2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dinlenebildigim ve moralimin yuksek oldugu gunler hic mama vermediğim oluyor .Genel olarak yetmiyor amaBu hafta iki gun mamasiz idare ettim.Bir de benimki surekli memede artik bir damla gelse cekiyor .Biraz uyusa daha farkli olur .
Kimseden bir beklentim yok .Esim yardim etsin yeter.Ayagima kostek olmasin lüzumsuz insanlar daha huzurlu olurum.
Nasıl bu kadar emri vaki yapabiliyorlar ? Eşin de her istediklerine tamam diyor neden ? Çocuk uyuyor başka bi gün geliriz demek çok mu zor ? Seni ve bebeğini harap ediyorlar ..
Soz konusu onlar olunca hayir demiyor. Yeter ki sevinsinler .Biz ikinci plandayiz

Yok cnm artık hiç emmiyorlar gibi çok ender. sağdığım süt + mama şeklinde devam ediyoruz. Biri geçen ay 500 diğeri 800 gr almış. Doktor az falan demedi minyon olcaklar heralde baba tarafı öyle. Enmiyorlar nasıl olsa acaba biberon ucunu değiştirsem diye düşündüm. Yavaş akışlı diyede çok uzun sürüyor, yoruluyorlar belkide. Şöyle 100 falan içseler rahatlıcam.

Mesela biraz önce 40 içti. Yarım saat sonra 20 içer falan ama çarpı 2 olunca fenalıklar yani :)

Kizlar mrbb
Yardim edin napmam gerekkk benim 50 gunluk kizm varr hersey cok guzel iyi hos gunduz uyuyoruz gece uyuyoruz 1 posta kalkioruz 5 bucukta.7 bucukta gune baslioruz sonra.ama gel gelelim.bizi.mahveden surekli ikinio kizmm sureklii hemde kakasini yapio gazini cikartio cok guzel amaa catliycakmis gibi ikini.sap la maflor kullandik.bi kac gun ama pek.rahatlatmadi bide ustine ustluk aut alrejimiz ciktii...napicamm napmm gerekk...kolik gibi mi anlamiyorum.ki nasil bisi oldugunu daha ilk cocugum.sanki catliycakk kakasini gazini yaparken.

biz biogaia damla kullaniyoruz.

ben de doktor disinda bir yere gidemedim. 1 kere parka gitmeyi denedik mahalleyi inletti... Parka evde camdan bakiyorum baya bunaldim. Bensiz de durmuyor ki tek cikayim bir hava alayim. Sirf bu yuzden emzik vermistim, keske meme reddi yapmasaydi da 1 nefes alsaydim

Çok severim saçta yapılan değişikliği 3 senedir uZatıcam diye hiç bi değişiklik yapamıyorum malesef.. işlem bitince bi foto atarmısın merak ettim :)

Hep o korkudan evde kapanıp kalıyoruz zaten , şimdi çıkmım ağlar gittiğime zehir eder diye arada sırada çıkıyoruz eşimle ama çoğunda ağladı ve kısa sürede dönmek zorunda kaldık ama artık karar aldık ağlasada susturup gezicez yoksa ben iyice bunalıyorum ..

Benim kızımla 60 günlük oldu hâlâ 60 cc içiyor bakıyorum kilosuna göre en az 100 içmesi lazım ama içmiyo dr sordum Zorlama doyuyordur o kendi bilir dedi ama burdaki rakamları duyanca da şaşırmıyo değilim :)

Kizlar yaaa dun cok sevinmistim emdi dii bugun yine basladi iteklemeleri aglamalari yaaa offf cokk uzgunum suan

Oluyor canım arada benim kızımda yapıyor bugün 2 kere ağladı emmiycem diye bildiğin gözlerinden yaş geldi aktı çok üzüldüm ama pes etmedim öyle tuttum memenin yanında en sonunda söylene söylene emdi , ben emdikten sonra mama da veriyorum ama önce emmesi için uprasıyorum..

Off ben de bırakıp bir yere gidemiyorum. Pesin odedigim lazer paketimin 4 seansi oylece duruyor. Benimki biberon aliyor ama uyandiginda babasi filan alir da beni gormezse krize giriyor.
Kizlar yaaa dun cok sevinmistim emdi dii bugun yine basladi iteklemeleri aglamalari yaaa offf cokk uzgunum suan
Pes etme hemen duzelmiyor sakin ol.

Biberon mu kullaniosun

canim nasil susturuyorsunuz, emzik mi aliyor? Benim emzirme onlugu ile kucagimda cocukla dolasmam gerekiyor ki dursun. E uyumuyor da. Gunduz memesiz uyusaydi uyurken cikarirdim. Aah ah yenidogan doneminde gunduz 2-3 saat uyurdu, hatta dr.a uyutup goturuyordum. Suan takside emzirme onlugu ile

O bir sefer emzik verdigim gun keske disari cikip gezseymişiz de bari sonradan memeyi reddettigine degseymis salak gibi gidip mutfakta is yapmistim.

Son düzenleme:
Ben tatildeydim bugün döndüm canım ce aklıma hep sen geldin dönünce mutlaka yazacağım dedim ki sen sormuşsun :) benim bebiş de seninki gibi uykuyu pek sevmiyordu. Gözümü karartıp Antalya’ya gittim ve mükemmeldi. Hava değişikliği o kadar iyi geldi ki mamadan sonra iki saat uyudu uyanık olduğunda Bebek arabasıyla dolaştık çok keyif aldı. Normalde pusete koyduğum an yaygar koparan çocuk pusete koyunca gülüyordu gezecek diye. Havalar çok soğumadan sıcak bir yerlere kaçabiliyorsanız kaçın belki senin bebişe de iyi gelir sen de nefes alırsın biraz.
Bu arada bugün 2. Ay aşımızı olduk çook ağladı sakinleştiremedim sürekli mızmız sürekli ağlamaklı bir de kakamızı zor yapmaya başladık onun da etkisi var mı bilmiyorum çok huysuz bugün. Bir haftalık moladan sonra tekrar başladık bakalım
Sen nasılsın canım neler yaptın sayfaları takip edemeyebilirim benim huysuzla.

Emiyorsa oradan da alıp doyuyordur benim çocuk doktorum da miktarı bebek belirlesin mamaların belirttiklerine bakma demişti

Mama konuşulmuş sanırım biz iki aylık olduk 3-4 saat arayla 75cc içiyoruz. Doktor bir müddet daha bu şekilde git dedi. Ama bebeğim az mama içiyor diye üzülmeyin bence eksiğini sizin sütünüzle kapatıyor ki mamayı içme ihtiyacı hissetmiyor. Ben de mamayı azaltmayı çok istiyorum ama bunun için sütümün çoğalması lazım.

Kendimi yetersiz gibi hissediorum canim yaaa
Canım ben de seni çok iyi anlıyorum. Süt sağma makinem yanımda oluyor fırsat buldukça beş dakika bile olsa sağıyorum. Saatli yapamıyorum ama ekstra çeksem kardır diye düşünüyorum ve sütümün artmaya başladığını görüyorum süt artınca Bebek memeden hemen ayrılmıyor. Benimki de memeye gelmez ağlardı şimdi biraz çekiyor hızlı akış bitince ağlıyor en azından. Çok açsa eğer biberon istiyor o anlarda da zorlamıyorum mamadan sonra almak isterse veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…