- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.481
Gunaydin kizlar benimde temmuz dogumlu ikiz bebeklerim var. Yanliz kabiz olmadiklari halde gece de dahil ikinip zorlaniyorlar uykudan uyanip. Surekli saga sola el kol hareketleri kivraniyorlar. Yapamiyorlar sanirim zorlaniyorlar. Zaten uyudugum sayili saatide onlari rahatlatmak icin geciriyorum. Varmi benimle ayni sorunu yasayan. Bu arada hergun muhakkak yapiyoruz ama ertesi gune kadarda ikiniyoruz. Dr umuz fitil onerdi ancak fitil hergun kullanamam ki. fitil bir sure yapamasa tamam kullanayim diyecegimde. Bu boyle ne olacak bilmiyorum ıkın sıkın kivran haldeyiz surekli. Bu arada sutum yetmedigi icin mamada kullaniyoruz. Ancak mamamiz kakayi civik tutacak bir mama zaten. Dr tadi guzel degil ama kakasini sorunsuz yapar diye onu verdi.
Bizimki de ilk başta istemiyodu ama ben ısrarla kundak yaptım çünkü uyumak üzereyken ellerini yüzüne götürüyor ogusturuyor gözlerini kulaklarını tirnakliyor ve uyumasını engelliyor bu. Kundak yapınca çok daha hızlı uyumaya basladiBebeğini kundak yapıp uyutanlar var mı kızlar?? İşe yarıyor mu??
Benimki elleriyle çok hareket ediyor çok irkiliyor ve hareketleniyor uyurken. ellerini sarayım dedim sinirleniyor hareket edemediği için daha mı kötü oluyor acaba diyorum? Sürekli gerinme modunda benimki o yüzden hoşuna gitmiyor sanırım sarmak. Ama sarınca da rahat uyur bebekler diyor herkes. Napsam bilemedim ya.
Sağma makinesini perşembe günü jokerden sipariş verdik pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmemiş neden acaba ? Cuma evime döneceğim annemlerin oraya sipariş vermiştik cuma gününe kadar gelir mi dersinCnm netten takip et carrefour joker gibi yerlerde bulabilirsin e bebekte yoktu 2 numara jokerden aldim.
Bizmkide öyle eli kolu durmuyor kundak yapınca da sinir oluyor :) sürekli geriniyor aynen. 2 gündür kundak yapıyoruz alıştı gibi. tavsiyem akşamları duş aldırıp öyle kundakla bacakları rahat edecek şekilde olsun yarım kundak. Hem daha uzun uyuyor. Dün gece yıkayıp kundaklayıp yatırdık bayıldı gitti :) şimdi de kundaklı ama canı daraldı kızıp duruyor kendi kendine. Bacaklarını oynatıyor flan. Dene canım çok işe yarıyor bizde. Uyuyacağı zaman kundakla elbet alışır.Bebeğini kundak yapıp uyutanlar var mı kızlar?? İşe yarıyor mu??
Benimki elleriyle çok hareket ediyor çok irkiliyor ve hareketleniyor uyurken. ellerini sarayım dedim sinirleniyor hareket edemediği için daha mı kötü oluyor acaba diyorum? Sürekli gerinme modunda benimki o yüzden hoşuna gitmiyor sanırım sarmak. Ama sarınca da rahat uyur bebekler diyor herkes. Napsam bilemedim ya.
Cnm bilemem ama gelir herhalde evime joker yakın olduğu için ben gidip alıyorum netten sipariş vermiyorum.Sağma makinesini perşembe günü jokerden sipariş verdik pazartesi oldu hâlâ kargoya verilmemiş neden acaba ? Cuma evime döneceğim annemlerin oraya sipariş vermiştik cuma gününe kadar gelir mi dersin
Gunaydin kizlar benimde temmuz dogumlu ikiz bebeklerim var. Yanliz kabiz olmadiklari halde gece de dahil ikinip zorlaniyorlar uykudan uyanip. Surekli saga sola el kol hareketleri kivraniyorlar. Yapamiyorlar sanirim zorlaniyorlar. Zaten uyudugum sayili saatide onlari rahatlatmak icin geciriyorum. Varmi benimle ayni sorunu yasayan. Bu arada hergun muhakkak yapiyoruz ama ertesi gune kadarda ikiniyoruz. Dr umuz fitil onerdi ancak fitil hergun kullanamam ki. fitil bir sure yapamasa tamam kullanayim diyecegimde. Bu boyle ne olacak bilmiyorum ıkın sıkın kivran haldeyiz surekli. Bu arada sutum yetmedigi icin mamada kullaniyoruz. Ancak mamamiz kakayi civik tutacak bir mama zaten. Dr tadi guzel degil ama kakasini sorunsuz yapar diye onu verdi.
Bir fincan kahve birşey yapmaz sanıyorum
Artk uyandırmayacağız onları canları isterse karınları acıkınca yırtınıp çağırıyolar bizi zaten ne bozuyosun çocuğun rahatını :) bizm bebelerde ki bu sinir ne olacak ya dediklerini ettiriyolar madara olduk :))Sabah ikinan bebegimi uyandırdım ki gazını çıkarayım mamasıni vereyim acı çekiyor sonuçta. Vayyyy sen misin uyandıran kiyaaamet koptu beni geri uyut hemen diye. Zar zor bezini değiştirip hemen uyuttum sustu çok şüküryaranamadik
Ben prima premium care 2 no kullanıyorum bebeklerim 6 kilo boylar önemli bu konuda benimkiler 62cm civarı, benim bebeklere daha baya bu bez gider. Kimi bebek daha kısa oluo aynı kiloda olabilir o zaman daha kısa sürede 3 e geçersiniz. Ben az önce gitti gidiyordan tanesi 56kr.a 148 li paket 2 numara aldım.https://www.hepsiburada.com/prima-b...-aylik-firsat-paketi-204-adet-p-HBV000005KOL5
şurdaki tabloya göre no2 3-6 kg, no3 5-9 kg. kafam karıştı
bizim bebek 5300 gr civarında.no2 alsam paket bitmeden küçülür. ama senin dediğin gibiyse o zamn da no2 almalıyım baya oturup bez no düşünüyorum ya kaç saattir
doğru bez markası modeli boyu seçmek sanat resmen
Ben kundak yapiyorum kesinlikle daha hizli uykuya daliyor ve daha uzun uyuyor. İlk basta direndi agladi kundaklarken ama simdi hic tepki vermiyor kollarini sabitlerken fln. Owli kundak diye bisey almistim onu kullaniyorum.Bebeğini kundak yapıp uyutanlar var mı kızlar?? İşe yarıyor mu??
Bende migros indiriminde stok yapmıştım ama son paketi yarıladım şimdi gittigidiyordan sipariş verdim, malum bende iki bebek var ve sizden 1 ay öndeyim benim numaralarda önden gidiyor.Olabilir. Paketleri değiştiği için migrosta baya indirime girdiğinde stok yapmıştım bende zaten
Bende migros indiriminde stok yapmıştım ama son paketi yarıladım şimdi gittigidiyordan sipariş verdim, malum bende iki bebek var ve sizden 1 ay öndeyim benim numaralarda önden gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?