- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.421
Bizimki gece gündüzü bilmiyordu akşam uykularını hep karanlık yatak odasında yatırıp gece kalktığında telefon lambasıyla beslemeye çalıştım sabah olunca direk aydınlık odaya aldım gündüz uykularını aydınlıkta uyutmaya çalışıyorum bana faydalı oldu gibi geldi
Bızde aparat yok ama oğlum zaten 6 kiloyu gectı yarın kızı okula götürürken Bı denıycem inşallah işe yararBen mamadus Baby aldım ama henüz kullanamadım. poposunun altına yastık vermişler Yenidoğan döneminde öyle kullanılıyormuş 4 ay veya 6 kilo Olana Kadar.
senin aldığın da da var mı öyle bir şey bacakları yana açılmıyor da Kurbağa gibi kalıyor
İşte bacakları morarınca zararı olur mu acaba ya yürüme mesafesinde 15 dk falan okul orda çıkarır bıraz dinlendirim sonra dönerim inşallah becerirım yoksa işkence olucakAksam reklamlarda gordum bebek viksi cikmis.Onu denemeyi düşünüyorum zeytinyağına alternatif olarak .Ise yararsa yazarim canim.
Baska ortamda uyumasi zorlasir bence .Hem de gece gunduz ayrimina gecis zor olur.
Ben kullaniyorum nadir de olsa.Cunku dikislerim aciyor 15 20 dk tasiyinca .Ama rahatlatiyor gaz icin de ideal. Tek derdim bebek kanguruda uyursa çıkarırken uyaniyor. Bacaklarının morarmasi normal bence .Cunku dik tutunca da oyle oluyor kan akisi ile ilgili.Icinde yenidogan aparati varsa korkma .Bacakları disaridan cok ayrik görünüyor ama rahat ediyorlar .
Arkadaş ta sormuş ama ekstra hiç aparatı yok bızde memnun kalırız inşallah pekı sizde de çocuğun bacakları morardı mı en çok o tedirgin ediyor beniYenidoğan aparatı varmı kangurunun bende kullanıyorum ben mamadusbaby den aldim memnunum.
Canım benim oğlunda 8. Hafta atağında ve kusmaya başladı hafif hafif.salyaları akıyor uyku düzeni bozuk memeyi tutarken sinirleniyor bi ağlıyor önce sonra zorla tutuyor falan. Bence bunlar hep ataktan. Bazen çok emiyor nırmalden fazla. Bazen memede ağlama geliyor. Bunların hepsi 8. Haftaya girince oldu birkaç gündür.
az yemesine bir sey diyemem canim. Bizimki surekli emip kusuyor, hep boyleydi. Doydugunu ne zaman anlar bilmiyorum
Mama sadece gece veryorm genelde normal mi acaba napcağmı şaşrdm
Canım ya benm oğlan da aynı atak haftadında ve çok az yiyor. 50ccyle doyar oldu, çok üzülüyorum bu hafta kontrol var Dr ne dicek bakalım
Gündüz aydınlıkta uyuyor mu peki canım?
Benim oğlanın gündüz uykusu yok gibi. Yarım saatlik şekerlemeler yapıyor ya da emerken uyuyor 10-15dk. Sonuçta beslenme kadar uyku da önemli bebekler için. Gece de 2,3 bazen 4kere kalkıyoruz. Düzenli bi uykusu yok çare arıyorum bende ne yapsam diye de. Perde olayı acaba yararlı olur mu yoksa kızların dediği gibi ona alışıp da gündüzleri geceyi karıştırır ve bi yere gidince aydınlıkta uyumazsa??
Insallah ise yarar .Ben de sey dusundum kimyon yagini alip baska yagla seyreltip kullanmayi.Ay kendimi Saracoglu nun asistani gibi hissediyorum :))Benebaby calming massage cream içerisinde kimyon yağı var gaz için, kendimce tamany wind salbe kreme muadil araştırıp bunu buldumbir tane daha vardı babynos bauchlein salbe diye ithal eden dentinox firmasına mail attım hiçbir eczanede yokmuş ne zaman geleceği belirsizmiş bakalım bunu buldum bende
Canim aparat yoksa tehlikeli olabilir . Bak bizimki su sekilde o aparatin icine yerlestiriyorum.Alt kısım yumusak yastik gibi bacaklar yana ayriliyor .Arkadaş ta sormuş ama ekstra hiç aparatı yok bızde memnun kalırız inşallah pekı sizde de çocuğun bacakları morardı mı en çok o tedirgin ediyor beni
Cnm bizimkinin de bacak arası epey geniş bi karış kadar rahat var hatta eşim biraz dar olsa falan bile dedı bugun bıraz denıycem evde bakalım nasıl olacakInsallah ise yarar .Ben de sey dusundum kimyon yagini alip baska yagla seyreltip kullanmayi.Ay kendimi Saracoglu nun asistani gibi hissediyorum :))
Canim aparat yoksa tehlikeli olabilir . Bak bizimki su sekilde o aparatin icine yerlestiriyorum.Alt kısım yumusak yastik gibi bacaklar yana ayriliyor .Eki Görüntüle 2189625
Fitilin adı ne doktorunuz mu verdi
Kizlar selam ins herkesler iyidir, ben su siralar rahim sarkmasi belasiyla bogusuyorum, bir arkadasla yazismistik sanki burda onunda olmustu galiba, benmde dogumdan 1 ay sonra oldu, kabizlik,ikinma agir kaldirma,spor etkiliyormus megersem 2. Normal dogumum oldugu icin normal karsiliyor dr 6 ay kegel egzersizine devam et agir kaldirma, spor yasak dedi valla kadin olmak ne zormus bir daha anladim, sizlerde normal dogum sonrasi sarkma oldumu nasil bir yol izliyorsunuz, gecmesse ve cok rahatsiz edici boyuta gelirse daraltma ameliyati dedi dr, suan hafif dereceymis ve beni rahatsiz eden bir boyutta degil sadece vajina girisinde aynayla bakinca gorunuyor ins oda gecer die dua ediorum...
Genis olmasi değil mesele canim.O bacak arasina gelen sey oldukca yumuşak rahat etmesi icin .Ayni şekilde icine konulan kundak seklindeki parca da oyle .Cnm bizimkinin de bacak arası epey geniş bi karış kadar rahat var hatta eşim biraz dar olsa falan bile dedı bugun bıraz denıycem evde bakalım nasıl olacak
Biz cok güvendiğimiz bir tascidan aldik .Bileklik seklinde ama bol geliyor .Yedek ipi var ona bacagina gore ayarlayip dizecegim .Gunduzleri ayak bileğine takacagim .Bunu 1 haftadır söylüyorum firsat bulup da yapamadim.Instagramda kehribar kolye kolik annelerde çok tavsiye ediliyor. Salyaları kesiyormuş gece uykusu düzene giriyormuş kullanan var mı ? Kızıma aldım ben ama takamıyorum boynunu tutamıyor iz yapıyor diye kıyamıyorum. El yada ayak bileğine dar geliyor bir kez az dolayıncada düşüyor :/
Bizimki hep 37 ateşi normal ateş canım 38 geçince şurup içir 37.5 ten büyük olursa da ıslak bezle falan düşürmeye calisBir de bir sey merak ediyorum. Sabahları alnini ölçüyorum ateşi 36.8 çıkıyor. Ateş düşürücü veriyorum. Ama biraz düşüp sonra yeniden ayni oluyor. Her sabah ölçüyorum ayni. Alni sicak oluyor. Korkulacak bir derece mioyle onemsemedim de goturmedim. Ates dusurucuden sonra hep 36.8 olunca
Her türlü kusuyor doyduktan hemen sonra gegirirken, alttan gaz çıkarmak için uğraşırken, altını değiştirmek için ayaklarını kaldırdığında bazen de 2 saat sonra durduk yere bütün mideyi bosaltiyoCanım yadurduk yere mi kusuyor yoksa doyduktan sonra hareket edince mi ? Bizmki iki kez ağzından burnundan fışkırttı sadece çok korkmuştum
Ben almayı düşünüyorum ama tümden karartanlardan değil de gün ışığını bir miktar azaltsin istiyorum. Örtü falan mı assam penceresine acaba ya da siyah ince bir örtü mu diktirsem dusunuyorumKızlar karartma perde kullanan var mı?
Blackout perde diye geçiyormuş. Karanlık yapıyor odayı resmen. Gündüz gece gibi oluyor. Arkadaşta gördüm baya kapkaranlıktı oda gündüz vakti. Çocuğunu uyuttu rahatça odada. Alsam mı diyorum ben de. Ne dersiniz? Ona alışır mı çocuk bi de başka yerde uyumazsa filan diye korkuyorum. Arkadaş uyuyor dedi ama.
Huzursuzluğu ve çok ikinmaya yoksa 7 güne kadar bekleyip fitil koy. Mama iciriyorsan saf zeytinyağı ekle bir iki damla o da cozuyor. 4 gün yapmadığı oluyordu bizimkininKızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım
Aç kalmıyor canım ben nette okudum kustu diye beslememek gerekiyormuş. Bir sonraki öğünü beklemek gerekiyormuş açlıktan aglamazsa.Gecmis olsun canim. Evet yaklasik 1 aydir surekli kusuyor. Gunde kac posta kiyafet degisiyor saymadim. Kilo alimi normal diye dr sallamadi. Ac kaliyor diye de benim icim aciyor her mizladiginda emziriyorum. Oturmaya baslayinca gecer diye okudum internette.
Gazini cikarinca ben de omzumda dik tutuyorum ama gene de kusuyor ustume. Kilo alimi normal diye dru bisey vermedi.
Atak haftasındandir canım inşallah bekle bakalım birazNasilYarDiyeyim @demlicaykeyfi kızlar benim kızımda 2 aylık (61günlük) kusmaya başladı 4-5 gündür çok az yiyor ve yedirirken bir yandan ağzından akıyor reflü dediğimiz şey bu mu acaba ? Birde atak haftasındayız acaba ondanmı ?
Coook teşekkür ederim canım bilmiyordum. Hipp e güveniyorum onun olması sevindirdi beniNasilYarDiyeyim resim yükleyemedim ama hipp ‘in yulaflı bir de pirinçli 4. Ay sonu ek gıdası var. Bir de 4. Ay sonu iyi geceler Elmalı ek gıdası var
Araştırabilirsin
Saol cnm yok iliskiye engel degilmis ben wc de fark ettim aynayla bakarken oda benm dikisimde abse olmustu ona bakiordum o sekilde, yataga uzanip baktigimda tekrar goremedim, ben yalnis gordum heralde diye ustunde durmadim, sonra dr da goremedi muayenede hafif ikin dedi o zaman gordu yani zorlanma hic iyi gelmiyor o sekilde gorundu oda ben bisey hissetmiyorum Allahtan agri aci vs hic bisey yok dr 6 aya toparlanir dedi kegele devam dedi ins gecer diyorum..Geçmiş olsun canım. Kadın olmak zor gerçekten. Diğer soranserenity16 galiba. Aynada görünme dışında bi belirti varmıydı bakınca mı farkettin sadece. Bi de bu durum ilişkiye engel oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?