- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.801
Galiba 30. Dakikada hafif uykudan derin uykuya geçiyor bizimkiler. Şuanda uyku geçişleri çok belirginmis hafif uyanıyor bebekler ve geri uyumalari gerkyrms ama uyutulduklari şekilde istiyorlarmış her şeyi. Biraz buyusunler gecer bu durum herhalde. Uyku meleği sayfasının videosunda geri uyutmaya çalışın mutlaka 6 hafta sonunda basaracaksiniz diyorduCanım aynen yaa. Yine tam yarım saat geçti tık uyandı. Sırtına vurdum pış pışladım 15dk tam dalıyordu pat diye bi ses? buz dolap buz mu kırıyor neyse. Gitti olan uyku da. Yine pış pışladım uyumadı. Acıkmaya başladı emziriyorum ben de. Sonra mamasını verir uyuturum inş umudum bu yönde. :) sen nasıl uyutuyorsun geri? Her yarım saat böyle nöbet mi tutucaz nasıl olacak ki? Hep böyle miydi seninki de canım?
Bazen benm oğlumda sinirleniyo memede çekiyrm bakıyrm süt bitti mi diye fışkırıyo. Sanırım ondan rahatsz oluyor. Ama benm göğsüm pek taş gibi olmuyor yumuşak genelde. Bazen gece uzun emmezse sertleşip akıyor.. yumuşak olduğu için hiç sağmayı düşünmedm ben. Bu fışkırmaya nasıl çözüm bulucaz şuan savaşıyor mesela memede sinirleniyor
Ne babalar var hey maşallah. O kadar sinir oluyorum ki eşim asla yardım etmiyor. Ya da ederse de binbir lafimla. Ilk defa isten erken çıktı. 2 saat oyala da dinleneyim dedim. Çocuğu almış tv açmış. El kadar bebe tv izliyor. Normal zamanda da azıcık versem ya acıktı anası diye kucağıma geri veriyor ya da altına etmiş bu diyor. Asiri yipratici. Aileden uzaktayim 7/24 bende. Resmen kendim buyutuyorum. Gece kalkması falan da olmaz. Uykusuzluğu hep ben çekerim. Sandalye yaninda falan bekliyor deyince maşallah dedim inan. Sanmıyorum ama darısı bizimkineBen çok sabırsız biriyim ve hiç bebek istemiyordum. Şimdi oğlumu çok seviyorum ama eşim olmasa dayanamayabilirdim sanırım. Eşim evde olduğu sürece gece gündüz hep bakıyor. Geceleri ben uykusuzluğa dayanamıyorum emzirirken uyurum diye kalkıp arkamdan gelir emzirme koltuğunun yanında bekler. Geçecek eminim baya atlattık 3 ay oldu nerdeyse bebekkerimiz ama zormuş gerçekten. Anne olmak heö çok özel hem zor bir öğretiymiş. Bambaşka bir insan olduk hepimiz
Ben çok sabırsız biriyim ve hiç bebek istemiyordum. Şimdi oğlumu çok seviyorum ama eşim olmasa dayanamayabilirdim sanırım. Eşim evde olduğu sürece gece gündüz hep bakıyor. Geceleri ben uykusuzluğa dayanamıyorum emzirirken uyurum diye kalkıp arkamdan gelir emzirme koltuğunun yanında bekler. Geçecek eminim baya atlattık 3 ay oldu nerdeyse bebekkerimiz ama zormuş gerçekten. Anne olmak heö çok özel hem zor bir öğretiymiş. Bambaşka bir insan olduk hepimiz
Sen nasıl uyutuyorsun ve gündüz kaçar saat uyuyor genelde canım??ben bu gün şş pat yapmaya devam ettim ama yarım saat sonra uyandı. Uyuttum iki kere geri. Son uykuda uyumadı artık bi de acıktı sanırım uyandı. İnş gece sorunsuz uyur. En az 3kere kalkıyoruz gece de. Gece uykunuz nasıl sizin uyanınca nasıl uyuyor geri?
Türkler bebeğin yüzüne örtü örter o yüzdenBu aralar atak dönemindeyiz düzenimiz kaçtı ama normalde gece 2 ile gündüz 8 arasında uyuyor arada ben kaldırıp besliyorum , gündüz de öğlene kadar beslen bez değiştir gaz çıkart sonra uyutuyorum , öğleden sonra yattığında 1,5 -2 saat arası uyur ama ben uyutmadan oynatıp konuşuyorum iyice yoruyorum onu , nasıl uyuttuğuma gelince seninle aynı uyandığında hemen besliyorum altını alıyorum baktım agu ınga diyor oynuyorum biraz esneyince hemen konusmayı kesiyorum kucağıma alıp pışpışlıyorum. Sonra gözleri dalgın ve tek bi yöne bakmaya başladığında yada kapanır gibi oldugunda hemen yerine koyup sallıyorum bazen direnmeden uyuyor , direnirse yanına saç kurutma makinası sesini açıp görünmeden sallıyorum uyuyor. ( kitapta uyumuyorsa görsel uyaranları kaldırın diyor )
Bu aralar atak dönemindeyiz düzenimiz kaçtı ama normalde gece 2 ile gündüz 8 arasında uyuyor arada ben kaldırıp besliyorum , gündüz de öğlene kadar beslen bez değiştir gaz çıkart sonra uyutuyorum , öğleden sonra yattığında 1,5 -2 saat arası uyur ama ben uyutmadan oynatıp konuşuyorum iyice yoruyorum onu , nasıl uyuttuğuma gelince seninle aynı uyandığında hemen besliyorum altını alıyorum baktım agu ınga diyor oynuyorum biraz esneyince hemen konusmayı kesiyorum kucağıma alıp pışpışlıyorum. Sonra gözleri dalgın ve tek bi yöne bakmaya başladığında yada kapanır gibi oldugunda hemen yerine koyup sallıyorum bazen direnmeden uyuyor , direnirse yanına saç kurutma makinası sesini açıp görünmeden sallıyorum uyuyor. ( kitapta uyumuyorsa görsel uyaranları kaldırın diyor )
Galiba 30. Dakikada hafif uykudan derin uykuya geçiyor bizimkiler. Şuanda uyku geçişleri çok belirginmis hafif uyanıyor bebekler ve geri uyumalari gerkyrms ama uyutulduklari şekilde istiyorlarmış her şeyi. Biraz buyusunler gecer bu durum herhalde. Uyku meleği sayfasının videosunda geri uyutmaya çalışın mutlaka 6 hafta sonunda basaracaksiniz diyordu
Canım benmki akşama doğru uyudu uyuyuş o uyuyş hep baygın gbiydi emip uyuyoduAsi uyku yapıyordu hani yaa 6 saattir uyanik.Atesi 37.4
biz de inanilmaz rahata alismistik 5 yillik evliydik 6ya girince dogdu. Suan uykusuzluk beni zorluyor. Basim donuyor gun icinde. Bir de burada yalnizim.Ben çok sabırsız biriyim ve hiç bebek istemiyordum. Şimdi oğlumu çok seviyorum ama eşim olmasa dayanamayabilirdim sanırım. Eşim evde olduğu sürece gece gündüz hep bakıyor. Geceleri ben uykusuzluğa dayanamıyorum emzirirken uyurum diye kalkıp arkamdan gelir emzirme koltuğunun yanında bekler. Geçecek eminim baya atlattık 3 ay oldu nerdeyse bebekkerimiz ama zormuş gerçekten. Anne olmak heö çok özel hem zor bir öğretiymiş. Bambaşka bir insan olduk hepimiz
bizim adam haftasonu bile gece gidip salonda uyuyor. Haftaici= ertesi gun is var h.sonu= bir haftasonum var.Ne babalar var hey maşallah. O kadar sinir oluyorum ki eşim asla yardım etmiyor. Ya da ederse de binbir lafimla. Ilk defa isten erken çıktı. 2 saat oyala da dinleneyim dedim. Çocuğu almış tv açmış. El kadar bebe tv izliyor. Normal zamanda da azıcık versem ya acıktı anası diye kucağıma geri veriyor ya da altına etmiş bu diyor. Asiri yipratici. Aileden uzaktayim 7/24 bende. Resmen kendim buyutuyorum. Gece kalkması falan da olmaz. Uykusuzluğu hep ben çekerim. Sandalye yaninda falan bekliyor deyince maşallah dedim inan. Sanmıyorum ama darısı bizimkine
Bizim de evliliğimizin altıncı yılı anca kendimi cesaretli hissettim bebek sahibi olmak için ama gerçekten de rahat geçen zamandan sonr ilk ay afallamıştım ben ne halt ettim demiştim üçüncü aydayız çok alıştığım söylenemez bazen de böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum. Vitamin almıyorsan al ihmal etme cnmbiz de inanilmaz rahata alismistik 5 yillik evliydik 6ya girince dogdu. Suan uykusuzluk beni zorluyor. Basim donuyor gun icinde. Bir de burada yalnizim.
Babasi nasil oyaliyor yaa biraz taktik versen =)
Evet canım ilk etapta sıkıntısız emiyordu hatta sevindim ben de ama şimdi böyle oldu. Bakalım nasıl olacak bundan sonraanladim canim. İsin icine emzik biberon girince her bebek hepsini kabul etmiyor maalesef.
Yalnız değilsin canım :)Ne babalar var hey maşallah. O kadar sinir oluyorum ki eşim asla yardım etmiyor. Ya da ederse de binbir lafimla. Ilk defa isten erken çıktı. 2 saat oyala da dinleneyim dedim. Çocuğu almış tv açmış. El kadar bebe tv izliyor. Normal zamanda da azıcık versem ya acıktı anası diye kucağıma geri veriyor ya da altına etmiş bu diyor. Asiri yipratici. Aileden uzaktayim 7/24 bende. Resmen kendim buyutuyorum. Gece kalkması falan da olmaz. Uykusuzluğu hep ben çekerim. Sandalye yaninda falan bekliyor deyince maşallah dedim inan. Sanmıyorum ama darısı bizimkine
Bizimkide öyle yapıyordu bir cinnet herşeyi çözdü şimdi ben bir koltukta o diğerinde yerde ev tipi anakucağında kız uyuyorbizim adam haftasonu bile gece gidip salonda uyuyor. Haftaici= ertesi gun is var h.sonu= bir haftasonum var.
Benim neyim var??? Hic.
Türkler bebeğin yüzüne örtü örter o yüzdenben de bilmeden öyle yapıyordum hala daha yapıyorum
Gece uykusu güzelmiş canım maşallah. Darısı bize :)biz sabah 6buçukta başlıyoruz mesaiye gözler çakmak çakmak. Sonra da saat 10a kadar uyumadan duruyor. Yarın uyutmaya çalışcam inş bu günkü gibi uyur biraz.
peki 2ye kadar ne durumdasınız akşam kaçta uyuyor?
Havalar soğumadan banyo yaptırıyordum her gün ardından besleme sonra uyku. Rutin yapmaya çalıştım ama şimdi her gün banyo olmuyor. Akşam 7-8gibi uyutmaya çalışıyorum. 10civarı yine uyanıyor besliyorum altını alıyorum gazını çıkarıyorum derken nerdeyse 1Saat geçiyor yine uyku da açılıyor. Sen gece beslemeyi nasıl yapıyorsun uyanmıyor mu ya da emip uyuyorsa gazını nasıl çıkarıyorsun?
Bi de ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Sen sadece emziriyor musun? Doyup doymadığını anlayamıyorum ben ne versem açıyor ağzını çocuk :)
Offf bende de var. 10 sene evlilik ve 37 yaşındayım. O kdr rahata alışmışım ki. Benimde aklımdan aynı düşünceler geçiyor arada, sonra kötü hissediyorum. Yalnız değiliz belkide normal çok büyük değişim yaşıyoruz.Bizim de evliliğimizin altıncı yılı anca kendimi cesaretli hissettim bebek sahibi olmak için ama gerçekten de rahat geçen zamandan sonr ilk ay afallamıştım ben ne halt ettim demiştim üçüncü aydayız çok alıştığım söylenemez bazen de böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum. Vitamin almıyorsan al ihmal etme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?