- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.181
Ben öyle koydum canım soyup ikiye böldüm, bugünde mürdüm erik koydum sadece çekirdeklerini çıkardım.Kızlar buzluğa şeftali koyanlar nasıl koydunuz soyup ikiye bölüp öylemi koysam acaba
Emiyor canım en az yarım saat sağ sol sağ sol meme emziriyorum sonra kateterle veriyorum mamayı. Benimki de çok hızlı içti ilk gün. Şimdi 10 cc falan içince katateri kıvırıp akışı yavaşlatıyorum bazen tamamen kıvırıp kesiyorum. 60 ccyi 20 dk gibi bi sürede emiyor.Bende bir sure eds yi denedim. Ancak mamayi biberondan daha hizli iciyordu, katater cok ince olmadigi icin. Ve katater olmadan da emmemeye baslamisti. Bu nedenle biraktim.
Sende katater kullanmadan da emiyor mu bebegin?
Kuru emzik nasıl bişey canım
Canım geç gördüm mesajı ama rota aşısı olduğu gün benimkiler ful uyudu yemek için bile zorla uyandırmıştım
Nasil biberon kullaniosun masallah emio hemde amann aman nazar degmesin
mamayi gunde kac sefer veriyorsun?Emiyor canım en az yarım saat sağ sol sağ sol meme emziriyorum sonra kateterle veriyorum mamayı. Benimki de çok hızlı içti ilk gün. Şimdi 10 cc falan içince katateri kıvırıp akışı yavaşlatıyorum bazen tamamen kıvırıp kesiyorum. 60 ccyi 20 dk gibi bi sürede emiyor.
Ben öyle koydum canım soyup ikiye böldüm, bugünde mürdüm erik koydum sadece çekirdeklerini çıkardım.
Baska bisey koydunmu gerci buzlugumdada pek yerim yok ama. Bende yaptrimayi dusunuyorum rotayiCanım geç gördüm mesajı ama rota aşısı olduğu gün benimkiler ful uyudu yemek için bile zorla uyandırmıştım
İlk kez duydum :)Bildiğin emzik canım bizim buralarda öyle diyorlar adına ..
Bazen 5 bazen 6 kere canım 60 cc şeklinde sen ne kadar mama veriyorsunmamayi gunde kac sefer veriyorsun?
Bizde size benziyoruz sadece farkı gece emiyorlar gündüz bir tanesi memeyi almıyor hatta biberon bile almak istemiyor. Gece uyuma ve uyanma saatlerimizde genelde aynı, bazen her saat başı olabiliyor.Ya benimkiler 40-60 falan içiyorlar ki 3 ay çoktan bitti. Çok düşük kilo doğdular hala ufaklar Akşamları saat 8-9 arası gece uykusuna yatıyorlar. Saat 2-3 gibi kalkıp mama yiyolar sonra saat 5 de. Gece 12 de uyanmadan mama vetmeyi deniyorum doysalar belki sabaha kdr uyucaklar ama en fazla 20 içirebildim. Uyku falan neysede böyle yemeyen çocuk olcaklar diye korkuyorum.
Benimki gündüz 4 saat uyuyordu ama şu son 15 gündür sadece 2 saat uyuyor oda araliklarla gece bırakırsam 9dan sabah 5e kadar rahat uyuyor ama tabi kaldırıp emziriyorum.kizlar bebeklerinizin uyku duzeni nasil gece ve gunduz kac saat uyuyor. gunduz iki uyku arasi kac saat olmali
Sadece şeftali ve erik koydum birde zirai ilaç kullanmayan geleneksel tarım yapan bildiğim biri var ondan tarhana aldım bolca. Zaten kışın balkabağı ve elma püresi yapabiliriz bence yaz meyvesi bunlar yeterli olur.Baska bisey koydunmu gerci buzlugumdada pek yerim yok ama. Bende yaptrimayi dusunuyorum rotayi
canim benim ki 12 de uyuyor sabah 8 e kadar. ama izledigim videolarda bebeklerin ilk 3 ayda iki uyku arasi en fazla 1 bucuk saat olmali diyor bu arada beslenme alt degisimi olmali diyor. benim kiz gunduz saatlerce uyumuyor bazen yarim saat bazen gunduz 3 saat uyuyor cok zorlaniyorum uyuturkenBenimki gündüz 4 saat uyuyordu ama şu son 15 gündür sadece 2 saat uyuyor oda araliklarla gece bırakırsam 9dan sabah 5e kadar rahat uyuyor ama tabi kaldırıp emziriyorum.
Benimkide gün düz 40 dk uyuyor arada 1 saat geçiyor yarim saatte öyle gün düz bu şekilde gecede dediğim gibi uykusu iyi ama ben emzirmek için kaldırıyorum çünkü bu ay kilo alımı kötüyducanim benim ki 12 de uyuyor sabah 8 e kadar. ama izledigim videolarda bebeklerin ilk 3 ayda iki uyku arasi en fazla 1 bucuk saat olmali diyor bu arada beslenme alt degisimi olmali diyor. benim kiz gunduz saatlerce uyumuyor bazen yarim saat bazen gunduz 3 saat uyuyor cok zorlaniyorum uyuturken
Hemşireyim canımKızlar biz pazartesi 2. Ay aşılarından 2 aini olduk bugün verem olcaktık sünnetten dolayı doktor haftaya yaptırın dedi. Ama sağlık ocağı 2 haftada bir verem aşısı yapıyormuş 28 inde yapılacak yani. 80 günlük olacak o zaman oğlum sıkıntı olmaz ded ebe ama bişey olma di mi? B Berenelam63 sen ebeydin sanırım
Yaa biz diğer 2 aşıyı bacaktan yapılanları pazartesi olmuştuk sonra çarşamba sünnet oldu. Veremi yaptırmadık iyiki o zaman. Ama bizim ebe verem ateş falan yapmaz o kadar sıkıntı yaratmaz dedi ki 28inde vuracakmış bizde ertesi gün çanakkaleye gitcektik düğüne ondan sordum ebeye. Teşekkürler canım.Hemşireyim canımverem aşısı diğerlerine nazaran yan etkisi biraz daha yüksek olan bi aşıdır miniğin zaten sünnet olmuş direnci düşmüş bide bu aşıyı yaptırman doğru olmaz.ne olur ne olmaz..aşı ertelemeye gelince ertelenir canım problem etme dakkası zamanı tutmak zorunda değil ki zaten aşı kartında yazan tarih şart değil biz aşıları veliler takip edebilsin diye tarih veriyoruz yani yaklaşık 1 ay geciksende yapılır
canım n11de indirim vardı mayıs ayında almıştım kanz fernanda 1250 ye düşmüştü 1700 denUrmicca nerdesin kız??? Bebek arabasını nereden almıştin uygun bulabildin mi?
Benim yemedi valla attım babasına :) ben anneysem oda babası günlerdir benim elimde çocuk az da o baksın babalığını hissetsin alışsın.Kızlar ben de yaptırmıştı brezilya fönü ve o kadar güzel kullandım ki. Yıka ve çık çok güzel birleşmiş. Saçlarım sarı ve hiç zararı olmadı. Daha çok bakımlı durdu. Benim oğlan 69gümlük oldu 40çıkar çıkmaz aldım onu gittim kuaförüm röflemi yaptırdım.ki röfle de Bi 4saat falan sürdü Analarıyla gezmeye alışsınlar.
Bu akşam 8 de uyudular. 12 de mama vermeyi denedim gene almadılar ama bu sefer inat ettim 60-60 içirdim. Bakalım gene 2-3 arası kalkacaklar mı? Saat 5 den sonra benimkinlerinde uykusu dandikleşiyor saat başı kalkmalar oluyor.Bizde size benziyoruz sadece farkı gece emiyorlar gündüz bir tanesi memeyi almıyor hatta biberon bile almak istemiyor. Gece uyuma ve uyanma saatlerimizde genelde aynı, bazen her saat başı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?