2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ewt ya anneye yardım etsen bir türlü etmesen bir türlü

sonsuzzz 150 CC içtiğinde kaç saat sonra acikiyor seninki denedin mi hiç?

Canım ama sen gece uykusu için sorduysan şöyle anlatayım. Ben uyandırmıyorum oğlanı ve 9. Atak haftasından sonra 8-8,5 saate kadar çıkardı uykusunu artık bugün dayanamadım 8,5 saatte ben uyandırmadan sağdığım sütü verdim ve 2 saat daha uyudu. Gece uykusuna yatmadan da 90lık mama verip emziriyorum. Aç kalıyor diye düşünme bence. Uyandığında şekeri düşmüş gibi değilse, halsiz hareketsiz değilse ve kilo alımı iyise uyandırma bence

Gündüz mama veya süt içme durumu nasıl,
Benimki gündüz çok nazlı mama içiyor ama uyumaya yakın ve gece uykuda rahat içiyor

Evet canım makat çatlağı küçük gibi görünen ciddi ve ağrılı bir problem. Ve en başta kimyasal sabun sonuçta. Ama işte söz anlatmak çok zor .

İki aydır aç geziyosun artık alışmış olman lazım hala acıkıyomusun

Artık süt sağmayı bırakıcam sanırım, 20 cc de kaldım hatta yeri geliyor daha az, sol göğüs zaten kendine hayrı yok, kızım da az olduğunda emmek istemiyor ya da emiyor istediği gibi süt gelmeyince aglayarak başını geri çekiyor

İki aydır aç geziyosun artık alışmış olman lazım hala acıkıyomusun
Sorma alt kattan yemek kokulari gelince canim çekiyor ne yalan söyleyim.
Cok sukur evde her sey var zaman yok yapmaya .
Etliekmek ve pizza yemekten ögg geldi artik. Adamlarla siparis verirken pazarlik yapiyorum zile basmayacaksaniz getirin diye. Olur da uyudugu nadir anlardan birine denk gelir diye. Hoş diafonu pamukla bantladim .Zilin tam ustune kocaman BASMAYIN yazdim
Canim Humana anne cayini denedin mi .Hurma keciboynuzu pekmezi ve kırmızı et sut yapiyor. En onemlisi moral ve uyku bana gore .Benim gunden gune farklilik gösteriyor sütüm.

Ben gün boyu fırsat buldukça sağıp parça parça buzdolabının normal rafına atiyorum
Akşam birleştirip son öğün olarak veriyorum. 100-130 cc kadar birikiyor

Ewt hepsini denedim cnm hatta bu sabah emzirirken sol göğsümden sızıntı oldu bebeğim bıraktıktan sonra sağıp baktım sol tarafı bir çay kaşığı kadar çıktı, anlayamıyorum yani neden böyle, senin artıyor mu

Merhaba arkadaşlar çok zor günler geçirdik bir hafta yattık hastanede bir çok tahlil yapıldı 4 şişe serum aldık sonuçlarımızın hepsi temiz çıktı şükür artık evimizdeyiz iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bu arada ben de hastanede üzüntüden ürtiker oldum serum taktırdım kaç kere ağlamaktan sütüm de azaldı sağıyorum bir şeker kaşığı kadar anca geliyor ama inatla emziriyorum mama vermedim henüz makinenein çektiğiyle bebeğin emdiği farklı diyorlar inşallah doğrudur da kilo kaybetmez kuzum

yalniz olmak dezavantajimiz canim. Bir yardim edebilecek yakinimiz olsaydi iyi olurdu.

İnsanlar soruyor nasilsin diye, anlatiyorum. Allah yardimcin olsun diyorlar. Amin, ne diyim. Siz ultra rahat hayatinizdan taviz verip kimseye yardimci olmayin. Allah olur insallah...

Aynen annem memlekete gideli perişanım yemek sepeti bana çalışıyor. Zile basmayın ödeme online yapıldı kapıya bırakın yazıyorum

Ben gün boyu fırsat buldukça sağıp parça parça buzdolabının normal rafına atiyorum
Akşam birleştirip son öğün olarak veriyorum. 100-130 cc kadar birikiyor
Hadi yaa, ben de bi öyle deneyeyim hiç olmazsa yarısı kdar biriksin, peki bu sagımları kaçar saatte bir yapıyorsun

evet canım iki yerde kesi vardı benim. sızladı baya. senin kaç gün oldu doğum yapalı? ilişki denedin mi hiç?
Üç ay olacak :) benim de dıştan kesi var içten de yırtıklar oluşmuş bi de iç dikişler var o yüzden korktum hep gerçi doktor birşey olmaz sadece bir hafta fitil verdi kuruluk olabilir diye sonra deneyin dedi o yüzde kuruluk oldu mu dedim bi de vajinanın görüntüsü nasıl değişmiş mi özellikle giriş kısmı

Nasıl bu kadar emri vaki yapabiliyorlar ? Eşin de her istediklerine tamam diyor neden ? Çocuk uyuyor başka bi gün geliriz demek çok mu zor ? Seni ve bebeğini harap ediyorlar ..

bilmiyorum :) ben görüntüsünden değil de genişlemesinden daha çok korkuyodum ama öyle bi sorun olmadı eskisinden bi farkı yoktu bana göre. eşime de sordum bi değişiklik var mı diye yok dedi ve olsa kesinlikle söyler :) doğumda en çok basur olmaktan ve vajinamın genişlemesinden korkuyodum vajina genişlememiş ama basur oldum ehehe

Çok abartmışlar seni de üzmüşler boş yere

Hadi yaa, ben de bi öyle deneyeyim hiç olmazsa yarısı kdar biriksin, peki bu sagımları kaçar saatte bir yapıyorsun
Kızım firsat verdikçe yarım saat bir saat ne zaman olursa dolapta tutarsan başlığı yıkamadan aynı gün kullanılıyor. Her seferinde çok gelicek diye birsey yok damla damla birikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…