2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sorun olduğundan değil de canım rahim bebekle acaip genişleyip doğum sonrası küçülüyor ya kontrol ettirmek faydalı bence.

Hiç yaptrmadım canım ilk kez yaptırıyorum. Boyandı şimdi bekliyorum. Fiyatı da çok fazla soyledı benm kuafor saçlarım çok fazla çok yoğun olduğu için ama bi kerede benim için dönsün şu yalan dunya dedim brezilya fönünü bende öyle okudum nette keratin bakımlıymış. bakalım benm saçlar nasıl olacak.

C cisse0932 canım benm saçlar da kırık çoktu 2 yıldır makas değmedi. Kaşları yarım yamalak her hafta bir tüy çekiyorum :/ bıyığımı buraya gelmeden ağdayla iki dakkalık ettm lazeri bendee çooookkk fazla istiyorum off of eşim sabah görevden geldi 2 gündür bebekle tek başıma delirecektim eşim gezdiriyor bebişi dışarda işte. Biberon vermıyorsan emmek istediğnde işin zor olur brezilya fönü uzun süren bi işlem sonuçta. Sütünü sağıp biberonla verdirme imkanın var mı

Aynen bizimki de. Beni yanında istiyor bir süre sonra da ağlıyor gezdirilmek istiyor artık. Beni takip ediyor gözleri. Yeni oyuncak lazım artık galiba ne yapalım?
Gözleriyle takip ediyor dimi şunlara bak daha üç aylıklar oyuncaktan sıkılıyorlar, oturmaya başlayınca eline oyuncak veririm oyun halısının oyuncaklarını, süre idare eder sanırım

Ya benimkiler 40-60 falan içiyorlar ki 3 ay çoktan bitti. Çok düşük kilo doğdular hala ufaklar Akşamları saat 8-9 arası gece uykusuna yatıyorlar. Saat 2-3 gibi kalkıp mama yiyolar sonra saat 5 de. Gece 12 de uyanmadan mama vetmeyi deniyorum doysalar belki sabaha kdr uyucaklar ama en fazla 20 içirebildim. Uyku falan neysede böyle yemeyen çocuk olcaklar diye korkuyorum.

Tamam mutlaka dönüş yap bana nasıl olduğunu:)

Ya biberon emzik hiç vermedim hep yanındayım ama beslenme araları şuan çok kısa ya biyere gidemiyorum ki biberon verirsem memeyi reddeder diye korkuyorum. 6. Aya kadar vermek istemiyorum ama çok zor oluyor.

benim 48 gün oldu 12 13 gündür kanamam yoktu bugün yine lekelenme oldu ama doğum yaptığımda doktor iki ay sürebilir demişti o yüzden sorun yok sanırım.

Ya biberon emzik hiç vermedim hep yanındayım ama beslenme araları şuan çok kısa ya biyere gidemiyorum ki biberon verirsem memeyi reddeder diye korkuyorum. 6. Aya kadar vermek istemiyorum ama çok zor oluyor.
Aynen beslenme arası kısa olduğndan bir yere kıpırdayamaz insan. Kuaföre de götüremezsin zaten. Sabret canım kışın zaten ek gıdaya geçilir yeni yaza bomba gibi girersin :)

Ben de kaşlarıma kontür yaptırmak istiyorum. Daha önce yaptırdığım silindi artık. Kaşım çok az ve açık renk sinir oluyorum ama süt sağdığım için zararı olur mu bilemedim erteliyorum sürekli.

Kizlar yaaa dun cok sevinmistim emdi dii bugun yine basladi iteklemeleri aglamalari yaaa offf cokk uzgunum suan
oluyor oyle canim. Benimki de oyle yapmisti cok umutlanmistim. Saglam 3 gun ugrastiriyorlar sabret sen hep memeyi.ver bir sekilde. 3 gunden sonra da nazli nazli emmeye devam etmisti ama olsun. Unutacak elbet. Memede fazla inatlastirma. Sakinlestirip tekrar denemeni oneririm. Memeyle stresi eslestirmesin diyorlar. Hic mi almiyor suan yoksa ugrastiriyor mu?

Ugrastirior canim walla ayaklarin ağrıdı artik gez gez

Seni de emiyorlar değil mi? Sütün yeterlidir belki de canım kilo alımları iyi mi? Şimdi söyle ilk uykusu evet uzun ama sonrakinde acıkır acıkmaz ağlıyor. 9 gibi uyutuyorum 4-5 saat uyuyor sonra mama. Sonra da iister aciksin ister acikmasin 6 da ağlıyor geri uyutuyorum sonra da acikma saatinde. Tüm gece uyuyan sadece sonsuzzzun bebeği maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…