2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• DCF00077-3329-42CC-A2D3-58DF7E4E6229.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 2DF5D65C-E410-4930-9597-A674FC90A82A.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 43E3D678-C9FA-46FB-BDC3-411BBFAB7489.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 61
  • C4200BF8-55D1-4E85-9DC5-7E83C4A9A1A5.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 78001D4D-8BF2-4C3D-BAA8-021CCCF00D2E.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 56
Bende sadece mama veriyorum. Bu ay sonu kontrolde doktorla konuşmak istiyorum. Kendisi de liste verebilir erken başlamamı söylerse başlarım bende
Benim duyduğuma göre önce sebzelerden başlamak gerekiyormuş çünkü meyvelerin şekerli tadına alisirsa sebzeleri yemezmis.

Aynısını bende düşündüm kremi bulamayınca ayrıca kronik_unutkan bahsettiğin krem de stoklarımızda yok diyor tüm siteler sen nerden buldun 3 hafta oldu gündüz 10 dk bilemedin yarım saat uyuyo iki üç sefer oda,aakşam bir aglama krizi tutuyor yatana kadar canimiz çıkıyor hep kucağımda 3.cocuk ama felegim şaşti resmen

Eczavrupa com diye bir siteden sipariş verdim. Henüz gelmedi benimki tamany değil ama benebaby calming masaj kremi

Benim duyduğuma göre önce sebzelerden başlamak gerekiyormuş çünkü meyvelerin şekerli tadına alisirsa sebzeleri yemezmis.
Yoğurtla başlayıp sebzelere geçiyorlar canım en son meyve sanırım ama karışıkda yapabilrsiniz bi sebze sonra meyve gibi sonra başka sebze araya peynir yumurta vs.

Ben de merakımdan ayna ile baktım giriştem içeri kısımda dimi galiba bende de var o durum halbuki kırk kontrolüne de gittim doktor her şey normal ilerlemiş ilişki deneyebilirsiniz demişti hadi onu geç, düzelsin yeter.

Merhaba:) burcu hanıma gitmek istiyordum çok fakat aşırı yoğun olduğunu okuyorum heryerden ve bende 15 gündür randevu alamıyorum siz bu sebeplemi bıraktınız bilgi verebilirmisiniz burcu hanımla ilgili.. bir yandan çok övülen bi doktor

Bgun bizim 2.ay asılarımız yapılcak bu cocuk uyumuor gecelerıde 4defa kalkıor ayakda saatte bır meme ıstıor meme wermeden ayakda sallayarak uytmaya calsııorm oda nafıle sız nasıl uyutuorsnz ılerleyen zamanda nolcak cok daraldım bugunde geceden kalma bas agrım war nöbet tutmak gerekıor bıde galıba kac saatte bır bakcam atesıne ???

Gündüz hamakta yada emerken, gece anam babam usulü çarşafta salla yada emerken. Yerine koyup pışpışlama uzak bir hayalden ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…