2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde çok sık kusmuyoruz cnm ben yemeğe zorladığımda o ağzından cıkartıyo , seninki gibi 50-60 anca yiyo ve az almış çok üzülüyor insan .

Bizde çok sık kusmuyoruz cnm ben yemeğe zorladığımda o ağzından cıkartıyo , seninki gibi 50-60 anca yiyo ve az almış çok üzülüyor insan .
canim 3 ay kontrolu mu sizin ki benim bebegimde asilardan sonra cok az beslenmeye basladi 2 3 dk emip birakiyo beni. bende cok korkuyorum kilo almadi diye

Kızlar benim kızımın huzurlupu olduğunda başının sol kısmı ateş gibi oluyor calpol veriyorum rahatlıyor , benzer bi durum yaşayanınız varmı? Yada bunun sebebi ne olabilir bi fikir verirmisiniz ? Bugün dr gittim ama unuttum sormayı .

Çok aglayinca bizimkinin de kafası sicakliyor ama 37,4 u geçmiyor ateşi. Calpol vermedim

Çok aglayinca bizimkinin de kafası sicakliyor ama 37,4 u geçmiyor ateşi. Calpol vermedim

Ağladığında oluyor da cnm , ağlamadığımda da oluyor sadece tek tarafı daha yoğun oluyor bu olduğunda ateş düşürücü veriyorum ve uykuya kolau geçiyor yada calpol dan sonra iştahı daha iyi açılıyor .Dr soracaktım ama muayine esnasında içeri başka biri girdi söyleyeceklerimi unutmuşum .

Geçen gun oglum aglarken esim atesini ölçtü. 37.5 cikti.O gun de saglikci misafirimiz vardi. Atesolcer mi yanlış diye sorduk .Hayir yanlis zamanda ölçmüşsünüz ağlarken, cok hareketliyken ölçüm yapmayin dedi.Sonra yine ölçtük normal cıktı.

Bana dr. Hic calpol falan vermedi paranox yazmıştı ama gerekmedikçe kullanma demişti 6 aydan küçük bebeklerde pek ilaç önermiyoruz falan dediler. Bugün benim miniklerden biri anlamsız bir aglama krizinde aslında bir ağrısı olabilir mi diye o fitilden vermeyi düşünüyorum, daha önce hiç vermedim çok tedirginim.

canim 3 ay kontrolu mu sizin ki benim bebegimde asilardan sonra cok az beslenmeye basladi 2 3 dk emip birakiyo beni. bende cok korkuyorum kilo almadi diye
Ben ki 72günlük,2ay kontrolü. Bu aşılar mı etkiledi acaba, benm oğlum çok iştahlıydı artık zorla tıklıyorum resmen.canım evde tartın varsa ilk tek kendini tart, sonra bebeği kucağına alıp tartıl.aradaki farkdan ortalama 100gr düşüyorum kıyafet bez falan için. Bebeğimin kilosunu bu şekilde kontrol ediyorum. İnşlh bu iştahsızlıkları çabuk geçer

Bizimki çok ağlarsa ateşi yükseliyor ama 37.5 u geçmedi. Ben bir kez aşıdan sonra verdim calpol o zamanda ateşi 38.5 olmuştu. Bizim doktorumuz aşıdan sonra bile ateş çok yükselmediği taktirde ilaç kullanma dedi.

kızlar bebeğim üç gündür kaka yapmadı aile hekimi normal olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyo yaa
Canm benmki bir defasında 4.5gun sonra yaptı seninki sadece anne sutumu aliyo bilmiyorum ama normalmis sadece anne sutu alanlarda
Merhaba anneler. Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı?
ya ben ozel saglik sigortasi degilde tamamlayici sigorta yaptiralm dedm dogmadan bakmstk baya ama ihmal ettk yaptrmadk aslnda yaptirsak iyi olurdu. Bebege tek basina degilde anne bebek yada baba bebek seklinde yapiliyo demislerdi tamamlayiciyi

Canım ateşine bakıp Ilık bir duş aldırsan hem Banyo yapınca rahatlıyorlar

Sırtını sivazlarken veya tutup kaldırırken açılmıyor mu altüst takımlar ya ben citcitli tulum asigiyim resmen. Aynen sallanmayan beşikler kumar oynamak olur. İlk çocuk işte nereden bilsin insanlar de mi
İçine kolsuz cıtcıtlı body giydiriyorum vea bazı altlar örneğin lcw patikli tek altlar gibi, göğsüne kadar çıktığı için belin açılması durumu yaşamadım, tulumlarda da önden açılanlar bana kullanışlı geldi.

Kızlar bebegime 2.ay asisi cuma öglen 2.30da yapildi 3gun banyo yaptirmayin dendi. Simdi yaptirsammi yarinimi beklesem bu asiyi yaptiranlar sizler nezaman yikadnz

Bana ebe demişti ağrısı vardır evde calpol bulundur ağrısı oldugunda ver diye çok sık olmadan veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…