2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ölçü olarak ne kadar verdin cnm ben kendim için demleyince 2 3 çay kaşığı veriyorum banamisn demiyor cok yoruyor geni bu velet gündüz en uzun yarim saat uyuyo

Eşimin doğumgünü geçen gün kızımla harflerden iyiki dogdun babacım yazıp kolaj yaptım afiş bastırdım. Pasta sipariş ettim adamı markete yollayıp masa kurdum. Hatuna 150 cc mama yedirdim kakasını yaptı temizledim üzerini giydirdim. 1 e kadarda uyudu uykusuda yok bi susta hazırlanayım dimi zırlak velet

Surpriz hazırlamak bizim neyimize
Burda yaşasaydın bana birakirdin .Benim oglanla düet yaparlardı ciyak ciyak

Bende anlamadm. Eğer tek seferde ipek gibi olacaksa yaptır gtsn. Bileydim oraya gelirdim ben :)
Bi tane kız geldi o yaptırıyormuş düzenli olarak çok memnundu. Ama çok para ya zaten şu sarı saç yapma beni mahvetti. Hayatımda bikere sarı olayım ddm ne paralar döktüm hala istediğim saç olmadı ve sonuç yolunmuş görümlü sarı bi saç

Z Zelichka nasılsınız canım merak ettim Ateş nasıl?
Uzun zamandır giremiyorum.2 hafta önce hastaneden çıktık. şükür evimizdeyiz artık.kontrollerimiz devam ediyor.insallah baska sıkıntımız çıkmaz artık.5 aydayız anca 3.5 kilo olduk.buna da şükür sağlıklı olsun da.umarim herkes iyidir teledonu elime alamıyorum artık fazla.

Cok cok cokkk sevindimmm canimmm allahim bir daha yasatmasin yavrunla huzurlu gunlerr...

Çok sevindim cnm eve çıkmışsınız sonunda. hiç takma kiloyu falan, yetişir o yaşıtlarına fark bile atar.

Oyyyy maşallah çok şükür çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür bersin Ateş bebeğe

hadess nevesta81 kızlar 4. Aya girdik uyku gerilemesi yasadiniz mi? Benim oğlan yaşıyor galiba. Gunduz 30. dakika kesin uyanıyor artık. Sabah da 5 ten sonra sürekli mizildanma halinde
Sabah 5 den sonra mızıldama bizdede var. 5den sonra derin uykuya dalamıyorlar. Gündüzleri ama daha bir düzenli gibi. Gerçi günleri günlerine uymuyor hala.

kızlar elime babusol cilt temizleme solüsyonu geçti. sanırım göbek bağı bakımında kullanılıyomuş üzerinde sadece bebrekler ve yetişkinler için cilt temizleme solüsyonu yazıyo. daha farklı bi kullanım alanı var mı nasıl değerlendirebilirim bu ürünü?

çok güzel haber canım maşallahh size çok sevindim kiloyu takma şükür sağlıkla evinizdesiniz paşa alır kiloyu zamanla

Emzirme danışmanlarını ben de çok istedim ama dediğin gibi onlar da bir o kadar belki daha fazla ister,bi de sonuç alamamak var en iyisi birkaç kitap yayın okuyup kendi yöntemimizi bulmak, eskiden uyku danışmanları mı varmış :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…