2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. Ay aşımızı olduk 4 gün önce. O gün bugündür meme reddi başladı uykuluyken emzirmeye çalışıyorum ama pek etkili olmuyor. Bir de dün Burun tıkanıklığı başladı otribebe monodoz deniz suyu damlattım aspiratör ile çekmeye çalıştım ama korka korka yaptım çok çeker de bir zarar verirsem diye iyice memeden uzaklaştı galiba bir emzirme danışmanı ile görüşeceğim oy oy

Dün gece yola çıktık sabah ailemin yanına geldik. 1-2 ağlama dışında sorunsuz bi yolculuktu ama yoruldum. İşin garibi kızım benden daha yorgun gibi sürekli uykusu var yeni uyandığında bile halsiz gülerken tebessüm ediyor sadece elini kolunu az oynatıyor ve sürekli esniyor ağlamaya bile üşendiğini düşünüyorum
Kucakta da olsa yol onuda yormuştur sanırım değil mi

ayy biz 1 kere emzik verip yasadik o red kabusunu. Aşida da tekrarlarsa dusunemiyorum
Birlikte banyo yapin, bebege dogum anini hatirlatiyormus.
Uykulu zamanlari zaten degerlendiriyorsun
Memenin yanindan sut veya mama damlatmak var.
En zoru sabretmek tabi... Allah yardımcın olsun

Ne güzel uyudu, derin de uyuyor, artık yemek yapmaya kalkabilirim derken gaz çıkardı ve ağlayarak uyandı sonra azıcık azıcık çıkardı yine. Ne zaman bitecek bu gaz yüzünden uyanmalar acaba

Kızlar nurse harveys şurup kullanan var mı? Bi yakınımn tavsiyesü üzerine azönce aldım eczaneden.. sap simplex ve biogaia kullandk pek bi fark göremedm bide bunu denemek istyrm..
Biogaia cok güzel ama çabuk bitiyor ve benim bebik emerken garul gurul ötüyor karnı bu seferde o yüzden relactaz aldım canım umarim iseyarar laktoz enzimi iceriyormus özellikle anne sütü alan bebekler icin

Biogaia cok güzel ama çabuk bitiyor ve benim bebik emerken garul gurul ötüyor karnı bu seferde o yüzden relactaz aldım canım umarim iseyarar laktoz enzimi iceriyormus özellikle anne sütü alan bebekler icin
Valla onu dene bunu dene derken 3 ayı doldurucaz bu gidişle.. bakalım nurse işe yarayacakmı.. sende onu dene bakalım bilgi paylaşımı yaparz işe yararsa

Kizlar sütunuzü arttirmaj için yaptığıniz bir şey var mı bebeğim 50 günlük günde kaç kere kaç cc süt vermeliyim
Bol su icmeye calisiyorum .Bence en onemli sey su ve moral .Ben sutum yetmediginde mama veriyorum sadece 60 cc
Her gun açıyorum yine ayni oluyor.
Bence gezerek emzirme .Gaz sorunu çözülünce de ayni aliskanligi devam ettirmek isteyebilir canim.

45 dk ağladı. En son sesi gitti memeyi bile cekmeye gücü yoktu uyudu kaldi benimki
10 dk sonra sanciyla uyanir yine .Sicak havlu koydum rahatlatti ama cikmadi.

Nurse güzel biz kullanıyoruz tadı da çok hafif , zinco da almıştık bi ara onuda denedim ama o ağızdan da gaz çıkartıyor kızım kendi gepirtisine korkup uyanıyor o derece bi damla yani onu kendim kullanayım diye kaldırdım . Orkidem07

Sürekli gezmek istiyor sirti yere degdimi agliyor.
Az once hirslandim.
Kundak yapıp meme vrrdim yuzunude kapadm debelendi ama suan uyudu...
Aynısını yaşıyorum kucağımda memede falan derin uyuo gibi hamak aldım uyusun diye koydugum an gozler fal taşı gibi cildiricam resmen

45 dk ağladı. En son sesi gitti memeyi bile cekmeye gücü yoktu uyudu kaldi benimki
10 dk sonra sanciyla uyanir yine .Sicak havlu koydum rahatlatti ama cikmadi.

Sizin bu gaz problemine ne önerdi dr canım sende nurse ve bio gaia kullanmayı desene .

Aynısını yaşıyorum kucağımda memede falan derin uyuo gibi hamak aldım uyusun diye koydugum an gozler fal taşı gibi cildiricam resmen

Bir yerde okumuştum bunu çözmek için çocuğu hafif uyandırıp yerine yatırmak gerekiyormuş , nerde uyuyursa orda devam edip uyanmak istermiş çocuklar , benim kızımda sadece kucakta uyuyordu ben ilk esnemeyi görüp uykuya daldığını anladığımda yerine koyup sallamaya devam ediyorum .

Anlaşılıyor canım sesi farklı oluyor hırıltılı ve emmek istemiyor .

Sizin bu gaz problemine ne önerdi dr canım sende nurse ve bio gaia kullanmayı desene .
S.simplex kullaniyoruz canim.Dr un dediğine göre en etkili olan bu.Arkadasim da ayni dr a götürüyor bebegini .Ona biogaia vermis mesela cok gazi olmuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…