2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de gece uykuları uzamaya başladı, sadece gündüz düzeni yok bir gün uyuyor bir gün uyumuyor
O da zamanla olacak inşallah. Ben şimdi gündüz uyuduğu saatleri falan not tutmaya başladım. Baldan anne sayfasında okuduklarimi bide uyku meleği sayfasından izlediklerimi birleştirip gündüz düzeni kurmaya çalışıyorum. Sana da öneririm

Evet gece uykusu için. Dün gece 2 buçukta 150 CC yaptım ilk defa. Bı daha 7 buçukta yedi. Şekeri düşmüş gibi değildi ama arada ağlamaları oldu onlar uyku ağlaması gibiydi sonradan şüpheye düştüm. Sanırım yanlış bişey yapmadım mamaya saldirmadi çünkü gece yatırırken 150 vermeye caliscam artık içer belki. Kilo alımı düştü biraz 700 almış bu ay

Çok geçmiş olsun. Haftalık tarttir istersen makinenin sagdigi evet farklı olur ama dağlar kadar fark da olmaz

Bu gün kırkımız cıkdı cok şuku.
Ve ben lanamam bitmedi. Acaba dr gitmelimiyim.
Gercı zaten spıral için gidicekdim ama kanamam bitmediği için emin olamadım.
Dr numarasıda eskı telfonumla birlikde giti kırıldı.
40 günden fazla kanaması suren varmı?

Benim sürdü. Bir ara kesildi 30. Günlerde falan sonra tekrar baslamisti 46-47 ye kadar surdu

Ben de bakayım cnm, düzene koyarsak oh mis

Anal fissür ile birlikte bende de vardı hamilelikte bana sıkıntı yaşatmazlarken doğumdan sonra kötü oldu:)

Ben de bakayım cnm, düzene koyarsak oh mis
Valla canla başla çalışıyorum düzen için çünkü sonradan iyice azitcaklar. Bı de benimki sallanarak uyuyor şimdilik gece iyide herkes diyorki sonradan gece de sürekli sallanmak isticek... Düzen kurduktan sonraki ilk işim de kendi kendine uyumayı öğretmek. Şimdi bı kitap daha sipariş verdim o da çok iyiymiş: iyi uykular tatlı rüyalar (kim West)

Canım benimde 48 gün falan sürdü kanamam bitti ve ğzerinden 20 gün geçti adet oldum 11 eylülde. Burada böyle olan kızlar çoktu. Normal bence. Birde 40ın çıkınca zaten bir doğumcuna gitmen gerekiyor sanırım. Benim doktorum 40ı çıkınca kontrole çağırdı beni rahim ne durumda bakmak için.

Kuaföre geldim boya kesim ve brezilya fönü yaptırıyorum akşama kadar bebiş babasında akşamda düğüne gidiyoruzzz nefes almak lazım bırazzz
Ayy bende istiyorum brezilya fönü ama yıpratır mı acaba saçı? Sen hiç yaptırdın mı canım önceden? Saçlarımı sarı yaptık ve bakım istiyor sürekli. Kuaförüm brezilya fönünün yoğun keratin yükleöesi olduğunu ve saça bakım yaptığını söyledi bana. Pek inanamadım ama yaptıranlara sormak lazım.
Bu arada benim de kuaför lazer gibi bakımlara acaip ihtiyacım var. Kaşlarım 1.5 aylık saçlar kırık dip gelmiş eller ayaklar nasır bağlaacak resmen ama bebeği bırakamıyorum ki ben siz nasıl gidebiliyorsunuz? Ben biberon vermiyorum evde olmayınca uyanıp emmek istiyor falan daha hiç ayrı biryere gidemedim. Ama çoook ihtiyacım var

Evet sallanarak uyuma bizde de var, hatta bugun düşündüm ne zamn kendi kendine uyuyacak diye, be de bu konu üstüne gideyim, bu arasa bizimki oyun halısı dan sıkılmaya başladı sanki bazen hiç istemiyor ya da yanında birileriyke durmak istiyor

Benim 34.gün tamamen bitti. 46günlükken adet oldum, ilk 5gün yoğun geldi ondan sonra azaldı dün hiç gelmedi bitti sandm bugun yine az gelmiş 10.gün bugun.

Kadın doğuma gtmedim kontrole flan. Bi sorun mu var ki acaba ?

Aynen bizimki de. Beni yanında istiyor bir süre sonra da ağlıyor gezdirilmek istiyor artık. Beni takip ediyor gözleri. Yeni oyuncak lazım artık galiba ne yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…