- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.501
Ben üzerime alıcaktım ama babasının imkanları daha fazla diye o aldı. Eşim bankacı medikal acıbadem medipol gibi yerlerle anlaşmalılar provizyon falan beklemek sıkıntı onun dışında fena değilMerhaba anneler. Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı?
Biz tam düzeni oturtmuştuk derken atak haftası bozuldu malesef gece saat 02:00 -gibi bazen 05-00 oluyor uyuyor sabah fix 8 de uyanıyor karnını doyurup birer , ikişer saat uyanık kalıp aralarda da 1 er saat uyuyor , günün yarısı uyanık yarısı uyur geçiyor diyebiliriz :)) ama tabi bu durumlar sürekli değil baZen öğlen 1 de bi uyanıyor gece 2 ye kadar hiç uyumuyor
Cok yorucu .Insan ohh bebegimi uyuttum dinleneyim demek istiyor ama olmuyor .Benimki bugun tam 2 aylik oldu .Sabah ezani ayaktaydik .Gece zaten boluk porcuk uyuyor.Yatarak emzirerek biraz daha uyumaya çalıştım. Karni doydu maraton basladi evin icinde gezdir hoplat.7 ye kadar dayandim .Esime verdim 8 de uyutmuş koydu yanima .9 a kadar beraber uyuduk .Ogleden sonra da l1 saat uyudu .Aksam oldu 8 de yine zorla uyuttuk .Bu kez ki derdi mama yememek .Ac olunca da memeye sardi .Simdi tam dinlencem uzandim ve uyandi. O kadar bunaldim ki dun hic gezemedik .Bugun de ayni sonu yasayacagiz moralim iyice bozulacak diye dışarı çıkmadım.
Geceleri uyuturken ses cikarmayin direk besleyin, altini degistirip uyutmaya çalışın.. Ses cikarip konusunca daha cok baglaniyor uyumaya yüzü olmuyor
bizimki gunduzleri asla bensiz uyumuyor. Ya kucakta memede, ya da yatakta memede. Yanindan kalktigim an gozunu aciyor. Sensörlü diyorum ben ona. Beyaz gurultu, kalin siyah perde her seyi denedim. Bu sartlarda disari da cikamiyorum, ev hapsindeyim 60 gundur
Aksama kadar kussun ust degistir, ardindan alt degistir. Gercekten zormuş, bu kadar zor olacagini asla beklemezdim
Normali bu demek ki
Merak etme benimki beşinci günde yaptı anne sütü alm bebeklerde onuncu gün bile beklenebiliyormş burada yazılmıştıkızlar bebeğim üç gündür kaka yapmadıaile hekimi normal olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyo yaa
Eskişehir canım :) Ankara'da buluşma olursa gelebilirim yalnız. Oğlan treni inletip ortalıkta vagondan atmazlarsayaa ben istanbuldan buraya evlenince geldim. Ailem ist.da. 1 yili gecti gidemedim.
Afilim konyadan binsin trene, buradan da ben binerimkizilcik nerede onu bilmiyorum
Biz özel muayene gidiyoruz böbreklerimizden ötürü baya tuzlu oluyor onlarda özel sağlık sigortası yaptırırsanız daha uygun olur dediler ondan araştırıyoruz. Bebeği sigortalamak için ebeveynlerden birisinde mi sigortası olmalı?Ben üzerime alıcaktım ama babasının imkanları daha fazla diye o aldı. Eşim bankacı medikal acıbadem medipol gibi yerlerle anlaşmalılar provizyon falan beklemek sıkıntı onun dışında fena değil
Aynen çocuk doğunca almak lazım herrr şeyi. İndirim de indirim dedik zora soktuk valla. Park yatağı kaldırıp attım ben. Alt üst takımlara her seferinde lanet okudum kayıp durdular sırtı açıldı sürekli. Şapka desen kafasına gecirebilene aşk olsun. Sonra efenime soyliyim beşiği sallanmaz alsaymisim felaket olurmuş. Hani idealistim ya sallanmicak çocukAslında bebek alışverişinin bebek doğunca mizacına göre yapılması gerekiyor. Hamak mesela sonradan aldım elim ayağım, ev tipi anakucağı olmasa olmazdık o derece. Park yatak çok gereksiz bugünkü aklım olsaydı almazdım anneyanı beşik alır yatağımda yatardım. Koltuk tepelerinde geziyorum aylardır. Ikili takımlar ne kadar gereksiz mesela al alttan çıtçıt tulum oh mis. Çok gerzek alışveriş yapmışım ya
Öyle bir şart yok ama ebeveynlerde özel sağlık sigortası olurda bebek sonradan eklenirse daha uygun olur diye biliyorum.Biz özel muayene gidiyoruz böbreklerimizden ötürü baya tuzlu oluyor onlarda özel sağlık sigortası yaptırırsanız daha uygun olur dediler ondan araştırıyoruz. Bebeği sigortalamak için ebeveynlerden birisinde mi sigortası olmalı?
Aynen çocuk doğunca almak lazım herrr şeyi. İndirim de indirim dedik zora soktuk valla. Park yatağı kaldırıp attım ben. Alt üst takımlara her seferinde lanet okudum kayıp durdular sırtı açıldı sürekli. Şapka desen kafasına gecirebilene aşk olsun. Sonra efenime soyliyim beşiği sallanmaz alsaymisim felaket olurmuş. Hani idealistim ya sallanmicak çocuk
Sırtını sivazlarken veya tutup kaldırırken açılmıyor mu altüst takımlar ya ben citcitli tulum asigiyim resmen. Aynen sallanmayan beşikler kumar oynamak olur. İlk çocuk işte nereden bilsin insanlar de miBizede her yerde sallanmayan o sonradan genç odası olan odalardan satmaya calıstılar ısrarla almadım bebektir sallanmak ister dedim iyiki de sallanır almışım :) çıtçıtlı tulumları çok az giydik zor oluyor diye alt üst takımlardan rahat ettim ben .
Yaa gecmis olsun insallah basit bir durumdur .Biz de iyiyiz sadece gaz sorunumuz var dun 2 aylik olduk.Girmeye fırsatım olmuyor cnm çok yoğun geçiyor iki çocukla iyiyiz çok şükür
Bebişin kakasinda kan görüyorum iki defadır bugün doktora alacaktım doktorumuz yok yarına kaldı artık yarın alacam
Sen nasılsın bebis nasıl
Trende cildirmacalar :) Sabah esim arabada bir sey unutmus inip bakmami istedi .Benimkini kucağıma aldim .Asansorde basladi aglamaya :)Istanbulda bir hızlı tren kadar uzağındayım canım beklerim.Afilim92 ve NasilYarDiyeyim ü de alır yurttan sesler korosu kurarız
Degil Istanbul burdan tren garina bile gidilmez bu bebeyle :))yaa ben istanbuldan buraya evlenince geldim. Ailem ist.da. 1 yili gecti gidemedim.
Afilim konyadan binsin trene, buradan da ben binerimkizilcik nerede onu bilmiyorum
Zeytinyağı ile karnina masaj yap faydasi oluyor canim.kızlar bebeğim üç gündür kaka yapmadıaile hekimi normal olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyo yaa
Sindiremedigi yaglar diye biliyorum.Günaydın kızlar. Kızımın kskasının içinde önceden beyaz pütürler oluyordu. Bir haftadır kakası pürüzsüz mamayı bıraktığım için olabilir mi
Oyle gezen kisilere ben de cok imreniyorum.Arkadasimin ikizleri var her gun bir yerde. Evde arabaya bir koyuyor dönene kadar uyuyorlar masallah.Ben gezmeden filan gectim.Evde bana yemek yiyip uyuyacak kadar zaman tanısa daha bir sey istemem.Siz yine iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz canım. Biz de o da yok. Her gün ayrı bi uyutma macerası ile geçiyor. Büyüdükçe düzene girer diyordu herkes. 74günlük olduk bu gün hala düzen yok????
Şöyle sakince bebeğini pusete koyup avm de dışarda gezinen kadınları görünce vay be diyorum. O pusette oyuncak bebek var sanki.
Biz de gece boyu saat başı kalktık. Emiştik kustuk gaz çıkarttık geri acıktık mama içtik ağladık sıkıldık derken sabahı ettik. Bu gün kaç dk uyuyacak bakalım???
Ses çıkarmıyorum ışık yakmıyorum hiç canım ama gözleri fal taşı gibi açık ve debelenip duruyor yatakta en son ağlıyor. Bazen sebebi de yok. Altı temiz gazı yok karnı tok ama uyanıyor pat diye. Deli olcam??
Telefon beyaz gürültü ve ninni ile doldu resmen. İşe yarasa içim yanmayacak?? Koala gibiyiz banyoya zor giriyorum. Benim gözlerim kapanıyor emzirirken onun çakmak çakmak ya?? Uykusunu alıp doğdu benimki herhalde. 40+1 de suni ile zor çıkardık beyfendiyi yerinden??
Siz yine iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz canım. Biz de o da yok. Her gün ayrı bi uyutma macerası ile geçiyor. Büyüdükçe düzene girer diyordu herkes. 74günlük olduk bu gün hala düzen yok????
Şöyle sakince bebeğini pusete koyup avm de dışarda gezinen kadınları görünce vay be diyorum. O pusette oyuncak bebek var sanki.
Biz de gece boyu saat başı kalktık. Emiştik kustuk gaz çıkarttık geri acıktık mama içtik ağladık sıkıldık derken sabahı ettik. Bu gün kaç dk uyuyacak bakalım???
Ses çıkarmıyorum ışık yakmıyorum hiç canım ama gözleri fal taşı gibi açık ve debelenip duruyor yatakta en son ağlıyor. Bazen sebebi de yok. Altı temiz gazı yok karnı tok ama uyanıyor pat diye. Deli olcam??
Telefon beyaz gürültü ve ninni ile doldu resmen. İşe yarasa içim yanmayacak?? Koala gibiyiz banyoya zor giriyorum. Benim gözlerim kapanıyor emzirirken onun çakmak çakmak ya?? Uykusunu alıp doğdu benimki herhalde. 40+1 de suni ile zor çıkardık beyfendiyi yerinden??
Sırtını sivazlarken veya tutup kaldırırken açılmıyor mu altüst takımlar ya ben citcitli tulum asigiyim resmen. Aynen sallanmayan beşikler kumar oynamak olur. İlk çocuk işte nereden bilsin insanlar de mi
sadece bebege yapabiliyorlar canim.Merhaba anneler. Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı?
benimki de 40+4 de dogdu. İlk gunden beri bu haldeyiz. Gercekten bebegi arabasinda gezdirenlere cokkkk imreniyorum. Parkta 1 tur atamadan koca yaz gecti. Evde oturarak yatarak emzirmekten her yerim tutuldu, kilo aldim, zaten stresten de abur cubur yiyorum. Ne zamana kadar bu boyle gidecek yaa, altini alana kadar bile agliyor.Siz yine iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz canım. Biz de o da yok. Her gün ayrı bi uyutma macerası ile geçiyor. Büyüdükçe düzene girer diyordu herkes. 74günlük olduk bu gün hala düzen yok????
aa sen de hizli tren guzergahindasin =D hepimiz buluşsak bir mekani kapatmamiz gerekir, yoksa bizi direkt kovarlarEskişehir canım :) Ankara'da buluşma olursa gelebilirim yalnız. Oğlan treni inletip ortalıkta vagondan atmazlarsa
sadece bebege yapabiliyorlar canim.
benimki de 40+4 de dogdu. İlk gunden beri bu haldeyiz. Gercekten bebegi arabasinda gezdirenlere cokkkk imreniyorum. Parkta 1 tur atamadan koca yaz gecti. Evde oturarak yatarak emzirmekten her yerim tutuldu, kilo aldim, zaten stresten de abur cubur yiyorum. Ne zamana kadar bu boyle gidecek yaa, altini alana kadar bile agliyor.
Seytan diyor ki ver emzigi geri. Sen sag ben selamet. Delirmek mi, anne sutu mu, bu ikisi arasinda ikilemdeyim resmen
aa sen de hizli tren guzergahindasin =D hepimiz buluşsak bir mekani kapatmamiz gerekir, yoksa bizi direkt kovarlarbebeler ziril ziril aglayinca
Ben de bu kitabın sonlarına geldim benimki de nazli-hareketli. Ama uyutma kısmı ise yaramiyor ya huEki Görüntüle 2189763
Yeni annelere mucize çözümler kitabından bir test var sana foto atayım bi bak istersen hangi şıklar çoğunlukta diye , benimki bunlara bakarak nazlı-hareketli karısımı bi bebek bende ona göre uyutuyorum işe yarıyor
emzik verirsem mamaya baslamam gerekiyor, ona kiyamiyorum, kendime kiyiyorum. Cunku verdigimde seve seve alip memeyi de reddetti... Ne zamana kadar dayanicaz bakalim...Galiba senin rahat etmenin tek yolu emzik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?