- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.441
Çok basit plastik bir termometre direkt suyun içine atıyorsun ve 36 derece ayarliyorsun. Ben bebedor almıştım sanırım 10 TL gibi bir şeydi fiyatı.Nasıl bisey canm markasi ney bakiyimda bitane alayim olmazsa onumuz kış malum nolur nolmaz. Kac dereceye ayarliyosun suyu
Hayır morarma olmadı aparatsiz kullanmasın cnmArkadaş ta sormuş ama ekstra hiç aparatı yok bızde memnun kalırız inşallah pekı sizde de çocuğun bacakları morardı mı en çok o tedirgin ediyor beni
Saol cnm yok iliskiye engel degilmis ben wc de fark ettim aynayla bakarken oda benm dikisimde abse olmustu ona bakiordum o sekilde, yataga uzanip baktigimda tekrar goremedim, ben yalnis gordum heralde diye ustunde durmadim, sonra dr da goremedi muayenede hafif ikin dedi o zaman gordu yani zorlanma hic iyi gelmiyor o sekilde gorundu oda ben bisey hissetmiyorum Allahtan agri aci vs hic bisey yok dr 6 aya toparlanir dedi kegele devam dedi ins gecer diyorum..
Canım Dr un dediğini paylaşır mısın benle. Çok kafaya takıyorum önceden iştahlıydı ben crenliyordum. Şimdi de yemiyor çocuk.benm Dr kesin kilo alımı iyi yediği kadar yesin der. Ama iştahlı olduğu dönem kilo artışı iyi olacak. Böyle giderse kilo alamaz ki, zaten 2,5kg doğmıştıÜff hep aynı bu bebekler demekki atak haftasından canım ya bizde yarın gidicez dr
Gündüz uykunuz çok azmış hakikaten
Kizlar 2 haftadir Evolvia veriyordum .2 gundur almak istemiyor diliyle biberonu itekliyordu benimki.Bir sekilde 60.cc nin 50 sini falan iciriyordum
Bugün mama vercem öğüdü memeden sonra biberon reddi herhalde dedim .Gittim mamayi fincana döküp kaşıkla vermeyi denedim .Hic mi hic icmedi.Mamayi degistircem yine .Hayır sekersiz diye sevmediyse niye 2 haftadır sorun yaşamadık onu anlamadim .200 grami çöpe gitti direk. Keske verebileceğim biri olsaydı.
Nekadara aldin canim bende aptamil veriorum evolvia iyi dediler gecmeyi dusunuorumKizlar 2 haftadir Evolvia veriyordum .2 gundur almak istemiyor diliyle biberonu itekliyordu benimki.Bir sekilde 60.cc nin 50 sini falan iciriyordum
Bugün mama vercem öğüdü memeden sonra biberon reddi herhalde dedim .Gittim mamayi fincana döküp kaşıkla vermeyi denedim .Hic mi hic icmedi.Mamayi degistircem yine .Hayır sekersiz diye sevmediyse niye 2 haftadır sorun yaşamadık onu anlamadim .200 grami çöpe gitti direk. Keske verebileceğim biri olsaydı.
Sizin uykular nasıl gece ve gündüz canım? Kaç saat ve nasıl uyuyor?? Bu gün de 2saat uykuyla akşamı yaptı. Gece de uyumaya gönlü yok gibi. Zorla uyuttuk 10dk sonra kalktı geri. Bir keresinde sabah 5buçukta kalktı akşam 7buçuğa kadar tam 14saat içinde 1saat kesintisiz uyudu. Sonra 10ar dk memede uyudu o kadar. Çıldırmak üzereyim artık!!!
Canım Dr un dediğini paylaşır mısın benle. Çok kafaya takıyorum önceden iştahlıydı ben crenliyordum. Şimdi de yemiyor çocuk.benm Dr kesin kilo alımı iyi yediği kadar yesin der. Ama iştahlı olduğu dönem kilo artışı iyi olacak. Böyle giderse kilo alamaz ki, zaten 2,5kg doğmıştı
Canim bizimki sanirim mama kaynakli .Sebebi de gaz icin kullandigimiz damla da cok tatli onu gorunce agzini direk açıyor. Sekerli seyler istiyor hep.Mamadan sonra su verince tukuruyor en basindan beri. Yarin tekrar deneyecegim icmezse aksama yeni mama alcaz .Mamayla ilgili olmaya bilir canım biz hep aynı mamayı kullanıyoruz ama bu aralar benim kızımda mama yı da kendi sütümü de itiyor , çok acıkırsa az az yiyor atak haftasındayız galiba
Jokerde 50 Tl idi 400 gr .Esim gidip eczaneden 65 e almis bana sormadan. Evet iyi gerçekten ben de cok arastirarak geçmiştim. Simdi Aptamil Conformil deneyecegim .Nekadara aldin canim bende aptamil veriorum evolvia iyi dediler gecmeyi dusunuorum
Cok yorucu .Insan ohh bebegimi uyuttum dinleneyim demek istiyor ama olmuyor .Benimki bugun tam 2 aylik oldu .Sabah ezani ayaktaydik .Gece zaten boluk porcuk uyuyor.Yatarak emzirerek biraz daha uyumaya çalıştım. Karni doydu maraton basladi evin icinde gezdir hoplat.7 ye kadar dayandim .Esime verdim 8 de uyutmuş koydu yanima .9 a kadar beraber uyuduk .Ogleden sonra da l1 saat uyudu .Aksam oldu 8 de yine zorla uyuttuk .Bu kez ki derdi mama yememek .Ac olunca da memeye sardi .Simdi tam dinlencem uzandim ve uyandi. O kadar bunaldim ki dun hic gezemedik .Bugun de ayni sonu yasayacagiz moralim iyice bozulacak diye dışarı çıkmadım.Delirmek üzereyim artık yaaa??!!
Sabah 7buçuktan beri toplam 2saat uyudu. 10ar dk yarım saat şekerleme halinde. 6buçukta mama içti uyutmaya çalışıyorum 8.30da uyuttu ancak eşim. Yatağına koyduk. 10dk geçti uyandı tık diye. Hiç uykusu yok gibi muhabbet edip gülücükler atıyor. Dur desek sabaha kadar duracak bizle ya. Oturdum ağlıyorum sinirimden. Nasıl uyumaz bi bebek bunca saattir.??? Gözleri küçüldü esneyip duruyor saatlerdir ama uyumaya direniyor ağlıyor yaa.. ikinciye acıkma saati geldi. Sonra altını değiştir gazını çıkar uyutmaya çalış derken kısır döngüye girdik resmen kafayı yemek üzereyim!!!
Geceleri uyuturken ses cikarmayin direk besleyin, altini degistirip uyutmaya çalışın.. Ses cikarip konusunca daha cok baglaniyor uyumaya yüzü olmuyorDelirmek üzereyim artık yaaa??!!
Sabah 7buçuktan beri toplam 2saat uyudu. 10ar dk yarım saat şekerleme halinde. 6buçukta mama içti uyutmaya çalışıyorum 8.30da uyuttu ancak eşim. Yatağına koyduk. 10dk geçti uyandı tık diye. Hiç uykusu yok gibi muhabbet edip gülücükler atıyor. Dur desek sabaha kadar duracak bizle ya. Oturdum ağlıyorum sinirimden. Nasıl uyumaz bi bebek bunca saattir.??? Gözleri küçüldü esneyip duruyor saatlerdir ama uyumaya direniyor ağlıyor yaa.. ikinciye acıkma saati geldi. Sonra altını değiştir gazını çıkar uyutmaya çalış derken kısır döngüye girdik resmen kafayı yemek üzereyim!!!
Minik şşlik bende de vardı ama acıma hiç olmadı kırkın çıktı mı doktorlar kırk kontrolüne çağırıyor ya, ama bu durumda doktoruna bı danış cnm, bi de bende iç yırtıklar da oluşmuştu iç dikişlerim de var sen de var mıYani uzun süre oturamıyorum üzerine, elime gelen minik şişlikler var kesi yerinde hemoroid gibi, elimi dokununca da acıyor iki ayda gecmesi gerekmexmiydi
Ben kendim öyle yorumlamıştım ayna kontrolü sonrası. Bakınca yumru gibi bir şey görüyorum. Fakat bu hafta doktora gittim ve herşey yolunda, vajinanın girişi genişlediği için vajinanın içini görüyorsun sadece dedi. 3-4 ayda biraz daha toparlar ama tabi doğum öncesi görüntü hiçbir zaman olmaz , kegeli şimdi de sonraları da genel olarak o kasları sıkı tutmak için yap dedi. İlişki için doğum sonrası 45 gün geçmeli ama iki ay beklemen daha iyi olur dediGeçmiş olsun canım. Kadın olmak zor gerçekten. Diğer soranserenity16 galiba. Aynada görünme dışında bi belirti varmıydı bakınca mı farkettin sadece. Bi de bu durum ilişkiye engel oluyor mu?
Senin adına sevindim canım doğum sonrası bide böyle sağlık sorunlarıyla uğraşmak istemiyor insanBen kendim öyle yorumlamıştım ayna kontrolü sonrası. Bakınca yumru gibi bir şey görüyorum. Fakat bu hafta doktora gittim ve herşey yolunda, vajinanın girişi genişlediği için vajinanın içini görüyorsun sadece dedi. 3-4 ayda biraz daha toparlar ama tabi doğum öncesi görüntü hiçbir zaman olmaz , kegeli şimdi de sonraları da genel olarak o kasları sıkı tutmak için yap dedi. İlişki için doğum sonrası 45 gün geçmeli ama iki ay beklemen daha iyi olur dedi
bizimki gunduzleri asla bensiz uyumuyor. Ya kucakta memede, ya da yatakta memede. Yanindan kalktigim an gozunu aciyor. Sensörlü diyorum ben ona. Beyaz gurultu, kalin siyah perde her seyi denedim. Bu sartlarda disari da cikamiyorum, ev hapsindeyim 60 gundurDelirmek üzereyim artık yaaa??!!
Bende elimdeki bitsin evolviayi denemek istiorumCanim bizimki sanirim mama kaynakli .Sebebi de gaz icin kullandigimiz damla da cok tatli onu gorunce agzini direk açıyor. Sekerli seyler istiyor hep.Mamadan sonra su verince tukuruyor en basindan beri. Yarin tekrar deneyecegim icmezse aksama yeni mama alcaz .
Jokerde 50 Tl idi 400 gr .Esim gidip eczaneden 65 e almis bana sormadan. Evet iyi gerçekten ben de cok arastirarak geçmiştim. Simdi Aptamil Conformil deneyecegim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?