2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben buyuklerden cok esime kiziyorum. Cunku aileni seçemezsin ama sen de onlarin izinden gitmek zorunda degilsin. Dogru olan sekilde davranmak kendi elinde. Saçmalamamayi seçsin bir zahmet. Valla ben aldim oglumu yattim, kendi de mecbur salona gitmis
güldüm gercekten, Allah da seni guldursun =)) ben istedigim vakit uyutabiliyorum aynen
gozuyle goruyor hala soruyor uyuyor mu diye, egilip bakiyor. Ben daha cok eşlerimizi suçluyorum canim. Adam benim zavalli bebisim uyumus diye bize kiziyor. Sen onceki aksam 3ten beri uyaniksin diye dusunen yok. Bu cocuk kac saattir ayakta. Aksam 7den itibaren şekerleme yapmaya baslamazsa gece derin uykuya hicbir sekilde dalmiyor.
aynen oyle. Gece uyumuyoruz gece gelin demek lazim.
benim kv de ayni. Cocugun agzindan konusuyor utanmadan, hep uyuyacak halim yok ya bilmem ne diye. Yok cocuk obez olur fazla emmesin laflari. Bence katiksiz kiskanclik cunku esim sadece 2 ay emmis, birakmis. Belki de meme reddi yapti, bunlar da ultra cahillikten dayadi inek sutunu pirinc ununu 2 aylik bebege... Kendi kizini o sekilde obez yapmis zaten. Beni kendisiyle karistiriyor.
İyice nefret ettim bunlardan daha fazla nefret edecek yerim kalmadi...
 
Solgar brawers yeats canım içinde 250 tane var. Günde altı tane alıyorum
Süte faydası oldu mu bende almayı düşünüyorum bu ara öğütülmüş yesil bugday çimi aldım onunla karışım dut kurusu ve süt ile smothie yapıyorum sanki sütümü artırdı.
 
Kızlar nurse harveys şurup kullanan var mı? Bi yakınımn tavsiyesü üzerine azönce aldım eczaneden.. sap simplex ve biogaia kullandk pek bi fark göremedm bide bunu denemek istyrm..
Biz kullandık epey bi süre kimisine etki ediyor kimisine etmiyor. Bitkisel olduğu için dene bence.
 
kronik_unutkan bak iddia ediyorum senin bebiş uyku düzeni olmadığı için huysuz. Sen hele onu bı uyutabilmeye başla. Şöyle gece 10 saat gündüz 2şerden 3 kere uyusun melek olacak o hatun. Kendiminkinden biliyorum uykusuzluk en büyük huzursuzluk kaynağı. Benim sıpa yarım saat uyuyunca niye daha fazla uyuyamadım diye uyanik olduğu saatleri öfke nöbeti ile geçiriyor. Sanki ben uyandirdim
 
Kızlar oğlan biberon içerken uyuyakaldi. Uykusu vardı zaten sonra kaldırdım beşiğine koydum uyandı tabii. Emziği koydum ağzına battaniyesiyle de ellerini çok engellemeden kucaklar gibi sardim kendi kendine geri uykuya daldı beyaz gürültü de acikdegil hiç sallamadim da... Başarıyor muyum acaba
 
Sabah kustu yine meleğim kusunca korkuyor birde icim parcalanıyor
 
E gazı ne olcak ben emerken bırakıyorum ama biberon sonrası bırakmıyorum
 
sen ogren de bizim danismanimiz ol canim ne iyi olurdu topikteki tum bebekler kendi kendine uyumayi ogrenseydi
 
Oyle deme gece sevecek tipler de var canim ! Aman uyumasin gece biz bakalim dedi benim kp ve kv kac kere .Yani utanmasalar kalcaklar.
Insallah uyutur .Bebegin uyku duzenini bozmaz .Sevcem diye o zaman da uyku saatlerini atlatırsa ciddi sorun olur.
Ya masallah .Cok emek veriyorsun bence karşılığını alacaksin.
Gaz sorunumuz bitince ben de tutarli olacağım.
Kuzum gazdan kivrana kivrana aksam 5 ten 10 a kadar uyanik kaldi .10 da uyuttum 12 de uyandi 4 e kadar .Oturup masaj yaptim,gezdirdik sakinlessin diye .Ama ne mümkün o gazi sabah 8 e kadar atamadi .
 

Hadi inşallah canım :)
 
Sabah kustu yine meleğim kusunca korkuyor birde icim parcalanıyor
Yavrum ya ogurerek mı kusuyor? Bizimki bı anda bosaltiyo. Düz yattığı için yana doğru akiyo yanağından kulak boyun arasına genelde ses çıkarmıyor bakınca farkediyorum.
Aşırı gaz problemi olmadığı için uyku düzeni oluşturmak adına gazi gozardi ediyorum canım. Ama yine de çok hava yuttugunu duysaydim öyle birakmazdim
 

Gaz ağrısı fena oluyor gerçekten çocuklar ağlarken kendinden geçiyor , bende önceki gün dalgınlığıma geldi nohut yedim yavrum 2 gündür kıvranıyor .
 
Gaz ağrısı fena oluyor gerçekten çocuklar ağlarken kendinden geçiyor , bende önceki gün dalgınlığıma geldi nohut yedim yavrum 2 gündür kıvranıyor .
Canim o kadar cok mercimek falan istiyor ki bir de yesem halimiz ne olur bilmiyorum. Bir arkadasim vardi gazi zaten cok deyip kola iciyordu .
 
sen ogren de bizim danismanimiz ol canim ne iyi olurdu topikteki tum bebekler kendi kendine uyumayi ogrenseydi
Valla prof olcam yakında bu konuda o kadar okuyorum ki başarmak adına. Gazlı günleriniz geçsin seve seve yardımcı olurum size şimdilik onların kucağa çok ihtiyacı var kiyamam

Afillim kaç günlük oldu minigin? Sence hiç düzelme yok mu gazında? Mesela bez açma pozisyonunda ağlıyor mu hala? Aglamiyorsa onu usutmeden bezini aç kipirdansin biraz bir iki gaz çıkınca öyle gaz çıktığını farkeder belki ona uğraşır. Biz bir süre öyle yaptık hala daha sabah gazını öyle alıyorum
Hadi inşallah canım :)
İnşallah inşallah. Tam hedefe ulaşamadım ama büyük adım. Darısı sizinkiler canim
 
Bugün bi anda burnundan da geldi nefes alamadı gözlerini kırpıstırıyor öyle olduğunda yan çevirdim sırtını hafif vurarak sıvazladım kucağıma aldım bu seferde sarılıp gülüyor tam melek ya :)
 
Süte faydası oldu mu bende almayı düşünüyorum bu ara öğütülmüş yesil bugday çimi aldım onunla karışım dut kurusu ve süt ile smothie yapıyorum sanki sütümü artırdı.
Arkadaşım kullanmıştı o çok memnun kaldı baya arttırdı sütünü. Ben çok düzenli kullanamadım. araya hastalık falan girdi iki hafta kestim. Şimdi yeniden başladım inş fayda eder. Yeşil buğday çimini ilk kez duydum o da mı süt arttırıyormuş?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…