- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.021
Bugün oğlum coook uyudu atak haftası da değil. Gece ne olacak acabaaaaa
hadess @nevesta81 sonsuzzz kızlar siz rota aşısı yaptirmistiniz galiba. Sonraki günlerde uykuya düşkünlük ve huzursuzluk oldu mu?
Bizimde keşke merkezi sistem olsa ama doğalgazlı olunca insan tereddüt ediyorCanim yelek filan giydirirsin ayagina da patik .Duruma gore polar alırsın. Bebekler cok sicaga gelemez .
Bizim ev kışın hamam .Ben şortla gezerim. Simdi ki gibi giydiririm oglani .Degilse terlemekten hasta olur.Sadece dogalgaz acilana kadar dikkat etmem lazim .Tam su siralar evin ici sogumaya basladi .Merkezi sistem olunca en fazla ısıtıcı ile idare edebilirim.Alttan ısıtma tam emekleme döneminde hic usumeyecek yuvarlansin dursun :))
Cnm benimkilerin uyku saatleri arttı biraz. Gündüz daha çok ve düzenli uyuyorlar, geceleride. Bence rota fln değil, 3 ayı geride bıraktık o yüzden. Aşı günü ama bebeklerden normalde az ağlayanı çok huzursuz ve ağlaktı. 1 gün sürdü sadece.Bugün oğlum coook uyudu atak haftası da değil. Gece ne olacak acabaaaaa
hadess @nevesta81 sonsuzzz kızlar siz rota aşısı yaptirmistiniz galiba. Sonraki günlerde uykuya düşkünlük ve huzursuzluk oldu mu?
Benim iki kedim var :) gürültüden ve kalabalıktan biraz mutsuzlar ama kardeşlerini merakla izliyorlar. Kızların büyüyüp beraber oynayacakları günü iple çekiyorumkediyle buyuyen bebekler cok sakin huzurlu oluyor canim. Arkadasimin 5 kedisi 2 oglu var =D oradan biliyorum
Sırtını ovuyorum uyandırmayacak şekilde pat pat vuruyorum ama bazen uyanır gibi oluyor o zaman iş uzuyor ya da çıkmıyor yatırıyorum sabah pırt olarak çıkarıyorKızlar gece weya gunduz bebek meme emdıkden snra gazını nasıl alıosunuz kucakda sırtını sıvazlayarak mı yoksa omzamı koyup popoya wururak mı bn korkuorm uykusu acılcak dıe sırtını sıwazlıorum ama cogu zamanda cıkmıor gene yatırıorm
kedilerin de kendi karakteri oluyor ama arkadasimin 1 kedisi mesela bebeklerle birlikte uyuyor. Uyurken gidip yanlarina kivriliyor. Cocuklar sevmek isteyince kaçan da oluyorBenim iki kedim var :) gürültüden ve kalabalıktan biraz mutsuzlar ama kardeşlerini merakla izliyorlar. Kızların büyüyüp beraber oynayacakları günü iple çekiyorum
Ne demekCok tesekkurler. İlk annem farketti aa ovaliyim da asi dagilsin dedi ben durdurdum.
keske kabul etmeseydin canim. Esin de boyle anlayissiz olacaksa, bu gaz sorunu duzelene kadar bence de annene gidebilirsin, en azindan ac kalmazsin ya. Esin de seni dusunuyorsa 24 saatte 1 saat uyuyan cocugu asla uyandirmamali...Ilk kez bu saatte uyutmayi basardim bebegimi .Ben iyi en azindan 21 e kadar uyur yemek yeriz mutfagi toplarım derkeeen
Kp ozledim getirin sevcem demis .Su cocukla cektigim zorluklari hic umursayan yok herkes kendi keyfinin pesinde
Yolda uyusa bile dürtecekler uyanacak. Biz eve geldik ettik derken saat en erken 23 olacak .Ve uykusu bölündüğü icin uyusa da uyumaz daha
Birileri horul horul uyurken biz sabahlayacaz.Umurlarinda olcak mi hayir
Offf bu konulardan dertliyim okuyunca aynı eşimin ailesini gördüm.bunlarda uyansın die uyuyan cocugumun basına dikilip yuksek sesle konusuyolar sanki ben aptalım anlamıcam uyandırmaya calıstıklarını.soleyincede uyansın ne olcak diolar.kendileri uykularından 5 dk feragat etmez ama.sanki onları eglendirmek için var benim bebeğim.bencillikten baska bişi diil.bide hamileyken sıkıntılar cekerken hiç ortada yoklardı sanki ozaman yoktu bu bebek şimdi onun bakımı hakkında söz sahibi sanıolar kendilerini.ama ruyalarında bile göremezlerbide doktorlar gayet iyi herseyi vs derken bunlar doktorlar ne bilir siz iyi bakamadınız sarılık bu cocuk diolar.neden cunku onları dinleyip sekerli su vs vermedik.hazmedemediler resmen hiç utanmadan bole seyler uydurup bizi rahatsız etmeye calısıolar ama hakkımı helal etmiyorum ceksinler yaptıklarını inşallah.okadar takıldım ki acaba sarılık mı acaba bakamıyormuyum die ağlattılar beni.çeksinler yaptıklarını inşallah.Allah cok buyuk.çatlasalarda patlasalarda yapmıcam dediklerini
Hayır eskiden öyle değildi. 2 aylıkken biraz gece uyumaya başladı. Sonra sabaha kadar uyuyup mama için 2 saatte bir uyaniyordu. Sonra da o aralıklar uzadı. Daha uzun süre aç kalıp uykuda geçiriyor. Şimdi üç aylık işte durum bu. İnşallah siz de biraz uyuyabilirsiniz valla insanın Sabri artıyor uykusu tam oluncaGece 5saat kesıntısız n iyi gelır ınsana ya basından berımı öleydı yoksa oda mı zamnla saatler uzadı gece için
sınlıkle öle dusunuorum daha werımlı olurum dun gece 4 defa kalktım basım agrıo hemende dalamıorum gun ıcınde zaten perısanım hıc uyutamıorum cok bunaldım annemlere geldım bıraz daha iim ama kadında ew işi yemegı cartı curtu derken oda yoruldu bnde napıcagımı sasrdım artıkHayır eskiden öyle değildi. 2 aylıkken biraz gece uyumaya başladı. Sonra sabaha kadar uyuyup mama için 2 saatte bir uyaniyordu. Sonra da o aralıklar uzadı. Daha uzun süre aç kalıp uykuda geçiriyor. Şimdi üç aylık işte durum bu. İnşallah siz de biraz uyuyabilirsiniz valla insanın Sabri artıyor uykusu tam olunca
Evet 11 de uyuttum gece 2 de kalkti 6 dan 7 ye kadar uyudu .4 saatlik gece uykusuyla duruyoruz .Belli ki gece yine uzun olacak sana. Allah kolaylık versin.
Evet aynen oyle kuzum .Sirf esimle gerginlik yasamayalim diye gittim .Simdi de uykusuzluk uykusuzlugu dogurdu mizmiz mizz kahvaltı bile yapmadim.keske kabul etmeseydin canim. Esin de boyle anlayissiz olacaksa, bu gaz sorunu duzelene kadar bence de annene gidebilirsin, en azindan ac kalmazsin ya. Esin de seni dusunuyorsa 24 saatte 1 saat uyuyan cocugu asla uyandirmamali...
bunlari gece 2 de 3 de arayacaksin gizli numaradan kaciracaksin uykularini ki gorecekler guzel miymis yaptiklari
sonsuzzz 150 CC içtiğinde kaç saat sonra acikiyor seninki denedin mi hiç?
canım yeni evliyiz iki yıl olmadı :) ama bana ders oldu bidaha asla unutmam :)Vala keşke bende senın kadar umursamaz olsaydı. 2 yılda aynı hatayı tekrarlamamışsındir umurim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?