2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar. Ay çok korkuyorum ben de. Sünnet ettirmedik daha ama nasıl olacak ettirince hiç bilmiyorum. Bakımı falan çok zor dimi? Nasıl temizlenmesi gerekiyormuş? Dikiş falan oluyor mu?
Canım hiç zor değil korkma. Bende ameliyathaneden gelip biraz ağlayınca dayanamadım hüngür hüngür ağladım hatta babasıyla üçümüz ağladık baya. Ama 2 güne birşeyi kalmadı. Günde 2 kere krem sıktık bezi gevşek bağladık o kadar. Dikiş kendi eriyen dikiş zaten. Şimdi iyiki yaptırdık diyorum.

Ayy kuzum ya sakınan göze çöp batar misali geçmiş olsun bilerek olmadı sonuçta kendini üzme

İyi akşamlar. Ay çok korkuyorum ben de. Sünnet ettirmedik daha ama nasıl olacak ettirince hiç bilmiyorum. Bakımı falan çok zor dimi? Nasıl temizlenmesi gerekiyormuş? Dikiş falan oluyor mu?
Zor degil desem yalan olur. Evet dikis var. Biz doktorda yaptirmadik. Fenni sunnetci geldi eve o yapti. Kendi gelip pansumanini yapacak. Kaka degmemesi gerekiyor bu yuzden surekli degistiriyorum altini sansa da surekli kaka yapıyor ishal gibi.

Hastanede yaptirmadik sunnetci geldi eve hep kötü seyler duydum hastanedeki doktorlarla ilgili. Bir de esimin de sunneti ni ayni kisi yapmış. Baya agliyor bizimki fitil verdim yeni yeni sakinlesti.

Sadece lokal anestezi mi vardı genel anestezi yapmadılar mı ?

Tam olarak aynı şeyi yaşıyorum çocuk doktoru da böyle olacağını söylemişti hep gaz probleminden dolayıymış

Bezi değince falan ağlamıyor mu, gevşek bağlasan bile değer sanki tuvaletini yaparken falan ağladı mı peki?

Ya bu tracy hogg un böyle ipuçlarını yazsak mı buraya kitapta okuyorum ama unutuyorum sonra not etmek lazım

Zor degil desem yalan olur. Evet dikis var. Biz doktorda yaptirmadik. Fenni sunnetci geldi eve o yapti. Kendi gelip pansumanini yapacak. Kaka degmemesi gerekiyor bu yuzden surekli degistiriyorum altini sansa da surekli kaka yapıyor ishal gibi.
Zormuş. Ben şimdi hiç yaptırmayayım o zaman. Zaten kolik derdi ile uğraşıyoruz bir de o iyice zorlaşır. Gerçi C cisse0932 daha kolay olduğundan bahsetmiş

Tam olarak aynı şeyi yaşıyorum çocuk doktoru da böyle olacağını söylemişti hep gaz probleminden dolayıymış
Ben çok yoruldum artık bu durumdan. Hiç uykusu yok. Şöyle kesintisiz 5 saat gece uykusu bir kez uyudu, onda da tüm gazı bitmişti de öyle uyudu. Ondan sonra bir daha en uzun 1 saat uyuyor, o 1 saat içinde de kıvrana kıvrana uyuyor tabi. Tam diyorum oh iyi daldı, güzel güzel uyur herhalde diye. 5 dk sonra uyanıyor. Artık bitsin şu gaz problemi zira ben bittim. Kollarım tutmuyor artık

Ya bu tracy hogg un böyle ipuçlarını yazsak mı buraya kitapta okuyorum ama unutuyorum sonra not etmek lazım
Sendeki kitap hangisi? Kim westin yontwmi 6 ay üzeri bebeklere uygulaniyormus. yaklaşık 50 sayfasi 6 aydan küçükler için okudum bitirdim çoğu bildiğim şeylerdi maalesef tracy hogun sadece uyku üzerine kitabı var mı acaba

Bendeki bebek bakım sorunlarına mucize çözümler uyku beslenme falan karışık aslında bence genel olarak kitap karışık ama vakit buldukça okuyorum kim West şu ağlatma modelini yapan mıydı

Bendeki bebek bakım sorunlarına mucize çözümler uyku beslenme falan karışık aslında bence genel olarak kitap karışık ama vakit buldukça okuyorum kim West şu ağlatma modelini yapan mıydı
Yok orta yol uyku eğitimi veren kim West. Bebekten yavaş yavaş uzaklaşma metodu

Zormuş. Ben şimdi hiç yaptırmayayım o zaman. Zaten kolik derdi ile uğraşıyoruz bir de o iyice zorlaşır. Gerçi C cisse0932 daha kolay olduğundan bahsetmiş
Canım ben fenni sünnetçiye yaptırmadım çocuk cerrahı yaptı hastane ortamında. Pansuman falan da yapmadı hiç sadece sabah akşam krem sıktım etrafına elimi bile sürmeden. 2 güne iyileşti. 2. Gün yukadık hatta oğlumu.

Bezi değince falan ağlamıyor mu, gevşek bağlasan bile değer sanki tuvaletini yaparken falan ağladı mı peki?
Yok canım idrar zaten steril ve iyileştiriyor. Bizimki hiç sünnet olmamış gibi devam etti hayatına. Babasıyla ben sünnet olduk sanki biz daha çok ağladık ondan:) belki doktorumuzdan kaynaklı çocuk cerrahı yaptı ve yarın 7. Gün dikişleri bile düşmüş maşallah.

Evet benim bu üçüncü tekrarlaması ama kalıcı olacak gibi hiçbir şekilde yanaşmıyor memeye eds ile mama vermeyi deniyorum yok uyanıkken asla almıyor nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…