2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnternette daha çok indirim oluyor cnm mothercare in, outleti de var

Büyüyor cnm, bende öyleydim biliyorsun.

Yookido aldım ben e bebekten. Açtım 1 hafta önce baya konuştu oyuncaklarla:)

Benimkiler sevmiyor belkide hava sıcak iyice bunalıyorlardır bilmiyorum. Elleri kolları bacakları açık sere serpe yatıyorlar. Artık yataklarını ayırmak zorunda kaldım.

Olabilir canım ışıkta etkiliyor muhtemelen. Gece uykusu olan bebekler ışıkta kolay uyuyamazmış ben güneşi geçirmeyen fon alıcam koyu renk
Hafta sonu bir günlüğüne Ablamlar gelmişti eniştemle çok güzel oynadılar Keşke her zaman oyalayabilecek birileri olsaydı
Sen oyna canım emmek istemez belki
Şükür canim.
Hastanedeyiz serumu cikardilar

Oksijenlenmesi iyimis
Inşallah bi an önce çıkarsınız canım
Umarım alışır canım ama conformil daha şekersiz diye biliyorum.

Bende haftasonu evime döneceğim bakalım ben napcm. Tek başına insan çaresiz kalıyo işte ama yapabilecek birsey yok.

EDS lik denemedm sağma makinesi sipariş verdm onu bekliyorum :/

Ben kundak yapiyorum kesinlikle daha hizli uykuya daliyor ve daha uzun uyuyor. İlk basta direndi agladi kundaklarken ama simdi hic tepki vermiyor kollarini sabitlerken fln. Owli kundak diye bisey almistim onu kullaniyorum.
Bende owli aldım. Resmen sinir krizi geçirdi. Korktum bir daha giydirmeye.

Biz de conformil kullsniyoruz canim tadi cok guzel degilmis ama civik tutuyo
Kakada sorun yok yapiyor sukur .Gaz sorunumuz var canim .
Gaz surubu kullaniyorduk .Kendi dr umuz damla verdi .Insallah iyi gelir .
Kangurunuz hangi marka ?Ben artik kendim takabiliyorum hizlica .

Bende haftasonu evime döneceğim bakalım ben napcm. Tek başına insan çaresiz kalıyo işte ama yapabilecek birsey yok.

EDS lik denemedm sağma makinesi sipariş verdm onu bekliyorum :/
aynen, zor, bugunu biskuviyle geçiriyorum mesela =)) biliyordum boyle olacagini. Ya aglatarak yemek yiyeceksin ya aç kalcaksin cunku uyumuyor. Ya bir de dagina gore kar derlerdi...

Kakada sorun yok yapiyor sukur .Gaz sorunumuz var canim .

Gaz surubu kullaniyorduk .Kendi dr umuz damla verdi .Insallah iyi gelir .
Kangurunuz hangi marka ?Ben artik kendim takabiliyorum hizlica .
insallah iyi gelir canim. Mamadusbaby miydi neydi, instagramda takip ediyordum. Bebegin bacaklarini gerektigi gibi koyuyor o zaman, benimki kasiyor kendini ya

İnşallah bizde de olmaz canım

aynen, zor, bugunu biskuviyle geçiriyorum mesela =)) biliyordum boyle olacagini. Ya aglatarak yemek yiyeceksin ya aç kalcaksin cunku uyumuyor. Ya bir de dagina gore kar derlerdi...
Kanguruyla gezseniz evin içinde ? Yada kucağındayken hazırlayıp yesen dycem de bir olur iki olur oda nereye kadar giderek ağırlaşıyolar zaten :) puset ana kucağı vs hiç mi sevmiyor ben bizmkini pusette dağlardan aşırıyorum sallaya sallaya uyuyo en sonunda :))

Kızlar sallama konusunda ne düşünüyosunuz? Benimkileri sallamadan uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum. Biraz yol kat ettik gibi. Son bir kaç gündür kendileri uykuya daldı. Ama kolik krizleri tuttumu sallanmadan sakinleşmiyorlar. İnternette sallamanın zararlarını okudum. Annemle babama yapmayın diyorum ama sizde böyle büyüdünüz diyorlar. Bir yandan da bebekler avaz avaz ağlayınca inatlaşamıyorum ama içim hiç rahat değil sallamakla kastım hamakta, ayakta, çarşafta vs her türlüsü.

İnternette daha çok indirim oluyor cnm mothercare in, outleti de var
Biliyorum canım ama bu mağaza istanbulda tek demsa outlet diye geçiyor ve ben aventin silikon emziklerini bile oradan aldım hicbir yerde indirime girmeyen ürünler sadece ambalaj deformasyonu yüzünden orada toplanıyor. Gidebilecek olanlara tavsiye ederim kozyatağı metro arkasında.

sevmiyor canim. Dursa keske, ne hayallerim vardi parkta yuruyus yapacaktik falan... Hayaller/hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…