündüz zaten Tuvalete bile gidememek yani gidiyorsun da zırıl zırıl ağlıyor gittiğine pişman oluyorsun
Sadece kucakta uyuması, Onda da Uyusun da bari yeter emmesin, midesi dinlensin diye düşünüyorum. milletin kucaga alıştırmissin lafini da hiç saymıyorum
Hiç büyümeyecek mis gibi geliyor
Sen hangi oyun halisini aldın canım
Yaaa cok tsk ederim bilgi icin arkadasim. Cok zorlaniyorum bide 2 bebek allah yardimcimiz olsun
Bakayım hemenBüyüyor cnm, bende öyleydim biliyorsun.
Yookido aldım ben e bebekten. Açtım 1 hafta önce baya konuştu oyuncaklarla:)
Benimkiler sevmiyor belkide hava sıcak iyice bunalıyorlardır bilmiyorum. Elleri kolları bacakları açık sere serpe yatıyorlar. Artık yataklarını ayırmak zorunda kaldım.Bebeğini kundak yapıp uyutanlar var mı kızlar?? İşe yarıyor mu??
Benimki elleriyle çok hareket ediyor çok irkiliyor ve hareketleniyor uyurken. ellerini sarayım dedim sinirleniyor hareket edemediği için daha mı kötü oluyor acaba diyorum? Sürekli gerinme modunda benimki o yüzden hoşuna gitmiyor sanırım sarmak. Ama sarınca da rahat uyur bebekler diyor herkes. Napsam bilemedim ya.
Olabilir canım ışıkta etkiliyor muhtemelen. Gece uykusu olan bebekler ışıkta kolay uyuyamazmış ben güneşi geçirmeyen fon alıcam koyu renkBenim de öyle. Dalamazsa gün içinde gece de zor uyuyor. Genelde dokuz gibi derin uykusuna dalıp sabaha kadar bir kere uyanıyor. Gece uykusu güzel ama gündüz çok nadir uzun uyuyor. Acaba sıcaktan mı uyuyamıyor anlamıyorum.
Sen oyna canım emmek istemez belkiHafta sonu bir günlüğüne Ablamlar gelmişti eniştemle çok güzel oynadılar Keşke her zaman oyalayabilecek birileri olsaydı
Inşallah bi an önce çıkarsınız canımŞükür canim.
Hastanedeyiz serumu cikardilar
Oksijenlenmesi iyimis
Umarım alışır canım ama conformil daha şekersiz diye biliyorum.Bebek arabasıyla tek basima cikamam .Benimki sevmiyor aglarsa bir elimde bebek bir elimde araba cok zor olur .O yuzden kanguruyla cikarcam ben .sen de kanguru deneyebilirsin .Seninki de anneye yapışık olmayi seviyor .Benimki yavas yavas sevmeye basladi kanguruyu. Ilk evde taktım tepkisini olcmek icin sadece 10 dk durdu .En son koydugumda yarim saat uyudu .Dursa uyumaya devam edecek gibiydi ama benim dikislerim acidi o yuzden cikardim.
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgilendirme icin.
oinone27 benimki evolviayi sevmedi .Tadi sekersiz geldi.Ama alisacak yapacak bisey yok .
ZK_ASK amin canim amin .Allah uykusuz bebek annelerine sabir versin .Gercekten sorunun gazdan olduguna inanmak istiyorum .Duzelir insallah
Sağ ol canım amin
ne bileyim çok bunaldım yine yalnızlık da çok zor
Hafta sonundan sonra Pazartesi ilk yalnız kaldığımız gün daha bir zor oluyor
Ankara'da benim kendi tarafımdan hiç akrabam yok ablam da kırkı çıkana kadar falan kalmıştı döndü evine
Siz nasılsınız EDS yaptın mı
Bende owli aldım. Resmen sinir krizi geçirdi. Korktum bir daha giydirmeye.Ben kundak yapiyorum kesinlikle daha hizli uykuya daliyor ve daha uzun uyuyor. İlk basta direndi agladi kundaklarken ama simdi hic tepki vermiyor kollarini sabitlerken fln. Owli kundak diye bisey almistim onu kullaniyorum.
Kakada sorun yok yapiyor sukur .Gaz sorunumuz var canim .Biz de conformil kullsniyoruz canim tadi cok guzel degilmis ama civik tutuyo
Gaz surubu kullaniyorduk .Kendi dr umuz damla verdi .Insallah iyi gelir .Bizimki bebek arabasında durmuyor kanguruyu aldım ama denemedim yani denedim de pek beceremedik
Sanırım Şimdilik sadece 5 dakika kapının önüne inip çıkabiliriz o da benim gözüm tutarsa Zira evden çıkmayı unuttum
Canım Doktor gazdan demiş ya Damla falan kullanmıyor muydunuz Doktor Şimdi ilaç mı verdi
aynen, zor, bugunu biskuviyle geçiriyorum mesela =)) biliyordum boyle olacagini. Ya aglatarak yemek yiyeceksin ya aç kalcaksin cunku uyumuyor. Ya bir de dagina gore kar derlerdi...Bende haftasonu evime döneceğim bakalım ben napcm. Tek başına insan çaresiz kalıyo işte ama yapabilecek birsey yok.
EDS lik denemedm sağma makinesi sipariş verdm onu bekliyorum :/
insallah iyi gelir canim. Mamadusbaby miydi neydi, instagramda takip ediyordum. Bebegin bacaklarini gerektigi gibi koyuyor o zaman, benimki kasiyor kendini yaKakada sorun yok yapiyor sukur .Gaz sorunumuz var canim .
Gaz surubu kullaniyorduk .Kendi dr umuz damla verdi .Insallah iyi gelir .
Kangurunuz hangi marka ?Ben artik kendim takabiliyorum hizlica .
İnşallah bizde de olmaz canım[
Ne yapsak yaranamıyoruz zaten biz bunlara :) benimkide sürekli uykuda gaz çıkartıyor arada karnını ovuyorm gözlerini açıp sinirle bakıp tekrar kapatıyor o anda korkuyorum ufacık bebeden :)
Ben yapıyorum canım hem halonun kundağı var hem annemin diktiği düz kundaklık kumaş. Haloyu pek sevmiyor ellerini onda hiç çıkartamıyor gece yapıyorum. Battaniye gibi olanı da gündüz. Uyanınca ellerini çıkartıyor çok sıkı yapmıyorum uykuda irkilince kendini uyandırmasn yeter bana. Ilk günler çok ağlıyordu şimdi alıştı kundak yapınca uyku saati geldiğini anlıyor bence artık.
Gözünüz aydın canım. Bana da onu önermişti son gittiğim doktor evolvia işe yaramasaydı onu alıcaktım ama tadı çok güzel değilmiş sanırım.
Bizde ateş yapmadı canım ilk gün huzursuzdu ama onuda üç iğne girmesine bağlayıp normal karşıladık Inşallah sorunsuz olur sizinde.
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebeğin
Canım oyalamaya çalış memeden alıp konuş gıdıkla öp oyunlar oynayın. Meme aklından çıkar belki. Benim kızımda emmiyor ama çok huysuz kucaktan inmek istemiyor. Kollarım kopuyor hep kucakta hoplamak istiyor.bArtık yatırıp sürekli onunla konuşuyorum yanaklarına burnuna dokunuyorum şarkı söylüyorum gülümsüyor öyle öyle biraz oyalanıyor.
Canım benimki de mamadan sonra omuza alıp gazını çıkartırken eğer fazla içmişse çok az çıkartıyor ama hıçkırırken çıkarmadı hiçMamayı içtikçe içen, içince hıçkıran, hıçkırdıkça ağzından tüm içtiğini akıtan bebek bi benmki mi
Kanguruyla gezseniz evin içinde ? Yada kucağındayken hazırlayıp yesen dycem de bir olur iki olur oda nereye kadar giderek ağırlaşıyolar zaten :) puset ana kucağı vs hiç mi sevmiyor ben bizmkini pusette dağlardan aşırıyorum sallaya sallaya uyuyo en sonunda :))aynen, zor, bugunu biskuviyle geçiriyorum mesela =)) biliyordum boyle olacagini. Ya aglatarak yemek yiyeceksin ya aç kalcaksin cunku uyumuyor. Ya bir de dagina gore kar derlerdi...
Biliyorum canım ama bu mağaza istanbulda tek demsa outlet diye geçiyor ve ben aventin silikon emziklerini bile oradan aldım hicbir yerde indirime girmeyen ürünler sadece ambalaj deformasyonu yüzünden orada toplanıyor. Gidebilecek olanlara tavsiye ederim kozyatağı metro arkasında.İnternette daha çok indirim oluyor cnm mothercare in, outleti de var
sevmiyor canim. Dursa keske, ne hayallerim vardi parkta yuruyus yapacaktik falan... Hayaller/hayatlarKanguruyla gezseniz evin içinde ? Yada kucağındayken hazırlayıp yesen dycem de bir olur iki olur oda nereye kadar giderek ağırlaşıyolar zaten :) puset ana kucağı vs hiç mi sevmiyor ben bizmkini pusette dağlardan aşırıyorum sallaya sallaya uyuyo en sonunda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?