- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.621
Bizimki de Mozart for babies brain development başlıklı videoda uyuyor. Görseli görünce o sandım :) ben anne karnından beri o müziği dinletiyorum o yüzden olabilir tabi.Kızlar bebeği uyutmak için deneyin derim. Biz ailecek uyuyoruz resmen.
Bu karışımı tv de izlemiştim bugday çimini aktardan aldın dimi tadı güzel mi peki :)Süte faydası oldu mu bende almayı düşünüyorum bu ara öğütülmüş yesil bugday çimi aldım onunla karışım dut kurusu ve süt ile smothie yapıyorum sanki sütümü artırdı.
Bende tv de gördüm hemen aldım keçi sütü ve dut kurusu ile blender ile smothie yapıyorum tadı kalmıyor hiç.Bu karışımı tv de izlemiştim bugday çimini aktardan aldın dimi tadı güzel mi peki :)
62 gunluk canim .Her bez degistirirken ben ayaklarini kaldirim 3 4 kere çıkartıyorum gaz.Kivranirken o da aynisini yapiyor .Çıkıyor ama bitmiyor anlamsiz bir kısır döngü. Mesela dun ilk kez beşiğinde pispis layip uyuttum. Ama kaka yapti uyandi.Aslinda uyuyacak direnmiyor ama ya uykunun ortasinda sanci giriyor ya uyumak uzereyken.Valla prof olcam yakında bu konuda o kadar okuyorum ki başarmak adına. Gazlı günleriniz geçsin seve seve yardımcı olurum size şimdilik onların kucağa çok ihtiyacı var kiyamam
Afillim kaç günlük oldu minigin? Sence hiç düzelme yok mu gazında? Mesela bez açma pozisyonunda ağlıyor mu hala? Aglamiyorsa onu usutmeden bezini aç kipirdansin biraz bir iki gaz çıkınca öyle gaz çıktığını farkeder belki ona uğraşır. Biz bir süre öyle yaptık hala daha sabah gazını öyle alıyorum
İnşallah inşallah. Tam hedefe ulaşamadım ama büyük adım. Darısı sizinkiler canim
Ben regenesis max alıyorum, bence iyiKızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Sağıp baktın mı ne kadar artmış, benim sütüm 20 cc de kaldı acaba etkili olur mu olsa da ne kadar olabilir aslında bu durum nedeniyle karamsar kalıyorumBende tv de gördüm hemen aldım keçi sütü ve dut kurusu ile blender ile smothie yapıyorum tadı kalmıyor hiç.
Kızlar üçüncü denemem de başarılı çıldırıyorum agsfggdh
90 kusur günlük canım. Gece uyguladigin çok iyi acikinca tabiki uyancak bebişin. Gece uykusuna dokunma şimdilik. Gündüzleri düzenle biraz 1 saat 15 dkdan fazla uyanık kalmamaliymis. İlla aynı saatlerde uyutayim deme ama bu süreyi de aşırma. Kendi kendine uyuyordu di mi?NasilYarDiyeyim canım senin bebeğin kaç günlük şimdi? Benim oğluşum 70 günlük şuan uyku düzenine bailamalı mıyım acaba? Biberon emzik kullanmıyorum ama. Birde geceleri falan uyuyor oplum sadece 2 3 saatte bir emmeye kalkıp tekrar uyuyor herşeyi gece lambasıyla yapıyorum geceleri ve sessiz. Sabah da 6 da kalkınca perdeleri açıyorum günaydın diyorum ona.dün mesela 24 saat uyudu nerdeyse emme ve bez vs zamanları dışında. Bazı günler de öğleye kadar uyuyor öğleden sonra uyumuyor bunu nasıl düzenliyorsun sen?
Şimdi söyle yaptım ben sallayarak kendi yatağında uyutuyordum zaten. Bayadir tam uyuyacakken sallamayi bırakıyorum birkaç haftadır. Tabi bazen bıraktığım an uyanıyor bazen tekrar sallıyorum uyuyor çok sinir bozucu saatler geçirdim. Bir saat iki saat salladigim oluyordu. Bu sabah gözleri daldığında yatağına koydum uyandı emziği verdim bana bakarak uyudu. İkinci uyutusumda da ayağımda salladım ki ayağımda uyuyunca tırnaklarını kesebiliyorum, ama ayağımda uyumadı iyi tamam dedim beşiğine koydum salladım gene gözleri uzaklara dalmaya başladı sallamayi bıraktım uyudu. Şimdi de çok hareketliydi uykusu gelsin diye salladım baktım ki evet uyuyacak gözünden belli bıraktım sallamayi 5 dk içinde gene uyudu. Uyanık 1 saat geçiriyor yaklaşık olarak sonra mizmizlanmaya başlıyor yani yoruluyor öyle koyuyorum besigineUykusunun geldiğini anlayınca yatağına koyup pış pışladın mı canım? Şu traccy nin şş pat yöntemiyle uyutmaya çalışıyorum ben de. Bu sabah uyudu ohh dedim 1saat sonra pırt yapmaya başlayınca uyandı
Tamamlayıcı mı genel mi yaptırdınız, sigorta şirketi size teklif mi sunuyor hemen halloluyor muBiz yaptırdık
Bence solgar tabletler daha etkilidir ben bu hafta çok şeyler yaptım biraz arttı sanıyorum ama ben sağmıyorum bu ara sütümü sadece emziriyorum bebeklerin mama yeme oranı düştü o şekilde ölçebiliyorum.Sağıp baktın mı ne kadar artmış, benim sütüm 20 cc de kaldı acaba etkili olur mu olsa da ne kadar olabilir aslında bu durum nedeniyle karamsar kalıyorum
Gaz sorunu var mı sizde de? Bizimki gazı olduğu için çılgına dönüyor, özellikle 1 haftadır iyice zorlaştı her şey. Memede uyuyakalan çocuk memedeyken gazı nasıl çıkarsam diye düşünür oldu.Canim 1 saat 15 dkdan fazla uyanik kalmasin diyosunuz ama benimki masallah 5 saat bile uyumuyor..
Kendi kendine uyumuyor canım ama uykusu gelince yaptığı tipik şeyler var elini emmek gibi onu yapmaya başlayınca emziriyorum gözleri gidiyor omzuma koyup evde turluyorum genelde 10 dakikada uyuyor. 1saat 15 dak kuralına uyuyorum çoğu xaman bazen kendisi huysuzlanıp direnebiliyor. Kendi başına nasıl uyutabilirim? Gündüz uyuyunca da genelde 2 saatle 3 saat arası uyuyor. Kendisi uyanıyor. Senin tanımına göre uykuya kolay alışacak gibi ama nasıl yaoacağımı bilemiyprum. Be yapmam lazım kendi uyuması için ? Birde 70 günlükken uyıyabikir miymiş kendisi?90 kusur günlük canım. Gece uyguladigin çok iyi acikinca tabiki uyancak bebişin. Gece uykusuna dokunma şimdilik. Gündüzleri düzenle biraz 1 saat 15 dkdan fazla uyanık kalmamaliymis. İlla aynı saatlerde uyutayim deme ama bu süreyi de aşırma. Kendi kendine uyuyordu di mi?
Tracy hog diyor ki gunduz aralıksız 3 saatten fazla uyursa gece uykusundan calarsiniz. Uyandır o durumda.
Gaz sorunu var mı sizde de? Bizimki gazı olduğu için çılgına dönüyor, özellikle 1 haftadır iyice zorlaştı her şey. Memede uyuyakalan çocuk memedeyken gazı nasıl çıkarsam diye düşünür oldu.
Bizimki genelmiş . Sigorta şirketine direk başvurmadık canım. Eşimin işyerine özel sigorta şirketinün sunduğu paket ( ya da bizi yediler , normal paket o :) ) ile eşim ve benim sigortam zaten vardı .bebeği eklettik . Bu özel hastanelerle sigortasız başa çıkmak zor. Bu arada sigorta kapsamını mutlaka detaylı öğrenin sigorta yaptırmadan .bir de her hastanede her sigorta geçmiyor, sık gittiğiniz hastane varsa hangileri ile anlaşmalı mutlaka bakın. Ben Lösanteyi çok beğenmiştim mesela , bizim şirketle anlaşması yokmuş. Yine gidebiliyorsun ama bi sürü ıvır zıvır prosedür uygulamak gerekiyorTamamlayıcı mı genel mi yaptırdınız, sigorta şirketi size teklif mi sunuyor hemen halloluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?