2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Annem beni cingene salıncağı na koyarmış .Aksam 7 dedi mi karnimi doyurup yatirirmis .Sabah 6 da kalkarmışım. Tamam tipin bana benziyor oglus da keske az da huyun suyun benzeseydi.
-bu arada bebek bana benziyor diye kuduruyorlar.

biz de cok usluymusuz esimle, oyle anlatiyor aileler, bebege cok guveniyorduk bize çeker nasilsa diye ama folik asit nesli oldugunu hesaba katmamisiz

aa sana mi benziyor canim oglusun. Bizimki kimseye benzemiyor cok degisik

Nasil yani sallamiyormusun

biz de cok usluymusuz esimle, oyle anlatiyor aileler, bebege cok guveniyorduk bize çeker nasilsa diye ama folik asit nesli oldugunu hesaba katmamisiz

Bizimki benim kopyam babasına hiç katkın olmamış annesi kopyala yapıştır yapmış diyorlar

Kızlar bebeğinizi uyuturken yarım kundak yapıyor musunuz?? Yapmalı mıyız??

Ben yapıyorum ama oğlum en hikmetse kollarını çıkarmayı başarıyor. Elleri başının iki tarafında teslim olmuş gibi bir vaziyette uyumayı seviyor. Devam etmeli miyim acaba kundak yapmaya. Gece uyurken yüzüne filan getirirse örtüyü diye korkuyorum. Reflü yatağından kayıp bizim yatağa iniyor resmen. Küçük bir solucan gibi bi uyanıyorum yataktan kaya kaya inmiş gitmiş

Bugün yarım saat dolmadan yanına gittim başında durdum yine de uyumadı sonrasında

Doğduğu an dr sonra ebeler herkes bana benzetti. Eve gelenler dahil .Uyuz oluyorlar :)
Ben surekli yapmıyorum .Dun yaptim daha ben besikte pispislarken tepinip örtü yuzune geldi .Ben de korkuyorum o sebepten .Ama arkadasim kundagi hafifce tulbentle baglayip sabitliyor .Oyle daha mantikli bence .

Canım ben 2.oglumda yasadim ilk oglumda da yaşamıştım tecrübeli olmadığım için sutum yok herhalde diyip mamaya yuklenince büyük oglum 3 ay emebildi ama 2.de ısrar ettim mama vermedim 1 hafta falan uğraştım ama başardım bu dinemlerde yapiyor bebeler böyle pes etme ne kadar emse kâr

Beni izliyor ve kalkmak istiyor :)
Bem sadece 1 2 kez besiginde uyuttum.Daha dogrusu memede uyudu. Besigine koyarken uyandi. Besiginin ustunu ortuyle kapattim .Beni gormeden pispisladim ve hafif salladim uyudu.Goz temasi kurmayın. Bir de direk uyumayacak diye kaldirmayin .Siz kararsızlık yaşayınca bebek de ne yapacagini sasirir.

Bebeği normal uyanan varmı ? Uyurken ağlıyor uyanırken ağlıyor. Hep bir inleme hali ya
Ilk 10 saniye aglamiyor.Bakiyor ben yanındaysam sadece kalkmak icin mizmizlaniyor .Bazen kapinim araligindan bakiyorum.Soyle bi bakıyor saf saf tek yone beni göremediyse agliyor.
Bir de eger oturma odasinda uyutup ,yatak odasina goturduysem cok tedirgin uyaniyor.Bebekler nasil uyuduysa oyle uyanmak istermis canim.

Hamakta uyuttum yine hamakta uyandı. Beni görmesi birşeyi değiştirmiyor. Hep ağlayarak kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…