2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 1 saat 15 dkdan fazla uyanik kalmasin diyosunuz ama benimki masallah 5 saat bile uyumuyor..
Benimki rekor kiriyor .Bazen 10 saat uyumuyor .Artik yatarak emziriyorum o emerken dinlenebilmek icin .Ama gaz sorunumuz çözülünce uyuyacak inaniyorum.
Gaz olunca memeyi cekistiriyor demi? Ben gazını cikarayim oyle emsin diyorum bu kez memeden ayirdigim icin aglama krizine giriyor .

Canim 1 saat 15 dkdan fazla uyanik kalmasin diyosunuz ama benimki masallah 5 saat bile uyumuyor..
Benimki de öyleydi neler çektik... Zorla uyuttum gazi azalınca da kendisi de uyumak istedi yani uyku uykunun mayası gerçekten. Eğer bu süreyi asarsaniz uyutmaya çalışsak da direnir uyuyamaz kendi elinde olan bişey değil. Hadi uyuttum diyelim hemen geri uyanabilir yorgunluktan. Bilgiler bu şekilde ve benim kendi çocuğumda gözlemlediğime göre çok dogru

Evet şurup kullandım iki ay kullandık. Ama 5 ml çok geldi bana sadece bir tatlı kaşığı veriyordum. Belki de o yüzden ise yaramadi bizde. Prospektusunde 5 yazıyorsa 5 ver ya da daha az ver ise yariyorsa o verdiğin miktarda devam et. İçinde cesitli yağlar olduğu için kakası cıvık olabilir

Oglusu banyo yaptirdim. 15 dk gaz masaji yaptim zeytinyağı ile .Emerken uyudu ve her zamanki gibi yataga koyarken uyandi.Bu kez bir degisiklik yapip 1 gun bile icinde yatmadigi anne yani sallanan besigine koydum. (Daha once 1 2 kez koymustum cildirmisti.)Muslinle besigin ustunu kapattım. 15 20 dk agladi .Sonra sustu 1 saat de uğraşsam besiginde uyudu ilk kez
Ki 1 saat benim icin sevinilecek bir sey .Dun aksam 6 dan 10 a kadar uyutamadim cunku.1 saattir uyuyor .Hedef 1 saat 10 dk

Evet uyuyabilir öğretmen lazım sadece. Gözleri tam kapanmadan yatağa koy diyolar uykusu kaçacak gibi olursa pispisla. Pispisla uykuya donmuyorsa önce pispislamaya alıştır oomzunda dolastirirken pispisla yatağa yatırırken de devam et bı de öyle dene üç dört gun

Öyle öyle ilerliyor maalesef memleketteyken çocuğu sımsıkı kundak yapmış yüzünde etrafı görmesin diye örtü ortmus son ses beyaz gürültü esliginde dizimde sallayarak uyutuyodum. Evet ağlıyor ama uyumayınca da agliyor nasılsa

Ne zaman gaz minimuma inecek o zaman daha kolay olacak inanıyorum. Cunku gazi cikinca esim de uyutabiliyor .

tabi canim ya ben bugun bile usudum. Elektrik sobasi yok bizde, banyo yaptirmaya korkuyorum usur diye. Elektrik sobasindan yangin cikmisti evde, almiyorum o olayin korkusuna
Bizimki de merkezi sistem kara kuş gelmeden açmayacaklar petekleri nasıl yapacağım bilmiyorum şu an çok soğuk değil ev ama geceleri serinliyor

Kızlar hamileliğimde imom kullanmıştım. Doğumdan sonra takviye almadım ama ellerim fakan uyuşuyor birşeyler eksik sanki vücudumda. İmom latte ya da herhangi bir takviye alan var mı?
Ben imom latte kullanıyorum canım ilk başlarda her gün aldım şimdi aklıma geldikçe içiyorum çocuk doktoru omega içeren takviye almamı tavsiye etmişti bana onu aldık

Bizimki de merkezi sistem kara kuş gelmeden açmayacaklar petekleri nasıl yapacağım bilmiyorum şu an çok soğuk değil ev ama geceleri serinliyor
Uyusa üstünü örtersin usumez ama uyanikken üşür. Sabah 6 da fan actik biz .Banyo yaptırırken de açıyorum.

Kizlar sütunuzü arttirmaj için yaptığıniz bir şey var mı bebeğim 50 günlük günde kaç kere kaç cc süt vermeliyim

Kızlar bebişin burun tıkanıklığına dikkat edin. Yakinimin 3 aylık oğlu tıkanıklıgi ilerlediği için bronşit oldu hastanede kaldı bir akşam. Onemsemeyip acmamislar burnunu... Gerçi ben açıyorum da ne oluyor gece yine tıkanıyor cocuk

Canım tıkanıklık illa kendini sesle belli eder mi, genizden falan tıkanırsa da anlamaZsam diye korkuyorum? Yada burun deliklerinden mi farkediliyor tıkanıklık. Biz daha hiç yaşamadık ama ankaranın kuru ve soğuk havası malum, yakında başlar diye tahmin ediyorum.

Sürekli gezmek istiyor sirti yere degdimi agliyor.
Az once hirslandim.
Kundak yapıp meme vrrdim yuzunude kapadm debelendi ama suan uyudu...
Ah aynı bizimki. Sırtı yere değdi mi çığlığı basıyor. Biz de belli süre kucağımızda salıncakta sallanıp karnına sıcak uyguluyoruz elimizle. Sonra yatırıp gazını çıkarmaya çalışıyoruz, o zaman izin veriyor. Ben de 20 dk önce zar zor uyuttum gazı var uyuyamıyor ama çıkaramıyor da. Uyuttum, giysimi de koydum yanına, kokumu alarak uyusun diye. Tuttu ucundan giysiyi öyle uyuyor. Çekip de ağzını burnunu kapatır nefessiz kalırsa diye başından ayrılamıyorum ama en azından uyuyor, ben de yan koltukta dinleniyorum çok şükür.

Hırıltı olur işte burunda bişey varmış gibi nefes sesleri, bı de sesi boğuk çıkar biraz. Rahat ememez. Başka türlü anlaşılmaz herhalde canım

Afilim92
Gazı varken memeyi çekiştirip duruyor, bir yandan da bana tekme ve yumruk atıyor. Gazını çıkaralım diye bırakınca da çığlık atıyor ama onu genelde ya gerçekten açsa ya da artık uykusuzluktan çok çok kötü olduysa yapıyor, yoksa memeden çekip de kucağa alıp gezidirirsek falan susuyor duruyor. Karnından tutup oturuyoruz mesela hiç sorun yok, sakin sakin duruyor. Oh diyorum rahatladı, gazlar sıkıştırmıyor artık emip uyuyabilir diyorum, emerken yine aynı oluyor. Uykusuzluktan gözlerini kaşıyor ama uyuyamıyor. Uyusun diye ayakta gezdirerek bile emzirdiğim oluyor artık.

Hırıltı olur işte burunda bişey varmış gibi nefes sesleri, bı de sesi boğuk çıkar biraz. Rahat ememez. Başka türlü anlaşılmaz herhalde canım
Deniz suyu sıkıyoruz, bazen aspiratör ile alıyoruz ama hep bir tıkanık gibi ses var. Bir de göğsünden hırıltılı ses geliyor bazen, doktora söyledik ama pek o burnundandır diye geçiştirdi ya da bizi anlamadı. Yurtdışında yaşamanın zorluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…