2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 çocuk delilik 3 çocuk nirvana. Sabır selamet bolca güç kuvvet diliyorum

Ben 6 da yaptım şükür :)
Biz de gune 4 te basladik .Ne gazmis ya cocugun gozu acilmiyor inliyor ne yaptıysam cikmadi.Bebek viksi de 6 aydan sonra kullanılıyormus .Umudum tukendi.
Masallah .Allah kolaylik versin canim.Bizim gaz sorunumuz var .Gece gündüz ayaktayiz .Uzunca bir sure 2.cocuk düşünmüyorum. 2 ayda hayata bakis acım degisti valla :)

Istanbulda bir hızlı tren kadar uzağındayım canım beklerim. Afilim92 ve @Kizilcik123 ü de alır yurttan sesler korosu kurarız
yaa ben istanbuldan buraya evlenince geldim. Ailem ist.da. 1 yili gecti gidemedim.
Afilim konyadan binsin trene, buradan da ben binerim kizilcik nerede onu bilmiyorum

Günaydın kızlar. Kızımın kskasının içinde önceden beyaz pütürler oluyordu. Bir haftadır kakası pürüzsüz mamayı bıraktığım için olabilir mi

Burcu mu??? Aman aman diyorum resmen!! Böyle havalı doktor görmedim ben. Bulunmaz Hint kumaşı sanki. Tavsiye üzerine gittim ben de. Nette Harika yorumlar okudum. 3 kere gittim. 2sinde randevum iptal edildi bir ay önceden aldığım halde. Muayeneden çıkarken kendi tarih söylüyor ama sen telefonla arayıp alıyorsun randevuyu böyle saçma bi sistem var. Onlarda dolu diye başka günlere veriyorlar. İptal olan randevularım ta 15gün sonraya veriliyordu. 45gün geçmiş olacaktı yanı saçmalığa bak. Gece nöbeti olduğunu öğrendik 1saate gelirsen bakarım yoksa çıkıcam diye yazdı WhatsApp tan. Apar topar gittik. Nöbetçiyken de randevu ile gidiyorsun. 2.saçmalık da bu. Başka doktora girebilirsin ama Burcu’ya randevu ile gideceksin??? Ben en son yine böyle iptaller olunca stres oldum doktora da dedim stres oluyorum diye. Bi de eşim işten ona göre izin alıyor tam pat diye iptal oluyor randevu.yapıcak bişey yok zor doktoru seçtin dedi bana direk. !! Son aylarda randevusuz geleceksin 7-8saat beklemeyi göze al dedi!! Koridorda son aylarımda hamile halimle o kadar saat beklicekmişim. Çalışıyorum ben öğretmenim dedim gitmiceksin işe dedi. Öyle bi şansım yok dedim rapor veririz o gün sana dedi. Ben doğum sonrası bir gün bile rapora muhtaç kalacakken o bana sırf orda beklicem diye günümü harcayıp rapor verecekmiş?? Sırf hava sırf reklam canım?? İnstagram da takip ediyordum hepsi reklam için adını duyurmak için bence. Eşim de ben de kesinlikle elektrik almadık. Stresten başka bişey yaşatmadı bize. Burcu da esenler medipol de uzak olsun aman!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…