2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sütünüz kendiliğinden mi fışkırıyor yoksa sıktığınz zaman mı??
Bebek ilk memede çekmeye başlayınca ağzından alınca memeyi fışkırıyor canım. Birde uzun süre emzirmezsem baya akıyor yatak falan ıslanıyor. Ama dediğim şeyleri yapınca benim baya azaldı o sorunum

canım sağdığın sütleri biriktirdin mi peki her ihtimale karşı?

gerçekten sağdıkça daha da çoğalıyor. bakıyorum hemen teşekkürler :) 10 gün sonra iki aylık oluyoruz hala aynı durumdayım şuan.
Evet canım 70 günlüğüz bizde bende makaleyi okuduktan sonra sağımı kademeli azalttım bebeği biraz üzerime yatırarak emzirdim rahat etsn diye ve iki parmağınla makas yap sık memeni akışı azaltmak için emzirirken. Ama sağımı kesinlikle azalt. Rezene falan içiyorsan içme

Selam kızlar, korktuğum başıma geliyor sanırım, bebeğimin sesi çatallı çıkıyor bu sabah fark ettim soğuk algınlığı mı acaba, ateşi yok henüz başka belirti görmedim

Ben de bazen istifa etmek istiyorum diyorum :)

Hmm anladm cnm benm öyle değil süt varmı diye yoklarken sıkıyrm ozaman fışkıryr bazen suratına geliyo çok komik oluyor. Sanırım bu normal ozaman. Ama neden sinirleniyor memede anlamıyorum. Meme reddi desem hep yapmıyor bazen yapıyor

Anladım canım, ben halen kucakta uykuya daldırıyorum, yatağa koyarken bazen uyanmıyor baZen uyanıyor. Uyandığında da yine bazen kendi kendine dalıyor bazen de dalamıyor. Dalsın diye pış pışlıyorum oysaki ama.. ben gece zaten uzun uyuyor diye pek ilgilenmedim uyku konusuyla ama ilerde dert olmasın başıma, biraz yoğunlaşayım..

Atakta olabilir canım. Benim hiç ağlamayan oğlum 1 haftadır meme geç kaldı mı falan sinir yapmaya başladı ağlayıp memeyi almıyor. Israr etmiyorum ya da bırakıyorum hem ağlıyor hem tutmak istedikçr tutup bırakıyor kendi kendine sakinleşince emmeye başlıyor. Evet ya özellikle gece çocuğun yüzü gözü kıyafetleri sütten ıslanıyor loş ışıkta emzirmeye çalışırken:)

Ne güzel yaa benim sütüm çok az, maşallah diyeyim öncelikle, benim de uzun süre geçtiğinde sızma başlıyor atletim ıslanıyor sağıp bakıyorum azıcık bir şey çıkıyor anlayamıyorum

kızlar doğumdan sonra sütü çok olup da sonradan azalan var mı? şuan sütüm fazla. bebeğim hepsini bitiremiyor. stok yapmalı mıyım?

Benim ilk zamanlar fazlaydı göğsüm hep taş gibiydi gece üstüm hep ıslanıyordu göğüs pedi yetmiyordu. Bende hiç sağmadım. şimdi azaldı 20 gün sonra işe başlicam ama sağınca fazla çıkmıyo nasıl yapacam bilmiyorum. Keşke o zaman stok yapsaydım diye pişman oldum

Sütünüz kendiliğinden mi fışkırıyor yoksa sıktığınz zaman mı??
kendiliğinden bebek emerken nefes almak için falan ağzından çıkardığında her yerimiz süt oluyo ve evde değilim dükkanda bakıyorum pek de hoş olmuyo dükkanda emzirme önlüğüyle falan. ya böyle şikayet ediyorum ya bi yandan da korkuyorum ya şikayet ettiğim için sütüm azalır bu sefer de yetmezse diye ne saçma bi psikoloji yaa

oyy masallah kuzuya.
Canim biz koala anneleri hep ayniyiz. Ben de hic bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum. Bebek bu, emer uyur diye konusurduk esimle. İkimiz de daha once yenidogan bebek dogru duzgun gormemisiz. O ne özgüvense
5 dk uyuyor 10 dk geri emiyor uyumak icin. Cok kotu alisti boyle gece de esim salonda

Ben çok sabırsız biriyim ve hiç bebek istemiyordum. Şimdi oğlumu çok seviyorum ama eşim olmasa dayanamayabilirdim sanırım. Eşim evde olduğu sürece gece gündüz hep bakıyor. Geceleri ben uykusuzluğa dayanamıyorum emzirirken uyurum diye kalkıp arkamdan gelir emzirme koltuğunun yanında bekler. Geçecek eminim baya atlattık 3 ay oldu nerdeyse bebekkerimiz ama zormuş gerçekten. Anne olmak heö çok özel hem zor bir öğretiymiş. Bambaşka bir insan olduk hepimiz

acaba ağzında pamukçuk falan olabilir mi? ben şuan pamukçukla uğraşıyorum malesef ve senin anlattığın gibi yapıyodu ağzı acıdığı için.

Sen nasıl uyutuyorsun ve gündüz kaçar saat uyuyor genelde canım??ben bu gün şş pat yapmaya devam ettim ama yarım saat sonra uyandı. Uyuttum iki kere geri. Son uykuda uyumadı artık bi de acıktı sanırım uyandı. İnş gece sorunsuz uyur. En az 3kere kalkıyoruz gece de. Gece uykunuz nasıl sizin uyanınca nasıl uyuyor geri?

Benim beklenen 4 temmuzdu ama erken doğdu 96 günlük şimdi. Başında nöbet tutuyorum 30. Dakikalarda

Canım aynen yaa. Yine tam yarım saat geçti tık uyandı. Sırtına vurdum pış pışladım 15dk tam dalıyordu pat diye bi ses? buz dolap buz mu kırıyor neyse. Gitti olan uyku da. Yine pış pışladım uyumadı. Acıkmaya başladı emziriyorum ben de. Sonra mamasını verir uyuturum inş umudum bu yönde. :) sen nasıl uyutuyorsun geri? Her yarım saat böyle nöbet mi tutucaz nasıl olacak ki? Hep böyle miydi seninki de canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…