2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben mamadus Baby aldım ama henüz kullanamadım. poposunun altına yastık vermişler Yenidoğan döneminde öyle kullanılıyormuş 4 ay veya 6 kilo Olana Kadar.
senin aldığın da da var mı öyle bir şey bacakları yana açılmıyor da Kurbağa gibi kalıyor

Bizimki de aynı .Doktor kilo aliyor diye umursamadı ama ben akşama kadar kıyafet değiştiriyorum. bazen içer içmez kusuyor bazen de sindirip geri çıkarıyor peynir Kesiği gibi. Yumruğunu emdiğinde mesela direkt çıkarıyor

Merhaba hanımlar 10 temmuzda normal doğum yaptım kesi yerim hala tam olarak iyileşmedi bu normal mi iki ayı geçti. Eskisi gibi değilim çok şükür baya toparlandım ama hala normale dönemedim
Içinize sinmeyen bir şey varsa aile hekiminize gösterin derim

@Kizilcik123 demlicaykeyfi kızlar benim kızımda 2 aylık (61günlük) kusmaya başladı 4-5 gündür çok az yiyor ve yedirirken bir yandan ağzından akıyor reflü dediğimiz şey bu mu acaba ? Birde atak haftasındayız acaba ondanmı ?

Bence güzel havalar bitmeden çıkmaya başla canım evimin karşısında park var diyordun oraya çıkmayla başlayabilirsin ne olabilirki en fazla ağlar biraz sakinleştirmeyi denersin baktın olmuyor dönersin ama biraz şartları zorla önce ben dün çıktım mesela :)) iyi geldi mutlaka çıkmalısın. Bebek ağladığında yüzü yere gelecek şekilde çevirip iki elinle kucakta taşıdığında susuyor öyle gezdirirsin ağlarsa

Canım gece gündüz ayrımını öğrenmesi gerekiyorya bu bebişlerin sonra hep karanlık ve sessiz ortamda uyumak isterse biliyorsun bizim bebeler konfora çabuk alışıyor sonra bıraktırmak çok zor olur .

Bu modeller hep ayni demek. Kilo kaybetmesinler gelisimleri yavaslamasin da biz kiyafet degistiririz. İnsallah oturmaya baslayinca gecer bi kac aya.

Bizimki gece gündüzü bilmiyordu akşam uykularını hep karanlık yatak odasında yatırıp gece kalktığında telefon lambasıyla beslemeye çalıştım sabah olunca direk aydınlık odaya aldım gündüz uykularını aydınlıkta uyutmaya çalışıyorum bana faydalı oldu gibi geldi

Canım gece gündüz ayrımını öğrenmesi gerekiyorya bu bebişlerin sonra hep karanlık ve sessiz ortamda uyumak isterse biliyorsun bizim bebeler konfora çabuk alışıyor sonra bıraktırmak çok zor olur .
ben sadece gece zifiri karanlik yapiyorum canim. Gunduz benimki kucaktan birakinca uyumuyor, deniyorum, odayi karartsam da uyumuyor gece de sitenin ici isil isil oldugu icin kullaniyorum

az yemesine bir sey diyemem canim. Bizimki surekli emip kusuyor, hep boyleydi. Doydugunu ne zaman anlar bilmiyorum

Yenidoğan aparatı varmı kangurunun bende kullanıyorum ben mamadusbaby den aldim memnunum.

Canım benim oğlunda 8. Hafta atağında ve kusmaya başladı hafif hafif.salyaları akıyor uyku düzeni bozuk memeyi tutarken sinirleniyor bi ağlıyor önce sonra zorla tutuyor falan. Bence bunlar hep ataktan. Bazen çok emiyor nırmalden fazla. Bazen memede ağlama geliyor. Bunların hepsi 8. Haftaya girince oldu birkaç gündür.

Merhaba canım benim bebeğim doğdugundan beri hep 3-4 güne bir yapıyor, doktora götürdüm, anne sütü alıyorsa bir haftaya hatta on güne kadar normal dedi, ama mama alıyorsa 4.gün fitil uygula dedi.
Mama sadece gece veryorm genelde normal mi acaba napcağmı şaşrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…