2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sütünüzün bol olması için bir şey yapıyor musunuz ya ben sagiyorum ikisinden ancak 60 cc geliyor bol sıvı da tuketiyorum
Ben şimdi sağsam belki okadar çıkmaz bile.. herçocuğun ihtiyacına göre olurmuş süt. Başlarda sütüm olsun diye galakto damla,lactamil, rezene,incir, dereotu,beyaz üzüm tükettim.tabiki bol su ve gece emzirmesine dikkat ettm. Sütüm çok olsun diye değil oğluma yetsin diye uğraştm. Moralde çok önemli bazı günler kuru çektiğini düşünyrm

Evet ya bu 8.hafta baya zorladı bizi de uyku muyku yok. Dün gece soğukta pusetle 1 saat yürüdük zorla uyudu. 9.30 da yattık eşimle iki yanına bizde bayılıp uyuduk. Sabır diyorum sadece sabır geçecek. İnş geçer böyle kalmaz huyu suyu

Bu piş
bu pışpışlarken sırtına nasıl wuruosunu bnmkı sırt ustu yatıo ne sırtına ne kalçasına vuramıorm anca bacgına olur

Yarım saat tek göğüs mü veriyorsun peki canım? Genelde her öğün tek göğüs verin diyorlar ya. Öyle yapmaya çalışıyorum bende. Ama bazen de 10dakikada uyuyup kalıyor oğlum uyanıp emmiyor. Tam doymamış oluyor o zaman da işte. Yavaş yavaş düzen kurarız inş. Emerken uyutmamakta çalışıyorum olabildiğince. Gece bende mama yerine emziriyorum ama inş artar sütüm ilerde mamayı kesmek istiyorum.

Bu piş
bu pışpışlarken sırtına nasıl wuruosunu bnmkı sırt ustu yatıo ne sırtına ne kalçasına vuramıorm anca bacgına olur

Yarım kundak yapıp yan yatırıyorum canım. O şekilde vuruyorum sırtına. Uyuyunca düzeltiyorum bazen sırt üstü yapıyorum ya da yan Olarak kalıyor öyle uyuyor. Bacağına vuruyordum önceden etkili olmuyor bence canım öyle hiç uyumadı benimki.

Bende başlarda beri azdı hep az artış oldu ama 10cc arttı:) ben de artık sağmak yemeli içmeli şeyleri bıraktım bende olmuyor benim fizyoloji bu kadar diyorum ama tabiki emzirmeye devam ediyorum sağıyorum da tadımlık oluyor sütüm

Gece 10dan 2ye kadar Peki neden uyumuyor canım? O saatler gelişimi için önemli diye biliyorum.

Teste baktım evet nazlı olabilir ama tam da net cevap veremedim bazı sorulara :) dediğin gibi 2saatte bir emzirme 4saatte bir mama yapmaya çalışıyorum ben de. Gece 10da en son mama veriyorum sabaha kadar vermiyorum emzireyim diye. Zaten hemen doyurup yatırınca da çıkaramadığı gazı oluyor uyanıyor kısa süre sonra

sonsuzzz canım senin oğlan uzun uyuyordu gece sanırım. Sütünü sağıyor musun bu durumda gece kalkıp da?? Benim sütüm fazla yok mama da veriyorum. Ama gece 4-5saat uyursa oğlum kalkıp sağmalı mıyım acaba? Gece uyandığında hep emziriyorum

Evet cnm tek meme veriyorum. Bence doymasa uyumaz..yeter canım sütün merak etme moral önemli benm sütüm var msjı ver herzaman.. bana bi arkadaşım doğumdan önce sakın sütüm yetermi kaygısına kapılma dedi. Dinledim mi hayır ama zamanla amaan olmazsa mama veririm dedim düşünmedim bile süt olayını.. akışına bırakmak lazım birazda..

Annem zaten hep geldi yardimci oldu da nereye kadar :) sonuçta ona güvenip ortaya çıkmadık. Tabi emzirme olayi bizde o yüzden hep bize iş düşüyor. Biraz büyüsün daha fazla sorumluluk almasini bekliyorum. Senin iyiymis canim masallah

Biz galiba 12. Hafta atağına giriyoruz mahfoldum gece de gündüz de... Emziği alıp duvara fırlattım. Bundan sonra emzik yok düşüp duruyor cildirttiiiii

Aynen hesap ettim doğması gereken güne göre şuan 77. Gün yani 11 hafta the end.
Gece yüzbin defa uyandım kucağımda pispisladim beşikte sallamak zorunda kaldim. Şimdi de gereksiz agliyor kucak istiyor sabah eşimi de kırdım sinirden
Donenceyi bile kucağımdan izliyor

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.. benim kızım 10 haftalık. Son 2-3 gündür geceleri 11-12 saat uyuyor. Gündüz uykusu hiç yok. Sadece emzirirken göğsümde yarım saat 40 dk falan o şekilde uyuyor gündüzleri göğsümde yani.. sizce bu kadar uyku normal mi? Birden çoğaldı uykusu. Bu arada bi kere emziriyorum 7-8 dakika kadar emiyor devam uyuyor. Altıni da almıyorum uykusunu bolmemek için. Geceleri zaten kaka yapmıyor bezini de gece çok doldurmuyor. Sizce doğru mu yapıyorum altını almamakla? Bir de goguslerim haliyle baya bı doluyor ama sagmiyorum hiç.. zaten kalktığında gün boyu çok güzel emiyor maşallah yeterince boşalıyor.. aranızda benim gibi yapan var mı?

Yan yatırınca arkasına bsyler mı koyuyorsun bızımkı yanda yatmıor

İyi yapıyorsun canım gece kaka olmadığı sürece sık sık pişik de olmuyorsa altını değiştirme. Ben de degistirmiyorum yaklaşık 11 saat. Bu haftalarda gündüz 5-6 saat uyuması lazımmış emzirirken buna yakın uyuyorsa sıkıntı yok. Normal bebekler çok uyur zaten uyku onların gelişimi için çok onemli

Cnm benimkide gece uykusu çok iyi bi kez emiyordu sonuç kilo almadı doktor 2 3 saatte emzir daha küçük öyle uzun süre uyuyamaz dedi. Artık 2 saatte bir emziriyorum. Gunduzleri de 40 dk 1 saat ara ara uyuyor bazen uyumuyor. Bezini bi kez degistiriyorum çiş yada kaka farketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…