2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fitilin adı ne doktorunuz mu verdi

Tamam canim ismi ne ?
Benebaby calming massage cream içerisinde kimyon yağı var gaz için, kendimce tamany wind salbe kreme muadil araştırıp bunu buldum bir tane daha vardı babynos bauchlein salbe diye ithal eden dentinox firmasına mail attım hiçbir eczanede yokmuş ne zaman geleceği belirsizmiş bakalım bunu buldum bende

Ogrendigim iyi oldu çok Sagolun. Size de geçmiş olsun tekrardan. Hep alindan bakiyordum ben

Mama sadece gece veryorm genelde normal mi acaba napcağmı şaşrdm
Bizimkini doktor yazdı öylelikle aldık ama kutunun üzerinde reçete ile satılmaz yazıyor haricen alabilirsin. Ama bence doktora bi götür her bebeğin farklı oluyo bizimki çok zorlanıyordu sert kaka yapıyordu ve kanıyordu belki bunlar olmasa 4 güne de normal derdi doktor. Bide mamayı değiştir dedi daha lifli bi mama önerdi çok şükür daha iyi şuan benim oğlum

Fitil meselesi konuşulmuş bana doktorumuz çok zorda kalırsanız paranox s fitil yap dedi. Hemşire arkadaşım var 3 çocuğu var oda belliki bir sıkıntısı var ağlayıp uyumuyor çocuğa çektirme yarım fitil uygula oda rahat eder sende benim hala elimin altında dedi. Ama ben fitil fikrinden korkuyorum. Yapabilirmişim gibi gelmiyor

Benimkide mamadusbaby ama nefret ediyor durmuyor içerisinde
Normalde kolik bebekler çok sever kanguru, bizimkiyle dışarı çıkmanın tek yolu kanguru. Arabasını sadece ilk 3 hafta kullanabildik, artık ağlıyor onda. Kanguru ile rahat geziyoruz, gerçi babası artık isyan ediyor çok ağır bu artık arabasında dursa ya bu diye ama :) bir de kanguru ile gezerken rahatlayıp altını dolduruyor ve hemen emip uyumak istiyor, işte o zaman işler biraz sıkıntı oluyor. Bir de gazı çok sıkıştırırsa o zaman kangurudan çıkarıp bize doktorun tavsiye ettiği bir şekilde elinde tutup taşıyor babası bir süre

Instagramda kehribar kolye kolik annelerde çok tavsiye ediliyor. Salyaları kesiyormuş gece uykusu düzene giriyormuş kullanan var mı ? Kızıma aldım ben ama takamıyorum boynunu tutamıyor iz yapıyor diye kıyamıyorum. El yada ayak bileğine dar geliyor bir kez az dolayıncada düşüyor :/

Canım ya benm oğlan da aynı atak haftadında ve çok az yiyor. 50ccyle doyar oldu, çok üzülüyorum bu hafta kontrol var Dr ne dicek bakalım

Kuzlar bende bu kanguruyu aldım ama yenidoğana takamadım denedim olmuyor oğlum bacaklarını o kadar açamıyor. Bende 4 ay sonraya bıraktım bu işi. Bilen var mı bu markayı? Ya da etrafında kullanan?

Bana arkadaşlarım travel sistem araba cok gereksiz demişlerdi. Bir arkadaşım otokoltugu verdi baska marka hastaneden onunla çıkardık. Bebek arabasını joie chrome aldık. Arabada en fazla 5 dk duruyordu arkadaşımın verdiği anakucağını da evde kriz anında susturucu olarak kullanıyorduk içine atıp sallayarak. Sonra annesinde ampul yandı. Arabaya uyumlu 2.el puset aldım. Arabada durma süresi yarım saate çıktı

yarım saate de şükür diyor insan :) gezerken bakıyorum, herkesin bebeği arabasında uyuyor mışıl mışıl, bizimki çığlık atıyor :) herkes de kucakçı alıştırmışsınız siz bunu diyor :) gel de yatırarak sustur susturabiliyorsan diyesim geliyor :)

Kizlar 2 aylik asisindan sonra banyo suresi kac gun dediler bizim ebe 1 hafta dedi 1 hafta olurmuki size ne dediler

Kizlar selam ins herkesler iyidir, ben su siralar rahim sarkmasi belasiyla bogusuyorum, bir arkadasla yazismistik sanki burda onunda olmustu galiba, benmde dogumdan 1 ay sonra oldu, kabizlik,ikinma agir kaldirma,spor etkiliyormus megersem 2. Normal dogumum oldugu icin normal karsiliyor dr 6 ay kegel egzersizine devam et agir kaldirma, spor yasak dedi valla kadin olmak ne zormus bir daha anladim, sizlerde normal dogum sonrasi sarkma oldumu nasil bir yol izliyorsunuz, gecmesse ve cok rahatsiz edici boyuta gelirse daraltma ameliyati dedi dr, suan hafif dereceymis ve beni rahatsiz eden bir boyutta degil sadece vajina girisinde aynayla bakinca gorunuyor ins oda gecer die dua ediorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…