2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O ne demek canim kateter

Canım yaptıklarını aldığın sonucları bizimlede paylas.bende uyku duzeni için okuyorum surekli.baldan anneyi bide ahu tükel var onu ve uyku meleğini takip ediyorum.birde tracy hogg un yaklasımlarına bakıyorum uykusuz anneler sayfasından falan.ben aglatmadan uyku alıskanlığını edinsin istiyorum.suan 2 aylık bebegim ama yavastan alısması gerektiğine inanıyorum.şimdilik rutinler olusturmaya calısıyorum alsamları banyo peşine beslenme peşine uyku yapıoduk baya ilerlemiştik ama 2 aylık aşıları vardı bu hafta o bizi geriye attı biraz.gunduz uykusu içinde uyanık kalma süresini gecirmemeye ve tracy hog un easy yontemini uygulamaya calısıyorum.ama uykuya gecis yontemimiz hala kucakta hafif sallanma ve hareketler.bole devam etmek zor ama.inşallah başarırırz.

Benim kızım da mamayı içmek istemiyor önceden severek içerdi şu an hiç almıyor. Doyduğu için mi bilemiyorum. Evde tarttım 4 günde 105 gram almış az mı acaba

O ne demek canim kateter
Beslenme kateteri canım ince bi hortum gögsümün kenarından sokup öyle veriyorum mamayı beni emdiğini sanıyor yani.
Kızlar gündüz uykusu derken saat kaçtan itibaren baz alıyorsunuz
Benim kızım 6:30da uyanıyor sonra 10dan sonra uyumaya başlıyor o saatten sonra gündüz uykusu oluyor
Benim kızım da mamayı içmek istemiyor önceden severek içerdi şu an hiç almıyor. Doyduğu için mi bilemiyorum. Evde tarttım 4 günde 105 gram almış az mı acaba
Doyuyordur canım güzel almış maşallah

Her içirdikten sonra gazlarını çıkartıyorum. Gaz ağlamaları vardı ama baya azaldı artık. Şimdi göz önünde biri olmazsa ağlamalar başladı. Neyseki sadece bana bağlı değiller biri olsun yeter :)

Bende pp alcam artık. Hem cam kırdım hem de ilerde kendileri tutmaya başlıcaklat cam ağır. Naturel kullanıyordum senin bahsettiğinede bakiyim. Yavaş akım tek deliklilere güle güle o zmn :)

Ya tum hafta cumayi bekledim, esim ishal olmus, bebege hic katkisi olamayacak

Kuru emzik veriyorum canım durmazsa da yüzü aşağı bakacak şekilde gezdiriyoruz bi sıkıntısı yoksa susuyor ( aç yada gaz ağrısı gibi )

Ugrasirsak olur bence. Her okuduğumuzda yeni bir şey öğreniyoruz erken kalkan yol alır. Tracy hogun kkitabindan çok faydalandım ama uyku konusunda ayrıntıya girmemiş yapamadım. Suanda yaptığım şey uyuma uyanma saatlerini not almak. Yanlarına işaret koyuyorum işte zor uyudu şu kadar dkda uyudu falan diye bilmiyorum doğru mu yapıyorum. İki gündür not alıyorum. Mesela öğleden önceki ilk uykusunu uzun yapmak istiyor not aldiklarimdan bunu çıkardım. Yarın uzun tutmaya caliscam doğru anlamışsam uyandığında huzursuz olmaz

Hepsiburadadan healty cosmetic diye bi satıcıdan aldım. İki tane 260lik pp klasik + aynı pakette emzikleri de iki delikli. Naturelle klasiğin farkı natürel anne memesine benziyor emzirmeyle birleştirilebilirmis. Klasik sanırım daha az gaz yapan özellikte.

Cnm ben sabah erken gittim ve benden başka müşteri almadı. Dolayısıyla sadece benm boyanın kokusunu soldu, o kadara da yapacak bileyim yok. Burda kimsem yok çünkü. Canım kuaförüm Fethiye caddesinde sayılır, fakat fönü İstanbulda yaptırmıştım.

Emiyorsa oradan da alıp doyuyordur benim çocuk doktorum da miktarı bebek belirlesin mamaların belirttiklerine bakma demişti

Tek öğünde içtiği canım o emdiğinde ne kadar oluyor bilmiyorum tabi ama sağıpda içirdiğimde yada mama içtiğinde o kadar içiyor

Bunu öğrendiğim iyi oldu, hiç bilmiyordum. Sami hoca için bizim sigortayı bir sorayım.

Bende bir sure eds yi denedim. Ancak mamayi biberondan daha hizli iciyordu, katater cok ince olmadigi icin. Ve katater olmadan da emmemeye baslamisti. Bu nedenle biraktim.
Sende katater kullanmadan da emiyor mu bebegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…