2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz aydınlıkta uyuyor mu peki canım?
Benim oğlanın gündüz uykusu yok gibi. Yarım saatlik şekerlemeler yapıyor ya da emerken uyuyor 10-15dk. Sonuçta beslenme kadar uyku da önemli bebekler için. Gece de 2,3 bazen 4kere kalkıyoruz. Düzenli bi uykusu yok çare arıyorum bende ne yapsam diye de. Perde olayı acaba yararlı olur mu yoksa kızların dediği gibi ona alışıp da gündüzleri geceyi karıştırır ve bi yere gidince aydınlıkta uyumazsa??

Bızde aparat yok ama oğlum zaten 6 kiloyu gectı yarın kızı okula götürürken Bı denıycem inşallah işe yarar

İşte bacakları morarınca zararı olur mu acaba ya yürüme mesafesinde 15 dk falan okul orda çıkarır bıraz dinlendirim sonra dönerim inşallah becerirım yoksa işkence olucak

Yenidoğan aparatı varmı kangurunun bende kullanıyorum ben mamadusbaby den aldim memnunum.
Arkadaş ta sormuş ama ekstra hiç aparatı yok bızde memnun kalırız inşallah pekı sizde de çocuğun bacakları morardı mı en çok o tedirgin ediyor beni

Çok sağol canım ya inan bende üzülüyordum

Canım ya benm oğlan da aynı atak haftadında ve çok az yiyor. 50ccyle doyar oldu, çok üzülüyorum bu hafta kontrol var Dr ne dicek bakalım

Üff hep aynı bu bebekler demekki atak haftasından canım ya bizde yarın gidicez dr

Gündüz uykunuz çok azmış hakikaten

Insallah ise yarar .Ben de sey dusundum kimyon yagini alip baska yagla seyreltip kullanmayi.Ay kendimi Saracoglu nun asistani gibi hissediyorum :))
Arkadaş ta sormuş ama ekstra hiç aparatı yok bızde memnun kalırız inşallah pekı sizde de çocuğun bacakları morardı mı en çok o tedirgin ediyor beni
Canim aparat yoksa tehlikeli olabilir . Bak bizimki su sekilde o aparatin icine yerlestiriyorum.Alt kısım yumusak yastik gibi bacaklar yana ayriliyor .

Cnm bizimkinin de bacak arası epey geniş bi karış kadar rahat var hatta eşim biraz dar olsa falan bile dedı bugun bıraz denıycem evde bakalım nasıl olacak

Geçmiş olsun canım. Kadın olmak zor gerçekten. Diğer soran serenity16 galiba. Aynada görünme dışında bi belirti varmıydı bakınca mı farkettin sadece. Bi de bu durum ilişkiye engel oluyor mu?

Cnm bizimkinin de bacak arası epey geniş bi karış kadar rahat var hatta eşim biraz dar olsa falan bile dedı bugun bıraz denıycem evde bakalım nasıl olacak
Genis olmasi değil mesele canim.O bacak arasina gelen sey oldukca yumuşak rahat etmesi icin .Ayni şekilde icine konulan kundak seklindeki parca da oyle .

Biz cok güvendiğimiz bir tascidan aldik .Bileklik seklinde ama bol geliyor .Yedek ipi var ona bacagina gore ayarlayip dizecegim .Gunduzleri ayak bileğine takacagim .Bunu 1 haftadır söylüyorum firsat bulup da yapamadim.

Bizimki hep 37 ateşi normal ateş canım 38 geçince şurup içir 37.5 ten büyük olursa da ıslak bezle falan düşürmeye calis
Canım ya durduk yere mi kusuyor yoksa doyduktan sonra hareket edince mi ? Bizmki iki kez ağzından burnundan fışkırttı sadece çok korkmuştum
Her türlü kusuyor doyduktan hemen sonra gegirirken, alttan gaz çıkarmak için uğraşırken, altını değiştirmek için ayaklarını kaldırdığında bazen de 2 saat sonra durduk yere bütün mideyi bosaltiyo
Ben almayı düşünüyorum ama tümden karartanlardan değil de gün ışığını bir miktar azaltsin istiyorum. Örtü falan mı assam penceresine acaba ya da siyah ince bir örtü mu diktirsem dusunuyorum
Kızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım
Huzursuzluğu ve çok ikinmaya yoksa 7 güne kadar bekleyip fitil koy. Mama iciriyorsan saf zeytinyağı ekle bir iki damla o da cozuyor. 4 gün yapmadığı oluyordu bizimkinin
Aç kalmıyor canım ben nette okudum kustu diye beslememek gerekiyormuş. Bir sonraki öğünü beklemek gerekiyormuş açlıktan aglamazsa.
Atak haftasındandir canım inşallah bekle bakalım biraz
NasilYarDiyeyim resim yükleyemedim ama hipp ‘in yulaflı bir de pirinçli 4. Ay sonu ek gıdası var. Bir de 4. Ay sonu iyi geceler Elmalı ek gıdası var
Araştırabilirsin
Coook teşekkür ederim canım bilmiyordum. Hipp e güveniyorum onun olması sevindirdi beni

Geçmiş olsun canım. Kadın olmak zor gerçekten. Diğer soran serenity16 galiba. Aynada görünme dışında bi belirti varmıydı bakınca mı farkettin sadece. Bi de bu durum ilişkiye engel oluyor mu?
Saol cnm yok iliskiye engel degilmis ben wc de fark ettim aynayla bakarken oda benm dikisimde abse olmustu ona bakiordum o sekilde, yataga uzanip baktigimda tekrar goremedim, ben yalnis gordum heralde diye ustunde durmadim, sonra dr da goremedi muayenede hafif ikin dedi o zaman gordu yani zorlanma hic iyi gelmiyor o sekilde gorundu oda ben bisey hissetmiyorum Allahtan agri aci vs hic bisey yok dr 6 aya toparlanir dedi kegele devam dedi ins gecer diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…