2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aşı yapılan gün ve ertesi gün fazlasıyla durgundu benim oğlum. Ateşi falan da yükselmişti gece zaten. Uykusu normaldi ama pek fark yoktu sanki

Bizimde keşke merkezi sistem olsa ama doğalgazlı olunca insan tereddüt ediyor
Gerçi yükseltiriz çok soğuk olursa dediğin gibi yelek patikle idare ederim yine de 2 takım alayım kalın içimde kalmasın. Gerçi aldığım kıyafetlerden elbiselerden giydiremediklerim oldu üzülüyorum sonra onlarıda giydirmezsem yazık olur.

Cnm benimkilerin uyku saatleri arttı biraz. Gündüz daha çok ve düzenli uyuyorlar, geceleride. Bence rota fln değil, 3 ayı geride bıraktık o yüzden. Aşı günü ama bebeklerden normalde az ağlayanı çok huzursuz ve ağlaktı. 1 gün sürdü sadece.

kediyle buyuyen bebekler cok sakin huzurlu oluyor canim. Arkadasimin 5 kedisi 2 oglu var =D oradan biliyorum
Benim iki kedim var :) gürültüden ve kalabalıktan biraz mutsuzlar ama kardeşlerini merakla izliyorlar. Kızların büyüyüp beraber oynayacakları günü iple çekiyorum

Kızlar gece weya gunduz bebek meme emdıkden snra gazını nasıl alıosunuz kucakda sırtını sıvazlayarak mı yoksa omzamı koyup popoya wururak mı bn korkuorm uykusu acılcak dıe sırtını sıwazlıorum ama cogu zamanda cıkmıor gene yatırıorm

Sırtını ovuyorum uyandırmayacak şekilde pat pat vuruyorum ama bazen uyanır gibi oluyor o zaman iş uzuyor ya da çıkmıyor yatırıyorum sabah pırt olarak çıkarıyor

Benim iki kedim var :) gürültüden ve kalabalıktan biraz mutsuzlar ama kardeşlerini merakla izliyorlar. Kızların büyüyüp beraber oynayacakları günü iple çekiyorum
kedilerin de kendi karakteri oluyor ama arkadasimin 1 kedisi mesela bebeklerle birlikte uyuyor. Uyurken gidip yanlarina kivriliyor. Cocuklar sevmek isteyince kaçan da oluyor

keske kabul etmeseydin canim. Esin de boyle anlayissiz olacaksa, bu gaz sorunu duzelene kadar bence de annene gidebilirsin, en azindan ac kalmazsin ya. Esin de seni dusunuyorsa 24 saatte 1 saat uyuyan cocugu asla uyandirmamali...

bunlari gece 2 de 3 de arayacaksin gizli numaradan kaciracaksin uykularini ki gorecekler guzel miymis yaptiklari

Gece 5saat kesıntısız n iyi gelır ınsana ya basından berımı öleydı yoksa oda mı zamnla saatler uzadı gece için
Hayır eskiden öyle değildi. 2 aylıkken biraz gece uyumaya başladı. Sonra sabaha kadar uyuyup mama için 2 saatte bir uyaniyordu. Sonra da o aralıklar uzadı. Daha uzun süre aç kalıp uykuda geçiriyor. Şimdi üç aylık işte durum bu. İnşallah siz de biraz uyuyabilirsiniz valla insanın Sabri artıyor uykusu tam olunca

Ke
sınlıkle öle dusunuorum daha werımlı olurum dun gece 4 defa kalktım basım agrıo hemende dalamıorum gun ıcınde zaten perısanım hıc uyutamıorum cok bunaldım annemlere geldım bıraz daha iim ama kadında ew işi yemegı cartı curtu derken oda yoruldu bnde napıcagımı sasrdım artık

Gece 1den beri sabahı ettik!!..ne gazmış arkadaş yaa??? Kaç kere emdi kaç kere geğirdi pırt yaptı yok yarım saat uyuyor gene kıvranmaya başlıyor sancıdan. Damla verdim masaj yaptım zeytinyağı içirdim. Sabaha doğru ıkınırken kaka yaptı baya da pırtlattı. Ohh dedim şimdi rahatladı yawrum. Uyudu bir güzel. Hadii yarım saat 1saat sonra geri ıkınıyor gene sancı çekiyor. İyice açıldı uykusu da. Gaz da çıkarmıyor işin garibi gayet rahat mutlu duruyor kalkınca sonra. Eşimle işe gitmeden oynaştılar filan hatta. Bi taraftan da esniyor. E gazdan kıvranıp uyanıyor da neden kalkınca sanki sancı çeken o değilmiş gibi davranıyor bazen anlamıyorum??? 1saatlik uyku yetiyor demek bak gözleri çakmak gibi çocuğun diyo eşim. Saçmalama 1saatlik yarım yarım uykulr yeter mi hiç çocuğa dedim. Resmen hortlak gibiyim tipim kaydı geceden beri gündüz ne yapcaz acaba??

Belli ki gece yine uzun olacak sana. Allah kolaylık versin.
Evet 11 de uyuttum gece 2 de kalkti 6 dan 7 ye kadar uyudu .4 saatlik gece uykusuyla duruyoruz .
Evet aynen oyle kuzum .Sirf esimle gerginlik yasamayalim diye gittim .Simdi de uykusuzluk uykusuzlugu dogurdu mizmiz mizz kahvaltı bile yapmadim.

Kızlar sadece verem Aşısı ateş yapar mı? Diğerlerini yaptırmıştı dalga önce bugün rotayla verem yapıldı. Ne olur olmaz calpol versem mi acaba

Kızlar biz pazartesi 2. Ay aşılarından 2 aini olduk bugün verem olcaktık sünnetten dolayı doktor haftaya yaptırın dedi. Ama sağlık ocağı 2 haftada bir verem aşısı yapıyormuş 28 inde yapılacak yani. 80 günlük olacak o zaman oğlum sıkıntı olmaz ded ebe ama bişey olma di mi? B Berenelam63 sen ebeydin sanırım

Kizlar dün tetanoz aşısı oldum kolum sisti diğer doz 1 yıl sonra hamileyken yapildiginda şişmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…