- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.581
Tamamlayıcı hiç düşünmemiştim ben ona da bakmak lazım ama kadınlar için olan sigorta primleri daha yüksek oluyormuş belki babayla düşünülebilir.Canm benmki bir defasında 4.5gun sonra yaptı seninki sadece anne sutumu aliyo bilmiyorum ama normalmis sadece anne sutu alanlarda
ya ben ozel saglik sigortasi degilde tamamlayici sigorta yaptiralm dedm dogmadan bakmstk baya ama ihmal ettk yaptrmadk aslnda yaptirsak iyi olurdu. Bebege tek basina degilde anne bebek yada baba bebek seklinde yapiliyo demislerdi tamamlayiciyi
Calpol uyuku ve uyuşukluk verir bebeğe. Zorunlu olmadıkça kullanmayınız. Anca ateşi 37 üzeri olacak yada çok sancısı olacak ozaman çeyrek ölçek verilebilir.Kızlarbenim kızımın huzurlupu olduğunda başının sol kısmı ateş gibi oluyor calpol veriyorum rahatlıyor , benzer bi durum yaşayanınız varmı? Yada bunun sebebi ne olabilir bi fikir verirmisiniz ? Bugün dr gittim ama unuttum sormayı .
Sonuna kadar haklısın, kayınvalide hiç çocuk büyütmemiş mi neyin ne olduğunu bilmiyor mu, size anlayış göstermesi gereken yerde ve yardımcı olması gereken yerde bakıp bakıp gitmesi doğru değil. Eşin ise bebek bu ya uyur da ağlar da eşinle konuştun mu bu konuyu, acaba ailesi mi göremedik bebeği uyuttu falan mı dedi.esim asiri aileci. Bebegi gorememisler yasli insanlar diye bebege küsecek derecede hem de. Ben dun gece 3ten beri ayaktayim. Seytan diyor ki al cocugunu git ya, valla. Hepsini birlikte çekemiyorum. Benim sabrimi bebegime kullanmam gerekiyor, bunlara degil. Patlayacagim olan o olacak.
Sadece sizler anliyorsunuz ve hakli oldugumu biliyorsunuz.
Ben 2. Günün akşamına yıkadım doktor bir gün demişti bize ama ne olur ne olmaz diye bekledik.Kızlar bebegime 2.ay asisi cuma öglen 2.30da yapildi 3gun banyo yaptirmayin dendi. Simdi yaptirsammi yarinimi beklesem bu asiyi yaptiranlar sizler nezaman yikadnz
İmom latte kullanıyorum ben ek olarak bira mayası tableti almıştım birde o var. Kan değerlerine baktır bir doktor ona göre başka ilaç yazar belkiKızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Zaten sabahtan aksama kadar yalnizim. Bir de aksam esimin ebeveynleri geldi, bebek de memede uyuyordu, gittim odaya tikildim. Onlar cay keyfi yapti.
Bir de gelip kontrol ediyor annesi bebegin uyudugunu, yatak odama girip.
Ayrica cocuk uyuyor da goremediler diye ben suclu oluyorum, esim bebege ve bana tavir yapiyor suan. Ama gece uykusuz kalan benim. Aksama kadar tek basina bakan benim. Uyumasaymis, boyle sacmalik olur mu ya... Ben uyutmusum. Sanki uyutma gibi bir gucum var... Olsa keske istedigim saatlerde uyutsam
Ölür musun öldurur musun... Gercekten zorlandigim yetmiyor, siz de ustume gelin tam olsun, akil hastanesine gonderinama babasina soylicem artik canima yetti. Bunlara ofkelenmekten cocuguma sabrim yetmiyor. Onun da hakkina giriyorlar.
Calpol uyuku ve uyuşukluk verir bebeğe. Zorunlu olmadıkça kullanmayınız. Anca ateşi 37 üzeri olacak yada çok sancısı olacak ozaman çeyrek ölçek verilebilir.
Bebekli insanin evine aksam saatinde geliyorlar .Ooo bebek de zaten onlarla cay kahve keyfi yapip yatagina yatinca hop uyuyacak bisey zaten.Ya diyorum ya oyuncak bebek sanki .Sen zaten bebegin ve annesinin uyuyacagi saatte gelerek ayip ediyorsun ustune bir de duzen bozuyorsun.Zaten sabahtan aksama kadar yalnizim. Bir de aksam esimin ebeveynleri geldi, bebek de memede uyuyordu, gittim odaya tikildim. Onlar cay keyfi yapti.
Ayrica cocuk uyuyor da goremediler diye ben suclu oluyorum, esim bebege ve bana tavir yapiyor suan. Ama gece uykusuz kalan benim. Aksama kadar tek basina bakan benim. Uyumasaymis, boyle sacmalik olur mu ya... Ben uyutmusum. Sanki uyutma gibi bir gucum var... Olsa keske istedigim saatlerde uyutsam
Ölür musun öldurur musun... Gercekten zorlandigim yetmiyor, siz de ustume gelin tam olsun, akil hastanesine gonderinama babasina soylicem artik canima yetti. Bunlara ofkelenmekten cocuguma sabrim yetmiyor. Onun da hakkina giriyorlar.
Bira mayası tableti adı ne cnmİmom latte kullanıyorum ben ek olarak bira mayası tableti almıştım birde o var. Kan değerlerine baktır bir doktor ona göre başka ilaç yazar belki
Hergün çok fazla canım. Bebeğin bünyesi alışacak ve gerçekten ihtiyacı olduğu zaman fayda etmeyecek bu ilaç bebişe. Doğduğundan beri iki kere verdim ben. Bebeğin sakinleştikten sonra tekrar ölç bakalım ateşi yüksekmi yoksa normalmi.Zaten zorunlu anlarda veriyorum günde 1 kere olacak şekilde , ben bunu bi dr sorayım yarın en güzeli , çok teşekkürler.
Babydaybook canim çok kullanışlı ben çok seviyorum
Yaaa esinle kayinpederini gectimde kayinvaliden zamaninda aynilarini yasamis onun anlayis gostermesi lazim enterasan insanlaresim asiri aileci. Bebegi gorememisler yasli insanlar diye bebege küsecek derecede hem de. Ben dun gece 3ten beri ayaktayim. Seytan diyor ki al cocugunu git ya, valla. Hepsini birlikte çekemiyorum. Benim sabrimi bebegime kullanmam gerekiyor, bunlara degil. Patlayacagim olan o olacak.
Sadece sizler anliyorsunuz ve hakli oldugumu biliyorsunuz.
Cnm ben de bu hafta imom latte ve osteocare e başladım.Kızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Ben imom latte alıyorum. Buna rağmen saçlarım dökülmeye başladıKızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Playstore canımApple store da çıkmadı canım yazdım ismini.Afilim92 senin dediğin de çıkmadı. Play store dan mı indirdiniz siz??
Zaten sabahtan aksama kadar yalnizim. Bir de aksam esimin ebeveynleri geldi, bebek de memede uyuyordu, gittim odaya tikildim. Onlar cay keyfi yapti.
bu akşam çocuk görme ,gösterme faslını anlamıyorum ya valla bebek bu yahu günün çoğunda uyuyor zaten. kv gittiğimizde bi uyanmadı sevelim, zaten hep uyuyor e uyuyacak nesini anlamıyorlarsa artık .İşe başlayınca kv bakıcak artık ozaman da uyu yavrum diye dil dökecek haberi yok.yine aynisini yasadim bu aksam, bir ustteki mesaja yazdim. Bunlarin hepsi ayni model demek ki. Benciller, net. Olan bize olsun, onlar salonda horlaya horlaya uyuyor nasilsa.
Şu uyuyan cocugu uyandirma fantezisi bulasici hastalik herhalde, aşisini yapmak gerek...
Hergün çok fazla canım. Bebeğin bünyesi alışacak ve gerçekten ihtiyacı olduğu zaman fayda etmeyecek bu ilaç bebişe. Doğduğundan beri iki kere verdim ben. Bebeğin sakinleştikten sonra tekrar ölç bakalım ateşi yüksekmi yoksa normalmi.
Bende var ama kullanmak aklıma bile gelmiyor. Ücretli almıştım sgk karşılamıyor diye biliyorumBu imom vitamini dr mu verdi ücretlimi alıyorsunuz kızlar ? İçinde bütün vitaminler varmış baktım da , faydasını görüyormusunuz?
Bende var ama kullanmak aklıma bile gelmiyor. Ücretli almıştım sgk karşılamıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?