2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle alt üst takımdan daha memnun kaldım

Çok sağol canım. Traccy hog un kitabı mı bu? Bende de bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var. Hamileyken okumuştum uygulamaya çalışayım diyorum elimden geldiğince ama uykuyu bilmeyen oğlum buna engel oluyor maalesef yararlı bi kitap olduğunu düşünüyorum tabi uygulayabilene.

Kızlar sizce bu bebekleri kaçıncı Aydan sonra bebek arabasıyla dışarıyı seyredecek şekilde gezdirebiliriz? Bizimki kangurudan nefret etti ama kucakla etrafı seyretmeyi seviyor bebek arabasına da tam oturamıyor diye koyamıyoruz iu travel sistem dedikleri şeytan icadı yüzünden anakucağına koyup öyle koyuyoruz onda da hemen ağlıyor

Sırtını sivazlarken veya tutup kaldırırken açılmıyor mu altüst takımlar ya ben citcitli tulum asigiyim resmen. Aynen sallanmayan beşikler kumar oynamak olur. İlk çocuk işte nereden bilsin insanlar de mi
Ben de çıtçıtlı tulum gönüllüsüyüm hm den 3 lü pijama diye satılan pamuk tulumlardan aldım 1 aylıkken ve şimdi de büyüklerini çok memnun kaldım özellikle geceleri giydiriyorum keşke doğar doğmaz alsaymışım. Şimdiki aklım olsa ben de doğmadan önce çok az alışveriş yapardım. Ben anne yanı beşik aldım güya yine bi sürü araştırma yaparak doğmadan önce resmen 1 gün mesai harcadım ama gel gör ki bu beşik bizim yatağa göre çok aşağıda kaldı ölçüleri karşılaştırmayı akıl edememişim öyle olunca beşiği yatağa yanaştırdım ama perdesini indirip anne yanı olarak kullanamadım hiç zaten 9 kg olunca kapasitesi doluyor o beşiğin sonra ne şekil bir beşik alacağım bilmiyorum park yataklardan memnun olan da olmayan da çok İKEA’nın klasik bebek karyolaları çok güzel ama sallanmıyor. Sallanmayan bişi almak da senin dediğin gibi kumar. Yatağına koyduk mümkündü kendine uyuyan bebek diye bişi var mı ki bi de 6 Aydan sonra odasını ayırıp uyku eğitimi verin diyorlar hayaller böyle hayatlar kim bilir nasıl olacak

Evet onun kitabı canım mutlaka uyur bi formülü vardır da biz acemi geliyoruZ

6 aya kadar günde 7-8 defa bebeği uyutmak ölümmmmm ben şimdiden odasini ayırdım beşiğine alistirdim. Ama sallanarak bile bazen bir saatte savaşarak uyuyor. Derhal çözüm bulucam buna. Yeni kitabimdan çok umutluyum size de yazicam olursa

Ben de o kadının benzer bi kitabını okuyorum şaşırdığım şey kadın biberon ve emzik tavsiye ediyor bizimki emzik verdiğim an kusuyor ama kendi elini emiyor bi de kadının günlük 4 saatlik programı teoride çok güzel ama bizimkinin de her uykuya dalma seansı zaten bi saat. Bi de akşam 6.30 dan sabah 6.30 a 12 saat uyur diyor arada uyku öğünleri var 7-9-11 de hatta büyüyünce uyku öğünlerini de kesin diyor bebekler biraz büyüyüp ek gıdaya geçerse olur belki ama şu an en fazla 6 saat aç kalabilirler gibi

Hafta başladı okul yolunda gececek çileli saatler tabiki eskiden ne kadar kısa gelirdi okulum şimdi yürü yürü bitmiyor kızı bırakıp eve gelene kadar ter tırnagımdan çıktı belki bu koşturmaca da kilo veririm dıye avunuyorum:) :) :)

Kızlar bebeği uyutmak için deneyin derim. Biz ailecek uyuyoruz resmen.

Ben de bunu kendime atistirmalik hazırlarken açıyorum 10.dakikada ciyakliyor benimki:)

Gittim oda yaptim besigi 80lik bizim odaya sığmadı odasinda süs olarak yerini aldi .Yatak odasına küçük sallanan besik aldim.Bir kez bile yatirmadim .Gece kimildayinca pispislamazsam direk uyaniyor .Sonuc babamiz salonda biz de yatakta capraz yatiyoruz oglanla
Benim de icim buruk .Ogrencimin bir tanesi cok hassas beni göremeyince yıkmıştır ortaligiBenim bebis sakin sakin dursaydi ilk gun gitmeyi cok istiyordum .

Çocuğun odasındaki perdeyi kapanır şekilde değil de fon yaptırdığım için çok pişman oldum. Biraz karartirdi hiç olmadı. Blackout perdeler pahalı geldi simdi

Süt saklama poşeti tek seferdemi kilitleniyo aç kapa yapabiliyormuyuz? Tek sağımda 30 cc çıkıyor benden 30 30 poşet harcasam mantıksız olur gibi
Canım ilk sağdığın sütü koy poşete, sonraki Sağımınla poşetteki süt aynı ısıya geldiğinde 2.sağımını da poşete ekle. Bu şekilde biriktirip buzluğa atabilirsin, ama dikkat et buzdolspta 3gün durabilir süt

Benimkinde kusma yok cnm ama 2-3saatte anca 50,60cc zorla içiyor. Ve 1haftadır gr almadı benimki de. Tahlil sonucunuzda inşlh Bi sıkıntı çıkmaz. Sadece atak hatasıyla alakalıdır. İnsan ne çok üzülüyor ya. Analık gerçekten delilik. Atak haftadıyla alakalı bişey demedi mi. Ben cuma verem ve rota yaptırmıştı acaba o etkilemiş olabilir mi. Off deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…