2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yapmissin valla. Olmasi gereken herkese cevap vermek ama herkes yapamiyor onu. Ben de yapmadim, nasilsa 10 gunde gidecek diye idare ettim
Bende idare ettim ama benimki 20 gün kaldı kafayı yedirdi bana sadece bana olsa iyi kedimide mafetti yok salona gelmesin yok çocuğa yanaşmasın tüyleri zarar verir halbuki kedinin yanaştığı yok kaldiki aşılı kedi zaten. Zavallı kedi 2 ay yanımıza gelemedi öyle bir etkilediki yavrumu. En sonunda bende verdim veristirdim.

Offf bu konulardan dertliyim okuyunca aynı eşimin ailesini gördüm.bunlarda uyansın die uyuyan cocugumun basına dikilip yuksek sesle konusuyolar sanki ben aptalım anlamıcam uyandırmaya calıstıklarını.soleyincede uyansın ne olcak diolar.kendileri uykularından 5 dk feragat etmez ama.sanki onları eglendirmek için var benim bebeğim.bencillikten baska bişi diil.bide hamileyken sıkıntılar cekerken hiç ortada yoklardı sanki ozaman yoktu bu bebek şimdi onun bakımı hakkında söz sahibi sanıolar kendilerini.ama ruyalarında bile göremezlerbide doktorlar gayet iyi herseyi vs derken bunlar doktorlar ne bilir siz iyi bakamadınız sarılık bu cocuk diolar.neden cunku onları dinleyip sekerli su vs vermedik.hazmedemediler resmen hiç utanmadan bole seyler uydurup bizi rahatsız etmeye calısıolar ama hakkımı helal etmiyorum ceksinler yaptıklarını inşallah.okadar takıldım ki acaba sarılık mı acaba bakamıyormuyum die ağlattılar beni.çeksinler yaptıklarını inşallah.Allah cok buyuk.çatlasalarda patlasalarda yapmıcam dediklerini

Ben artik dokunmuyorum.Dun senin gibi yaptim ustune 3 4 saat daha uyanik kaldi .Zaten maksimum uyuyacagi 1 saat.Eger pisik ve sizms olmuyorsa sen de dokunma canim.
Bende dokunmam artık canım pişik olmadığı sürece uyusun öyle zaten 1 saat sonra kalkıyor
Kızlar çok şükür bebeğim Bugün daha güzel emiyor
Maşallah canım gün geçtikce unutur biberonu
Kızlar buzluğa şeftali koyanlar nasıl koydunuz soyup ikiye bölüp öylemi koysam acaba
Ben 4e bölüp koyucam canım kabuklarını soyucam.
Canim s.simplex i biogaia nin ise yaramadigi bebeklere veriyormuş son care.Yani bizimki en kötü durum.
Biogia daha etkili canım bende kullandım ikisinide. Gaz ilacı çok farklı bi durum her bebeğe farklı bi damla işe yarıyor zaten ama biogia çok kişide işe yaramış bi dene istersen sap simplex bizde hiç işe yaramadı mesela biogia birazcık rahatlattı.
Canım kayınvalideni anlıyorum seni düşünmüyorlar ama eşin neden bu duruma engel olmuyor halini görmüyor mu bebeğe de yazık düzeni uykusu bozuluyor sürekli

Evet canım aykut hoca baktı testisine %99 iner bu dedi hemen sünnet yapalım dedi lokal sınırını geçmeden dedi. 2 aymış evet canım lokal. Sonrasında sedasyon veriyorlar sanırım onun için damar yolu dalan açıyorlar. Bizimde 63 günlükken lokalle halloldu şükür.

Kızlar kışın bebeklerinizi nasıl giydiriceksiniz? Ben çok üşürüm polar pijamayla geziyorum evde kışın çok soğuk oluyor esiyor burası. Ee kızıma da polar falan mı almalıyım normal alt üst yada tulumumuz çok var ama şimdi kendimi düşününce onlar gözüme ince gelmeye başladı :)

Canım benim kızımda gündüz çok uyuyunca korkuyordum ama hiç sorun çıkarmadı aksine daha düzgün uyudu gece ve sabah daha huzurlu uyandı. Bence normali zaten bunların uyumaları :)

Geçmiş olsun canım iyi halletmişsiniz küçükken.

kediyle buyuyen bebekler cok sakin huzurlu oluyor canim. Arkadasimin 5 kedisi 2 oglu var =D oradan biliyorum

Ayyy askolsun benim icim acidi. Aksam vakti uyyan bebek sevdirilmeye goturulur mu hic. Ne kadar dusuncesiz insanlar.
Bir de girerken uyuyordu .Arabadan inmek uzereyken uyumustu .Sessiz olun yeni uyudu dedim. Tabii benimki cit ciksa uyanir hemej scti gozlerini .Ohh uyandi diyorlar. Ben de uyumadi ki uyansin dedim .Ee uyuyordu ya dediler .Siz uyudugu 5 dk yi gördünüz. Gunduz bir saat uyudu.Buraya gelmesek aksam uykusunu da uyuyacaktı yazik oldu dedim. Hala inadına biraz daha sevelimaz daha oturun diyorlar. Cocugum meme istiyor. Dur dur ben uyutcam diyor .Oyuncak bebek sanki de yatirinca gozunu kapativercek.
Canım sen bitane beyaz gurultu programı solemiştin adı neydi? Hatırlayamadım
Mavi fon ay yıldız resmi var. Icinde kedi miriltisindan yagmur sesine ,kalp ritminden araba gurultusune her sey var .
Isteo kadar yoruluyorsun .Ustune yetmiyor bir de bunlarla uğraşıyorsun.
O da beğeni alcak onlarin mutluluğu bebegin ve karisinin huzurundan daha onemli.Bir gun anlar insallah asil onceliginin biz olmasi gerektiğini.

İşin zor. İnşallah en kısa zamanda oğluşunun gaz sıkıntısı biter de sende istediğin düzeni kurarsın.

Canim yelek filan giydirirsin ayagina da patik .Duruma gore polar alırsın. Bebekler cok sicaga gelemez .
Bizim ev kışın hamam .Ben şortla gezerim. Simdi ki gibi giydiririm oglani .Degilse terlemekten hasta olur.Sadece dogalgaz acilana kadar dikkat etmem lazim .Tam su siralar evin ici sogumaya basladi .Merkezi sistem olunca en fazla ısıtıcı ile idare edebilirim.Alttan ısıtma tam emekleme döneminde hic usumeyecek yuvarlansin dursun :))

İşin zor. İnşallah en kısa zamanda oğluşunun gaz sıkıntısı biter de sende istediğin düzeni kurarsın.
Insallah canim
Eve geleli yarim saat oldu .Çocuğun orda esnemekten agzi ayrildi.Uykusu kacti ve uyumamak icin direniyor su an.

Gece 5saat kesıntısız n iyi gelır ınsana ya basından berımı öleydı yoksa oda mı zamnla saatler uzadı gece için

Gece 5saat kesıntısız n iyi gelır ınsana ya basından berımı öleydı yoksa oda mı zamnla saatler uzadı gece için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…