2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar calmindo.com var bu sayfadaki bütün bilgileri okuyun tracy hog ve bir uzmanın daha bebek uyutmasi ile ilgili yazıları var gerçekten işe yarıyor. Easy metodu falan. Beyaz gürültü yararlı bişey yüksek ses olmadığı sürece. Bırakması da kolaymış. Bebeği kundak yapıp ağzına emzik verip hafif sallayıp yanda da beyaz gürültü olunca bizimki 2 dkda uyuyor şuan. Tracy hogun bir kitabını da sipariş verdim bakalım okumaya caliscam

Afilim92 ben de beyaz gürültü açıyorum hep uyuturken. Bebek uyutucu programını indirdim. Oradaki kolik müzik çok iyi geliyor. Anne karnı sesleri kalp atışı sesi var. Onunla uyuyor genelde uyursa. Yanına açıp bırakıyorum ben de bir süre. Dün de pış pış sesini zaman ayarlayıp bıraktım. Dalamıyor uykuya ya sürekli kıpraşıyor elleri hareket ettiriyor ıkınıyor sıkınıyor titriyor irkiliyor filan yarım saat dalamıyor. Zaten dalınca da kısa süre sonra acıkıp uyanıyor.

Aynı durumdayız canım. Gece sabaha kadar inliyor ıkınıyor eller ayaklar tepiniyor sürekli. Uykusunda yapıyor sonra uyanıyor zaten. Sabaha kadar gaz masajı yapıyorum zeytinyağı içiriyorum filan. Bazen gaz çıkarıyor kaka da yapıyor bazen yapamadan sabahı ediyoruz. Ben de hem meme hem mama gidiyorum. Hipp marka benimki sen ne kullanıyorsun? Mama öneren doktor duymamıştım hiç doğrusu. Kakamız sarı renkte ve cıvık bizim de. Günde 1 yada 2kere yapıyor.

Bebeğini kundak yapıp uyutanlar var mı kızlar?? İşe yarıyor mu??

Benimki elleriyle çok hareket ediyor çok irkiliyor ve hareketleniyor uyurken. ellerini sarayım dedim sinirleniyor hareket edemediği için daha mı kötü oluyor acaba diyorum? Sürekli gerinme modunda benimki o yüzden hoşuna gitmiyor sanırım sarmak. Ama sarınca da rahat uyur bebekler diyor herkes. Napsam bilemedim ya.

Bizimki de ilk başta istemiyodu ama ben ısrarla kundak yaptım çünkü uyumak üzereyken ellerini yüzüne götürüyor ogusturuyor gözlerini kulaklarını tirnakliyor ve uyumasını engelliyor bu. Kundak yapınca çok daha hızlı uyumaya basladi

Cnm netten takip et carrefour joker gibi yerlerde bulabilirsin e bebekte yoktu 2 numara jokerden aldim.
Sağma makinesini perşembe günü jokerden sipariş verdik pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmemiş neden acaba ? Cuma evime döneceğim annemlerin oraya sipariş vermiştik cuma gününe kadar gelir mi dersin

Bizmkide öyle eli kolu durmuyor kundak yapınca da sinir oluyor :) sürekli geriniyor aynen. 2 gündür kundak yapıyoruz alıştı gibi. tavsiyem akşamları duş aldırıp öyle kundakla bacakları rahat edecek şekilde olsun yarım kundak. Hem daha uzun uyuyor. Dün gece yıkayıp kundaklayıp yatırdık bayıldı gitti :) şimdi de kundaklı ama canı daraldı kızıp duruyor kendi kendine. Bacaklarını oynatıyor flan. Dene canım çok işe yarıyor bizde. Uyuyacağı zaman kundakla elbet alışır.

Sağma makinesini perşembe günü jokerden sipariş verdik pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmemiş neden acaba ? Cuma evime döneceğim annemlerin oraya sipariş vermiştik cuma gününe kadar gelir mi dersin
Cnm bilemem ama gelir herhalde evime joker yakın olduğu için ben gidip alıyorum netten sipariş vermiyorum.

Geçen gün çocuk doktoru bana artık bebeğin ıkınmaya başlycak dedi ve normal olduğunu bağırsaklarının geliştiğini soyledi. Bizde de durum aynı ıkınıyor ıkınma sesi çıkarıyor kıpkırmızı oluyor geriniyor vs gelişiyor büyüyor merek etme dedi dr.

Artk uyandırmayacağız onları canları isterse karınları acıkınca yırtınıp çağırıyolar bizi zaten ne bozuyosun çocuğun rahatını :) bizm bebelerde ki bu sinir ne olacak ya dediklerini ettiriyolar madara olduk :))

Kizlar kalca usg si cektirdik normal cikti sukur.Dr a götürdüm. Uyku problemi cok yuksek ihtimal gazdan dedi .Bir seyler yazdi .Aptamil conformil kullanin dedi .Ama ben evolvia yi daha dun acmistim .O bitince gececegim.Rota asisini yaptırın maddi durumunuz varsa dedi.
Insallah yazdigi sey ise yarar.Bakalim değişecek mi .
C cigdemmm26

Kızlar yarın 2 aylık aşımız var ve bebegimle yalnız gitcem eşim gelemeyecek çok endiseliyim dolmuşla gidip gelicem huysuzlanirsa ne yaparım hem de herkes zor oluyor 2 aylık aşısı diyor çok korkuyorum ateşlenme yapacak mı acaba bazılarında yapıyormuş bazılarında yapmıyormuş

Ben prima premium care 2 no kullanıyorum bebeklerim 6 kilo boylar önemli bu konuda benimkiler 62cm civarı, benim bebeklere daha baya bu bez gider. Kimi bebek daha kısa oluo aynı kiloda olabilir o zaman daha kısa sürede 3 e geçersiniz. Ben az önce gitti gidiyordan tanesi 56kr.a 148 li paket 2 numara aldım.

Gitmişken kadin dogumcumu da ziyaret ettik .Hediye yaptirmistim hem onu verdik hem helallestik .
Benimkinde bir surat bir surat adam sevecekti kaldirmaya korktu aglayacak diye

Ben kundak yapiyorum kesinlikle daha hizli uykuya daliyor ve daha uzun uyuyor. İlk basta direndi agladi kundaklarken ama simdi hic tepki vermiyor kollarini sabitlerken fln. Owli kundak diye bisey almistim onu kullaniyorum.

Olabilir. Paketleri değiştiği için migrosta baya indirime girdiğinde stok yapmıştım bende zaten
Bende migros indiriminde stok yapmıştım ama son paketi yarıladım şimdi gittigidiyordan sipariş verdim, malum bende iki bebek var ve sizden 1 ay öndeyim benim numaralarda önden gidiyor.

İyi günler kızlar. Bugün okula gittik ücretsiz izin için dilekçe verdik. Haziran’a kadar. İyi bir bakıcı bulursam şubatta döneceğim.
Eşimin tayin durumu var eylül de. Belirsizlik zor

Bende migros indiriminde stok yapmıştım ama son paketi yarıladım şimdi gittigidiyordan sipariş verdim, malum bende iki bebek var ve sizden 1 ay öndeyim benim numaralarda önden gidiyor.

Bende çok almışım sanırım, 3 ve 4 no kalmamıştı alamamıştım 6 kg ye yaklaştı oğlum zaten, elimde daha 400e yakın 2 numara var. 8 kiloya kadar gitmezse 2den baya elimde kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…