- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.521
Ben de bu kitabın sonlarına geldim benimki de nazli-hareketli. Ama uyutma kısmı ise yaramiyor ya hugene de çok güzel kitap çok şeyler ogrendim
Ben de öyle alt üst takımdan daha memnun kaldımBizede her yerde sallanmayan o sonradan genç odası olan odalardan satmaya calıstılar ısrarla almadım bebektir sallanmak ister dedim iyiki de sallanır almışım :) çıtçıtlı tulumları çok az giydik zor oluyor diye alt üst takımlardan rahat ettim ben .
Eki Görüntüle 2189763
Yeni annelere mucize çözümler kitabından bir test var sana foto atayım bi bak istersen hangi şıklar çoğunlukta diye , benimki bunlara bakarak nazlı-hareketli karısımı bi bebek bende ona göre uyutuyorum işe yarıyor
Ben de çıtçıtlı tulum gönüllüsüyümSırtını sivazlarken veya tutup kaldırırken açılmıyor mu altüst takımlar ya ben citcitli tulum asigiyim resmen. Aynen sallanmayan beşikler kumar oynamak olur. İlk çocuk işte nereden bilsin insanlar de mi
Çok sağol canım. Traccy hog un kitabı mı bu? Bende de bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var. Hamileyken okumuştum uygulamaya çalışayım diyorum elimden geldiğince ama uykuyu bilmeyen oğlum buna engel oluyor maalesefyararlı bi kitap olduğunu düşünüyorum tabi uygulayabilene.
Bağımlı değil sadece uykusu geldiğinde veriyorum bazen uyumadan bazen uyuduktan sonra tukuruyor bazen hic almiyorEvet bende çok sevdim , emzik kullanıyomu
6 aya kadar günde 7-8 defa bebeği uyutmak ölümmmmm
Ben de çıtçıtlı tulum gönüllüsüyümhm den 3 lü pijama diye satılan pamuk tulumlardan aldım 1 aylıkken ve şimdi de büyüklerini çok memnun kaldım özellikle geceleri giydiriyorum keşke doğar doğmaz alsaymışım. Şimdiki aklım olsa ben de doğmadan önce çok az alışveriş yapardım. Ben anne yanı beşik aldım güya yine bi sürü araştırma yaparak doğmadan önce resmen 1 gün mesai harcadım ama gel gör ki bu beşik bizim yatağa göre çok aşağıda kaldı ölçüleri karşılaştırmayı akıl edememişim öyle olunca beşiği yatağa yanaştırdım ama perdesini indirip anne yanı olarak kullanamadım hiç zaten 9 kg olunca kapasitesi doluyor o beşiğin sonra ne şekil bir beşik alacağım bilmiyorum park yataklardan memnun olan da olmayan da çok İKEA’nın klasik bebek karyolaları çok güzel ama sallanmıyor. Sallanmayan bişi almak da senin dediğin gibi kumar. Yatağına koyduk mümkündü kendine uyuyan bebek diye bişi var mı ki bi de 6 Aydan sonra odasını ayırıp uyku eğitimi verin diyorlar hayaller böyle hayatlar kim bilir nasıl olacak
Ben de o kadının benzer bi kitabını okuyorum şaşırdığım şey kadın biberon ve emzik tavsiye ediyor6 aya kadar günde 7-8 defa bebeği uyutmak ölümmmmmben şimdiden odasini ayırdım beşiğine alistirdim. Ama sallanarak bile bazen bir saatte savaşarak uyuyor. Derhal çözüm bulucam buna. Yeni kitabimdan çok umutluyum size de yazicam olursa
Anladım canım teşekkür ederim.Öyle bir şart yok ama ebeveynlerde özel sağlık sigortası olurda bebek sonradan eklenirse daha uygun olur diye biliyorum.
Ekledim canım eklemezsem kusuyor hangi mama olursa olsunkronik_unutkan conformile thickener ekledin mı hiç? Çok kusuyor oğlum ucuncu kere değiştirdim üstünü yaa alsam mı thickener?
Ben de bunu kendime atistirmalik hazırlarken açıyorum 10.dakikada ciyakliyor benimki:)Kızlar bebeği uyutmak için deneyin derim. Biz ailecek uyuyoruz resmen.
Gittim oda yaptim besigi 80lik bizim odaya sığmadı odasinda süs olarak yerini aldi .Yatak odasına küçük sallanan besik aldim.Bir kez bile yatirmadim .Gece kimildayinca pispislamazsam direk uyaniyor .Sonuc babamiz salonda biz de yatakta capraz yatiyoruz oglanla
Ben de çıtçıtlı tulum gönüllüsüyümhm den 3 lü pijama diye satılan pamuk tulumlardan aldım 1 aylıkken ve şimdi de büyüklerini çok memnun kaldım özellikle geceleri giydiriyorum keşke doğar doğmaz alsaymışım. Şimdiki aklım olsa ben de doğmadan önce çok az alışveriş yapardım. Ben anne yanı beşik aldım güya yine bi sürü araştırma yaparak doğmadan önce resmen 1 gün mesai harcadım ama gel gör ki bu beşik bizim yatağa göre çok aşağıda kaldı ölçüleri karşılaştırmayı akıl edememişim öyle olunca beşiği yatağa yanaştırdım ama perdesini indirip anne yanı olarak kullanamadım hiç zaten 9 kg olunca kapasitesi doluyor o beşiğin sonra ne şekil bir beşik alacağım bilmiyorum park yataklardan memnun olan da olmayan da çok İKEA’nın klasik bebek karyolaları çok güzel ama sallanmıyor. Sallanmayan bişi almak da senin dediğin gibi kumar. Yatağına koyduk mümkündü kendine uyuyan bebek diye bişi var mı ki bi de 6 Aydan sonra odasını ayırıp uyku eğitimi verin diyorlar hayaller böyle hayatlar kim bilir nasıl olacak
Benim de icim buruk .Ogrencimin bir tanesi cok hassas beni göremeyince yıkmıştır ortaligiHafta başladı okul yolunda gececek çileli saatler tabiki eskiden ne kadar kısa gelirdi okulum şimdi yürü yürü bitmiyor kızı bırakıp eve gelene kadar ter tırnagımdan çıktıbelki bu koşturmaca da kilo veririm dıye avunuyorum:) :) :)
Anadolu hayat tamamlayıcı yaptırdım ben kendime ve bebeklerime. 9 poliklinik muayenesi kapsıyor bebisler 1100 er ben 700 küsür toplam 3000 e geldi.Merhaba anneler. Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı?
Bağımlı değil sadece uykusu geldiğinde veriyorum bazen uyumadan bazen uyuduktan sonra tukuruyor bazen hic almiyor
Canım ilk sağdığın sütü koy poşete, sonraki Sağımınla poşetteki süt aynı ısıya geldiğinde 2.sağımını da poşete ekle. Bu şekilde biriktirip buzluğa atabilirsin, ama dikkat et buzdolspta 3gün durabilir sütSüt saklama poşeti tek seferdemi kilitleniyo aç kapa yapabiliyormuyuz? Tek sağımda 30 cc çıkıyor benden 30 30 poşet harcasam mantıksız olur gibi
Benimkinde kusma yok cnm ama 2-3saatte anca 50,60cc zorla içiyor. Ve 1haftadır gr almadı benimki de. Tahlil sonucunuzda inşlh Bi sıkıntı çıkmaz. Sadece atak hatasıyla alakalıdır. İnsan ne çok üzülüyor ya. Analık gerçekten delilik. Atak haftadıyla alakalı bişey demedi mi. Ben cuma verem ve rota yaptırmıştı acaba o etkilemiş olabilir mi. Off deli sorularladycry canım geldik dr dan tahmin ettiğim gibi az kilo almış 600 gr idrar istedi dr onun sonucuna göre konusacağız ama reflü olabilir dedi , sık sık besle mamanı değiştir belki sıkılmıştır evolia al onu kullan dedi , bakalım evdeki bitsin de bide onu deneriz meme +mama gidiyoruz zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?