2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Brezilya fonu ne kadara yaptirdin

Kızlar günaydın. Sanırım benim oğlum üşüttü midesini mi artık nırmal mi üşüttü bilmiyorum ama ağzına mide suyu geliyor yazık ki hiç kusmayan bi bebek dün 2 kez hafif kustu midesi sürekli gurul gurul kakası da daha sıvı ve yeşilimsi ameliyathane çok soğuktu ondan mı oldu bilmiyorjm? Ne yapmam lazım?

Bebek var diye gelmen zor olursa evde düzleştir dedi. Yapamazsan gel dedi kuaför. Gitsem ona da ücret alırlar mı sormadım dünkü bayıldığm paradan sonra ama onların yaptığı gibi yapamıyorum yine giderim sanırım bugün. Bişey yaptk tam olsun bari. Her duş sonrası tarayarak kurut dedi aynen. İyiki yazın sıcağında yaptırmamışım pişerdim

Canım bende kuaförüme geldim şimdi. Sordum brezilya fönünü burda birkerede ipek gibi olcak saçın diyor 3 gün fönleme eski yöntem diyor. 800 dedi sana 500e yaparım 3 6 ay arası dayanır diyor. Sadece banyodan sınra muhakkak kurutacaksın tarayarak diyor. Bu kuaförlerin hangisine inanalım şimdi.

Bnde bal karamele biyatmayi dusunuorum sac rengime yakin bi ton emzirirken sorun olmaz dimi

Oh ne guzel olmus kiz kaca yaptirdin disari cikarken bi makyaj tamam duzlestirme el oyalio

Uyku danışmanlarından birini aradım fiyat 1200 lerde bişey dedi ana danışmani isterseniz 1900 dedi diğerlerini hiç aramasam mi
Oha hakkaten bence bu danışmanlar atom parçalayan akademisyen değil neticede piyasadaki kitapları da olan yabancı 3-5 yazarın kitaplarını yöntemlerini sunum özet yaparak pazarlıyorlar zaten asıl mesele anneye düşüyor o yatır kaldır hişşpat yöntemini falan anne sabır gösterip uygulayacak gerisi boş

Ay evet 300 500 diyecek sandım şok oldum. Bir iki yeri daha arayıp iyice umudu keseyim iş başa düşsün bakalım. Gene yazarım diğerlerini. Emzirme danışmanları da böyle istiyor belki de çok ah vah ediyordum danismis olsaydım diye

Bende anlamadm. Eğer tek seferde ipek gibi olacaksa yaptır gtsn. Bileydim oraya gelirdim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…