2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok severim saçta yapılan değişikliği 3 senedir uZatıcam diye hiç bi değişiklik yapamıyorum malesef.. işlem bitince bi foto atarmısın merak ettim :)
Bende uzattım belime kadardı 1karış kesti traş makinasıyla da dümdüz yaptırdım uçları :) siyaha boyattım komple. Bide brezilya fönü işte. Bebekle süslenmek saç düzleştirmek uğraştıracağı için dümdüz fön her zaman işimi görecek özellikle duş sonrası :) bugun makyajımı kucağmda oğlumla yaptm anca :)) şuan için bi albenisi yok 2 gün sonra belli olacak duş yok toka yok zor taranıyo bide 2gün sabah akşam düzleştir dedi güya düzleştirmekten kaçmıştım:)

Kızlar benim bebeğim gündüzleri mızmızlanmaya başlamıştı kuaföre gideceğim için aklım kalır diye gitmeden şu anasonu bi deneyeyim dedim. Anason ve rezene demleyip biraz verdm bebişe. Akıllı uslu uyumuş ben kuafördeyken. Ordan 9da düğüne gittk 12de geldik karnını doyurmuştum bebek hâlâ uyuyor. Eşim abisinin çocuklarında hep kullandıklarını söylüyodu inanmıyodum gerçekten işe yarıyomuş aklınızda bulunsun.

Rengi ve düzlüğü çok hoş görünüyor güzel günlerde kullan yeni fönlü saçlarını canım :) inşallah hep böyle kalır süper kolaylık olur senin için ,teşekkürler foto içinde

Dr lar anasona sıcak bakmıyorlar bildiğim kadarıyla iyice araştırdınmı canım ?

Dr lar anasona sıcak bakmıyorlar bildiğim kadarıyla iyice araştırdınmı canım ?
Araştırmadm. Yeni doğum yaptığım sıra surekli rezene anason ve kimyon karışımı içiyordum. Dün markette lactamil gordum içinde anason rezene vs vardı. Sütten bebeğe geçeceğine gore sorun yok demekki dedim. Sakinleştirici özelliği olduğu için sıcak bakmıyolardır. Oğlum uyandı acıkmış onu doyuruyorum şimdi. Bilmiyorum ben memnun kaldım çok sık olmaz ama beni çileden çıkardığı vakit yine veririm az az.

Bende baktım hemen internetten 3 aydan küçüklere önermeyen dr da var kullanabilirsiniz diyende

Evet cnm 3gün sıkıntılı oluyor biraz. Ama ben 3gün gitmiştim kuaföre, daha sonraki işlemleri de kendi yapmıştı. Ama ben yaptırmalı çok oldu belki şimdi böyle yapılıyordu. Maşallah saçın çokmuş gerçekten ve çok güzel durmuş fön, güle güle kullan. Sana tavsiyem eğer şampuanı almadıysan ki içinde sanırım tuz olmayan şampuan kullanman gerekiyor daha uzun dayanması için o yüzden bebek şampuanı kullan. Bir de banyodan sonra kuruturken fırçayla aşağı doğru tarayarak kurut. Ben Bi de kuaförler kullandığı fön makinasından almıştım, süper oluyordu valla

Biz 5 te tam uyanıyoruz canım şimdi doyurdum ikisinide uyudular ama sürekli ses çıkarıp birbirlerini uyandırıyorlar sonunda kalkıyoruz.

O zaman korkmama gerek yox.
Benım de cağırmadı yanı burda 40 cıkınca kontrol yok doğurdun hastaneden cıkana kadar ne gerekıyorsa yapılıyor. Ondan sonra hiç bir şeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…