- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.041
ah bu anneler ve kv ler zaten ömrümüzü yedi yaa :/ doğumda annem geldi bebek üç günlükken annemin yüzünü emmeye çalıştı annem de aaa yüzümü yalıyo ahaha diyo ve yüzünde bi kilo fondöten var. kv bebeğimin poposuna sabun soktu kabız oldu diye. tabii hepsine çemkirdim hatta kv hala tavır yapıyo bana ama olan oldu artıkCok tesekkurler. İlk annem farketti aa ovaliyim da asi dagilsin dedi ben durdurdum.
Ben ilk defa dün 150 cc verdim. 5 saat mama yememişti. Kusmadı 2.5 saat sonrada 120 cc anne sütü verdim. Akşam 22.30 gibi sonra gece 12 de uyudu sabah 6.30 a kadar :)@sonsuzzz 150 CC içtiğinde kaç saat sonra acikiyor seninki denedin mi hiç?
sonra eritip direk yedirebiliyo muyuz püre falan yapıp?Cnm bende bugün aldim şeftali artık kızımı uyuttuktan sonra yapicam kabuklarını soyup 4 5 parçaya bölüp buzluğa aticam.
evet canım iki yerde kesi vardı benim. sızladı baya. senin kaç gün oldu doğum yapalı? ilişki denedin mi hiç?Ben de normal doğum yaptım iç dikişler de var sende de var mıydı acıyan onlar mı oldu
Sabun sokunca kakayı yaptı mı bari:) komedi bunlar ya. Gülsen mi ağlasan mı? Benim annem de güya yok nar suyu vercekti yok tuzlayacaktı kayınvalide emzirtcekti... doğumdan önce bunlara ddm bana sakın yık emzirtcem yok su vercem yok şu bu diye gelmeyin sakın görmeyeyim gizlice yaptığınızı da kalbinizi kırarım hiç acımam dedim. Bu eşimle benim bebeğim bizim kurallarımızla ister bakarsınız ister bakmazsınız ddm. Hatta katı gıdaya geçme dönemine kadar anlattım karışmayacaksınız diye. Zaten sıkışırsak sorarız size ddm. Hastanede emzirirken bebek ilk gün tutamayınca kv başımda bıt bıt yaptı kovdum odadan valla. Annemi de onu da. Hepiniz dışarı ddm ebeyle ben halletcez ddm hadi kahve için siz çıkın ddm çıktılar. Sonra zaten anladılar izinsiz dokunamıyorlar bile. Geriye dönüp düşününce sert miydim evet ama yine olsa yine yapardım. Bazı şeyleri normal dille anlatanıyorsun malesef insanlara.ah bu anneler ve kv ler zaten ömrümüzü yedi yaa :/ doğumda annem geldi bebek üç günlükken annemin yüzünü emmeye çalıştı annem de aaa yüzümü yalıyo ahaha diyo ve yüzünde bi kilo fondöten var. kv bebeğimin poposuna sabun soktu kabız oldu diye. tabii hepsine çemkirdim hatta kv hala tavır yapıyo bana ama olan oldu artıksen zamanında yetişebilmişsin tebrikler
Masallah de kendin nazar etcen dunyada ender bulunan bebeneBen ilk defa dün 150 cc verdim. 5 saat mama yememişti. Kusmadı 2.5 saat sonrada 120 cc anne sütü verdim. Akşam 22.30 gibi sonra gece 12 de uyudu sabah 6.30 a kadar :)
Kız ne mide varmış seninkindeBen ilk defa dün 150 cc verdim. 5 saat mama yememişti. Kusmadı 2.5 saat sonrada 120 cc anne sütü verdim. Akşam 22.30 gibi sonra gece 12 de uyudu sabah 6.30 a kadar :)
Evet 11 de uyuttum gece 2 de kalkti 6 dan 7 ye kadar uyudu .4 saatlik gece uykusuyla duruyoruz .
Evet aynen oyle kuzum .Sirf esimle gerginlik yasamayalim diye gittim .Simdi de uykusuzluk uykusuzlugu dogurdu mizmiz mizz kahvaltı bile yapmadim.
canım en iyisi hamileyken hiç yardım etmemeleri. benim kv doğumda yanımda kaldı çok yardımı dokundu allah razı olsun. emzirmeme yardım etti iki gece uyumadı ben uyuyum diye ama bu sefer de bebeğime karışınca laf söylemeye çekiniyorum. yanlış bişey gördüğümde söylüyorum tabiiki ama kendimi kötü hissediyorum. yardımı dokunmamış olsaydı daha rahat olurdum şimdi kendimi borçlu hissediyorumOfff bu konulardan dertliyim okuyunca aynı eşimin ailesini gördüm.bunlarda uyansın die uyuyan cocugumun basına dikilip yuksek sesle konusuyolar sanki ben aptalım anlamıcam uyandırmaya calıstıklarını.soleyincede uyansın ne olcak diolar.kendileri uykularından 5 dk feragat etmez ama.sanki onları eglendirmek için var benim bebeğim.bencillikten baska bişi diil.bide hamileyken sıkıntılar cekerken hiç ortada yoklardı sanki ozaman yoktu bu bebek şimdi onun bakımı hakkında söz sahibi sanıolar kendilerini.ama ruyalarında bile göremezlerbide doktorlar gayet iyi herseyi vs derken bunlar doktorlar ne bilir siz iyi bakamadınız sarılık bu cocuk diolar.neden cunku onları dinleyip sekerli su vs vermedik.hazmedemediler resmen hiç utanmadan bole seyler uydurup bizi rahatsız etmeye calısıolar ama hakkımı helal etmiyorum ceksinler yaptıklarını inşallah.okadar takıldım ki acaba sarılık mı acaba bakamıyormuyum die ağlattılar beni.çeksinler yaptıklarını inşallah.Allah cok buyuk.çatlasalarda patlasalarda yapmıcam dediklerini
Yaaa .Oglusum ve cilgin gazlarımız nasil etkilediyse seniGece seni gördüm rüyamda senin evine gelmiştim ama birileri aracılığıyla geliyorum ben senin afilim olduğunu biliyorum ama seni burdan tanıdığımı söylemiyorum sana benim kullandığım gaz damlalarını veriyodum biz artık kullanmıyoruz belki sende bunlar işe yarar diye
Onu da deneyeyim canim .Denemedigim seyler duyunca umutlaniyorum. Her ne kadar kesin cozumu olmasa da bir rahat nefes alsa yeter.Afilim92 canım bize doktor kaleidon diye bir damla verdi biogaia gibi sanırım organik. Benim oğlumda aşırı gaz yok ama dün barbunya yemiştim yazık çok gaz oldu verdim kaleidon 1 saat sonra kaka yaptı rahatladı. Deneyebilirsin sende sabah akşam 5 damla
Ek gidaya gecince evetsonra eritip direk yedirebiliyo muyuz püre falan yapıp?
canım bebeğim iki gün kaka yapmamıştı. bi anda ben altını değiştirirken oldu anlamadım bile. hemen bebiş ağlamaya başladı canı acıdı baya. kakasını da yaptı ama 10 güne kadar yapmaması normal dedi doktor. boşu boşuna bebeğimin canı yandı ve sabun zararlı. makatta çatlağa bile sebep olabilirmiş.Sabun sokunca kakayı yaptı mı bari:) komedi bunlar ya. Gülsen mi ağlasan mı? Benim annem de güya yok nar suyu vercekti yok tuzlayacaktı kayınvalide emzirtcekti... doğumdan önce bunlara ddm bana sakın yık emzirtcem yok su vercem yok şu bu diye gelmeyin sakın görmeyeyim gizlice yaptığınızı da kalbinizi kırarım hiç acımam dedim. Bu eşimle benim bebeğim bizim kurallarımızla ister bakarsınız ister bakmazsınız ddm. Hatta katı gıdaya geçme dönemine kadar anlattım karışmayacaksınız diye. Zaten sıkışırsak sorarız size ddm. Hastanede emzirirken bebek ilk gün tutamayınca kv başımda bıt bıt yaptı kovdum odadan valla. Annemi de onu da. Hepiniz dışarı ddm ebeyle ben halletcez ddm hadi kahve için siz çıkın ddm çıktılar. Sonra zaten anladılar izinsiz dokunamıyorlar bile. Geriye dönüp düşününce sert miydim evet ama yine olsa yine yapardım. Bazı şeyleri normal dille anlatanıyorsun malesef insanlara.
Nazar etmem çünkü böyle devam etmez biliyorumMasallah de kendin nazar etcen dunyada ender bulunan bebene
Yaramadı bence aynı huysuzluğu ağlama krizleri devam ediyor. Mamadan sonra 15 30 dk arası bir sakinliği var sonrası normal kızım. Bir velet yarım saat uyumadan sabahı edermi etti valla geçen gece onun üzerine de uyudu bugün. Bizim kız mama yada sütü reddetmiyor en fazla yer kusarKız ne mide varmış seninkindebizimki hayatta açmaz ağzını 2 saat sonra. Oh bı güzel uyumuş oldun. Nasıl alerji maması işe yaradı mı sence
82 günlük benimde ilk defa oldu şaşkınız :)kronik_unutkan canım kaç aylık bebeğin? Bizimki 66 günlük hala 2 3 saatte bir uyanıyor. Güya 40 dan sonra 4 5 saat uyur demişlerdi. Maşallah valla. Şöyle yatıp deliksiz bi 8 saat be zaman uyuruz biz acaba?
Maşallah canım benim kızımda aynı yatmaya yakın çok emer mamada veriyorum biraz akşamları uyur 1 gibi 7 ye kadar bi daha emer iki saat yine uyurBen ilk defa dün 150 cc verdim. 5 saat mama yememişti. Kusmadı 2.5 saat sonrada 120 cc anne sütü verdim. Akşam 22.30 gibi sonra gece 12 de uyudu sabah 6.30 a kadar :)
Bizim de gece uykuları uzamaya başladı, sadece gündüz düzeni yok bir gün uyuyor bir gün uyumuyorHayır eskiden öyle değildi. 2 aylıkken biraz gece uyumaya başladı. Sonra sabaha kadar uyuyup mama için 2 saatte bir uyaniyordu. Sonra da o aralıklar uzadı. Daha uzun süre aç kalıp uykuda geçiriyor. Şimdi üç aylık işte durum bu. İnşallah siz de biraz uyuyabilirsiniz valla insanın Sabri artıyor uykusu tam olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?