2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatım böyle bir şeye dönüştü yinede mutlu edemiyorum. Bu kız neden sürekli ağlıyor ya akşama yemek yok yine yumurta kırıp dışardan tavuk söylemekten kümes hayvanlarıyla akraba olduk

Canım bu bi program mı? Öyleyse adı ne acaba? Ben de mama bez vs saatlerini kendim not etmeye çalışıyorum.

Kızlar havalar soğuyor Bebişleri nasıl giydirmek gerek??

Üstüne kat kat yaparız sorun değil de altına ne giydircez?? Sadece tek alt üşütmez mi bebeği evdeyken??

Ben dışarı çıkarken kalın kilotlu çorap giyerim mesela içime. Evde de polar eşofman filan. E bebeğe ne giydircez evde ve dışarda??

Eşimden hiç beklemezdim ben şoklardayım kvdedeyiz avmden çıkıp geldik çocuk avmde uyudu arabasında buraya gelincede haliyle mızırdanıp durdu bende emzirdim uyumaya devam etti eşim geldi ne uyutup duruyorsun çocuğu diyo ne yani ağlatıp durayımmı dedim e sevemedik (kv. kp.) diyo al ozaman uyandır sev gecede sen başında durursun al al falan dedim ondan sonra tamam atar yapma diyo yanlış olduğunu bilince kıvırıyor. Ummadığın taş baş yarar lafını çözdüm yani. Aklınca kvnin falan morali bozuk biraz onu teselli edecek çocukla Hey Allahım cinlerim tepeme çıktı.

Bizimkinin bebekten sonraki genel hali .Alıştım ben .Oyuncak maskot sanki bizim bebeler.Gecen aksam tam uyku vakti ozlediler diye gittik .Gece de bakmadı ben sabahladim.

Kızlar nurse harveys şurup kullanan var mı? Bi yakınımn tavsiyesü üzerine azönce aldım eczaneden.. sap simplex ve biogaia kullandk pek bi fark göremedm bide bunu denemek istyrm..

Bizimkinin bebekten sonraki genel hali .Alıştım ben .Oyuncak maskot sanki bizim bebeler.Gecen aksam tam uyku vakti ozlediler diye gittik .Gece de bakmadı ben sabahladim.
başlarda böyle değildi gitmeyelim bak dedim dün. Dünde geldik geri eve gelince gece 11de anca uyuttum normalde 8 9 da uyuyan çocuk valla hayretler içerisindeyim. Şimdide gelmiş uyuyan çocuğa kıyamaz gibi bakıyor al götür sevsinler dedim sırıtıyor kafayı yemiş ya

Sevmedik ,ozledik filan diye yem atmislardir .Genelde oyle olur .O da yaranmak icin oo tamam sevin hemen moduna girer

Kızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?

7de fistik gibi uyuttum oglumu .Oh sukur dunden kalanlari yeriz .Yemek yerken kocamla sohbet ederiz .Sonra mutfagi toplariz yatarim diye düşündüm.
Sonuc kaka yapti kendi gurultusune uyandi
Esim tuttu ben yemek yedim .Simdi ben uyutmaya calisiyorum o yemek yiyip mutfagi toplayacak.
Ona da üzülüyorum. Kafasi bir milyon isten geliyor. Artik cay bile icemiyoruz beraber .Normalde tv falan izlerken gece bebek uyutmayacak diye direk yatiyor .3 kisi birden ayaktayiz gece

Kızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Dr um bana vitamin vermisti .Gebelikte kullandiklarimdan farkli .Ama ismini hatırlamıyorum yarin söylerim canim.Oglan uyusun diye yataga yapıştım. Kimildayinca uyaniyor.

Zaten sabahtan aksama kadar yalnizim. Bir de aksam esimin ebeveynleri geldi, bebek de memede uyuyordu, gittim odaya tikildim. Onlar cay keyfi yapti.

Bir de gelip kontrol ediyor annesi bebegin uyudugunu, yatak odama girip.

Ayrica cocuk uyuyor da goremediler diye ben suclu oluyorum, esim bebege ve bana tavir yapiyor suan. Ama gece uykusuz kalan benim. Aksama kadar tek basina bakan benim. Uyumasaymis, boyle sacmalik olur mu ya... Ben uyutmusum. Sanki uyutma gibi bir gucum var... Olsa keske istedigim saatlerde uyutsam

Ölür musun öldurur musun... Gercekten zorlandigim yetmiyor, siz de ustume gelin tam olsun, akil hastanesine gonderin ama babasina soylicem artik canima yetti. Bunlara ofkelenmekten cocuguma sabrim yetmiyor. Onun da hakkina giriyorlar.

yine aynisini yasadim bu aksam, bir ustteki mesaja yazdim. Bunlarin hepsi ayni model demek ki. Benciller, net. Olan bize olsun, onlar salonda horlaya horlaya uyuyor nasilsa.
Şu uyuyan cocugu uyandirma fantezisi bulasici hastalik herhalde, aşisini yapmak gerek...

Gerçekten mi yaa, çok üzüldüm bu duruma uyıtabilsen zaten gündüz gece uyıtursun keyfine mi sabahlıyorsun sanki, eşinin ailesi bebekle olan durumunuzu bilmiyor mu onlar mı söylendi eşine

Gerçekten mi yaa, çok üzüldüm bu duruma uyıtabilsen zaten gündüz gece uyıtursun keyfine mi sabahlıyorsun sanki, eşinin ailesi bebekle olan durumunuzu bilmiyor mu onlar mı söylendi eşine
esim asiri aileci. Bebegi gorememisler yasli insanlar diye bebege küsecek derecede hem de. Ben dun gece 3ten beri ayaktayim. Seytan diyor ki al cocugunu git ya, valla. Hepsini birlikte çekemiyorum. Benim sabrimi bebegime kullanmam gerekiyor, bunlara degil. Patlayacagim olan o olacak.

Sadece sizler anliyorsunuz ve hakli oldugumu biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…