2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ankaradaki anneler, kombiyi ne zaman acacaksiniz ve bebislere ne giydirecegiz?

Biraz panik oldum, usutmeyelim cocuklari? Ben usuyorum suan mesela

İlk kez duydum :)

Bazen 5 bazen 6 kere canım 60 cc şeklinde sen ne kadar mama veriyorsun
6-7 kere oluyordur heralde, genelde 90 ml. Her emzirmede veriyorum, sut yetmiyor cunku. Sagim yaptigim zamanlar, sutu biriktirip bir ogunde veriyordum ancak bu ara sagmiyorum.
Sagdiginiz zaman sizdede şöyle bir problem oluyor mu? Sagdigim icin, 2-3 saat gecsede biriken sut az oluyor ve bebegim emmek istemiyor.

Benim oglan 2 aylik ve 5 saat uyyor gece kesintisiz norml mi yaa
benim bebiş de 1,5 aylık her gece 5 saat kadar aralıksız uyuyor uykusu çok düzenli. her gece 4 5 gibi uyanır sonra bi de 7de. sağlık ocağındaki hemşire 5 saate kadar uyuyabilir dedi. uyuyan bebekler daha çabuk büyürmüş :)

Ay maşallah maşallah. Nazar değmesin :) biz de görürüz inşallah o günleri :)

Zor olanı atlattınız çok şükür bundan sonra beraber hayırlı ömürler nasip etsin Allah.

Eve dönünce biz de eski halimize döndük ama değişiklik ikimize de iyi gelmişti. Seneye bol bol eğlenirsiniz artık :)

Gündüz mama veya süt içme durumu nasıl,
Benimki gündüz çok nazlı mama içiyor ama uyumaya yakın ve gece uykuda rahat içiyor
Canım ğündüz hep anne sütü veriyorum akşam yatmaya yakın 90cc mama veriyorum bi kere, düzeni bu bayadır yavrumda rahat uyuyor tok olunca.

Siz hic arabada pasta yediniz mi ?Ben yiyorum
O kadar bunaldim ki durmayacağını bile bile gezmeye çıktık. Buyuk bir parkta 1 tur attik uyandi.Cafede 2 cay icelim karni tok belki durur dedik ortalık karıştı. .Su an cafenin onunde arabada emziriyorum. Esim karsimda cay iciyor .Benimki 1 saat emer artik solugu evde aliriz

Oluyor sanki, dört beş saatte doluluk hissediyorum bir de daha çok sabaha karşı miktar gün içindekine göre daha iyş

@hadess nevesta81 kızlar 4. Aya girdik uyku gerilemesi yasadiniz mi? Benim oğlan yaşıyor galiba. Gunduz 30. dakika kesin uyanıyor artık. Sabah da 5 ten sonra sürekli mizildanma halinde
Gündüz uyku süreleri kısaldı bizde gerçi k.v. inatla uyuyana kadar sallıyor garibim bebisler ne yapsın en fazla 1 saat uyuyup uyanıyorlar genelde.

Masallah size çok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla büyüt bebeğini.

Saçının doğal hali ne renk ? Komple mi boyatmıştın canım ne zamandan beri boyanmıyor uzadıysa aldır o sarıları baska renk dene

Ölçü olarak ne kadar verdin cnm ben kendim için demleyince 2 3 çay kaşığı veriyorum banamisn demiyor cok yoruyor geni bu velet gündüz en uzun yarim saat uyuyo
Valla alel acele yapmıştım yarım çay bardağına parmak ucumla alıp atmştm 2 kaşık verdim püskürttü :) bi kaşık daha vermştm rezeneyle beraber yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…