- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.701
Canım hiç zor değil korkma. Bende ameliyathaneden gelip biraz ağlayınca dayanamadım hüngür hüngür ağladım hatta babasıyla üçümüz ağladık baya. Ama 2 güne birşeyi kalmadı. Günde 2 kere krem sıktık bezi gevşek bağladık o kadar. Dikiş kendi eriyen dikiş zaten. Şimdi iyiki yaptırdık diyorum.İyi akşamlar. Ay çok korkuyorum ben de. Sünnet ettirmedik daha ama nasıl olacak ettirince hiç bilmiyorum. Bakımı falan çok zor dimi? Nasıl temizlenmesi gerekiyormuş? Dikiş falan oluyor mu?
Ayy çok paniik oldum bi atlatsaydk hayırlısıylaOf of biz de sabah olcaz .Canim cok dikkat etmek lazim calpol e guvenip uyuma.
Ayy kuzum ya sakınan göze çöp batar misaliZaten 45 dk gaz sancısından aglamisti kuzum .Sonra da benim yüzümden ağladı. Kucağımda odadan mutfaga geçiyordum. Koridorda dolap var.Cok yakin gecmisim .Bir anda elini uzatti refleks olarak tutmaya çalıştı. Ben anlamadim tabii yurumeye devam ettim.Eli orda zorlandı parmaklari kipkirmizi oldu. 1 saat de buna agladi.Elini opmek icin elime alinca yine agladi .Doktora gidecektik neredeyse. Simdi de yorgun düştü uyudu .Kendimi cok suclu hissediyorum
Zor degil desem yalan olur. Evet dikis var. Biz doktorda yaptirmadik. Fenni sunnetci geldi eve o yapti. Kendi gelip pansumanini yapacak. Kaka degmemesi gerekiyor bu yuzden surekli degistiriyorum altini sansa da surekli kaka yapıyor ishal gibi.İyi akşamlar. Ay çok korkuyorum ben de. Sünnet ettirmedik daha ama nasıl olacak ettirince hiç bilmiyorum. Bakımı falan çok zor dimi? Nasıl temizlenmesi gerekiyormuş? Dikiş falan oluyor mu?
Hastanede yaptirmadik sunnetci geldi eve hep kötü seyler duydum hastanedeki doktorlarla ilgili. Bir de esimin de sunneti ni ayni kisi yapmış. Baya agliyor bizimki fitil verdim yeni yeni sakinlesti.Canım ameliyathanede sanırım hem soğuktan hem elini kolunu tutuyorlar çok korkup geliyorlar. Bizim de 1 hafta oluyor sünnet olalı. Ameliyathaneden gelince bi 15 dakika ağladı çığlık atarak ve çok üşümüştü titriyordu resmen. Isıttım ovaladım heryerini sakinleşti emzirdim uyudu hemen. Bi saat falan uyudu. Sonra doktor geldi kremi sıkmayı gösterdi bize çıktık eve geldik. Ama benim oğlum birdaha hiç ağlamadı. Sünnet olmamış gibi devam etti hayatına. 63 günlüktü sünnet olduğunda sizin kaç günlük? Birde bikaç gün sıcak tut. Baya üşüyorlar.
Sadece lokal anestezi mi vardı genel anestezi yapmadılar mı ?Iyi akşamlar kızlar. Bugun oglumu sunnet ettirdik. Ikimizde mahvolduk. Sesi kisildi aglamaktan. Kucaktan inmiyor bıraktığımız an basıyor çığlığı. Icimden bisey kopuyor sanki. Ne zormuş. Aglamalar kac gun sürdü sizde.
Tam olarak aynı şeyi yaşıyorum çocuk doktoru da böyle olacağını söylemişti hep gaz probleminden dolayıymış@Afilim92
Gazı varken memeyi çekiştirip duruyor, bir yandan da bana tekme ve yumruk atıyor. Gazını çıkaralım diye bırakınca da çığlık atıyor ama onu genelde ya gerçekten açsa ya da artık uykusuzluktan çok çok kötü olduysa yapıyor, yoksa memeden çekip de kucağa alıp gezidirirsek falan susuyor duruyor. Karnından tutup oturuyoruz mesela hiç sorun yok, sakin sakin duruyor. Oh diyorum rahatladı, gazlar sıkıştırmıyor artık emip uyuyabilir diyorum, emerken yine aynı oluyor. Uykusuzluktan gözlerini kaşıyor ama uyuyamıyor. Uyusun diye ayakta gezdirerek bile emzirdiğim oluyor artık.
Bezi değince falan ağlamıyor mu, gevşek bağlasan bile değer sankiCanım hiç zor değil korkma. Bende ameliyathaneden gelip biraz ağlayınca dayanamadım hüngür hüngür ağladım hatta babasıyla üçümüz ağladık baya. Ama 2 güne birşeyi kalmadı. Günde 2 kere krem sıktık bezi gevşek bağladık o kadar. Dikiş kendi eriyen dikiş zaten. Şimdi iyiki yaptırdık diyorum.
Ya bu tracy hogg un böyle ipuçlarını yazsak mı buraya kitapta okuyorum ama unutuyorum sonra not etmek lazım90 kusur günlük canım. Gece uyguladigin çok iyi acikinca tabiki uyancak bebişin. Gece uykusuna dokunma şimdilik. Gündüzleri düzenle biraz 1 saat 15 dkdan fazla uyanık kalmamaliymis. İlla aynı saatlerde uyutayim deme ama bu süreyi de aşırma. Kendi kendine uyuyordu di mi?
Tracy hog diyor ki gunduz aralıksız 3 saatten fazla uyursa gece uykusundan calarsiniz. Uyandır o durumda.
Zormuş. Ben şimdi hiç yaptırmayayım o zaman. Zaten kolik derdi ile uğraşıyoruz bir de o iyice zorlaşır. Gerçi C cisse0932 daha kolay olduğundan bahsetmişZor degil desem yalan olur. Evet dikis var. Biz doktorda yaptirmadik. Fenni sunnetci geldi eve o yapti. Kendi gelip pansumanini yapacak. Kaka degmemesi gerekiyor bu yuzden surekli degistiriyorum altini sansa da surekli kaka yapıyor ishal gibi.
Ben çok yoruldum artık bu durumdan. Hiç uykusu yok. Şöyle kesintisiz 5 saat gece uykusu bir kez uyudu, onda da tüm gazı bitmişti de öyle uyudu. Ondan sonra bir daha en uzun 1 saat uyuyor, o 1 saat içinde de kıvrana kıvrana uyuyor tabi. Tam diyorum oh iyi daldı, güzel güzel uyur herhalde diye. 5 dk sonra uyanıyor. Artık bitsin şu gaz problemi zira ben bittim. Kollarım tutmuyor artıkTam olarak aynı şeyi yaşıyorum çocuk doktoru da böyle olacağını söylemişti hep gaz probleminden dolayıymış
Sendeki kitap hangisi? Kim westin yontwmi 6 ay üzeri bebeklere uygulaniyormus. yaklaşık 50 sayfasi 6 aydan küçükler için okudum bitirdim çoğu bildiğim şeylerdi maalesefYa bu tracy hogg un böyle ipuçlarını yazsak mı buraya kitapta okuyorum ama unutuyorum sonra not etmek lazım
Bendeki bebek bakım sorunlarına mucize çözümler uyku beslenme falan karışık aslında bence genel olarak kitap karışık ama vakit buldukça okuyorum kim West şu ağlatma modelini yapan mıydıSendeki kitap hangisi? Kim westin yontwmi 6 ay üzeri bebeklere uygulaniyormus. yaklaşık 50 sayfasi 6 aydan küçükler için okudum bitirdim çoğu bildiğim şeylerdi maaleseftracy hogun sadece uyku üzerine kitabı var mı acaba
Yok orta yol uyku eğitimi veren kim West. Bebekten yavaş yavaş uzaklaşma metoduBendeki bebek bakım sorunlarına mucize çözümler uyku beslenme falan karışık aslında bence genel olarak kitap karışık ama vakit buldukça okuyorum kim West şu ağlatma modelini yapan mıydı
Canım ben fenni sünnetçiye yaptırmadım çocuk cerrahı yaptı hastane ortamında. Pansuman falan da yapmadı hiç sadece sabah akşam krem sıktım etrafına elimi bile sürmeden. 2 güne iyileşti. 2. Gün yukadık hatta oğlumu.
Yok canım idrar zaten steril ve iyileştiriyor. Bizimki hiç sünnet olmamış gibi devam etti hayatına. Babasıyla ben sünnet olduk sanki biz daha çok ağladık ondan:) belki doktorumuzdan kaynaklı çocuk cerrahı yaptı ve yarın 7. Gün dikişleri bile düşmüş maşallah.Bezi değince falan ağlamıyor mu, gevşek bağlasan bile değer sankituvaletini yaparken falan ağladı mı peki?
Evet benim bu üçüncü tekrarlaması ama kalıcı olacak gibi hiçbir şekilde yanaşmıyor memeye eds ile mama vermeyi deniyorum yok uyanıkken asla almıyor nasıl olacak hiç bilmiyorumayy biz 1 kere emzik verip yasadik o red kabusunu. Aşida da tekrarlarsa dusunemiyorum
Birlikte banyo yapin, bebege dogum anini hatirlatiyormus.
Uykulu zamanlari zaten degerlendiriyorsun
Memenin yanindan sut veya mama damlatmak var.
En zoru sabretmek tabi... Allah yardımcın olsun
Ben de her gün yıkıyorum ama açıdan dolayı üç gün ara vermiştik bugün yıkanınca biraz rahatladı gerçektenDuş almak burnunu açar canım. Her gün yıkıyoruz biz oğlumu
Yok orta yol uyku eğitimi veren kim West. Bebekten yavaş yavaş uzaklaşma metodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?