2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

S.simplex kullaniyoruz canim.Dr un dediğine göre en etkili olan bu.Arkadasim da ayni dr a götürüyor bebegini .Ona biogaia vermis mesela cok gazi olmuyor diye.

Her damla her çocukta farklı etki gösteriyormuş diye biliyorum , sen bu gazdan çok çekiyorsun bence denemeye değer .

Biogaia, nurse harvey, kaleidon, sab simplex, zinco, maflor, mommy's bliss gripe water kullandım. Hatta sağlık ocaklarının verdiği d vitamini gaz yapıyor dediler onuda bi-bac aldım. 45 dk önce ömrümden götürdü yine ağlaya ağlaya içi çıktı. Şimdi hamakta uyuyor. Bu arada benebaby calming masaj kremide geldi bence ise yarıyor ama kızıma yetersiz kalıyor

Mommy bliss işe yaramadı mı canım bizi en rahatlatan o oldu en azından rahat uyuyabiliyordu masajla gazını atıyordu ve kolik ağlamalarını azaltmıştı

Mommy bliss işe yaramadı mı canım bizi en rahatlatan o oldu en azından rahat uyuyabiliyordu masajla gazını atıyordu ve kolik ağlamalarını azaltmıştı
Kolay gaz çıkarıyordu ama fazla sıvı olduğundan kızımın reflüsü yüzünden sürekli geri geliyordu. Boğuluyor gibi sesler çıkarıp panikledigi için bıraktım. 4 hafta açık kalabiliyor diyede şişenin kalan kısmını attım

Armut suyu da iyi geliyormuş bi yerde okumuştum istersen onuda bi araştır , hani bi çare olursa ne mutlu.

Merhaba arkadaşlar. Yapışık dönem bir türlü bitmiyor. Çocuk ya kucakta yada memede olmak istiyor hiç iş yapamıyorum. Çözüm ararken kanguru alayım dedim sipariş verdim mamadus henüz gelmedi. Kanguru ile iş yapabilen var mı aranızda? Yapılabiliyor mu gerçekten işe yarar mı?

Benimki mamadusbaby ama kızım yardım alarak yapışmayı sevmiyor galiba çünkü 5.saniyede ağlıyor

Muayene etti mi peki? Nerede yasiyorsun

Ilk zamanlar kus gibiydi .Ama su an 15 dk dan fazla kanguruda kalirsa dikislerim aciyor .Ben de is yapma hayaliyle almistim ama hic oyle olmadi.
Cunku eğilemiyorsun Ee ayakta yapilan isler zaten belli .Kanguruyla mutfak tezgahina bile yaklasilmiyor.En fazla ocakta corba filan karistirdim kolum kopa kopa .

Bence gezerek emzirme .Gaz sorunu çözülünce de ayni aliskanligi devam ettirmek isteyebilir canim.
Ben de korkuyorum, o yüzden sustuğu an geri oturuyorum ama çıldırdığı zaman başka şansım olmuyor. 5 6 saat uyanık kalıp iyice kafayı yiyor, ne yapacağımı bilemiyorum. Ama mesela canı çok yanmıyorsa oturduğum yerde rahatça emip uykuya dalıyor

Kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk gündüz ateşi yoktu akşam 37.7 çktı calpol verdim düşer mi siz ne yaptnz gece nöbet mi tutcz yoksa düşer mi ateşi yarn normale dönermiyiz

İyi akşamlar. Ay çok korkuyorum ben de. Sünnet ettirmedik daha ama nasıl olacak ettirince hiç bilmiyorum. Bakımı falan çok zor dimi? Nasıl temizlenmesi gerekiyormuş? Dikiş falan oluyor mu?

Kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk gündüz ateşi yoktu akşam 37.7 çktı calpol verdim düşer mi siz ne yaptnz gece nöbet mi tutcz yoksa düşer mi ateşi yarn normale dönermiyiz
Of of biz de sabah olcaz .Canim cok dikkat etmek lazim calpol e guvenip uyuma.

Zaten 45 dk gaz sancısından aglamisti kuzum .Sonra da benim yüzümden ağladı. Kucağımda odadan mutfaga geçiyordum. Koridorda dolap var.Cok yakin gecmisim .Bir anda elini uzatti refleks olarak tutmaya çalıştı. Ben anlamadim tabii yurumeye devam ettim.Eli orda zorlandı parmaklari kipkirmizi oldu. 1 saat de buna agladi. Elini opmek icin elime alinca yine agladi .Doktora gidecektik neredeyse. Simdi de yorgun düştü uyudu .Kendimi cok suclu hissediyorum

Canım ameliyathanede sanırım hem soğuktan hem elini kolunu tutuyorlar çok korkup geliyorlar. Bizim de 1 hafta oluyor sünnet olalı. Ameliyathaneden gelince bi 15 dakika ağladı çığlık atarak ve çok üşümüştü titriyordu resmen. Isıttım ovaladım heryerini sakinleşti emzirdim uyudu hemen. Bi saat falan uyudu. Sonra doktor geldi kremi sıkmayı gösterdi bize çıktık eve geldik. Ama benim oğlum birdaha hiç ağlamadı. Sünnet olmamış gibi devam etti hayatına. 63 günlüktü sünnet olduğunda sizin kaç günlük? Birde bikaç gün sıcak tut. Baya üşüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…